Kirli Çıkılar )))

canım sizinkiler alanınızla ilgiliymiş, öyle bir seminer falan olsa konuşanlara kızardım ama bizim bir tane seminer vardı "şirket yönetimi" idi konusu 7gün sürdü ve haftaiçi dersten sonra gidiyorduk akşam 8'e kadar sürüyordu. İlk gün kimse ses etmedi ama 2.gün dediğim gibi bir ortam oluştu.

Bak bu çok güzel olabilir sevimsiz denemekte fatda var =) İnşallah güzel olur da hep yaparım.

Kardeşin krallar gibi yaşıyor üniversite hayatını desene =)
Ben çok sürünmüştüm üniversitede

aynen bende çok sürünmüştüm. benim de sağolsun dedem destek çıkardı. ama annemleri sıkıntıya sokmamışımdır diye düşünüyorum. yüksek lisans yaparken biraz sokmuş olabilirim ama o zaman baktım sıkıntıdalar kısa kestim. daha doktora vs yapacaktım

anacım ikisini de yapar
bayılırım
anne yemekleri gibisi yok

baskıncım haklısın canım elektrik su doğalgaz hepsi şehirden şehire farklılık gössteriyor. bizim akıllıbıdık a tavsiyemiz daha ziyade nasıl kullandığımız konusundaydı.yani sadece kullanacağımız zamanmı kombiyi açıp kapatıyoruz yoksa belli bir ısıda sürekli açıkmı kalıyor gibisinden.

ben de parttime işlerde çalışmıştım hep, o günlerimi hatırladım şimdi.
Bir çubuk krakere param yeterdi öğle yemeği olarak yerdim onu.
Ne üzülürdüm o zamanlar ama geçti gitti işte hepsi, çok şükür...

yanlış anlaşılmak istemem, herkes yöntemini anlatmış,gördüm.
bende "acaba bana çok mu geliyor diye" sormuş ya bende o mjına cevap vermek istedim.

bu arada bizim gibi deneme yapanların olduğunu görmek güzel oluyor. bizde çok uğraşmıştık nasıl daha ucuz oluyor diye. bir türlü netleştirememiştik. bir ay daha soğuk oluyordu, veya bir bakıyorduk o ay misafir var vuruyorduk doğalgazın dibine

simdi kombiyi hiç kapatmadan kullanıyoruz. yazın derecesini düşürüp kışın yükseltiyoruz.
kışında hep açık duruyor kombi, uzaktan kumandası var, evin olmasını istediğimiz sıcaklığını ayarlıyoruz. tabi bir odaya mahsus oluyor. o sıcaklığıa gelince çalışma gücü yavaşlıyor, sonra birden yükseliyor. evde yokken de 18 derecede tutuyoruz. ev buz gibi olmasa da kırık oluyor.
babam kombinin kapatılması taraftarı değil. aç kapa yapıldığında daha çok harcama yaparmış.
doğru düzgün hiç test edip deneyemedik. aksini idda edene kadar babamın dediğini uyguluyoruz
zaten bizim kombi ulaşılması güç bir yerde gidip onu aç duşa gir kapa zor oluyor. işimize geliyor babamın bu uygulaması

bizimki de ablasının çalışıyor olmasından faydalanıyor
yoktu ki bir ablam abim

merhaba kızlarrrrrrr
bugün küçük kuzumun 1 . sınıf heyecanını yaşadık ailecek

sonrasında okula gittim vs derken eve geldim

evlenmeden önce bekarken almıştım spor aletlerimi evlenince masraflar çoğalır alamam düşüncesi vardı. benim kilo almaya elverişli bir yapım sürekli daikkat etmem gerekir işin içine iş hamilelik ev işleri günlük bir tempoda girincede ayrıyeten spor salonuna gitme gibi bir durumum omuyordu düşünün ce her ay spor salonuna gitmek için vereceğim parayla kendi aletlerimin taksidini öderim ömür boyu lazım bana dedim öyleliklede almıştım taşınmada kiracılıkta zor oluyor ama yakında kendi evimi alırsam inşallah alabilirim bir odasını sırf spor odası ve çalışma odası olarak ayırmak istiyorum yada bodrumu terası olur orayı öyle dizayn edebilirim diye düşündüm....
yaptıklarıma gelince su içemke için cebelleşiyorum ama bu hafta alıştırmalar yapıp pztdaha farklı bir program uygulayacım çünkü şimdi seminer haftaı oldugu için sabah gidiyoruz okul sezonunda öğlen grubundayım saat 1de ders başlıyor...özelden detaylı olarak listemi mesajlıyorum sana....
bu sene para biriktirme ve biriken kiloları harcama konusuna felaket takmış durumdayım

