- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
vayyy canım ya sende beni tetikle birlik olalım birileri olunca değişirim belkidüğün ağustos ve ben çeyiz mevzunda sıfırdayım
nasıl yapacağım nereden başlayacağım hiç ama hiç bilmiyorum
maaşın ne kadar bilmiorum ama ben daha 3 ay önce evlendim annecim saolsun tüm çeyizimi yaptı.
şimdi pratik ve düzenli bi yöntem sölüorum sana
önce kendine büyük bi mağaza bulcaksın evkur hariç çünkü felaket kazık bi yer orası kampanyadan tencere takımın çatalbıçak bardak takımın yemek takımın günlük takımın işte ne bilimö çay takımın sabit ve büyük parçaları alcaksın canım benim ne tutar 3-5 bin arası bişe tutar ödeyebileceğin kadarda taksite bağlatcaksın bunu 300-500-700 herneyse nasıl ödeyebilirsen artık sana kalmaış o bitcek sonra gitceksin nevresim takımını tek kişik çift kişilik yastık yorgan masa örtüsü takımı mtfak masası örtüsü bornoz havlu ne eksiğin varsa onu alcaksın onu bağlatcaksın takside ne kadar çabuk biterse o kadar kardır diceksin ya allah diyip ödemeye başlıcaksın aylık 80-100 de ufak tefek için ayırcaksın işte günlük su bardağı çay bardağı sürhi rende bocamlar kayık tabaklar ıvır zıvır para biriktirebilirmisin bilemicem maaaşını bilemediğim için allh kolaylık versin... çok zor işler...