Kirli Çıkılar )))

seyyahalemi seramikler çok güzellllllllllllllllllllllllllllll

umarım hayatta herşey gönlünce olur bitanem:38:

kızlar artık bende simgeleri kullanabiliyorum:21: :16: :72:
bir arkadaşda kullanamıyordu, çözüm aşağıdaki gibiymiş meğer;

"Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Çeşitli Seçenekler bölümünde Mesaj Editörü'nü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin"

teşekkür ederim canım.ben de sürekli arıyordum nerden ayar yapılıyor diye.:)
çok sağoll:32::16:

evet evet :1::1: ceyızınde de destek olmaya calısırım
1 yıl gıbı bır sure var onunde bence yavas yavas bırseylerı almaya basla
hepsını aynı anda alırsan agır gelır
zaten eksıkte hıc bıtmıyor kı suan hala eksıgım var
ama ceyıze harcadıgım para cook
ve cogunu ınternetten ındırımden aldım:1::1::1:

teşekkürler cnım ya şimdi mesela geçen taçta bir kapmany gördüm uyku seti nevresim falan var içinde böyle set alıp toptan aradan çıkartmak iimi olur yoksa birikim yapıp da düğüne doğru almak mı bilmiyorum ağustos bizim fikrimiz henüz aileler bilmiyor falan filan:)şimdi kuzu bende 1500 tl kalacak güne falan grdimde onun dışındaki mebla..Off ne yapacağım şaştım kaldım.....

seyyahalemi seramikler çok güzellllllllllllllllllllllllllllll

umarım hayatta herşey gönlünce olur bitanem:38:

saol canım inşallah hepimizin istediği gibi bir hayatı olur
ilerde size de yapcam kumbara
kocamaaaan dolmadan açamayacaksınız :52:

akşam eşimle konuşuyorduk
kar lastiklerini kendisi alacakmış bana 400 tl cepte kalacak :34::9::9::9::52::52::52::52:

teşekkürler cnım ya şimdi mesela geçen taçta bir kapmany gördüm uyku seti nevresim falan var içinde böyle set alıp toptan aradan çıkartmak iimi olur yoksa birikim yapıp da düğüne doğru almak mı bilmiyorum ağustos bizim fikrimiz henüz aileler bilmiyor falan filan:)şimdi kuzu bende 1500 tl kalacak güne falan grdimde onun dışındaki mebla..Off ne yapacağım şaştım kaldım.....

bence bıryerlerden baslamalısın almaya mesela nevresım takımlarının modası gıdecek degıl
al nevresım takımı yatak ortusu bornoz havlu koy kenarına
ben gecen sene yemek takımı tencere takımı herseyımı aldım
basımdan gıttı mesela buyuk seyler
dugun zamanı baska yerlerden hıc beklenmedık seyler cıkacagından emınım

bence bıryerlerden baslamalısın almaya mesela nevresım takımlarının modası gıdecek degıl
al nevresım takımı yatak ortusu bornoz havlu koy kenarına
ben gecen sene yemek takımı tencere takımı herseyımı aldım
basımdan gıttı mesela buyuk seyler
dugun zamanı baska yerlerden hıc beklenmedık seyler cıkacagından emınım

hımm bende eminim nişan için bir ton öncesinden hazırlık yaptık ama son ana kadar para harcadım diyebilirim..Şimdi hisarda kampanya var çelik tenc.seti seramik ten.seti cezveler çaydanlık 1 düdüklü su takımı kütahyanın kahvaltı yemek takımları ve hisar çatal bıçak takımı 2500 tl nasıl fiyatı ?????ve adamlar 10 aya kadar açık hesap taksit yapıyor para tam ödenene kadar da deposunda tutuyor ürünleri aslında alıp borçlanırsam çok ii olur sanki:21:

hımm bende eminim nişan için bir ton öncesinden hazırlık yaptık ama son ana kadar para harcadım diyebilirim..Şimdi hisarda kampanya var çelik tenc.seti seramik ten.seti cezveler çaydanlık 1 düdüklü su takımı kütahyanın kahvaltı yemek takımları ve hisar çatal bıçak takımı 2500 tl nasıl fiyatı ?????ve adamlar 10 aya kadar açık hesap taksit yapıyor para tam ödenene kadar da deposunda tutuyor ürünleri aslında alıp borçlanırsam çok ii olur sanki:21:

