hayırlı olsun canım .Allah zihin açıklığı versin
slm hanımlar bol bereketli günler diliyorum hepinize..
geçmişi okudum ama oğlum çok hasta grip olmuş çok ilgilenemiyorum netle..
bide kocası ölen arkadasım geldi çok kötüydü biraz önce gitti iyice kötü oldum ben ALLAH sabır versin inş diyorum
bamyayı tepesini kubbe gibi kesiyorum yıkıyorum suyunu süzdürüp domatesle karıştırıyorum buzdolabı poşetine koyuyorumselamlar...
evde internetim yok ofisimde hasta beklerken girebiliyorum diye eve bağlatmamıştım. haftasonu neler yazmışsınız nelerr faydalı faydalıbilgiler.. canımı patlıcan çektirdiniz haaa..ben patlıcan koymadım. domates-fasülye-bezelye-barbunya-kırmızı acı biber koydum..
pekiii bamyayı nasıl koydunuz? onu da yapmak istiyorum ama bilmiyorum nasıl yapacağımı??
bu arada farmasi, oğluşunun okulu hayırlı uğurlu olsun. darısı bizim miniklere (benimki henüz 2.5 yaşında inşallah o günleri de görürüz sağlıkla)
çok faydalı şeyler paylaşmışsınız not defterime küçük notlar alıyorum..
bu arada dün kot panlolon, bi kaç hırka ve ayakkabı aldım gitti 200 lira..
Farmasi gözün aydın canım. Daha nice güzel anıların alır çocuklarınla inşallah.
Ben bugün közlenmiş biber yapmak istiyorum kızlar. Fırında nasıl közleyebilirim biberi?
arkadaşlar kışlık hazırlık yapan ve benim gibi deneyimsiz olanlar için süper bir sayfa var kadınlar kulübünde =)
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...anlarhadi-paylasalimonerelimogrenelim-43.html
kesinlikle haklısınız çok pahalı bir ürün ve kaba bir görüntüsü var birde benim engel olamadıgım böyle tutkularım var....
mesela koşu bandı aldıgımda da sürekli çık dışarda koş o kadar para verilir mi demişlerdi ama bilemiyorum bu konuda engel olamıyorum bu tarz isteklerime orada oturmak masaj yaptırmak çok büyük haz veriyor bu güne kadar dışarı her çıktıgımızda ona verdiğim paranın haddi hesabı yoktur
sanırım benim dik duruşumlada ilgili bir sıkıntım var biraz eğik duruyorum çogu insan öyle duruyor hareket halinde bu da hemen belimin boynumun tuttulmasına neden oluyor sürekli kütür kütür kulunç oluyor masaj yaptırmakta beni rahatlatıyor bu aralar bu düşüncemle mücadele ediyorum alma isteği ve gereklilik arz edip etmeme durumu arasında git geller yaşayarak doğru olanı yapmaya çalışıyorum ona vereceğim parayla yatak odamı yenilemek yada yeni bir koltuk takımı alamk yada bir yılın yakıt parası vermek yada yaz tatilinde süper bir tatile çıkmak gibi cezbedici teklifler sunuyorum kendime.....
teşekkür ederim telkinde bulundugun için.....
sizlerdede bu oluyor mu böyle engel olamadıgınız istekleriniz oldugunda git geller yaşadıgınızda almkatan yan telkinde bulunduklarında direk o yöne kayma yada almamakta yana telkinde bulunduklarında o yöne yönelme gibi durumlarınız oluyor mu sanırım bu da bir zafiyet konusu ve yenik düşmek ve üzülmek istemiyoruma alınca sevinip sonra miktarını düşündükçe hüsrana uğramak istemiyorum
selamlar...
evde internetim yok ofisimde hasta beklerken girebiliyorum diye eve bağlatmamıştım. haftasonu neler yazmışsınız nelerr faydalı faydalıbilgiler.. canımı patlıcan çektirdiniz haaa..ben patlıcan koymadım. domates-fasülye-bezelye-barbunya-kırmızı acı biber koydum..
pekiii bamyayı nasıl koydunuz? onu da yapmak istiyorum ama bilmiyorum nasıl yapacağımı??
