- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
umarım gerçekleştirebilirsin kararlı olmak lazım
ben eşime maaşımı eksik diyemem çünkü o da öğretmen bi de internet üzerinden hallediyor herşeyi ele gelen yok yani maaştan harçlık alıyoruz üstümüze
bende devlet memuruyum eşimde devlet memuru fakat benim maaş kartım bendedir eşimde zaten internet bankacılığından benim hesabıma asla girmez ya elden çekip veririm yada onun hesabına havale ederim ama tabi 100 tl eksik olarak:)
bende devlet memuruyum eşimde devlet memuru fakat benim maaş kartım bendedir eşimde zaten internet bankacılığından benim hesabıma asla girmez ya elden çekip veririm yada onun hesabına havale ederim ama tabi 100 tl eksik olarak:)
bu işlerle o uğraşıyor ben çok anlamıyorum int bankacığından zavallım mecburen alıyor 1700 ev için 630 ev için tüketici kredisi 580 de yine kredi var ve kredi kartı 2500den aşaı gelmıyor inan ,mkanımız olsa sormaz ama mecburen tek tek inceliyoruz okulda içtiğimizçayın bile hesabını yapıyoruz ne zor ama evimizi aldık diye avunuyıruz
benim eşim benim maaşımı ben söylemesem bilmez.ben eşime hiç para vermem.. önce o kendininkini tüm giderler için harcar harcar.. yetmediğinde benimkine geçeriz.
eşim maaşımı ücretimi hiç bilmez sormaz da..
birikimi ben yapıyorum. o harcama ödeme kısımlarını yapıyor
ama sık sık dua eder Allah senden razı olsun,
israf yapmayan her şeyi düşünen bi eşsin diye.
kızlar bu arada okul açıldı ben de açıldım
o kadar da olsun değil mi??
30 tl ye etek aldım. bi 50 tl lik daha beğendim ama onu beklemeyi düşünüyorum.
50 tl ye de eşarp aldım sarar da indirimdeymiş. ama çok güzel eşim beğendi onun zevkine güvenirim.
düşündüm de en son eşarbı 2 yıl önce almışım.
günaydın kirli çıkıılar nasılsınız?ben kaç gündür giremiyordum eşim izinliydi annemdeydim evde hiç yoktum bugün evdeyim sonunda.110 tldeyim henüz bu aralar pek atamıyorum.Ama pes etmek yok biriktirmeye devam..
kızlar yaşadığınız yerde A101 market varsa eğer 10 kg lık persil 24.95 tl
tuvalet kağıdı 32 li 10.45 tl
sıvı sabun 5 lt 7.95 tl
domestos 4 lt 7.95 tl
dün domestos hariç diğerlerini aldım
a101 de en az bim kadar uygun oluyo ben beğeniorum ürünlerini:)
günaydın arkadaşlar.....hayırlı cumalar....
cumanın bereketinin herbirimize ayrı ayrı uğraması duasıyla......sevgiler.... :))
merhaba canım günaydın
hayırllı olsun birikimin elbette Allah'ın izniyle pes etmek yok her daim az da olsa çok da olsa birikim
sağol canım evet ALLAH ın izniyle pes etmek yok inş iyi birikimlerim olur
olur olur az çok dememk lazım kumabaraya sonuçta hep bozuk o an iş görmicek paalar atıoruz sonra bi bakıoruz ciddi ciddi birikim olmuş daha ayın 15 inde başladım hasılatı dayanamadım dün saymadım bi hafta bile olmamaış 25 tl olmuş:) ay sonuna kadar 100 tl olcak:) her ay 100 tl olsa yıl sonu 1200 :) zaten böle böle kirli çıkı olunuyo:) ha diyince 1.200 bulunmuyo yane onun için 1 ytl diip eçmemek lazım eskiden olsa taksiyle giderdim gitcem yere ama artık yürüorum param bitmiyo yada ıvır zıvıra tonla para harcardım ama artık harcamıorum eksiklerimi alıorum bir haftada allah bozmasın işe gidip geliorum 1 tl bile harcamamışım suyumu evden alıorum çantama çay zaten iş yerinde aylık cüzi bi miktar topluyoruz ev iş yok yakın yol param yok arabayla gidip gelsem bile aylık 50 tl bile yakmaz o kadar yane:) öğle arası evde yiyorum:)
işten fırsat buldukçada kocişi yanıma alıp geziorum gezzmedimiz müze kalmadı
bu arada aklınızda bulunsun müze kart çıkarttırdık yıllık 30 tl ama bie yıl boyunca tüm müzeler ücresiz tatile giderken özellikle alın bizim aklımız başımıza sonradan geldi aldık ama şimdi bedava girioruz:) yane aslında sosyal hayata çok küçük miktarlara halledilebilir tabi bu kadar parayı sosyal hayata ayıramıcak insanlarda var biliorum halimize binlerce kere şükürler olsun....
canım piyasada öyle kötü ürün üretme şansı yok üreticinin yoksa tüketicinin gözü açık almayıverir olur biter
A101 in tuvalet kağıdı kalitesi nasıl canım beğeniyor musun?kızlar yaşadığınız yerde A101 market varsa eğer 10 kg lık persil 24.95 tl
sıvı sabun 5 lt 7.95 tl
domestos 4 lt 7.95 tl
olur olur az çok dememk lazım kumabaraya sonuçta hep bozuk o an iş görmicek paalar atıoruz sonra bi bakıoruz ciddi ciddi birikim olmuş daha ayın 15 inde başladım hasılatı dayanamadım dün saymadım bi hafta bile olmamaış 25 tl olmuş:) ay sonuna kadar 100 tl olcak:) her ay 100 tl olsa yıl sonu 1200 :) zaten böle böle kirli çıkı olunuyo:) ha diyince 1.200 bulunmuyo yane onun için 1 ytl diip eçmemek lazım eskiden olsa taksiyle giderdim gitcem yere ama artık yürüorum param bitmiyo yada ıvır zıvıra tonla para harcardım ama artık harcamıorum eksiklerimi alıorum bir haftada allah bozmasın işe gidip geliorum 1 tl bile harcamamışım suyumu evden alıorum çantama çay zaten iş yerinde aylık cüzi bi miktar topluyoruz ev iş yok yakın yol param yok arabayla gidip gelsem bile aylık 50 tl bile yakmaz o kadar yane:) öğle arası evde yiyorum:) işten fırsat buldukçada kocişi yanıma alıp geziorum gezzmedimiz müze kalmadı
bu arada aklınızda bulunsun müze kart çıkarttırdık yıllık 30 tl ama bie yıl boyunca tüm müzeler ücresiz tatile giderken özellikle alın bizim aklımız başımıza sonradan geldi aldık ama şimdi bedava girioruz:) yane aslında sosyal hayata çok küçük miktarlara halledilebilir tabi bu kadar parayı sosyal hayata ayıramıcak insanlarda var biliorum halimize binlerce kere şükürler olsun....
kızlar yaşadığınız yerde A101 market varsa eğer 10 kg lık persil 24.95 tl
sıvı sabun 5 lt 7.95 tl
domestos 4 lt 7.95 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?