Kirli Çıkılar )))

meyraa 51.05 dolardan sattıklarımızın hali ne olacak dersin ?

bir de 91.7 tl den satılanlar var benim

13 – 17 AĞUSTOS EKONOMİ TAKVİMİ

13 AĞUSTOS 2012 Pazartesi

02:50 Japonya GSYİH

14 AĞUSTOS 2012 Salı

12:00 Avrupa Bölgesi Sanayi Üretimi
12:00 Avrupa Bölgesi ZEW Ekonomik Beklenti Endeksi
12:00 Almanya ZEW Ekonomik Beklenti Endeksi
12:00 Avrupa Bölgesi GSYİH
15:30 ABD Perakende Satışlar

15 AĞUSTOS 2012 Çarşamba

10:00 Türkiye İşsizlik Oranı
11:30 İngiltere Merkez Bankası Toplantı Tutanakları
15:30 ABD TÜFE

16 AĞUSTOS 2012 Perşembe

12:00 Avrupa Bölgesi TÜFE
14:00 Türkiye Faiz Oranı Kararı
15:30 ABD İşsizlik Başvuruları

17 AĞUSTOS 2012 Cuma

12:00 Avrupa Bölgesi Dış Ticaret Dengesi
15:30 Kanada TÜFE

91.69 dan aldığım minnacık altınımı 93.12 den saatım..artık tamamen tl deyim..altınla bu seviyelerde işim olmaz artık:)

o da birşey mi? bende 49,9 dan satılan bile var... :))
çok az bir miktar olsa da...1550 den yukarısı paklamaz yaniii... :)

ya gerçekten ne yapacağız
geri gelir mi yeniden o rakamlara ne dersin ?

bazen işte insanın beyni duruyor adeta

bazen diyorum altın yükselince hepsini tl ye çevir katılım hesabına yatır 10 yıl ardına bakma

Son düzenleme:

gelir canım gelir.... üç vakit olmaz da, beş vakit sonra gelir.... nerelerden nerelere gelmediki? :)))

bazen ben de düşünmüyor değilim ama,
kar payı ne kadar kazandırırsa kazandırsın, altın kadar kazandırmaz,
kar payında az da olsa şüphe var,mesela ben kar payını bugüne kadar hiç ana parama katmadım,hediyelerde vs kullandım... :)
bi de altında adrenalin var beee,bu heyecanı rafting veya yamaç paraşütünde bile yaşayamazsın... :)))
sepet oluşturursan inse de çıksa da kardasın,
bi de birazcık sabırlı olabilirsen nurun ala nur...
daha ne olsun...
hala altından çıkmayı düşünebiliyor musun? :)))

91.69 dan aldığım minnacık altınımı 93.12 den saatım..artık tamamen tl deyim..altınla bu seviyelerde işim olmaz artık:)

bir ara elektrik gitti, senin 93.12 yi de okuyunca (sanki aynı bankadaymışız gibi) birden şansa bak tam yükselecek zamanı buldu dedim
ama inceleyince anladım ki asyabankta hareket olmamış

hayırlı olsun bu arada

işte böyle düşünürken al-sat yapmadan da duramam gibi geliyor
hayırlısı bakalım
niye şüphe olsun sonuçta bu banka parayı ticarette kullandığını ve bize bundan kar-zarar ortaklığına dair imza almıyor mu herhangibir olumsuz harekette bulunuyorsa onun vebali
o zaman insan iş yaptığı yerle ilgili şüphe duyacaksa niye onlarla iş yapmaya devam etsin ki

öyle bir devirdeyiz ki canım,insan tereddütde kaldığı bir konuda kur'an ve hadiste bir çözüm bulamaz, işi alimlerin hocaların fetvalarına kalırsa, güvendiği hocalardan biri a biri b derse,herşeyden şüphe duyar oluyor...
nasıl özeniyorum sahabelere bir bilsen...teraddütde kaldıkları konularda, cevabı kaynağından alıp amel etmişler.....
bizler şanssız nesiliz bu konuda...
çok hassas bir konu,şüphelerim çok olsa zaten hiç bulaşmam ama tamamen içim rahat da olamıyorum...

bayrama da az kaldı
bayram tatili nedeniyle piyasalar 4 gün kapalı olacak bskn nasıl geçireceksin o süreyi sıkılırsın sen şimdi

okullar açılınca da takip işi biraz zorlaşacak benim için ,hayırlısı artık nasipte ne varsa o

bu arada kumbaramda en 300-350 tl para olmuştu

sadece 50 tl yi kumbişimde bıraktım, gerisini bankaya yatırdım altın ne olur ne olmaz alırım filan diyea kadar

şu ana kadar mutfak paramdan 233 tl kalmış
haftaya bayramda yokuz zaten para harcamam
bakalım ne kadarı kalacak
eşim oruçluktan ne yapacağını sapıtıyor eve gelirken canının istediklerini eve taşıyıp duruyor ama benden para istemiyor.

rüyalarımda piyasa takibi yaparım

benim de bayramdan sonraki hafta arkadaş izne ayrılacak, işler bana kalacak
geçen gün cepten de altın alabilineceğini keşfettim üretimde gezinirken cepten takip yaparım gibime geliyor
bağımlılık gibi bir şey bu iş

:))yok bu kadar yüksek rakam bitek benim bankada var..heyecan yapma yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…