Kirli Çıkılar )))

Bayramdan hemen sonra başlayacak düğün sezonu ve ekim sonuna kadar sürer. Bence de kuyumcular çoktan stok yapmıştır. Çiftler de altınını almıştır. Abartı bir yükseliş beklemiyorum. Yalnız eylül ayında hareketlenme olabilir.

kalan akrabaların alımlarıyla da ne kadar artış olacak ki...
bence insanları gaza getirmek için söylüyorlar

farmasi sanki sen geçen günlerde altın alımı mı yapmıştın, bana mı öyle geliyor? kaçtan almıştın? geçmiş yazılara baktım ama bulamadım.
yazmayı da unutmuşum, sanki o günlerde en düşük seviyesindeydi.
ay kafam karıştı yoksa sen satmış mıydın?

bu hafıza ile kesin b12 ye ihtiyacım var galiba

merhaba arkadaşlar... hayırlı cumalar....
bugün iki hafta kadar sürecek tatile çıkıyorum,doğu karadenize doğru.... :)
ıpad sürekli olmasa da, arada elimde olacak,fırsat bulursam yazarım... :)
dua edin,görüşmek üzere....

ohh doğu karadenizz
iyi gezmeler sana

Canım ben en son dolarla sattıklarımı 51.33 ten
bir kısım da tl ile sattıklarımı da 92.26 tl den geri aldım

şu anda % 100 altındayım

Canım ben en son dolarla sattıklarımı 51.33 ten
bir kısım da tl ile sattıklarımı da 92.26 tl den geri aldım

şu anda % 100 altındayım

anladım canım. karıştırmışım demek ki. ben 91civarı alım fırsatı geçti diye düşünmüştüm.
Allah bereket versin inşallah.
alım yapmak istiyorum ama fırsat olmuyor. nişanlımda alacaktı bekle bari biraz daha dedim.
umarım daha da yükselmez
yoksa aradaki farkı bana ödetebilir

güle güle gidin çokça eğlenin mutlu huzurlu dönün canımmmmmmmmmmmm

altın beni sat diyor

tabi cesareti olana

alamam diye korkuma satmadım

Son düzenleme:
bankasyadan 92.74 tlden bir miktar
işbanktan 92.76 tl den bir miktar altın sattım Allah bereket versin

merhaba farmasi,cook iyi dusunmussunuz ya.beni de dahil et lutfen.benim bu kk "de artik gormedigim sey kalmamistir herhalde.akilli kizlar siziii

Alım satım yapamadım.Piyasa takibi de yapamadım. Sağlık olsun

Herkese hayırlı bayramlar kızlar

imdat imdat imdat fena halde alışveriş krizim tuttu

hersey salı günü rastgele girdiğim bir mağazada indirimli dört mevsim pike takımı görmemle başladı yanımdakilerin ısrarı mağazanın açık hesap yapması ve ücretinin çok uygun olması ile kendimi ilk çeyiz parçamı almış buluverdim akşam annem bi tanede kardeşine alaydın madem demezmi

şimdi deli gibi markafoni trednyol altıncı cadde gezip duruyorum hatta 30 tllik alışveriş yaptım bile

nolur biri beni durdursun, nolur

not: 9 aylık emeğimiz sonucunda hem evimizdeki tüm eksiklikleri giderdik hem de 11 gr 12 çeyrek 8 de ata altın aldık bu ayki maaşla alacaklarımız hariç..

şimdi bu düzeni bozmak istemiyorum markafoni kaçmıyor bi yere dimi ama noluyor bana

merhaba hayırlı sabahlar kirli çıkılar

Herkese hayırlı huzurlu bayramlar dilerim
dilerim dünyada geçirdiğimiz her günümüz bayram tadında olur Rabbim her iki cihanda yüzünü güldürdüğü aziz eylediği kullarından olmayı hepimize nasip etsin.

Allah’a emanet olun arkadaşlar sağlıkla ve de hoşçakalın...

bayramda tatile çıkacağım için bilmiyorum topiğe girebilir miyim ama ayın 23 ünde inşaallah bir aksilik olmazsa görüşmek dileğiyle canlarrrrrrrr

Son düzenleme:
kızlar öncelikle hayırlı bayramlar..

benımde kucuk bır mıktar bırıkmışım var. hanı bu altın hesabı açtırıp gram altın alıyorsunuz. Daha sonra sanırım yuksekken satıp düşükken alıyoorsunuz ve kar ediyorsunuz.. doğru mu anlamışım ?:26:

bunun için nasıl bır yol izlemem gerek bır yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…