Kirli Çıkılar )))

günaydın bacımmmmmmmmmmmmmmmm

tatil ne tarafa ,bayramda mı tatile çıkacaksın sen de ?

günaydın bacımmmmmmmmmmmmmmmm

tatil ne tarafa ,bayramda mı tatile çıkacaksın sen de ?
Benimkisi tatil değil canım akraba ziyareti Bayramda bir iki şehir değiştireceğiz. Yorucu olacak.
Bir de 30 ağustos için birşeyler yapalım diyoruz. İzin alabilirsek 4 gün tatil olacak. Bu sene hiç tatil yapamadık biz, çok iyi olur bir yerlere gidebilirsek

Daha da artar mı acaba ben son kurşunu da atsam zararı kapatıp bayrama huzurla girsem?

bilemiyorum canım gerçekten bilsem ki artık ons esaslı bir satış yiyecek
bütün altınları dolara ve biraz da tl ye geçer başlarım beklemeye ama riskli işte ya alır başını giderse diye düşünüyorum

Bekleyelim bakalım. Bu hafta içi mutlaka satarım ben. Zaten çok az kaldı. Fırlasa da dip de görse aman aman zararım yok. Gramda 1,5 tl kar var şu an, 2 olsun hemen satarım

Bekleyelim bakalım. Bu hafta içi mutlaka satarım ben. Zaten çok az kaldı. Fırlasa da dip de görse aman aman zararım yok. Gramda 1,5 tl kar var şu an, 2 olsun hemen satarım

şu an % kaç oranında altında dolarda tl desin ?

ben % 74 altın % 26 dolardayım

merhaba arkadaşlar....

siz hala altının çıkmasını bekleyedurun... :)
sabırsız arkadaşınız,yani bendeniz cuma gün ons 1625 lerdeyken altınlarımın bir kısmını tl. bir kısmını da dolarla sattım... bir kısmı da duruyor tabi.... :)
eh Allah bereket versin bir kaç gr da arttırdım... :)
ha bekleseydim birkaç değil, pek çok gr arttıracaktım belki ama.....
ben güzele güzel demem,güzel benim olmayınca... :))

Allah bereket versin. Eldeki üç kuş havadaki beş kuştan iyidir

Allah bereketini artırsın canımmmmmmmmmm

Allah bereket versin
aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamazmış

TL 92,57035 93,30339
USD 51,58026 52,13764
bankasya

acaba 91.04 tl den aldıklarımı 92.57 tl den satsam mı ?

şimdi de böyle oldu

TL 92,65551 93,38916
USD 51,62196 52,19207

bir parça altını 92.67 tl den sattım Allah bereket versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…