Kirli Çıkılar )))

hımmm o da güzelmiş eylülde bakıcam artık ya benim dediğimi ya senin dediğini yaparım:)))

hayırlısı olsun çok üzüldüm canım

garantininse ben bir soraym anneme isterseniz.

canım çeyrek de alabilir yarım da farketmez

tamam canım çok teşekkür ederim =)

95.29 tl ve de 53 dolardan bir miktar daha altın sattım hayırlı olsun inşaallah

deneme yapmak için 1 gram altınımı dolar olarak sattım. acaba yanlış birşey mi yaptım

53.11 den sattım.
ama benim hesabma göre 53.8 olacaktı. (ons/31.10=53.8 ile yani..)
sanki şuan zararda mıyım.

----çıkıyorum yarın sabaha okuyacağım----

canım bankanın alış fiyatıyla satıyorsun yani onsu 31.1 e bölmek yeterli değil bankanın komisyonunu da düşeceksin

canım bankanın alış fiyatıyla satıyorsun yani onsu 31.1 e bölmek yeterli değil bankanın komisyonunu da düşeceksin

banka komisyonu mu oda ne

ağlasam mı acaba

nişanlımın haklı çıkmasından nefret ediyorum

olsuunnnn sanki zarar ettim. etmedim ki. aldığımda 2,5 kar edersem satarım demiştim. 3,4 kar ettim.

ağlasam mı acaba

olsuunnnn sanki zarar ettim. etmedim ki. aldığımda 2,5 kar edersem satarım demiştim. 3,4 kar ettim.

canım senin takip edeceğin şey al-sat yaptığın bankanın alış ve satış değerleri ....

sen bankadan aldığında altının gramı diyelimki 92 tl idi ve altın yükselip bankanın sana satışı 96 senden geri alış fiyatı 95 olduğunda sen gram başı 3 tl kar edersin satarsan... sonra tekrar beklersin altın düşsün diye altın fiyatları düşünce bu sefer bankanın satış fiyatı 91 tl olsa tekrar alırsın tekrar yükselince satarsın bu böyle devam eder gider canım

sen yaptığın al-sat hareketinde zararda değilsin Allah bereket versin bitanem

ağlasam mı acaba

ne güzel kar etmişsin daha ne olsun.
inşallah ben de sizin gibi al sat yaparım eylülden sonra.

günaydın herkese
hatta hayırlı cumalar

tl olarak anladığımı düşünüyorum da şu dolar işiyle alış satışı tam kavrayamamıştım. denedim kulağıma küpe oldu :44: hesaplarken bir tuhaflık olduğunu hissetmiştim zaten
sağol canım, hem yardımların için hemde iyi dileklerin için.Bereketini görmek nasip olur inşallah

ne güzel kar etmişsin daha ne olsun.
inşallah ben de sizin gibi al sat yaparım eylülden sonra.

olur inşallah olur.
3gramcık altınım var. gram başına 3 lira kar etsem nolur
senin de 1gram 2gram 3 gram derken çoğalacaklar inşallah

inşallah canım.eylülde maaş hesabımız garantiye geçiyor.onu bekliyorum.kısmetse altın hesabımı açınca ben de al sat yapacağımmm:)))

bu arada kumbaracığım her gece para atınca şarkı söylüyor akşam sadece 1,25 atabildim.
ay sonu açacağım.ama bildirimler ayın en son kaçına kadar yapılıyordu27 mi 29 mu o zamana kadar açmalıyım.

şimdilik ağustos ayı birikimim ---yani ilk birikimim yarım altın ve 200 tl
artı kumbara bakalım ne sürpriz yapacak bize.

farmasi böyle der...
yani en geç 31 ağustos 18 e kadar

ben kumbara işini hiç yapamıyorum
bozuk olmayınca hemen açıp içinden alıyorum. önceki hafta kendime haftalık ayırdığım paradan 7 lira arttı. önce kenara koydum onu.
bir baktım çarşıya giderken çantama atmışım
geçen haftada kalan parayı ayırmıştım. bakalım evdeki ahali keşfetmemişse duruyordur =)

kızlar bizimde bankada altınımız var bozdurmayı düşünüyoruz şu an 400 lira karda acaba daha fazla yükselirmi ne düşünüosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…