- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
çeyizden konu açılmışken annem bana gitmiş taaaa 6 sene öncesinin parasıyla 350 tl ye mutfak takımı yaptırmış yetmemiş bide dantel örmüş inanabiliomusunz dantelden örülmüş mutfak perdem var ya ben nasıl kıyıpta kullanim onu? sonra yazmalar bilemme neler e ben açık bi insanım napcam 50 tane yazma verilen onca para sonraaaa bundan 3 sene önce gidip bana bu gelinlik gibi yatak örtüleri varya onun lila olanını almış 500 tl ye ama benim yatak odam bembeyaz onuda kullanamadım kardeşime kalsın didim almadım daha neler neler var görseniz onca harcanmış para emek ve bnim evimde kullandığım tek bir parça dantal var da tepsi örtümü minnacık bi örtüyü sandığımın üstüne örttüm başkadqa örtü kullanmıorum şimdi yazık diilmi ördürülen oncaaa dantel seccade piko aklıma gelmeyen daha göbkli takımlar bilmem neler? ve bunları ben 3-4 yaşındayken yaptırmış keşke o zman biriktirseymiş kimbilir benim çocumun zmanında neler neler olcak neler neler çıkcak belki yemek bile yemicek kapsülle beslencek? olmaz die bişe yok yane..... yemek takımı bile kalmaz belki o zmana.....

alınmış alınmıştır demişler almışlar. geleceği hiç düşünmemişler. çatal çataldır. tabak tabaktır demişler

hala aynı kafadalar

ben beyaz eşyalarımın hepsini vestelden aldım memnun olmadığım tek şey bulaşık makişnem ya ben beceremiorum yada ciddi anlama kötü bi makine ama alcksan şayet arçeliği bi kere pas geç simens teknolojide gelinen son nokta fakat biraz pahalı bosc ta çok sağlam oluyo malları fakaT PARÇASINI BULMAK ÇOK ZOR VE MALİYETLİ OLYOMUŞ BEN OLSAM EGER biraz daha maliyetli olsun hem teknolojik olsun hem şık görünsün derdim ve simens tercih ederidm
ocağını demrli alcaksan sakın ama sakın demir döküm ocak alma onu icat edeni bulsam kafasını o demirle parçalıcam yağ lekesi damladığı an çıkmıoyo bidaha ne denersen dene yani kolonya bile denedim sirkeli su çamaşır suyu cif yağ çöz geçmio aklında bulunsun en güzeli cam ocak ama mutfağın uygun olurmu bilemicem:)
vestel beyaz eşyalarından memnun musun canım. ne yazıkki bana da vestel alndı. dedem hediye aldı. o yüzden karşı gelemedim

annem de vestel kulanır biz pek memnun değiliz vestelden de

bu arada döküm ocak için kastın hani ocağın üstündeki demirler dimi

ben sinir olurum öyle lekelere. evde bile aliminyum folyo falan sarıyorum ocağa.
ay neler öğrenicem daha

giz ciğim hani derler ya beyaz eşya şans işi. gerçekten öyle...
KESİNLİKLE arçelik servis konuusunda iyidir. bizim önceki buzdolabımızda arçelik nofrostlardan dı.
6a içinde arızalandı. geldi yaptılar.. sonra gene arızalandı. dediler ki olmaz böyle biz bunu alıyoruz.biz şok

sonra başka model getirdiler. sonrasında tabiki bizim kötü kullanımlarımız sayesinde (kurban bayramlarında fazla yükleme yaptığımız için. sürekli kapağı açık kaldığı için vs) gene bir kaç kere arıza yaptı ama servis çok iyi. sıkıntımız yoktu.