- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
telefonunuz çalar
ekrana bakıldığında anneniz olduğunu anlarsınız.
bir hevesle açarsınız;
'kızım çok acil birşey sorucam. acil 350lira yollarmısın bana. neden diye sorma sonra söylerim. varsa yolla. var mı?'
'var anne, netteyim yollayayım hemen, hayırdır?'
'işte ben seni bugünler için doğurmuştum, kahkaha'
'hayrd....' çıkıt. kapatmış bile36 saniye.
bazen telefonlara cevap vermemek en hayrılısı
annen sence o parayı ne yapacaktır ?
sana bir süprizi mi var acaba
valla teyze şaka gibi
benımde kucuk bır mıktar bırıkmışım var. hanı bu altın hesabı açtırıp gram altın alıyorsunuz. Daha sonra sanırım yuksekken satıp düşükken alıyoorsunuz ve kar ediyorsunuz.. doğru mu anlamışım ?:26:
bunun için nasıl bır yol izlemem gerek bır yardımcı olurmusunuz?
mesaj tekrarı kimse cevap vermedi dee :2::2:
yıkıldım resmen...
eşime eş durumunda tercih edebilecği bir tek okul bile açılmadı
ben bursada o vanda arada1700km var bu nasıl aynı yastığa baş koymak olacak üstelik ne zaman tayin hakkı verecekler ne zamantekrar bir araya gelebileceğiz belli değil keşke hiç tayinistemeseydik diyorum ama eşim bıktık artık doğudan diye istedi ooooooofffffffffffffff beni neler bekliyor oralarda bilemiyorum şimdiden eşimi çok özledim dün apor topar eşim uçak biletini aldı 320e bir kişi bu pahalılıkta ne kadar gelebilirki bursaya ne kadar görüşebilirizki
yıkıldım resmen...
ben bursada o vanda arada1700km var bu nasıl aynı yastığa baş koymak olacak üstelik ne zaman tayin hakkı verecekler ne zamantekrar bir araya gelebileceğiz belli değil keşke hiç tayinistemeseydik diyorum ama eşim bıktık artık doğudan diye istedi ooooooofffffffffffffff beni neler bekliyor oralarda bilemiyorum şimdiden eşimi çok özledim dün apor topar eşim uçak biletini aldı 320e bir kişi bu pahalılıkta ne kadar gelebilirki bursaya ne kadar görüşebilirizki
yıkıldım resmen...
yıkıldım resmen...
yıkıldım resmen...
bu sabah farmasi hala gelmedi.
ya kızlar şu birikim konusuna çok taktım ben.valla nerdeyse her dakka birikim düşünüyorum sayenizde.
sonum nolcak bilmiyorum.
bu arada kışlık hazırlıklara başladınız mı?
ben hafta sonu domates alıp rendeleyip soos olarak konserve yapacağım.75 kuruş kilosu.sizde nasıl fiyatlar?
sorma canım yaa bende aynen senin gibi sürekli birikim peşinde meşgülüm.
maşallah para harcamayı seven bir nişamlım olduğu için sürekli kısmam gerekiyor..
bayramda çok açıldık. ben aklımdaki meblağ kadar harcama yaptım ama o sağolsun kardeşim ve kuzenlerim var diye sürekli bir ısmarlama modundaydı.
boğacaktım nerdeyse :26:
hatta mado da waffle yiyecez. wafle makinaları bozulmuş. onun yerine tavada yapıp getirmişler. hemde bir saat bekledik.
tabiki olmuş krep. krep içinde bu kadar para veremem dedim
söyleseydiniz dondurma alrdık falan dedim.
neyse garson gitti, geldi. ödeme yapmayın bunlar bizim ikramımız dedi. ama 20 dakika sonra adisyon geldi. ama ben kararlıyım ödemiyecem. sen bizimki lavobaya git, dönüşte hesabı ödeşaşkıın ördeğim benim. nerdeyse gidip para iadesi isteyecektim.
geçmiş olsun farmasicimmerhaba canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah sabah doktora gittim il merkezine geldim
biraz da büyük oğlanı çarşıda gezdirdim derken anca evin yolunu bulduk pc yi açtım altın yükselmiş bir miktar daha 95.02 tl den sattım
umarım herkes iyidir, afiyettedir
şimdi çarşıda ilaç yazdırma market alışverişi bir arkadaşı ziyaret gibi işlerim var öğleden sonra görüşmek dileğiyle ...
yazdıklarınızı o zaman okurum inşaallah Allah'a emanet olun kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrr öpüyorum hepinizi
ben varım bennya hu kimse altın satışı yapmıyor mu
benim canım satmak istiyor ama bir türlü cesaret edemiyorum
bayanlar her zaman daha başarılı bu yatırım konusunda, ben kesinlikle böyle düşünüyorum.benim eşim de aynı.hiç risk alamıyor sanki parasız kalsak ölcez.yatırım özürlüsü biraz.bir de çok savurgandı ama bu ay konuştuk artık daha dikkatli davranacak.ipler bende artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?