Kirli Çıkılar )))

Allah iyiliğini versin bskn, gülümsettin beni. olayı çok hoş aktarmışsın :)

selam

elime ne zaman para geçse altın almaya niyetlensem altın yükseliyorbu ay ki performanslar yatmış ne hikmetse 170 tl fazladan yatırmışlar altın alırım demiştim ama az bekleyeyim bari. gerçi geçen sene 98 tl den gram altın almışlığım var acemilik işte siznle birlikte hareket etmeliyim. peşinizdeyim kirli çıkılar

benımde kucuk bır mıktar bırıkmışım var. hanı bu altın hesabı açtırıp gram altın alıyorsunuz. Daha sonra sanırım yuksekken satıp düşükken alıyoorsunuz ve kar ediyorsunuz.. doğru mu anlamışım ?:26:

bunun için nasıl bır yol izlemem gerek bır yardımcı olurmusunuz?

mesaj tekrarı kimse cevap vermedi dee :2::2:

Selam kizlar birsey danisacagim fiziki olarak altin alacagim 750 civari bir para var elimde cumhuriyet altinimi almak mantikli yoks gram mi alsam????????

günaydın herkese
farmasicim 310 tl den yarım altın aldım 100 tl ye de kızıma küpe aldım..elime para geçti ya tutamadım kendimi.bir sonraki alışım inşallah gam altın olacak.
fiziki altın almamın sebebi uzun vade düşündüğüm için bozdurmamak.
ay sonunda bildirim yaparım tekrar kumbarayı da açalım ne kadar birikmiş tam bilmiyorum tahmini 40 ama...benimki halkbankın o ağır demir kumbarasından para atınca--teşekkür ederiz diyor.oğluma attırıyorum müzik çalınca o da oynuyor.çok güzel oluyor:)
hayırlı birikimler herkese...

günaydın birikimciler

annen sence o parayı ne yapacaktır ?

sana bir süprizi mi var acaba
valla teyze şaka gibi

kusura bakmayın mesaimiz bitmişti çıktım,cevap yazamadım...

valla süprizini bana o parayı isterken yaptı =)
umarım ödemeyip ikinci bir süpriz yapmaz =))

annem bence o parayı bir arkadaşına borç verecek hiç bitmez arkadaşları ve onların borçları
neyse sonuçta ben anneme verdim parayı, annemden bilirim

bende acemi biriyim ama cevap yereyim =)
aynen anladığın şekilde; düşükken alıp yükseldiğinde satılıyor, daha sonra düştüğünde geri alınıyor.
tabi bunun yanında farklı stratejiler sergileyen deneyimli arkadaşlarımız var.. henüz o tarz işlere cesaret edemedim... kafanı da karıştırmak istemem.

öncelikle kullandığın banka varsa onda bir altın hesabı açıyorsun. sonrasında birikimlerini altın düşmüşken alıyorsun, sonra satıyorsun.
hoppp bir sürü paracıklar/altıncıklar oluyor sonra

günaydın arkadaşlar ...
az önce ilk defa biraz altın satmış bulunmaktayım. bakalım kar edebilecek miyim?
inş. bugün düşer altın fiyatları :)))

yıkıldım resmen...
eşime eş durumunda tercih edebilecği bir tek okul bile açılmadı
ben bursada o vanda arada1700km var bu nasıl aynı yastığa baş koymak olacak üstelik ne zaman tayin hakkı verecekler ne zamantekrar bir araya gelebileceğiz belli değil keşke hiç tayinistemeseydik diyorum ama eşim bıktık artık doğudan diye istedi ooooooofffffffffffffff beni neler bekliyor oralarda bilemiyorum şimdiden eşimi çok özledim dün apor topar eşim uçak biletini aldı 320e bir kişi bu pahalılıkta ne kadar gelebilirki bursaya ne kadar görüşebilirizki

allah yardımcınız olsun arkadaşım....
bilmiyorum çocuğunuz var mı ama çocukla daha bir zor olur. aynılarını geçen yıl bende yaşadım. eşim 6 ay şehirdışı göreve gittiğinde. sen tayinini geri çekemez misin?
çok bilmiyorum sizin işleri ama var mıdır böyle bir yol?

