Kirli Çıkılar )))

günaydınnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlar kirli çıkılar güzel bir gün olur inşallah

günaydın

gene bir soru ile daha karşınızdayım.
acaba 1,5 gram altın alınır mı ?
ya tamam belki saçma ama cahilliğime verin

Günaydın herkese

Bugün alım fırsatı çıkacak diyor içimden bir ses

haydi bakalım inşallah

yorumlar genelde

1623 direncinden geri dönüp 1595 e yol alabileceği
bunu da kırarsa 1535 gidebileceği

aksi halde 1623 kırılırsa 1667 yönünde yol alınacağı yönünde

1. ihtimalin gerçeğe gönüşüp sonra 2 . ihtimale doğru yol alınması diliyorum AMİN ....

günaydın

benim çalıştığım bankalarda yok ama bazı bankalarda var biliyorum ben.
ama hangileri olduğunu bilmiyorum.

benim çalıştığım bankalarda yok ama bazı bankalarda var biliyorum ben.
ama hangileri olduğunu bilmiyorum.

sanki asya bankta alınabiliyor gibi, en azından vigüllü sayı yazılıyor, ama alınabiliyor mu bilmiyorum.

neyse bugün altın alınacak kıvama gelirse deneyeceğim

sanki asya bankta alınabiliyor gibi, en azından vigüllü sayı yazılıyor, ama alınabiliyor mu bilmiyorum.

neyse bugün altın alınacak kıvama gelirse deneyeceğim

bskn hay Allah razı olsun senden
ben önceden denediğimde nokta ile yaptığım için olmamış şimdi virgülle alış provası yaptım oluyor haydi gözümüz aydın

günaydın

Bankasyada alınabiliyor canım. Ben 0,5 ve katlarını denedim. 0,2 0,3 falan alınabilir mi bilmiyorum. Mesela hesapta 140 tl var. O kadarlık altını alıyor. Ama dediğim gibi ben diğer virgüllü rakamları test etmedim henüz. Hesaplarım karışıyor o zaman

Ağzından bal damlıyor senin. İnşallah bakalım

acemipericim 1.1 gr için denedim sabah alınabiliyor

farmasi
hepimizden Allah hepimizden razı olsun

acemiperi
büyük ihtimalle bende karışıklık yaşayacağım ama son kuruşuma kadar almak istiyorum

altındaki bu durgunluk beni alışveriş sitelerine yönlendiriyor

çık oralardan bacım alışveriş tuzaklarına kanma
ihtiyaç varsa sıkıntı yok ama ihtiyaç yoksa da büyük tehlike doğrusu çünkü resmen bağımlılık yapıyor

Aman diyim. Sitelerden alışveriş yaparken para harcamak daha kolay. O yüzden tasarruf etmek için fazla site gezmemek lazım

hediye çeki adı altında bizi alışverişe dürtüklüyorlar.bir de güya % 50 60 70 indirim koyuyorlar, Allah tan geçen hafta biev de bakmıştım. 15e indirime giren tuzluk baharat takımı sitede 30
mağaza da görmemiş olsaydım 50 ye tamamlayıp alacaktım veeee büyük bir yanlış yapmış olacaktım

çık oralardan bacım alışveriş tuzaklarına kanma
ihtiyaç varsa sıkıntı yok ama ihtiyaç yoksa da büyük tehlike doğrusu çünkü resmen bağımlılık yapıyor

çıktım çıktımmm
ihtiyaç var aslında çeyiz derdi var.. amaaa kazıklanmaya ihtiyacım yok çok şükür

O indirimlere ben de çok kapılıyorum. Birşey almadan önce piyasa fiyatına bakmak lazım kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…