canım sizinkiler alanınızla ilgiliymiş, öyle bir seminer falan olsa konuşanlara kızardım ama bizim bir tane seminer vardı "şirket yönetimi" idi konusu
canım ne yazık ki şimdiye kadar hiç öyle oturup da konuşmacıyı dinlediğim bi seminere gitmedim.
ilk gittiğim rizede 15 gün kaldığım harıl harıl bilgisayarın başında eğitim aldığımız ve proje hazırladığımız bi kurstu.
ikincisi onun devamı aksaraydı çocukalr için animasyon hazırladık düşün. tüm derlserle ilgili öğretici animasyonlar hazırladık.
bi de intel li bişeyler vardı benim gittiğim hep bilgisayar üzerine oldu sanırım bu da öyle. yorumlarla ilgili tek bunu buldum:111:
Girişimcilik Kursu (Memurlar.Net - Forum)
Bak bu çok güzel olabilir sevimsiz denemekte fatda var =) İnşallah güzel olur da hep yaparım.yusum ben patlıcanları közlerken salata olarak tüketirim diye düşünmüştüm, ama benim görümcem şöyle yapıyor: patlıcanları közlüyor, bi yandan da et soteliyor, közlediği patlıcanları küp küp doğruyor, etle karışıtrıp fırına veriyor, üstüne de kaşar rendeliyor, al sana yemek :) ben bunu kıymayla da yaparım diye düşünüyorum, yani o şekilde de kullanabilirim közlenmiş patlıcanlarımı ama kızartarak koymadım hiç patlıcanları. açık konuşmak gerekirse közlenmiş olarak da ilk defa koyuyorum buzluğa
Kardeşin krallar gibi yaşıyor üniversite hayatını desene =)ben dün anneme talimat verdim. nişanımda takılan küçük altınlarımı git bozdur diye.zaten bozdurup,üstüne ekleyip bilezik alacaktım.. pek ılımlı bakmadı. çünkü beni kendisi ile karıştırıyorparayı harcarım diye. halbuki ben değil kendisi harcar
şimdi bozdursa sonra düştüğünde biraz daha az eklerim. bakalım inşallah yapar.
bu arada annemler iki haftadır memleketteydiler. haftasonu döndüler.
dönüşü muhteşem oldu. benden aldığı o 350 liranın sonunda açıklamasını öğrendim =)
meğer çok borcu varmış.daha doğrusu erkek kardeşim yüzünden borcu varmış.
annemin kredi kartını kullanıyor. tabi annemin maaş ona gidiyor. babam bilmiyor bu durumu.
bilse kızar. çünkü ona gönderilen paranın ona yetmesi gerektiğini düşünüyor.
bizim bu sıpa da hiç sorumluluk sahibi değildir. geçtiğimiz bir iki ay 100 lira tel borcu yapmış. öğrenci adamın telefonu kontürlü olur dedik kızdık ettik. gene borç bize kaldı.
interneti zartı zurtu hepsi bize kalıyor.
bende anneme çok üzülüyorum o kadar çalışıyor beş kuruş kalmıyor eline diye. geçen aydan artan o 350 yi borç aldım diyor.. bakalım geri gelir mi
dün de 200 lira kartının asgarisini yatırdım. bu aralar annemin bana borcu birikiyor.
erkek kardeşime de para yatırmıştım.bir de onlar yokken takı takmıştım. babamında 200lira borcu var. umarım toparlarım
bu ayı açık vermeden kapatsam vermeseler o da benim için kardır.. onlar az bakmadı bana
buarada bu ay 255 lira mesai ücreti almışım. 30ağustosta yarım gün çalışmıştım. gönlüm tam gün çalışmaktan yanaydı ama nişanlım doğum günüydü veeeee o çalışmıyordu =) olsun buna da şükür. mesai olmaya bilirdi, hiç çalışmıyor da olabilirdim..
Bendeki altın zaten 10 küsür gram canım. Azar azar da satsam toptan da satsam üç aşağı beş yukarı aynı olacak.
canım sizinkiler alanınızla ilgiliymiş, öyle bir seminer falan olsa konuşanlara kızardım ama bizim bir tane seminer vardı "şirket yönetimi" idi konusu7gün sürdü ve haftaiçi dersten sonra gidiyorduk akşam 8'e kadar sürüyordu. İlk gün kimse ses etmedi ama 2.gün dediğim gibi bir ortam oluştu.
Bak bu çok güzel olabilir sevimsiz denemekte fatda var =) İnşallah güzel olur da hep yaparım.
Kardeşin krallar gibi yaşıyor üniversite hayatını desene =)
Ben çok sürünmüştüm üniversitede
ben patlıcana bayılırım. 1 hafta peşpeşe yesem gık demem =))
bir tarifte benden olsun.
patlıcanları ince ve uzun dilinleniyor. (yukarıdan aşağıya doğru uzun uzun olsun diye. ama çok ince olmayacak şekilde.)
sonra kaynamış suya atıp biraz yumuşak olmasını bekliyoruz.
sonra onları sızdırıp, ılıştırıp, mısırı ununa buluyoruz. bolllllll tereyağ (diyetteysek azcık yağ) ile tavayı ısıtıp mısır unlu patlıcanlarımızı tavaya döşüyoruz.
altını ve üstünü eşit miktarda pembeleşmesini sağlıyoruz.
missss gibi....
ben çok severim mısır unuyla yapılan tüm tava çeşitlerini...
bunu fasülye ile de yaparız. somara derler onla da yaparız. ne bulursak yaparız.