bu arada farmasi, oğluşunun okulu hayırlı uğurlu olsun. darısı bizim miniklere (benimki henüz 2.5 yaşında inşallah o günleri de görürüz sağlıkla)
yusumcum maalesef bizim ülkemizde biz öğretmenlerin dışında çoğu kişi öğretmen
öğretmen arkadaşlara işini öğretmeye çalışan velinin edepsizliğine söz bulamıyorum
ne kadar ekmek o kadar köfte veliler hiç kusura bakmasınlar sevdik gitmeyince sevdik gelmez
kişi çocuğunun eğitimine 1 tl harcamadan çocuk süper okulları kazanıp okusun istiyorlar öyle bir yer varsa bana da adresini söylesinler
kusura bakmasın hiç kimse maddi ve manevi emek olmadan yemek olmuyor
madem oluyorsa okula ne gerek var
kesinlikle dokundurma gibi bir durum söz konusu değil aksine memnuniyetle yazılmış bir paylaşımdı benimkisi....olmaz mı ne istekler ne istekler:) ama almadığımda kendimi tebrik ediyorum, irademle gurur duyuyorum.. bazen çok gerekli olupta aldığım ürünlere de almasamda olurmuş diyebiliyorum... karar size ait tabi... telkin diyince ufak bir dokundurma hissettim, haddimi aşıp sürçi lisan ettiysem affola....
canım sen şimdi bu konuda bayaa hassassın belli, kesinlikle de haklısın.. çeşit çeşit insan var, kimbilir ne tiplerle karşılaşıyorsundur.. ama ben de veli olarak çocuğumla ilgiliysem, öğretmen ne istese yapıyosam, daha fazla çaba evde harcıyosam, amaaa öğretmenin çocuğumu anlamak için çaba harcamayışına da üzülerek şahit oluyosam... bikaç öğrenciye yoğunlaşıp diğerlerini görmezden geldiğini düşünüp kendimce hocayla iletişim kurmaya çabalıyosam acaba hocada benim hakkımda senin yazdığın tarz şeyler düşünüyomudur??
bunları aştık zorla ve sonradan...
benim eğitim anlayışıma göre herkes tıp kazanacak kapasitede veya yönde olmayabilir, önemli olan insanın mutlu olacağı işi yapmasıdır ama malesef çocuklarımızın yetenekleri gözönünde bulundurulmuyor.. yarışatı gibiyiz, testler, ek kitaplar gerçekten haddi hesabı yok, bundanda memnunum ama önemli görülmediği için resim, müzik ders saatlerinde de matematiğe devam edilmesine karşıyım sadece.. çocuğum 2 ye geçti ve geçen yıl bir şarkı bile öğrenmedi, normalde enstrüman kursuna gidiyor, ve yaptığı resim sayısı 5 i geçmemiştir.. ki resime özel ilgisi ve de yeteneği var.. bu gidişle körelecek gibi ama..:)
selamlar...
birazdan pazara çıkacağım hazır yufka alıp börek sarıp dolaba koymak istiyorum
patlıcan ve kırmızı biberi közleyecek bir mahalle fırını bulursam orda közleteceğim
ev tarhanası yapmayı düşünüyorum geçen sene çok güzel olmuştu bu sene hayırlısı bakalım tuturabilecekmiyim ayarını
bol bol meyve koymak istiyorum kışın tatlılarda kompostolarda kullanırım
aklıma başka birşey gelmiyor tüm işlerimi halledeyim hayırlısyla kışın elime kolyca gelir
yusumcum maalesef bizim ülkemizde biz öğretmenlerin dışında çoğu kişi öğretmen
öğretmen arkadaşlara işini öğretmeye çalışan velinin edepsizliğine söz bulamıyorum
ne kadar ekmek o kadar köfte veliler hiç kusura bakmasınlar sevdik gitmeyince sevdik gelmez
kişi çocuğunun eğitimine 1 tl harcamadan çocuk süper okulları kazanıp okusun istiyorlar öyle bir yer varsa bana da adresini söylesinler
kusura bakmasın hiç kimse maddi ve manevi emek olmadan yemek olmuyor
madem oluyorsa okula ne gerek var
merhaba kızlarrrrrrr
bugün küçük kuzumun 1 . sınıf heyecanını yaşadık ailecek
sonrasında okula gittim vs derken eve geldim
selamlar
arkadaş bahsedince hatırladım
senin kadar ağır olmasa da ben de yaşadım o korkuyu
sana doktora gitmen için nerdeyse yalvarmıştım
çok daha iyi görüyorum artık seni yazdıklarınla
hayırlısı olsun senin için herşey akıllıbıdık
tam olarak anlayamadım
merhaba canım hepimiz kendi çapımızda haklıyızcanım sen şimdi bu konuda bayaa hassassın belli, kesinlikle de haklısın.. çeşit çeşit insan var, kimbilir ne tiplerle karşılaşıyorsundur.. ama ben de veli olarak çocuğumla ilgiliysem, öğretmen ne istese yapıyosam, daha fazla çaba evde harcıyosam, amaaa öğretmenin çocuğumu anlamak için çaba harcamayışına da üzülerek şahit oluyosam... bikaç öğrenciye yoğunlaşıp diğerlerini görmezden geldiğini düşünüp kendimce hocayla iletişim kurmaya çabalıyosam acaba hocada benim hakkımda senin yazdığın tarz şeyler düşünüyomudur??
