bir parça altını 92.67 tl den sattım Allah bereket versin.
Allah bereket versin
92,69 gördüm hemen banka sayfasını açtım 92,57 olduŞansa bak :44:
Takipteyim zaten.Yakalarsam affetmiycemmerak etme gene gelir gün içerisindetakipte kal
meyraa 51.05 dolardan sattıklarımızın hali ne olacak dersin ?
bir de 91.7 tl den satılanlar var benim
o da birşey mi? bende 49,9 dan satılan bile var... :))
çok az bir miktar olsa da...1550 den yukarısı paklamaz yaniii... :)
ya gerçekten ne yapacağız
geri gelir mi yeniden o rakamlara ne dersin ?
bazen işte insanın beyni duruyor adeta
bazen diyorum altın yükselinde hepsini tl ye çevir katılım hesabına yatır 10 yıl ardına bakma
91.69 dan aldığım minnacık altınımı 93.12 den saatım..artık tamamen tl deyim..altınla bu seviyelerde işim olmaz artık:)
gelir canım gelir.... üç vakit olmaz da, beş vakit sonra gelir.... nerelerden nerelere gelmediki? :)))
bazen ben de düşünmüyor değilim ama,
kar payı ne kadar kazandırırsa kazandırsın, altın kadar kazandırmaz,
kar payında az da olsa şüphe var,mesela ben kar payını bugüne kadar hiç ana parama katmadım,hediyelerde vs kullandım... :)
bi de altında adrenalin var beee,bu heyecanı rafting veya yamaç paraşütünde bile yaşayamazsın... :)))
sepet oluşturursan inse de çıksa da kardasın,
bi de birazcık sabırlı olabilirsen nurun ala nur...
daha ne olsun...
hala altından çıkmayı düşünebiliyor musun? :)))
işte böyle düşünürken al-sat yapmadan da duramam gibi geliyor
hayırlısı bakalım
niye şüphe olsun sonuçta bu banka parayı ticarette kullandığını ve bize bundan kar-zarar ortaklığına dair imza almıyor mu herhangibir olumsuz harekette bulunuyorsa onun vebali
o zaman insan iş yaptığı yerle ilgili şüphe duyacaksa niye onlarla iş yapmaya devam etsin ki
bayrama da az kaldı
bayram tatili nedeniyle piyasalar 4 gün kapalı olacak bskn nasıl geçireceksin o süreyi sıkılırsın sen şimdi
okullar açılınca da takip işi biraz zorlaşacak benim için ,hayırlısı artık nasipte ne varsa o
bir ara elektrik gitti, senin 93.12 yi de okuyunca (sanki aynı bankadaymışız gibi) birden şansa bak tam yükselecek zamanı buldu dedim
ama inceleyince anladım ki asyabankta hareket olmamış
hayırlı olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?