yok canım bence çok değil. ama yine de gözden geçirmekte fayda var tabi.
abur cubur, ve çöpe giden fazlalıklar olabilir. onlarla 350 ye düşürebilirsin.
benim bulgur, fasülye, nohut, mercimek gibi bazı malzemelerim annemden ve köyden geliyor.
ben görmedim resimler nerde??
bu çok güzel bi haber
ben bundan 3 yıl önce hisarın çeyiz setini uzun uğraşlar sonucu peşin 1600 tl ye aldım
şu ürünler;
Eki Görüntüle 522420
Eki Görüntüle 522425
Eki Görüntüle 522421
Eki Görüntüle 522423
bir de kütahya gündelik yemek takımı vardı. su takımını yine adeseye indirime girmiş vitrinim boş kalmasın diye 80 tl ye almıştım. iyiki de dünyanın parasını vermemişim şimdi çok mutluyum.
sağolsun benim annem hiç bişey almadı bana. küçükken biriktirdiğim paralara çeyrek alırdı.
dolayısıyla hiç birinin modası geçmedi.
gittim aldım geldim.
ama sadece ihtiyacım olanları, orjinal olsun takıntım yok. kullanışlı hoş ve sağlam olsun ona bakarım
yusum değilim ama benden alıntı yapmışsın

cevap vereyim bari.
400 tl kiramız var canım. 145 m2 güney batı cephe ev :))
adese konyadaki en büyük alış veriş merkezlerindendir.
çok ucuz olduğu söylenemez. ancak indirime girmiş ürünleri vardır ve ürün çeşidi fazladır.
ben genelde indirimlerini takip ederim. bir de et ürünlerinde helal kesimlere dikkat ediyor.
burada en yaygın ağa sahip adese bir de o yüzden tercih ediyorum. yürüme mesafesinde sadece o var. bim, a101 ve diğer yöresel büyük marketler yok.
buzdolabım arçelik A++, koku yok, enerji tüketimi çok az ve büyük(eennnn memnun olduğum ürün) 2150 tl idi
çamaşır makinesi arçelik ondan çok memnun değilim ama benimki arçeliğin en ucuz kapasitesi en düşük ürünlerinden. 500 tl
fırınım arçelik. normal. beni idare ediyor.800 tl
bulaşık makinem şimdiye kadar memnun değildim. meğer kireç seviyesi düşükmüş. şimdi artırdım çok memnunum. 700 tl
ben hepsini beyaz aldım o kadar parayı gri renk için vermek istemedim.