benim eğitim anlayışıma göre herkes tıp kazanacak kapasitede veya yönde olmayabilir, önemli olan insanın mutlu olacağı işi yapmasıdır ama malesef çocuklarımızın yetenekleri gözönünde bulundurulmuyor.. yarışatı gibiyiz, testler, ek kitaplar gerçekten haddi hesabı yok, bundanda memnunum ama önemli görülmediği için resim, müzik ders saatlerinde de matematiğe devam edilmesine karşıyım sadece.. çocuğum 2 ye geçti ve geçen yıl bir şarkı bile öğrenmedi, normalde enstrüman kursuna gidiyor, ve yaptığı resim sayısı 5 i geçmemiştir.. ki resime özel ilgisi ve de yeteneği var.. bu gidişle körelecek gibi ama..:)
çok teşekkürler canımmmmmfarmasi hayırlı uğurlu olsun,
benim büyük kız daha iki yaşında,
oda başladı okula gidicem demeye
gezme zannediyor heralde
canım sen şimdi bu konuda bayaa hassassın belli, kesinlikle de haklısın.. çeşit çeşit insan var, kimbilir ne tiplerle karşılaşıyorsundur.. ama ben de veli olarak çocuğumla ilgiliysem, öğretmen ne istese yapıyosam, daha fazla çaba evde harcıyosam, amaaa öğretmenin çocuğumu anlamak için çaba harcamayışına da üzülerek şahit oluyosam... bikaç öğrenciye yoğunlaşıp diğerlerini görmezden geldiğini düşünüp kendimce hocayla iletişim kurmaya çabalıyosam acaba hocada benim hakkımda senin yazdığın tarz şeyler düşünüyomudur??
günaydın canım sanki kendimi okudum:)
benim de kızım 2.sınıfa geçti.aynen bizim öğretmenimiz de resim - müzik-beden eğitimi neredeyse yaprırmadı.benim de kızımın resim yapmaya ayrı bir ilgisi ve becerisi var.ama matematikte de zehir gibi maşallaah.ben de çok ilgiliyim.
ama farmasiye de ben de çok hak veriyorum.veli toplantılarında öyle tipler var ki sanırsanız profesör.ve karşısındaki insanı malesef dinlemekten özürlü.! ilkokulu bitirmiş bir velimiz vardı istiyor ki herkes onu dinlesin herşeyi o biliyor.öğretmenle kavga ediyor falan.ve çocuğu malesef ki 2.dönemde nisan ayında hala okuma yazmayı sökememişti....
bizim öğretmenimiz malesef ki geçen sene 2.dönemde 1.sınıfa giden kızımın sınıfını bırakıp idareci oldu başka sınıfa.sonra 10 yıl önce emekli olmuş bir öğretmen geldi 2.dönem.şimdi yine başka bir öğretmen gelecek bu yıl.onun seneye gitmeyeceği ne malüm.norm fazlsı olabiliyormuş bazen öğretmenler siz daha iyi biliyorsunuz.
şimdi benim kızım sırf bu sistemden dolayı başarısız olursa kim sorumlu olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?