benim eşim de aynı.hiç risk alamıyor sanki parasız kalsak ölcez.yatırım özürlüsü biraz.bir de çok savurgandı ama bu ay konuştuk artık daha dikkatli davranacak.ipler bende artık.
eğer bizimkine benziyor ise her hafta aynı konuşmayı yapabilirsiniz
aynen yazdığın gibi yapıyoruz canımbenımde kucuk bır mıktar bırıkmışım var. hanı bu altın hesabı açtırıp gram altın alıyorsunuz. Daha sonra sanırım yuksekken satıp düşükken alıyoorsunuz ve kar ediyorsunuz.. doğru mu anlamışım ?:26:
bunun için nasıl bır yol izlemem gerek bır yardımcı olurmusunuz?
mesaj tekrarı kimse cevap vermedi dee :2::2:
farketmez fiziki altın aldıktan sonra ikisi de işçiliksiz sonuçtaSelam kizlar birsey danisacagim fiziki olarak altin alacagim 750 civari bir para var elimde cumhuriyet altinimi almak mantikli yoks gram mi alsam????????
hayırlı olsun canımgünaydın herkese
farmasicim 310 tl den yarım altın aldım 100 tl ye de kızıma küpe aldım..elime para geçti ya tutamadım kendimi.bir sonraki alışım inşallah gam altın olacak.
fiziki altın almamın sebebi uzun vade düşündüğüm için bozdurmamak.
ay sonunda bildirim yaparım tekrar kumbarayı da açalım ne kadar birikmiş tam bilmiyorum tahmini 40 ama...benimki halkbankın o ağır demir kumbarasından para atınca--teşekkür ederiz diyor.oğluma attırıyorum müzik çalınca o da oynuyor.çok güzel oluyor:)
hayırlı birikimler herkese...
günaydın birikimciler
kusura bakmayın mesaimiz bitmişti çıktım,cevap yazamadım...
valla süprizini bana o parayı isterken yaptı =)
umarım ödemeyip ikinci bir süpriz yapmaz =))
annem bence o parayı bir arkadaşına borç verecekhiç bitmez arkadaşları ve onların borçları
neyse sonuçta ben anneme verdim parayı, annemden bilirim
yıkıldım resmen...
eşime eş durumunda tercih edebilecği bir tek okul bile açılmadı
ben bursada o vanda arada1700km var bu nasıl aynı yastığa baş koymak olacak üstelik ne zaman tayin hakkı verecekler ne zamantekrar bir araya gelebileceğiz belli değil keşke hiç tayinistemeseydik diyorum ama eşim bıktık artık doğudan diye istedi ooooooofffffffffffffff beni neler bekliyor oralarda bilemiyorum şimdiden eşimi çok özledim dün apor topar eşim uçak biletini aldı 320e bir kişi bu pahalılıkta ne kadar gelebilirki bursaya ne kadar görüşebilirizki
bu sefer umudum var canım
kumbaramız var ayda 60 civarı orda birikir
güne başladım ayda 100 tl
cüzdanıma para ayyırmaya başladım ayda 100 tl
ayrıca maaşımdan bankaya otomatik ödeme talimatı vermeyi düşünüyoruum 200 tl böyle olunca garantide mesela ayrıca bonus da kazanılıyormuş.bilgisi olan var mı?
ne etti 460 tl.Allah bereket versin.bu paralarla da kısmetse aylık gram altın alacağım.tabi tl de de bırakırım bir kısmını.
sizce nasıl hedefim.az mı?
bu arada
aylık gelirimiz 2950 tl
aylık giderimiz herşey dahil.
faturalar+kredi kartları+nakitler 2000 tl yi buluyor.
aynen yazdığın gibi yapıyoruz canım
düşükten al, yüksekten sat
farketmez fiziki altın aldıktan sonra ikisi de işçiliksiz sonuçta
hayırlı olsun canım
peşini bırakma bence
bırakmıyacağım
bu arada geçmiş olsun canım. çocuk için mi kendin için mi doktora gittin?
