Kirli Çıkılar )))

benim eşim de aynı.hiç risk alamıyor sanki parasız kalsak ölcez.yatırım özürlüsü biraz.bir de çok savurgandı ama bu ay konuştuk artık daha dikkatli davranacak.ipler bende artık.

eğer bizimkine benziyor ise her hafta aynı konuşmayı yapabilirsiniz

eğer bizimkine benziyor ise her hafta aynı konuşmayı yapabilirsiniz

bu sefer umudum var canım

kumbaramız var ayda 60 civarı orda birikir
güne başladım ayda 100 tl

cüzdanıma para ayyırmaya başladım ayda 100 tl
ayrıca maaşımdan bankaya otomatik ödeme talimatı vermeyi düşünüyoruum 200 tl böyle olunca garantide mesela ayrıca bonus da kazanılıyormuş.bilgisi olan var mı?

ne etti 460 tl.Allah bereket versin.bu paralarla da kısmetse aylık gram altın alacağım.tabi tl de de bırakırım bir kısmını.

sizce nasıl hedefim.az mı?

bu arada
aylık gelirimiz 2950 tl
aylık giderimiz herşey dahil.
faturalar+kredi kartları+nakitler 2000 tl yi buluyor.

aynen yazdığın gibi yapıyoruz canım
düşükten al, yüksekten sat

Selam kizlar birsey danisacagim fiziki olarak altin alacagim 750 civari bir para var elimde cumhuriyet altinimi almak mantikli yoks gram mi alsam????????
farketmez fiziki altın aldıktan sonra ikisi de işçiliksiz sonuçta
hayırlı olsun canım

peşini bırakma bence

sözün bittiği yer
sadece Allah kolaylık ve de sabır versin diyorum

Son düzenleme:

gayet güzel canım

bırakmıyacağım
bu arada geçmiş olsun canım. çocuk için mi kendin için mi doktora gittin?
sen yokken altın (takip ettiğim günlerin) en yüksek seviyesini yaşadı.
umarım satış yapmayı beklemiyordun :26:

kızlar benim erkek arkadşımda altın almak istiyor ama satınca değer kaybetmesin istiyor. ne alsın? birde kuyumcuyla pazarlk yapsak 5 tane alcaz filan desek indirim yapar mı =)

canım kendim için gittim
sağ kulağım bazen içine su gitmiş gibi tıkanıklık ve de o sırada konuşurken sesimin kulağımın içinde yankılandığını beynime baskı yapıyor hissini yaşıyorum
doktor burnumdaki kemik eğriliğinden dolayı rahat nefes alamadığımı onunla bağlantılı olduğunu söyledi ilaç ve burun spreyi verdi 1 hafta kullan ve bakalım dedi.
burun kemiğinin kırılmasını tavsiye ediyor
başka birkaç doktora da görünmeyi ve aynı şeyi söylerlerse o zaman bu doktora ameliyat olabilirim bademciklerimi de bu gittiğim doktor almıştı 6 ay önce

ben 95.02 tl den bir miktar sattım eve gelince

Son düzenleme:
kızlar benim erkek arkadşımda altın almak istiyor ama satınca değer kaybetmesin istiyor. ne alsın? birde kuyumcuyla pazarlk yapsak 5 tane alcaz filan desek indirim yapar mı =)

fiziki altın almak istediğine göre cumhuriyet altın alabilir

çok geçmiş olsun.benim de kulak arkası alt tarafta yakşakşık 5 aydır nodül ver antibiyorik tedavisi görüyorum.
son 1 ay
hala değişme olmazsa ameliyet dedi doktor.
ve çok riskliymiş.tükürük bezinin içinde ve hepsi alınabilirmiş.
hayırlısı((

yukarıda bişey sormuştum
kredi kartına otomatik biriktirme talimatı verince mesela 200-300 tl banka buna bonus veriyormuş garantide .bunu uygulayan bilen var mı.
yapmak istiyorum da.
hatta siz de yapın isterseniz.

Rabbim acil şifalar versin canım inşallah ilaç tedavisi ile hayırlı sonuca ulaşır

geçmiş olsun canım yaa. burun çok önemli, nefes alamamayı düşünemiyorum :26:
bir arkadaşımın küçükken farkedilmediği için kulak zarı yırtılmış.tabi burun kemiğinden ötürüymüş :18:
üstüne düş, ihmal etme

bereketli olsun. satım yapabildiğine sevindim. hoş iyi mi kötü mü belli değil. ama bugüne kadarkilerin iyi rakamı, yarın veya on dakika içinde ne olur bilemiyoruz ki
bende altın alamıyorum bari dolar alayım dedim. malum annem her an arayabilir korkusu var içimde
umarım hayırlı olur.

yukarıda bişey sormuştum
kredi kartına otomatik biriktirme talimatı verince mesela 200-300 tl banka buna bonus veriyormuş garantide .bunu uygulayan bilen var mı.
yapmak istiyorum da.
hatta siz de yapın isterseniz.

küsüratı kalsın olayı mı?
ben geçen iş bankasında inceledim. kredi kartımın artanını biriktirsin diye. aslında güzel uygulama aynı bakkaldan ekmeğin üstünü biriktirir gibi.bunda da belli bir limit belirliyorsun, onun altı olursa birikime atıyor.
ama vadeli hesap uyguluyor. o yüzden vazgeçtim

.

YOK CANIM ÖYLE DEĞİL GARANTİDE ŞÖYLEYMİŞ
MESELA AYLIK KAÇ PARA ARTIRMAK İSTİYORUM
aylık 300 tl
her ay jkredi kartmdan ödensin diye talimat veriyorum ve bu para sanki alışveriş yapılmış gibi değerlendirilip bonu bonus veriyormuş.

vadeli değil sadece birikim
bilgisi olan var mı
bunu yapmak istiyorum da.
iş bankasının başkaymış onu bilmiyorum canım

hımmm iyiymiş. sonuçta alışveriş yapmış gibi olunacaksa sorun yok gibi.
eğer tereddütün varsa aynı işlemi kendi hesabında da yapabilirsin. bir hesaba sadece birikimlerini koyarsın. otomatik talimat verirsin. benim çalıştığım bankada otomatik havale talimatı var da ondan aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…