Kirli Çıkılar )))

bende devlet memuruyum eşimde devlet memuru fakat benim maaş kartım bendedir eşimde zaten internet bankacılığından benim hesabıma asla girmez ya elden çekip veririm yada onun hesabına havale ederim ama tabi 100 tl eksik olarak:)

benim eşim de net olarak ayda ne birikim yapıyorum ,bilmez sormaz da

ben eşime hiç para vermem.. önce o kendininkini tüm giderler için harcar harcar.. yetmediğinde benimkine geçeriz.
eşim maaşımı ücretimi hiç bilmez sormaz da..
birikimi ben yapıyorum. o harcama ödeme kısımlarını yapıyor

ama sık sık dua eder Allah senden razı olsun,
israf yapmayan her şeyi düşünen bi eşsin diye.

kızlar bu arada okul açıldı ben de açıldım
o kadar da olsun değil mi??
30 tl ye etek aldım. bi 50 tl lik daha beğendim ama onu beklemeyi düşünüyorum.
50 tl ye de eşarp aldım sarar da indirimdeymiş. ama çok güzel eşim beğendi onun zevkine güvenirim.
düşündüm de en son eşarbı 2 yıl önce almışım.

bu işlerle o uğraşıyor ben çok anlamıyorum int bankacığından zavallım mecburen alıyor 1700 ev için 630 ev için tüketici kredisi 580 de yine kredi var ve kredi kartı 2500den aşaı gelmıyor inan ,mkanımız olsa sormaz ama mecburen tek tek inceliyoruz okulda içtiğimizçayın bile hesabını yapıyoruz ne zor ama evimizi aldık diye avunuyıruz

hmm durum anlaşıldı öyle aktarmalar bizde de olur..
ama ben bilg. öğretmeni olunca ben halledebiliyorum çok şükür çoğunu..

benim eşim benim maaşımı ben söylemesem bilmez.
sadece sitem ediyor arada, 10 yıllık hakimim ömür törpüsü bir işim var sen benden çok kazanıyorsun diyor garibim :) kendi maaşını bile incelemiyor net olarak ne kadar yattığını bilmiyor adamcağız.
galiba biz kadınlar ipleri elimize almazsak yol alamayız.
boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar diye.

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlar

kızlar yaşadığınız yerde A101 market varsa eğer 10 kg lık persil 24.95 tl
tuvalet kağıdı 32 li 10.45 tl
sıvı sabun 5 lt 7.95 tl
domestos 4 lt 7.95 tl

dün domestos hariç diğerlerini aldım

günaydın kirli çıkıılar nasılsınız?ben kaç gündür giremiyordum eşim izinliydi annemdeydim evde hiç yoktum bugün evdeyim sonunda.110 tldeyim henüz bu aralar pek atamıyorum.Ama pes etmek yok biriktirmeye devam..

merhaba canım günaydın
hayırllı olsun birikimin elbette Allah'ın izniyle pes etmek yok her daim az da olsa çok da olsa birikim

a101 de en az bim kadar uygun oluyo ben beğeniorum ürünlerini:)

günaydın arkadaşlar.....hayırlı cumalar....
cumanın bereketinin herbirimize ayrı ayrı uğraması duasıyla......sevgiler.... :))

günaydın arkadaşlar.....hayırlı cumalar....
cumanın bereketinin herbirimize ayrı ayrı uğraması duasıyla......sevgiler.... :))

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canımmmmmmmmmmmmmm

nasılsın ?

sağol canım evet ALLAH ın izniyle pes etmek yok inş iyi birikimlerim olur

olur olur az çok dememk lazım kumabaraya sonuçta hep bozuk o an iş görmicek paalar atıoruz sonra bi bakıoruz ciddi ciddi birikim olmuş daha ayın 15 inde başladım hasılatı dayanamadım dün saymadım bi hafta bile olmamaış 25 tl olmuş:) ay sonuna kadar 100 tl olcak:) her ay 100 tl olsa yıl sonu 1200 :) zaten böle böle kirli çıkı olunuyo:) ha diyince 1.200 bulunmuyo yane onun için 1 ytl diip eçmemek lazım eskiden olsa taksiyle giderdim gitcem yere ama artık yürüorum param bitmiyo yada ıvır zıvıra tonla para harcardım ama artık harcamıorum eksiklerimi alıorum bir haftada allah bozmasın işe gidip geliorum 1 tl bile harcamamışım suyumu evden alıorum çantama çay zaten iş yerinde aylık cüzi bi miktar topluyoruz ev iş yok yakın yol param yok arabayla gidip gelsem bile aylık 50 tl bile yakmaz o kadar yane:) öğle arası evde yiyorum:) işten fırsat buldukçada kocişi yanıma alıp geziorum gezzmedimiz müze kalmadı
bu arada aklınızda bulunsun müze kart çıkarttırdık yıllık 30 tl ama bie yıl boyunca tüm müzeler ücresiz tatile giderken özellikle alın bizim aklımız başımıza sonradan geldi aldık ama şimdi bedava girioruz:) yane aslında sosyal hayata çok küçük miktarlara halledilebilir tabi bu kadar parayı sosyal hayata ayıramıcak insanlarda var biliorum halimize binlerce kere şükürler olsun....

