hımmm iyiymiş. sonuçta alışveriş yapmış gibi olunacaksa sorun yok gibi.
eğer tereddütün varsa aynı işlemi kendi hesabında da yapabilirsin. bir hesaba sadece birikimlerini koyarsın. otomatik talimat verirsin. benim çalıştığım bankada otomatik havale talimatı var da ondan aklıma geldi
yıkıldım resmen...
eşime eş durumunda tercih edebilecği bir tek okul bile açılmadı
ben bursada o vanda arada1700km var bu nasıl aynı yastığa baş koymak olacak üstelik ne zaman tayin hakkı verecekler ne zamantekrar bir araya gelebileceğiz belli değil keşke hiç tayinistemeseydik diyorum ama eşim bıktık artık doğudan diye istedi ooooooofffffffffffffff beni neler bekliyor oralarda bilemiyorum şimdiden eşimi çok özledim dün apor topar eşim uçak biletini aldı 320e bir kişi bu pahalılıkta ne kadar gelebilirki bursaya ne kadar görüşebilirizki
garantininse ben bir soraym anneme isterseniz.YOK CANIM ÖYLE DEĞİL GARANTİDE ŞÖYLEYMİŞ
MESELA AYLIK KAÇ PARA ARTIRMAK İSTİYORUM
aylık 300 tl
her ay jkredi kartmdan ödensin diye talimat veriyorum ve bu para sanki alışveriş yapılmış gibi değerlendirilip bonu bonus veriyormuş.
vadeli değil sadece birikim
bilgisi olan var mı
bunu yapmak istiyorum da.
iş bankasının başkaymış onu bilmiyorum canım
canım çeyrek de alabilir yarım da farketmez
garantininse ben bir soraym anneme isterseniz.
Tamam canım çok teşekkür ederim =)
95.29 tl ve de 53 dolardan bir miktar daha altın sattım hayırlı olsun inşaallah
bereketli olsun...
yaaa mesaim bitiyorrrr
biraz daha durasım vardı.
deneme yapmak için 1 gram altınımı dolar olarak sattım. acaba yanlış birşey mi yaptım
53.11 den sattım.
ama benim hesabma göre 53.8 olacaktı. (ons/31.10=53.8 ile yani..)
sanki şuan zararda mıyım.
----çıkıyorum yarın sabaha okuyacağım----
canım bankanın alış fiyatıyla satıyorsun yani onsu 31.1 e bölmek yeterli değil bankanın komisyonunu da düşeceksin
banka komisyonu mu oda ne
ağlasam mı acaba
nişanlımın haklı çıkmasından nefret ediyorum
olsuunnnn sanki zarar ettim. etmedim ki. aldığımda 2,5 kar edersem satarım demiştim. 3,4 kar ettim.
banka komisyonu mu oda ne
ağlasam mı acaba
nişanlımın haklı çıkmasından nefret ediyorum
olsuunnnn sanki zarar ettim. etmedim ki. aldığımda 2,5 kar edersem satarım demiştim. 3,4 kar ettim.
canım senin takip edeceğin şey al-sat yaptığın bankanın alış ve satış değerleri ....
sen bankadan aldığında altının gramı diyelimki 92 tl idi ve altın yükselip bankanın sana satışı 96 senden geri alış fiyatı 95 olduğunda sen gram başı 3 tl kar edersin satarsan... sonra tekrar beklersin altın düşsün diye altın fiyatları düşünce bu sefer bankanın satış fiyatı 91 tl olsa tekrar alırsın tekrar yükselince satarsın bu böyle devam eder gider canım
sen yaptığın al-sat hareketinde zararda değilsin Allah bereket versin bitanem
ne güzel kar etmişsin daha ne olsun.
inşallah ben de sizin gibi al sat yaparım eylülden sonra.
günaydın herkese
hatta hayırlı cumalar
tl olarak anladığımı düşünüyorum da şu dolar işiyle alış satışı tam kavrayamamıştım. denedim kulağıma küpe oldu :44: hesaplarken bir tuhaflık olduğunu hissetmiştim zaten
sağol canım, hem yardımların için hemde iyi dileklerin için.Bereketini görmek nasip olur inşallah
olur inşallah olur.
3gramcık altınım var. gram başına 3 lira kar etsem nolur
senin de 1gram 2gram 3 gram derken çoğalacaklar inşallah
Merhaba arkadaşlar ,
liste hazırlanırken dikkat edilmesi gereken kurallar ;
listenin oluştulacağı aya dair birikim bildirimleri özelden her ayın en geç son günü ve saat 18:00 e kadar Farmasi 'ye bildirilir
liste her ayın 1 inde ilk sayfada yayınlanır.
listeye belirtilen süre içerisinde bildirim yapmayanlar listeden silinir, tekrar girmek için 1 ay beklenir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?