canım Allah kolaylık versin yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun
sen en büyük birikimi çocuğuna yapmışsın canım
çocuklarımız bizim geleceğe en büyük ve de önemli yatırımlarımız önemli olan onların sağlığı sıhhati ve her açıdan eğitimi
A101 in tuvalet kağıdı kalitesi nasıl canım beğeniyor musun?
tuvalet kağıdını 32 li aldığımdan farklı bişey denemeye cesaret edemem de pek fazla.
benim favorim solo o da genelde indirime girince 13,90 a iniyor. çaresiz kalırsam familia alıyorum o da aynı fiyat. ama bu çok uygunmuş. kıyaslarsak soloya yakın mı?
ben de geçen bim den güldal aldım bayılıyorum o çamaşır suyuna.
girmişken bir de ne görelim tenis takımı 7,5 tl.
eşim çok istiyor masa tenisi oynamayı biz de denk gelmişken aldık.
haftasonu okulda oynamayı düşünüyoruz. erkek hocalar hep kullanıyor biz hiç faydalanmıyoruz.
ben de müzeleri gezmeyi çok severim.
atandığım ilk yıl sümela manastırındayken almıştım.
sonra hataydaki seramik müzesinde de kullandım.
şu sıralar pek gezemiyoruz. ama bi kültür gezisi yaparsak diyelim İstanbula filan, alırız muhakkak.
ben aldığımda 20 tl idi 30 olmuş demek. acaba öğretmenlere mi 20 acaba:44:
bu arada kızlar az önce belediyemizin öğretmenlere hediye ettiği kitapla geldim eve. yaşadığımız şehri anlatan tarih kültür ve sanat kitabı 2 cilt ve kaliteli baskı.
kitap çok hoşuma gitti benim ilgi alanıma giriyor gezelim görelimler tarzı ama kaliteli hazırlanmış.
sağolsun belediyemiz Öğretmenlerini hep düşünüyor. geçen yıl da mesnevi hediye etmişi eğitim başında. öğretmenler gününde de çanta.
Teşekkürler Karatay Belediyesi.
konyadamı oturuosun:)benim baba tarafımda oralı bne konyaya gelmiştim bi kaç kere güzel yer aslında baba tarafımdan çoğu kişi orda olmasa yaşamakta isterdim aslında ama halkı biraz fazla tutucu ya:)geneli gelişime kapalılar yenilik pek sevmezler:)
evimde internetim yok o yüzden burayı takip edemedim ama hep altın takibindeyimm.
altın çok yükseldi elimde 2000 civarı tl ile kalakaldım ne yapsam bilemedim.
tlde mi kalayım, dolara mı geçeyim bilmiyorum.
dolar ile ilgili bilgisi olanalar şu anki seviye için ne derler?
yorumlarınız benim için kıymetli birikimciler bekliyorum
ben de bu kız nerde diyordum
evet konya canım.
ben seviyorum hem büyük hem de ucuz bi şehir.yaşam şekilleri bana yabancı değil zorlanmıyorum. gerçi ben ilçesindenim ilçelere göre merkez baya farklı. ama okulla birlikte 9 yıldır merkezdeyim. buraya da alıştım.
tutuculuktan kasıt dini anlamdaysa evet dini bilinç ve bilgi fazladır. ama dindarlıksa o çok farklı bişey.. insanoğlu her yerde insan iyisi de var kötüsü de.. dindar geçinip milleti dolandıran da var her şey var anlayacağın.
ama gelişim yönünden harika. kültürel etkinlikler çok fazla..
fazlasıyla temiz ve düzenli bi şehir.
artık konyada konyalının haricinde de çok kişi varçok göç alıyor.
hem doğudan hem batıdan.
okulumuzda istediği an Türkiyenin her yerine gidebilecek hizmet puanına sahip konyalı olmayan bir sürü arkadaş var. hepsi konyadan ev almış burda yaşamayı tercih etmiş.
ama gelsen sorsan memnun değildir. insanoğlunun yapısı bu sanırım.
kültürel, dine çok aykırı olmadıkça sanatsal, teknolojik ve kentsel manada gelişime açık. teknolojik manada bu yıl Türkiye birincisi olmuş hatta. ben karataydayım ki en az gelişmiş yer ama geçenlerde hatırlıyorsan dibimizdeki parkın resmini koymuştum harika gelişiyor..
sağlıkçıydın sanırım. o yüzden konyada yaşaman sıkıntı olabilir. akrabanın olduğu bi yerdeysen hele bir de sağlıkçıysan çekeceğin vardır
altta farmasiyi görüyorum bulmuşken sorayım.
piyasalardan uzak kaldım, 1500-2000 civarı para var elimde, altın da alım için yüksek.
sence tlde mi beklemeli, dolar mı almalı?
dolar alımı için uygun seviye nedir farmasicim sen takip etmişsindir bana bilgi verirsen çooook sevinirimmmm
farmasi merhaba canım,görüşemiyoruz... :))
piyasa tad vermiyor,işler ve özel işler de yoğun olunca pek uğrayamıyorum...
senin de okul başladı :) bütün öğretmen arkadaşlara kolay gelsin...
çocuk okula başlayınca bu öğretmenlerin çilesini çok daha iyi anladım... :)
merhaba canım valla dediğin gibi , sağlık olsun
minik 1. sınıf mı oldu şimdi ? yaşı kaç ?
benim küçük kuzucuk 5.5 yaşında ve 1. sınıfa başladı
evet bu yıl birinci sınıfa başladık...geçen sene anasınıfına gitmişti....yok benimki küçük değil,tam yaşında gitmiş oldu....
2006 mayıs doğumlu....
seninki baya küçükmüş.... :)
hayırlı olsun bitanem Allah zihin açıklığı versin kuzucuğuna
amin,cümlemizinkilere inşallah.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?