ben pek anlamam bu işlerden ama hepsi bu fiyataysa çok iyi sanki

arastırmak gerek bunları
ben celık tencere setı yemek takımı catal bıcak setını 1600 gıbı bır fıyata almıstım
ıcınde duduklusude var cezvesıde caydanlıgıda
su takımı kaldı sadece
senınkısıyle benımkısının arasında neredeyse 1000 lıra var buyuk rakam bu
ben emsandan aldım

arastırmak gerek bunları
ben celık tencere setı yemek takımı catal bıcak setını 1600 gıbı bır fıyata almıstım
ıcınde duduklusude var cezvesıde caydanlıgıda
su takımı kaldı sadece
senınkısıyle benımkısının arasında neredeyse 1000 lıra var buyuk rakam bu
ben emsandan aldım

kahvaltı setide var mı-Su takımı ve seramik tencere seti var eğer kahvaltısı varsa seninkinin onun içinde bin çok mu :15:

kahvaltı setide var mı-Su takımı ve seramik tencere seti var eğer kahvaltısı varsa seninkinin onun içinde bin çok mu :15:

enınde sonunde hepsı aynı parlaklıkta asla kalmıyorr
su takımları cok gereksız artık eve vıtrın alan yok alan varsada ıcıne su takımı koyan yok
ceyız ısını abartmayın kızlar ben ne paralar doktumde az oldu sandım evlere sıgamadı esyalar

su takımları cok gereksız artık eve vıtrın alan yok alan varsada ıcıne su takımı koyan yok
ceyız ısını abartmayın kızlar ben ne paralar doktumde az oldu sandım evlere sıgamadı esyalar

evet hepsıde ılk gorunumunden uzaklasıyor malesf kı
su takımınn yerıne nasıl tamamlayablırız sence
mesela yemek takımının yanında hangı bardakları cıkarabılırm kı

evet hepsıde ılk gorunumunden uzaklasıyor malesf kı
su takımınn yerıne nasıl tamamlayablırız sence
mesela yemek takımının yanında hangı bardakları cıkarabılırm kı

surahılı takımlar var bardaklarıyla cokta guzeller
onlardan alınabılır
sahsen sen soyleyınce ben fark ettım mısafırlık yemek takımıma benım bardaklarım hıcccc yk
koyacak yerde yk zaten kadeh cıkarırım :52:

illaki öyle olacak anneme kalsa hepsini tek tek jumbodan aldırcak kaliteli diye sanki ömrüm boyunca benmle yaşayacak:52:

surahılı takımlar var bardaklarıyla cokta guzeller
onlardan alınabılır
sahsen sen soyleyınce ben fark ettım mısafırlık yemek takımıma benım bardaklarım hıcccc yk
koyacak yerde yk zaten kadeh cıkarırım :52:

en ıyısı bende oyle yapayım dedıgın gıbı nereye koyacagım kı
okadar bardagı pfff :23::23:

güzel fikirler
bodrumu da çeşmeyi de severim
aslında şeytan diyor mirasını al git bodruma yerleş
ama şeytana uymamak lazım =))
ben de sehpaları çok beğendim tabureleri
yani her zevke göre bişeyler yapılabilir aslında
şimdi kızımın sınıfına paylaşım gününe kumbara yapıcam
eklerim yine

canım türkiyenin ilk kadın seramikçisi füreya koralın hayatını anlatan füreya romanını okudum geçen ay.yaptıkları o kadar güzel ki.ama o daha çok kuşlar üzerine çalışmış.belki incelemek istersin.füreya koral diye aratırsan çıkıyor google de.:40:

bende eylul ayını yazayım sızlere
gelır 2.350

kıra 350
eektrık su doglgaz : 60
dugun salonu : 500
kredı kartı 250
ev alısverıs: 300
taksıt : 165
dugun : 400
top.harcanan : 2025 :37::37::37::37::37:

kalan : 325 buda ev harclıgı

bu aykı bırıkımımız kelepce aldık :21::21:

dogru mu yazdım kızlar:18::18:

bu ay herzamnkınden cok cok gıderım oldu dugun salonu kıralayacagız dıye 500 lıra ayırdık
e dugune gıttık 400 oraya gıttı
benım yaptıgım kıyafet alısverıslere derken boyle oldu para kalmadı neyse ekımde kenarıma 100 lıra koymayı dusunuyorum en az:21:

Back
X