Ben işe gitmek zorundayım ve uykumu alamadım her zamanki gibi. Sabahları kalkmak işkence
Çak :13:işte sende bendensin =)
Birikim yok, altında oynama da yok. Öyle durgun geçiyor zamanmerhaba kizlar nasilsiniz bi kac gundur giremedim herkes iyidir umarim birikime devam...
Çak :13:
Birikim yok, altında oynama da yok. Öyle durgun geçiyor zaman
merhaba para biriktirmek için geldim sizle hep beraber,sanırım şuan bir grup bulunmamakta birikim yapan??
Geçmiş olsun canım.Sevabın katlanarak gidiyor bu şekilde, buna sevinebilirsinmerhaba kirli cikilar
bugun cok zor geciyo oruc,doktora gittim faranjit olmusumdilim damagim kurudu,bogazim aciyo
rabbim riziklarimizdan olmayanlara da versin..aclik,susuzluk cok zor...
merhaba kirli cikilar
bugun cok zor geciyo oruc,doktora gittim faranjit olmusumdilim damagim kurudu,bogazim aciyo
rabbim riziklarimizdan olmayanlara da versin..aclik,susuzluk cok zor...
Günaydın kızlar hayırlı günler
farmasi cnm merhaba bugünden itibaren başlıyorum inş..bu tür topikler çok faydalı ya..diyet konusundada bir topiğe katıldım ve faydalı olacağına inancım sonsuz..tabi ben istikrarlı olursam ki bu sayede eskiden olan azmimi, kararlılığımı kazanırım inş..
Herkese keyifli paylaşımlar:)
Teşekkür ederim cnm amin:)hoşgeldin canım hayırlı birikimler dileğiyle ...
meyraa nasılsın
iftar koşuşturmacasının yorgunluğunu atabildin mi canım ?[/QUOT
çok şükür iyiyim canım,sen de iyisin inşallah...
attım attım canım,çok güzel oldu.... :))
bu arada, hayırlı cumalar arkadaşlar....
hamdolsun canım çok şükür iyiyimmeyraa nasılsın
iftar koşuşturmacasının yorgunluğunu atabildin mi canım ?[/QUOT
çok şükür iyiyim canım,sen de iyisin inşallah...
attım attım canım,çok güzel oldu.... :))
bu arada, hayırlı cumalar arkadaşlar....
Kızlaaar ons çıkıyor. Cuma günü yükselişi mi yoksa ons yükseliş trendine mi girdi?
Altınları satasım var
Senin fiyatlar çok uçuk bade. Bankasya 92 oldu ancak. Ben 93 görsem satardım91.70 den aldığım 10 gr altın var..şimdi 93.05 satsammı bilemedim..ne öldürüyo ne güldürüyo bu günlerde altın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?