canım öncelikle bursaya hoşgeldin.
ne güzel şeyler yapmışsın aslında insan düşününce bulabiliyor.
hayırlı olsun
hoşbulduk canım sen de mi bursada yaşıyorsun...
insan düşündükçe çok güzel şeyler bulabiliyor hatta bazen öyle bir hal alıyorki sadece aklına bu tarz şeyler geliyor gülüyorsun kendi haline

merhaba kızlarrrrrrr
bugün küçük kuzumun 1 . sınıf heyecanını yaşadık ailecek

sonrasında okula gittim vs derken eve geldim

hayırlı uğurlu olsun canım umarım bol enerjili bir yılınız olur... bu devirde bir çocugun başına gelebilecek en büyük şans iyi bir öğretmen denk gelmesi

yusumcum maalesef bizim ülkemizde biz öğretmenlerin dışında çoğu kişi öğretmen

öğretmen arkadaşlara işini öğretmeye çalışan velinin edepsizliğine söz bulamıyorum

ne kadar ekmek o kadar köfte veliler hiç kusura bakmasınlar sevdik gitmeyince sevdik gelmez
kişi çocuğunun eğitimine 1 tl harcamadan çocuk süper okulları kazanıp okusun istiyorlar öyle bir yer varsa bana da adresini söylesinler
kusura bakmasın hiç kimse maddi ve manevi emek olmadan yemek olmuyor

madem oluyorsa okula ne gerek var

hayırlı uğurlu olsun canım umarım bol enerjili bir yılınız olur... bu devirde bir çocugun başına gelebilecek en büyük şans iyi bir öğretmen denk gelmesi

Allah razı olsun canım

miniğin okulunun idarecileri de sağolsunlar.... istediğimiz öğretmene verebildik çocuğumuzu

ben farklı okuldayım büyük oğlumla küçük oğlum başka bir okulda almaya gittiğimde çok hoş vakit geçirdiğini okulu çok sevdiğini bugün neler yaptıklarını anlattı durdu

selamlar...
evde internetim yok ofisimde hasta beklerken girebiliyorum diye eve bağlatmamıştım. haftasonu neler yazmışsınız nelerr faydalı faydalıbilgiler.. canımı patlıcan çektirdiniz haaa..ben patlıcan koymadım. domates-fasülye-bezelye-barbunya-kırmızı acı biber koydum..

pekiii bamyayı nasıl koydunuz? onu da yapmak istiyorum ama bilmiyorum nasıl yapacağımı??

bu arada farmasi, oğluşunun okulu hayırlı uğurlu olsun. darısı bizim miniklere (benimki henüz 2.5 yaşında inşallah o günleri de görürüz sağlıkla)

çok faydalı şeyler paylaşmışsınız not defterime küçük notlar alıyorum..

bu arada dün kot panlolon, bi kaç hırka ve ayakkabı aldım gitti 200 lira..

teşekkürler canım Allah sizlere de bu güzel duyguları yaşamayı nasip etsin inşaallah bizim ikinci oldu ama hepsininki ayrı heyecan

bamyayı yıkayıp süzgeçte süzdürüp daha sonra ayılayıp poşete koyup direk derindondurucuya koyuyorum

birazdan pazara çıkacağım hazır yufka alıp börek sarıp dolaba koymak istiyorum
patlıcan ve kırmızı biberi közleyecek bir mahalle fırını bulursam orda közleteceğim
ev tarhanası yapmayı düşünüyorum geçen sene çok güzel olmuştu bu sene hayırlısı bakalım tuturabilecekmiyim ayarını
bol bol meyve koymak istiyorum kışın tatlılarda kompostolarda kullanırım
aklıma başka birşey gelmiyor tüm işlerimi halledeyim hayırlısyla kışın elime kolyca gelir

Farmasi gözün aydın canım. Daha nice güzel anıların alır çocuklarınla inşallah.
Ben bugün közlenmiş biber yapmak istiyorum kızlar. Fırında nasıl közleyebilirim biberi?

Farmasi gözün aydın canım. Daha nice güzel anıların alır çocuklarınla inşallah.
Ben bugün közlenmiş biber yapmak istiyorum kızlar. Fırında nasıl közleyebilirim biberi?

canım biberi bu sene pide fırınında közlettim

ama evde kendim fırın tepsine alimünyum folyo serip onun üzerine koyup fırına verip közlüyordum

fırın tepsisi de batmıyordu [/B]

slm hanımlar bol bereketli günler diliyorum hepinize..
geçmişi okudum ama oğlum çok hasta grip olmuş çok ilgilenemiyorum netle..
bide kocası ölen arkadasım geldi çok kötüydü biraz önce gitti iyice kötü oldum ben ALLAH sabır versin inş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…