bu battaniye ne iş ben kaçırmışım orayı
bikaç seferdir lafı geçiyor
ayy berrak su deyince coştum içim bi tuhaf oldu..ben gitmedim hiç fethiyeye. hep belekçiyiz biz
karar verilmiştir
bu yaz ölüdenize gidiliyor!:)
canım Uşak'ın battaniyesi meşhurdur....
benim battaniye sattığıma gelince ben 2010 senesinde etrafımdaki eşe dosta ve onların eşine dostuna baya yüklü miktarda battaniye satmıştım
geçen hafta da bayanın biri anneme sormuş farmaside battaniye var mı diye ben de elimde 1 tane kalmıştı vereyim beğenirse dedim öyle yani[/B][/B]
tatil demek yeni yerler görmek demek benim için.
ben bu yaz ilk defa gittim fethiyeye
programnınız şöyle olmalı:
saklıkent
yat turu (kelebekler vadisi falan olana dieceksiniz, 12 adalar güzel değil)
cesaretiniz varsa ölüdenizde yamaç paraşütü
kaya köy (korunması gereken yerlerden)- bir kaç kaya mezarı da var.
tatil köylerine kapanıp kalmamalı
ölüdenizde milli park var, suyu temiz
kemerde çarşıda bile hiç bir şey yok. otelden dışarı çıkmanı gerektirecek meraklandıracak, ülkemde neler varmış diyecek bişey yok bence.
ama çocukla tatil köylerinde animasyonlar, çocuk ve bebek menüleri falan iyi oluyor.
hemen her gün birbirinin aynısı, sıkılıyor insan
bak bu yaz mesela karadeniz turu da yapabilirsiniz. oldukça da ekonomik oluyor
çocuk için tatil köyü ideal ama biz çok sıkılıyoruz
seneye biraz daha büyümüş olacak en azından içimizi açacak bi yerlere gitmeli
tura hiç dayanamaz ilkokula felan gidiyor olması gerek.
biz ailecek karadeniz turu yapmıştık kardeşim ve ben 6-8 yaşlarındaydık
herhalde bi 4-5 yılımız daha var zaten o yaşa gelsinler hemmen yurtdışı turu ayarlayacağız eşimle can atıyoruz..
üniversitedeyken de gönlümce gezemedim çok ağır bir eğitimimiz vardı eh bi de 10 yıl okuyunca
okurken de çocuk yapınca hevesimiz kursağımızda kaldı
ah ah ben de bikinimi çantama atıp gezmek isterdim hayali bile hoş
çok alın teri döktüm
şimdilerde ödülünü alabiliyorum.. (çok yaşlı değilim yaş 28 ama olsun..)
inşallah 4-5 seneye de hayallerimiz gerçek olur..
inşaallah istediğin ülkeleri görme fırsatın olur, yaşınızda genç
evet çocuk olunca tatil köyü en iyi secenek yukarıda da belirttim zaten
uzmanlığınız aynı mı eşinle, ne üstüne yaptınız? şimdi dus diye bişey çıktı galiba
ya arkadaşlar otel,tatilköyleri,yurtdışı turları vs..
bir kirli çıkı bu tuzaklara düşmeeez:))
mersinde yazlığımız var
mayıs ya da eylülde gitcen ama yoksa pişersin valla
okurken izin alıp da gidemezdik bu aylarda. şimdi öyle değil ama serbest çalışıyorum Allahımaa bin şükürrrr
şöööyle cümbür cemaat kardeşler felan gidicen
zaten sitede de akrabalar çok, eş dost duyan girmişti zamanında kooperatife..
hem bedava
hem can sıkıntısı olmaz cümbüş vardır
hem çocuk için iyi, kalabalık ortam
haa lüksü yoktur açıkbüfeye benzemez ne bulduysan ye olur
evet evet bu sene yazlık yolcusu olayım..
yaşasın kirli çıkılıııkkk
mersin li misin canım?
benim de eşim mersin li de,her yıl birkaç kez gideriz..... :)
sonra da doğruuu karadeniz.....canım memleketim benim.... :)
akdeniz, karadeniz gidip geliyoruz.... :)
Allah tan orta noktada buluştuk :)) ( istanbul da yani :) )
merhaba arkadaşlar aramıza yeni gelenelr olmuş hoş geldiniz hepiniz
hep birlikte beyin fırtınası yapalım mı
daha önceden burada yazılmış veya herkes tarafından bilinen yaygın yöntemler dışında birbirinden farklı tasarruf birikim ekonomi tattik artık adı ne olursa bilgilerimizi paylaşalım mı ama
kural 1: söylenenler tekrar yazılmayacak herkes farklı bir yöntem söyleyecek
kural 2: herkesin bildiği tattikler değilde farklı fikirler üretilmeye çalışılacak
ne dersiniz yapalım mı sonra kirli çıkıların altın değerindeki notlarını oluşturmuş oluruz
tamam süper, beyin fırtınası .ok iyi fikir..
farklı fikirler demişsin aklındakilerle başla istersen
aklıma şuan için gelen en orjinal fikir buydu sizlerle beyin fırtınası yaparak tasarruf bilgilerimi güncellemek
canım aklıma birşey gelse hemen yazacağım henüz gelmiyor sanırım çok yoruldum bugün okulda okul açıldıgından bu yana ilk defa öğleden sonra evdeyim hem ekstra diğer sınıfın dersine giriyordum öğrenci sayım arttı 1 tane otizmli 1 tane down sendromlu 1 davranış bozukluğu olan kaynaştırma öğrencim var 1 tanede konuşma problemi olan öğrencim var aslında annesi sadece öye oldugunu düşünüyor bana kalırsa gözlemlerime dayanarak onun farklı bir durumu daha var iletişm kuramıyoruz karşılıklı beni va arkadaşlarımı anlayamıyor bakıyor ama baktıgı gördüğü biz değiliz gibi bir tutum var adlandırma yapamıyorum henüz davranışlarında ama bir ay geçsin tekrar görüşeceğim ailesiyle fakat aile çok tepkili sanki damgalıyormuşum gibi davranıyor bana bu da beni üzüyor
canım müdür sen yeni geldin diye hepsini sana vermiş. bunlar kaynaştırma amaçlı okula geliyor. ama senin sınıf özel alt sınıf olmuş. hep özel eğitim egrektiren çocuklar. bir süre sonra diğer velilerde patlar. hele de şu bahsettiğin veli cazgırlık çıkarırsa. diğer çocuklarınla inşaallah verimli ders işlersin. sen sınıf öğr. misin ?bahsettiğin çocukta göz kontağı var mı? baktıgını görmüyor dedin, nesnelere mi, sosyal ilişkileri az mı? yani bana otizmi de çağrıştırdı biraz, rett sendromu olur (ama daha çok kızlarda görülüyor.) ama mental retardasyonu var gibi.
daha önceden burada yazılmış veya herkes tarafından bilinen yaygın yöntemler dışında birbirinden farklı tasarruf birikim ekonomi tattik artık adı ne olursa bilgilerimizi paylaşalım mı ama
kural 2: herkesin bildiği tattikler değilde farklı fikirler üretilmeye çalışılacak
ne dersiniz yapalım mı sonra kirli çıkıların altın değerindeki notlarını oluşturmuş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?