Kirli Çıkılar )))

kızlar il dışı tayinler açıklanmış
akıllıbıdıktan haberi olan var mı??

komşu oluyoruz canım

İnşallah istediği ve rahat uyum sağlayabileceği bir yer olmuştur

canlarım benim çok şükür tayinler belli oldu bursa yıldırım adile naşit anaokulu hadi hayırlısı yeni bir hayat bizi bekliyor inşallah eşimede eş durumundan bursa gelirde daha bir güzel olur herşey....
şimdi van dayım eşyalarım toplanmış bir halde zaten nakliyecilerle konuşup nasipse ev tutup van dan ilişiği kesip bursaya gideceğim ayın sonun da dua edin de herşey yolunda gitsin...

hayırlı olsun canım
bursa'da herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle ...

Çok sevindimmmm :13:

Bursa çok güzel, yaşanası bir şehir. Çok iyi olmuş canım

hayırlı olsun inşallah.
bende çok severim bursayı. yıldırım da semti de çok hoş ve merkeze yakın yerlerden biri

ççççooooookkkkk sevindim inan ki
darısı benim tayinle eşinin tayinin başına iki sınıfçı yarışacağız desene:)))))

ççççooooookkkkk sevindim inan ki
darısı benim tayinle eşinin tayinin başına iki sınıfçı yarışacağız desene:)))))

ikinizde inşallah gelirsiniz ayrı kalma ihtimali düşünmek istemiyorum sadece keyfini çıkartmak istiyorum tayinimin çıkmasının
eşimin puanı çok yüksek değil sınıfçı için 80 puan az ama olsun köyü bile olsa razıyım aynı yerde aynı evde olalımda vandan daha uzak olamyız ya

gelir inşallah canım ya
kötü düşünceleri uzaklaştırıyoruz hemen aklımızda çıkacak tayinlerimiz hayırlısı ile
yıldırıma olur canım tayin daha düşük puanla atananlar var geçen senelerde
il dışını sınıfçılara açmadılar ya eş durumu konusunda biraz daha şanslıyız öyle diyorlar arkadaşlarımın çoğunluğu

akıllıbıdık çok sevindim senin adına, hayırlı olsun, inşallah eşinin tayini de çıkar.

umarım il dışına açılmamasının sizler için bir avantaja dönüştürebilirler......sanki bulutlar yere mi eğilmiş gökyüzünü görür oldu başım,, yer çekimi de iptal oldu sanırım temas edemiyorum toprağa dünya mı dönüyor ben mi dönüyorum yooookkk yoooooooooooookkkkkk uçuyorum uçuyorum uçuyorum.....
nasıl bir yaza başladık daha ortasında ne büyük lütüflar gördük Rabbim daim eder inşaalllah

akıllıbıdık çok sevindim haberine.hayırlı olsun.inşallah eşinle en kısa zamanda aynı şehirde olursunuz.

merhaba para biriktirmek için geldim sizle hep beraber,sanırım şuan bir grup bulunmamakta birikim yapan??

Günaydınnnnn.

yatıp uyusanıza

ne güzel işe gitmek zorunda değilsiniz bari bizler için uyuyun

Günaydınnnnn.

yatıp uyusanıza

ne güzel işe gitmek zorunda değilsiniz bari bizler için uyuyun

canım benim kıyamam sana

ben normalde 07:00 de uyanırım hep yaz kış tatil filan farketmez şimdi sahurda kalktığım için gene anca 09:00 a kadar yatabiliyorum
aslında eşim işe giderken 07:30 da uyanık oluyorum.

bana normalde 6 saat uyku yeterli geliyor fazla sevmiyorum uyumayı

oh ne güzelll =)
aslında 6 7 saat herkes için ideal uyku...
bende her bulduğum yerde uyuklayarak tamamlıyorum uykumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…