sen yokken altın (takip ettiğim günlerin) en yüksek seviyesini yaşadı.
umarım satış yapmayı beklemiyordun :26:
gayet güzel canım
kızlar benim erkek arkadşımda altın almak istiyor ama satınca değer kaybetmesin istiyor. ne alsın? birde kuyumcuyla pazarlk yapsak 5 tane alcaz filan desek indirim yapar mı =)
canım kendim için gittim
sağ kulağım bazen içine su gitmiş gibi tıkanıklık ve de o sırada konuşurken sesimin kulağımın içinde yankılandığını beynime baskı yapıyor hissini yaşıyorum
doktor burnumdaki kemik eğriliğinden dolayı rahat nefes alamadığımı onunla bağlantılı olduğunu söyledi ilaç ve burun spreyi verdi 1 hafta kullan ve bakalım dedi.
burun kemiğinin kırılmasını tavsiye ediyor
başka birkaç doktora da görünmeyi ve aynı şeyi söylerlerse o zaman bu doktora ameliyat olabilirim bademciklerimi de bu gittiğim doktor almıştı 6 ay önce
ben 95.02 tl den bir miktar sattım eve gelince
çok geçmiş olsun.benim de kulak arkası alt tarafta yakşakşık 5 aydır nodül ver antibiyorik tedavisi görüyorum.
son 1 ay
hala değişme olmazsa ameliyet dedi doktor.
ve çok riskliymiş.tükürük bezinin içinde ve hepsi alınabilirmiş.
hayırlısı((
fiziki altın almak istediğine göre cumhuriyet altın alabilir
Rabbim acil şifalar versin canım inşallah ilaç tedavisi ile hayırlı sonuca ulaşır
canım kendim için gittim
sağ kulağım bazen içine su gitmiş gibi tıkanıklık ve de o sırada konuşurken sesimin kulağımın içinde yankılandığını beynime baskı yapıyor hissini yaşıyorum
doktor burnundaki kemik eğriliğinden dolayı rahat nefes alamadığımı onunla bağlantılı olduğunu söyledi ilaçve burun spreyi verdi 1 hafta kullan ve bakalım dedi.
burun kemiğinin kırılmasını tavsiye ediyor
başka birkaç doktora da görünmeyi ve aynı şeyi söylerlerse o zaman bu doktora ameliyat olabilirim bademciklerimi de bu gittiğim doktor almıştı 6 ay önce
ben 95.02 tl den bir miktar sattım eve gelince
yukarıda bişey sormuştum
kredi kartına otomatik biriktirme talimatı verince mesela 200-300 tl banka buna bonus veriyormuş garantide .bunu uygulayan bilen var mı.
yapmak istiyorum da.
hatta siz de yapın isterseniz.
canım bozdururken zarar etmez değil mi. bide çeyrek düşünüyoduk biz 5 tane filan. hani zor durum olursa bozdururz diye onda zarar edilir mi?
küsüratı kalsın olayı mı?
ben geçen iş bankasında inceledim. kredi kartımın artanını biriktirsin diye. aslında güzel uygulama aynı bakkaldan ekmeğin üstünü biriktirir gibi.bunda da belli bir limit belirliyorsun, onun altı olursa birikime atıyor.
ama vadeli hesap uyguluyor. o yüzden vazgeçtim
.
YOK CANIM ÖYLE DEĞİL GARANTİDE ŞÖYLEYMİŞ
MESELA AYLIK KAÇ PARA ARTIRMAK İSTİYORUM
aylık 300 tl
her ay jkredi kartmdan ödensin diye talimat veriyorum ve bu para sanki alışveriş yapılmış gibi değerlendirilip bonu bonus veriyormuş.
vadeli değil sadece birikim
bilgisi olan var mı
bunu yapmak istiyorum da.
iş bankasının başkaymış onu bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?