günaydın bayanlar.... sayımız artıyor... yeni katılanlar aramıza hoş geldiniz
haftasonu yokken ne çok şeyler yazılmış öyle....
henüz patlıcan domates gibi şeyler ilgi alanıma girmiyorevde yapan biri var nasılsa diye ben yeme işine bakarım
doğalgaz meselesine girilmiş. karanfilce aklın karışmış. karışması normal ama şöyle düşün. kendini farklı illerdeki bayanlarla kıyaslayamazsın. doğalgaz fiyatı il il hatta ilçe ile bile farklılık gösterebiliyor. bize de 3 aylık gelir yazın. 3aylık 20lira öderiz, oda en fazla...
su faturalarında da aynıdır elektrik faturasında da. her ilin farklı ücretten çarpımı vardır. doğalgazda özellikle yeni doğalgaz döşenen illerde teşfik amaçlı fiyatlar uygundur. sonrasında pahalanır.. en azından bizde öyle olmuştu...
ben de parttime işlerde çalışmıştım hep, o günlerimi hatırladım şimdi.aynen bende çok sürünmüştüm. benim de sağolsun dedem destek çıkardı. ama annemleri sıkıntıya sokmamışımdır diye düşünüyorum. yüksek lisans yaparken biraz sokmuş olabilirim ama o zaman baktım sıkıntıdalar kısa kestim. daha doktora vs yapacaktım
baskıncım haklısın canım elektrik su doğalgaz hepsi şehirden şehire farklılık gössteriyor. bizim akıllıbıdık a tavsiyemiz daha ziyade nasıl kullandığımız konusundaydı.yani sadece kullanacağımız zamanmı kombiyi açıp kapatıyoruz yoksa belli bir ısıda sürekli açıkmı kalıyor gibisinden.
ben de parttime işlerde çalışmıştım hep, o günlerimi hatırladım şimdi.
Bir çubuk krakere param yeterdi öğle yemeği olarak yerdim onu.
Ne üzülürdüm o zamanlar ama geçti gitti işte hepsi, çok şükür...
canım kilo verip aynı zamanda para biriktirmek isteyen kişi benim.ben de varım 4 gündür dikkat ediyorum yediklerime.ve şimdilik kg.400 gr fark etti bekalım ne kadar değişecek.maşallah senin ev spor salonundan da iyi.bende sadece mekik aleti var.sabah işe gelmeden önce müzik dinleyip dans ediyorum.sirkeli su içiyorum.kahvaltımı çeşit olarak zenginleştirip miktar olarak azalttım.aralarda kuruyemiş yiyiyorum.ve bol su içiyorum. ben de de 38-40-42 beden kıyafetler var.şu an 42 bedendeyim.ama hedefim 38/40 beden.hayırlısı bakalım.
hoşbulduk canım sen de mi bursada yaşıyorsun...canım öncelikle bursaya hoşgeldin.
ne güzel şeyler yapmışsın aslında insan düşününce bulabiliyor.
hayırlı olsun
merhaba kızlarrrrrrr
bugün küçük kuzumun 1 . sınıf heyecanını yaşadık ailecek
sonrasında okula gittim vs derken eve geldim
Bir keresinde bir öğretmen arkadaş sözlük aldırdı öğrencilere ama gerçekten almaları gerekiyordu, ihtiyaçları vardı ve 4 yıl kullanacakları birşeydi, üstelik fiyatı da 10tl idi. Velinin biri geldi öğretmene işte ne gerek vardı bizim zaten durumumuz yok falan dedi (ki yalan) ve inanır mısın o 10tl'yi masaya öğretmenin önüne fırlattı sinirli sinirli. Böyle tipler işte.
Geçen yıl bedava kurs verilecekti okulda hepsi isim yazdırdı, sonra kaloriferi yakacak kişiye para verilmesi gerekiyordu buyüzden aylık 10tl istendi öğrencilerden bu yüzden baktık ki %90'ı ismini sildirmiş =) Biz de açmadık kursu, küstüler bize =))
hayırlı uğurlu olsun canım umarım bol enerjili bir yılınız olur... bu devirde bir çocugun başına gelebilecek en büyük şans iyi bir öğretmen denk gelmesi
selamlar...
evde internetim yok ofisimde hasta beklerken girebiliyorum diye eve bağlatmamıştım. haftasonu neler yazmışsınız nelerr faydalı faydalıbilgiler.. canımı patlıcan çektirdiniz haaa..ben patlıcan koymadım. domates-fasülye-bezelye-barbunya-kırmızı acı biber koydum..
pekiii bamyayı nasıl koydunuz? onu da yapmak istiyorum ama bilmiyorum nasıl yapacağımı??
bu arada farmasi, oğluşunun okulu hayırlı uğurlu olsun. darısı bizim miniklere (benimki henüz 2.5 yaşında inşallah o günleri de görürüz sağlıkla)
çok faydalı şeyler paylaşmışsınız not defterime küçük notlar alıyorum..
bu arada dün kot panlolon, bi kaç hırka ve ayakkabı aldım gitti 200 lira..
merhaba kızlarrrrrrr
bugün küçük kuzumun 1 . sınıf heyecanını yaşadık ailecek
sonrasında okula gittim vs derken eve geldim
Farmasi gözün aydın canım. Daha nice güzel anıların alır çocuklarınla inşallah.
Ben bugün közlenmiş biber yapmak istiyorum kızlar. Fırında nasıl közleyebilirim biberi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?