çok üzüldüm tayin alamamış olmanıza
şuan otobüs biletleri bile pahalıdır. bayram dönüşü herkes iş başı yapma derdinde. yoksa daha uygun fiyatlar var. iki hafta önce 119 a bilet almıştık.
üzme kendini. vardır illa ki bir hayır. umarım tez zamanda tayin hakkı verilir de birleşirsiniz

evli çiftlere bari yapmasın şunu milli eğitimyazıktır günahtır yaa bursaya yakın bir yere gelemez mi canım:26:Allah yardımcınız olsun,

dün eşimle eş tayinini konuştuk da aklıma ilk sen geldin, çok üzüldüm yaa, gerçekten milli eğitim yanlış yapıyor, eşler birbirinden ayrı olunca performans da düşüyor, başarı falan bekliyor ama boş işte. off canım çok sıkıldı gerçekten, ben eşimle bir aradayım ama o kadar üzülüyorum ki şu eşlerin ayrı kalması olayına

selam canım
senin için üzüldüm topiği takip ettiğim için seni tanıyorum.
hakkınızda hayırlı olsun.
bursada hangi semtte oturacaksın.?
700 tl filan diyordun galiba ev kirasını.keşke eşinle birlikte olabilsen....

bu sabah farmasi hala gelmedi.

ya kızlar şu birikim konusuna çok taktım ben.valla nerdeyse her dakka birikim düşünüyorum sayenizde.
sonum nolcak bilmiyorum.
bu arada kışlık hazırlıklara başladınız mı?
ben hafta sonu domates alıp rendeleyip soos olarak konserve yapacağım.75 kuruş kilosu.sizde nasıl fiyatlar?

sorma canım yaa bende aynen senin gibi sürekli birikim peşinde meşgülüm.
maşallah para harcamayı seven bir nişamlım olduğu için sürekli kısmam gerekiyor..
bayramda çok açıldık. ben aklımdaki meblağ kadar harcama yaptım ama o sağolsun kardeşim ve kuzenlerim var diye sürekli bir ısmarlama modundaydı.
boğacaktım nerdeyse :26:

hatta mado da waffle yiyecez. wafle makinaları bozulmuş. onun yerine tavada yapıp getirmişler. hemde bir saat bekledik.
tabiki olmuş krep. krep içinde bu kadar para veremem dedim
söyleseydiniz dondurma alrdık falan dedim.
neyse garson gitti, geldi. ödeme yapmayın bunlar bizim ikramımız dedi. ama 20 dakika sonra adisyon geldi. ama ben kararlıyım ödemiyecem. sen bizimki lavobaya git, dönüşte hesabı öde şaşkıın ördeğim benim. nerdeyse gidip para iadesi isteyecektim.

merhaba canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sabah sabah doktora gittim il merkezine geldim
biraz da büyük oğlanı çarşıda gezdirdim derken anca evin yolunu bulduk pc yi açtım altın yükselmiş bir miktar daha 95.02 tl den sattım

umarım herkes iyidir, afiyettedir
şimdi çarşıda ilaç yazdırma market alışverişi bir arkadaşı ziyaret gibi işlerim var öğleden sonra görüşmek dileğiyle ...
yazdıklarınızı o zaman okurum inşaallah Allah'a emanet olun kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrr öpüyorum hepinizi

ya hu kimse altın satışı yapmıyor mu
benim canım satmak istiyor ama bir türlü cesaret edemiyorum

benim eşim de aynı.hiç risk alamıyor sanki parasız kalsak ölcez.yatırım özürlüsü biraz.bir de çok savurgandı ama bu ay konuştuk artık daha dikkatli davranacak.ipler bende artık.

geçmiş olsun farmasicim
öğlen görüşürüz

ya hu kimse altın satışı yapmıyor mu
benim canım satmak istiyor ama bir türlü cesaret edemiyorum
ben varım benn
üçte birini sattım, hayırlısı bakalım...

benim eşim de aynı.hiç risk alamıyor sanki parasız kalsak ölcez.yatırım özürlüsü biraz.bir de çok savurgandı ama bu ay konuştuk artık daha dikkatli davranacak.ipler bende artık.
bayanlar her zaman daha başarılı bu yatırım konusunda, ben kesinlikle böyle düşünüyorum.

akıllıbıdık çok üzüldüm, çok zor gerçekten Allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…