Kirli Çıkılar )))

kızlar elımde 400 tl para var bu ara pıyasalara bakamadım altın mı yoksa dolar mı alsam ? bırde altını grem mı yoksa ceyrek seklındemı alsam ne dersınız.

sağol canım.çok teşekkür ederim.ancak cevap yazabildim:)
doğru en büyük yatırım çocuklarımıza yapılan yatırım.

tüm bu masraflarıma bile toplamda 500 tl biriktirdim.ama geçen ay bildirdiğim yarım altınım yok artık
170 tl nin üstüne onu ekledim 500 e tamamladım şimdiki birikimim bu canım
ay sonu yine söylerim.değişirse

konyadamı oturuosun:)benim baba tarafımda oralı bne konyaya gelmiştim bi kaç kere güzel yer aslında baba tarafımdan çoğu kişi orda olmasa yaşamakta isterdim aslında ama halkı biraz fazla tutucu ya:)geneli gelişime kapalılar yenilik pek sevmezler:)

Günaydın kızlar

Piyasalar durgun. Garantiye geçtim güye ama tek bir işlem bile yapamıyorum iyi mi

Birikim de yapamıyorum. Eylülde evlenenler çok, doğum yapan da Kışlık hazırlıkları var, bayram kapıda. Yazlıklar süper indirime girmiş beni al diye bağırıyor

Öyle olunca birikim yapamıyorum doğal olarak

evimde internetim yok o yüzden burayı takip edemedim ama hep altın takibindeyimm.

altın çok yükseldi elimde 2000 civarı tl ile kalakaldım ne yapsam bilemedim.

tlde mi kalayım, dolara mı geçeyim bilmiyorum.

dolar ile ilgili bilgisi olanalar şu anki seviye için ne derler?

yorumlarınız benim için kıymetli birikimciler bekliyorum

evet konya canım.
ben seviyorum hem büyük hem de ucuz bi şehir.yaşam şekilleri bana yabancı değil zorlanmıyorum. gerçi ben ilçesindenim ilçelere göre merkez baya farklı. ama okulla birlikte 9 yıldır merkezdeyim. buraya da alıştım.
tutuculuktan kasıt dini anlamdaysa evet dini bilinç ve bilgi fazladır. ama dindarlıksa o çok farklı bişey.. insanoğlu her yerde insan iyisi de var kötüsü de.. dindar geçinip milleti dolandıran da var her şey var anlayacağın.
ama gelişim yönünden harika. kültürel etkinlikler çok fazla..
fazlasıyla temiz ve düzenli bi şehir.
artık konyada konyalının haricinde de çok kişi var çok göç alıyor.
hem doğudan hem batıdan.
okulumuzda istediği an Türkiyenin her yerine gidebilecek hizmet puanına sahip konyalı olmayan bir sürü arkadaş var. hepsi konyadan ev almış burda yaşamayı tercih etmiş.
ama gelsen sorsan memnun değildir. insanoğlunun yapısı bu sanırım.
kültürel, dine çok aykırı olmadıkça sanatsal, teknolojik ve kentsel manada gelişime açık. teknolojik manada bu yıl Türkiye birincisi olmuş hatta. ben karataydayım ki en az gelişmiş yer ama geçenlerde hatırlıyorsan dibimizdeki parkın resmini koymuştum harika gelişiyor..
sağlıkçıydın sanırım. o yüzden konyada yaşaman sıkıntı olabilir. akrabanın olduğu bi yerdeysen hele bir de sağlıkçıysan çekeceğin vardır

Son düzenleme:

ben de bu kız nerde diyordum

ben de konya'ya evlendikten sonra iki kere geldim, düğün amaçlı eşimin baba tarafı orda, evlendiğimiz yıl gelmiştik ilk, bir de geçen yıl, bu yaz gelmemizi gerektiren bi düğün olmadı ben çok beğendim konyayı. özellikle belediyenin temizlik anlayışı açısından, mükemmel. toplumsal olarak gördüğüm kadarıyla da benim yaşadığım şehrin kültürüne yakın zaten, yani konyada yaşayabilirim

altta farmasiyi görüyorum bulmuşken sorayım.

piyasalardan uzak kaldım, 1500-2000 civarı para var elimde, altın da alım için yüksek.

sence tlde mi beklemeli, dolar mı almalı?

dolar alımı için uygun seviye nedir farmasicim sen takip etmişsindir bana bilgi verirsen çooook sevinirimmmm

merhaba canım bir ara girdim acil bir işim çıktığı için gitmek zorunda kaldım

bence altın çok riskli alım için
% 80 oranında tl deyim dolar alımı için bekliyorum biraz aldım
diğer alım seviyelerim 1.79 - 1.78 1.77

farmasi merhaba canım,görüşemiyoruz... :))
piyasa tad vermiyor,işler ve özel işler de yoğun olunca pek uğrayamıyorum...
senin de okul başladı :) bütün öğretmen arkadaşlara kolay gelsin...
çocuk okula başlayınca bu öğretmenlerin çilesini çok daha iyi anladım... :)

merhaba canım valla dediğin gibi , sağlık olsun

minik 1. sınıf mı oldu şimdi ? yaşı kaç ?

benim küçük kuzucuk 5.5 yaşında ve 1. sınıfa başladı

merhaba canım valla dediğin gibi , sağlık olsun

minik 1. sınıf mı oldu şimdi ? yaşı kaç ?

benim küçük kuzucuk 5.5 yaşında ve 1. sınıfa başladı

evet bu yıl birinci sınıfa başladık...geçen sene anasınıfına gitmişti....yok benimki küçük değil,tam yaşında gitmiş oldu....
2006 mayıs doğumlu....
seninki baya küçükmüş.... :)

evet bu yıl birinci sınıfa başladık...geçen sene anasınıfına gitmişti....yok benimki küçük değil,tam yaşında gitmiş oldu....
2006 mayıs doğumlu....
seninki baya küçükmüş.... :)

hayırlı olsun bitanem Allah zihin açıklığı versin kuzucuğuna

amin,cümlemizinkilere inşallah.... :)

inşaallah canım

ben tam 3. sınıfa geçtim bu yıl anasınıfı seneye 1. sınıf annesi olacağım derken hooppppppppp 1. sınıf oluverdik

inşaallah küçük tatlı cadım da abisi gibi başarılı olur

dün 5 lt inek sütü getirmiş kayınvalide

bugün sabah da 1 kilo keçi peyniri ve 5 lt keçi sütü getirmiş

evde süt banyosu yapacağız şaka bir yana Allah bereket versin
dün sütlaç yaptım biraz bugün de puding vs yaparım , çocuklara da hergün mutlaka süt içiriyorum
biraz da hamur işi yapayım değerlendireyim sütleri

kızlar dün şok markette 4 lt domestos 6.90 tl idi
1 kg doğadan çay 8 küsur idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…