evet benim de vardı müze kartım. istanbuldaki arkeoloji müzeesine insan 3 gun harcayabilir, neler var neler. hammurabi yasasını görünce cok şaşırdım kitaplarda okudugumuz şey küçük tablet halinde, çarpım tabloları, heykeller, lahitler, süper bir yer. mezopotamya, anadolu, bizans ... her yere ait bir sürü eser. ankaradaki etnografya müzesi minnacık kalıyor o derece yani. bayıldım.

ben öğrenciyken falan romana çok para harcardım. (kitaplıga sıgmamaya başladı) baktım evde çok kitap birikiyor, yer yok, hem de para çok gidiyor(öğretmenler kızabilir şimdi) artık arkadaslardan alıp okuyorum. gecen gun bi arkadasa gittim 3 roman aldım. birini bitirdim. aldıgı kitabı geri vermeyene ayrıca gıcık olurum. bir dönemde cok fazla film kiralar, çok önceleri de korsan alırdım. ev korsan filmle doldu, atmaya başaladım. kiralamaya da cok paralar verdim. bi hafta sonu işim yoksa 4-5 film kiralardım. neyse şimdi çantanda flash belleğim arkadasların lap topundan hemen begendiklerimi alıyorum. bu şekilde hem harcamalarımı azalttım, hem de evde bir sürü gereksiz film çöplüğünden kurtuldum.

canım piyasada öyle kötü ürün üretme şansı yok üreticinin yoksa tüketicinin gözü açık almayıverir olur biter

ben bim ve a 101 den markasını bilmediğim ürünlerden bir kere alıp deniyorum, beğenmediysem bir daha onu almıyorum, begenip almaya devem ettiğim ürünleri de var. mesela pasta kekini falan alıyorum, ancak çayını hiç beğenmedik.

A101 in tuvalet kağıdı kalitesi nasıl canım beğeniyor musun?
tuvalet kağıdını 32 li aldığımdan farklı bişey denemeye cesaret edemem de pek fazla.
benim favorim solo o da genelde indirime girince 13,90 a iniyor. çaresiz kalırsam familia alıyorum o da aynı fiyat. ama bu çok uygunmuş. kıyaslarsak soloya yakın mı?
ben de geçen bim den güldal aldım bayılıyorum o çamaşır suyuna.
girmişken bir de ne görelim tenis takımı 7,5 tl.
eşim çok istiyor masa tenisi oynamayı biz de denk gelmişken aldık.
haftasonu okulda oynamayı düşünüyoruz. erkek hocalar hep kullanıyor biz hiç faydalanmıyoruz.

ben de müzeleri gezmeyi çok severim.
atandığım ilk yıl sümela manastırındayken almıştım.
sonra hataydaki seramik müzesinde de kullandım.
şu sıralar pek gezemiyoruz. ama bi kültür gezisi yaparsak diyelim İstanbula filan, alırız muhakkak.
ben aldığımda 20 tl idi 30 olmuş demek. acaba öğretmenlere mi 20 acaba:44:

bu arada kızlar az önce belediyemizin öğretmenlere hediye ettiği kitapla geldim eve. yaşadığımız şehri anlatan tarih kültür ve sanat kitabı 2 cilt ve kaliteli baskı.
kitap çok hoşuma gitti benim ilgi alanıma giriyor gezelim görelimler tarzı ama kaliteli hazırlanmış.
sağolsun belediyemiz Öğretmenlerini hep düşünüyor. geçen yıl da mesnevi hediye etmişi eğitim başında. öğretmenler gününde de çanta.
Teşekkürler Karatay Belediyesi.

Son düzenleme:

günaydın bereketli olsun canım
malesef bizim burda a101 yokk
sadece bim var.
bu arada persilin fiyatı süpermiş:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…