Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar artık bende simgeleri kullanabiliyorum![]()
![]()
bir arkadaşda kullanamıyordu, çözüm aşağıdaki gibiymiş meğer;
"Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Çeşitli Seçenekler bölümünde Mesaj Editörü'nü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin"
evet evetceyızınde de destek olmaya calısırım
1 yıl gıbı bır sure var onunde bence yavas yavas bırseylerı almaya basla
hepsını aynı anda alırsan agır gelır
zaten eksıkte hıc bıtmıyor kı suan hala eksıgım var
ama ceyıze harcadıgım para cook
ve cogunu ınternetten ındırımden aldım![]()
seyyahalemi seramikler çok güzellllllllllllllllllllllllllllll
umarım hayatta herşey gönlünce olur bitanem![]()
teşekkürler cnım ya şimdi mesela geçen taçta bir kapmany gördüm uyku seti nevresim falan var içinde böyle set alıp toptan aradan çıkartmak iimi olur yoksa birikim yapıp da düğüne doğru almak mı bilmiyorum ağustos bizim fikrimiz henüz aileler bilmiyor falan filan:)şimdi kuzu bende 1500 tl kalacak güne falan grdimde onun dışındaki mebla..Off ne yapacağım şaştım kaldım.....
bence bıryerlerden baslamalısın almaya mesela nevresım takımlarının modası gıdecek degıl
al nevresım takımı yatak ortusu bornoz havlu koy kenarına
ben gecen sene yemek takımı tencere takımı herseyımı aldım
basımdan gıttı mesela buyuk seyler
dugun zamanı baska yerlerden hıc beklenmedık seyler cıkacagından emınım
hımm bende eminim nişan için bir ton öncesinden hazırlık yaptık ama son ana kadar para harcadım diyebilirim..Şimdi hisarda kampanya var çelik tenc.seti seramik ten.seti cezveler çaydanlık 1 düdüklü su takımı kütahyanın kahvaltı yemek takımları ve hisar çatal bıçak takımı 2500 tl nasıl fiyatı ?????ve adamlar 10 aya kadar açık hesap taksit yapıyor para tam ödenene kadar da deposunda tutuyor ürünleri aslında alıp borçlanırsam çok ii olur sanki![]()
hımm bende eminim nişan için bir ton öncesinden hazırlık yaptık ama son ana kadar para harcadım diyebilirim..Şimdi hisarda kampanya var çelik tenc.seti seramik ten.seti cezveler çaydanlık 1 düdüklü su takımı kütahyanın kahvaltı yemek takımları ve hisar çatal bıçak takımı 2500 tl nasıl fiyatı ?????ve adamlar 10 aya kadar açık hesap taksit yapıyor para tam ödenene kadar da deposunda tutuyor ürünleri aslında alıp borçlanırsam çok ii olur sanki![]()
arastırmak gerek bunları
ben celık tencere setı yemek takımı catal bıcak setını 1600 gıbı bır fıyata almıstım
ıcınde duduklusude var cezvesıde caydanlıgıda
su takımı kaldı sadece
senınkısıyle benımkısının arasında neredeyse 1000 lıra var buyuk rakam bu
ben emsandan aldım
kahvaltı setide var mı-Su takımı ve seramik tencere seti var eğer kahvaltısı varsa seninkinin onun içinde bin çok mu![]()
kahvaltı setide var mı-Su takımı ve seramik tencere seti var eğer kahvaltısı varsa seninkinin onun içinde bin çok mu![]()
enınde sonunde hepsı aynı parlaklıkta asla kalmıyorr
su takımları cok gereksız artık eve vıtrın alan yok alan varsada ıcıne su takımı koyan yok
ceyız ısını abartmayın kızlar ben ne paralar doktumde az oldu sandım evlere sıgamadı esyalar
evet hepsıde ılk gorunumunden uzaklasıyor malesf kı
su takımınn yerıne nasıl tamamlayablırız sence
mesela yemek takımının yanında hangı bardakları cıkarabılırm kı
enınde sonunde hepsı aynı parlaklıkta asla kalmıyorr
su takımları cok gereksız artık eve vıtrın alan yok alan varsada ıcıne su takımı koyan yok
ceyız ısını abartmayın kızlar ben ne paralar doktumde az oldu sandım evlere sıgamadı esyalar
surahılı takımlar var bardaklarıyla cokta guzeller
onlardan alınabılır
sahsen sen soyleyınce ben fark ettım mısafırlık yemek takımıma benım bardaklarım hıcccc yk
koyacak yerde yk zaten kadeh cıkarırım![]()
güzel fikirler
bodrumu da çeşmeyi de severim
aslında şeytan diyor mirasını al git bodruma yerleş
ama şeytana uymamak lazım =))
ben de sehpaları çok beğendim tabureleri
yani her zevke göre bişeyler yapılabilir aslında
şimdi kızımın sınıfına paylaşım gününe kumbara yapıcam
eklerim yine
illaki öyle olacak anneme kalsa hepsini tek tek jumbodan aldırcak kaliteli diye sanki ömrüm boyunca benmle yaşayacak![]()