Kirli Çıkılar )))

bu battaniye ne iş ben kaçırmışım orayı
bikaç seferdir lafı geçiyor

canım Uşak'ın battaniyesi meşhurdur....

benim battaniye sattığıma gelince ben 2010 senesinde etrafımdaki eşe dosta ve onların eşine dostuna baya yüklü miktarda battaniye satmıştım
geçen hafta da bayanın biri anneme sormuş farmaside battaniye var mı diye ben de elimde 1 tane kalmıştı vereyim beğenirse dedim öyle yani
[/B][/B]

ayy berrak su deyince coştum içim bi tuhaf oldu..ben gitmedim hiç fethiyeye. hep belekçiyiz biz
karar verilmiştir
bu yaz ölüdenize gidiliyor!:)

tatil demek yeni yerler görmek demek benim için.
ben bu yaz ilk defa gittim fethiyeye
programnınız şöyle olmalı:
saklıkent
yat turu (kelebekler vadisi falan olana dieceksiniz, 12 adalar güzel değil)
cesaretiniz varsa ölüdenizde yamaç paraşütü
kaya köy (korunması gereken yerlerden)- bir kaç kaya mezarı da var.
tatil köylerine kapanıp kalmamalı
ölüdenizde milli park var, suyu temiz

kemerde çarşıda bile hiç bir şey yok. otelden dışarı çıkmanı gerektirecek meraklandıracak, ülkemde neler varmış diyecek bişey yok bence.
ama çocukla tatil köylerinde animasyonlar, çocuk ve bebek menüleri falan iyi oluyor.
hemen her gün birbirinin aynısı, sıkılıyor insan

bak bu yaz mesela karadeniz turu da yapabilirsiniz. oldukça da ekonomik oluyor

sesli mi battaniye

hangi marka iyi orda

farmasi şimdi seslinin sitesine girdim, çok hoş şeyler var

uşakta fabrika satış mağazası ucuza alınacak bir yer var mı ?

evde 4 battaniyem, açılmamış nevresim takımlarım var ama nette gördüklerim kaliteli ve fabrika magazası varsa eskileri veririm başkasına modern şeyler alırım.
yaşasın kirli çıkılık
hemen cayıyorum ya, para harcamak istiyorum
ama ucuzsa alıp akrabalara, yakın arkadaslara düğün hediyesi, ev hediyesi de olur

çocuk için tatil köyü ideal ama biz çok sıkılıyoruz
seneye biraz daha büyümüş olacak en azından içimizi açacak bi yerlere gitmeli
tura hiç dayanamaz ilkokula felan gidiyor olması gerek.
biz ailecek karadeniz turu yapmıştık kardeşim ve ben 6-8 yaşlarındaydık
herhalde bi 4-5 yılımız daha var zaten o yaşa gelsinler hemmen yurtdışı turu ayarlayacağız eşimle can atıyoruz..

üniversitedeyken de gönlümce gezemedim çok ağır bir eğitimimiz vardı eh bi de 10 yıl okuyunca
okurken de çocuk yapınca hevesimiz kursağımızda kaldı
ah ah ben de bikinimi çantama atıp gezmek isterdim hayali bile hoş
çok alın teri döktüm
şimdilerde ödülünü alabiliyorum.. (çok yaşlı değilim yaş 28 ama olsun..)
inşallah 4-5 seneye de hayallerimiz gerçek olur..

inşaallah istediğin ülkeleri görme fırsatın olur, yaşınızda genç
evet çocuk olunca tatil köyü en iyi secenek yukarıda da belirttim zaten
uzmanlığınız aynı mı eşinle, ne üstüne yaptınız? şimdi dus diye bişey çıktı galiba

yok canım aynı değil
o dişeti hastalıkları uzmanı
ben pedodonti uzmanıyım
dus çıktı çok iyi oldu bence hakkaniyet geldi..)

ya arkadaşlar otel,tatilköyleri,yurtdışı turları vs..
bir kirli çıkı bu tuzaklara düşmeeez:))

mersinde yazlığımız var
mayıs ya da eylülde gitcen ama yoksa pişersin valla
okurken izin alıp da gidemezdik bu aylarda. şimdi öyle değil ama serbest çalışıyorum Allahımaa bin şükürrrr
şöööyle cümbür cemaat kardeşler felan gidicen
zaten sitede de akrabalar çok, eş dost duyan girmişti zamanında kooperatife..
hem bedava
hem can sıkıntısı olmaz cümbüş vardır
hem çocuk için iyi, kalabalık ortam
haa lüksü yoktur açıkbüfeye benzemez ne bulduysan ye olur
evet evet bu sene yazlık yolcusu olayım..
yaşasın kirli çıkılıııkkk

merhaba arkadaşlar....
ne kadar çok yeni arkadaş katılmış aramıza,ben tatildeyken.... :))
farmasi günden güne çoğalıyoruz canım.... :)
çalışan bütün annelere kolaylıklar diliyorum,zira hem anne, ham de çalışan olmak çok zor....
bu yıl benim halim tam bir komedi.... :)
tam ofise gidiyorum,yuvadan arıyorlar,yok toplantı var,yok sinema tiyatro var,yok kaynaşma günleri..var da var yani anlıyacağınız...
büyük oğlum ilkokul 1 e başladı...o alınacak,bu alınacak,evde yapılacaklar....iki hafta kök söktürdü zaten...okulda dururum ama sen de bahçede bekleyeceksin.... :)
olur beyzadem, seninle tekrardan okula başlıyım istersen diyorum,gülüyor kerata... :))

merhaba arkadaşlar aramıza yeni gelenelr olmuş hoş geldiniz hepiniz
hep birlikte beyin fırtınası yapalım mı
daha önceden burada yazılmış veya herkes tarafından bilinen yaygın yöntemler dışında birbirinden farklı tasarruf birikim ekonomi tattik artık adı ne olursa bilgilerimizi paylaşalım mı ama
kural 1: söylenenler tekrar yazılmayacak herkes farklı bir yöntem söyleyecek
kural 2: herkesin bildiği tattikler değilde farklı fikirler üretilmeye çalışılacak

ne dersiniz yapalım mı sonra kirli çıkıların altın değerindeki notlarını oluşturmuş oluruz

mersin li misin canım?
benim de eşim mersin li de,her yıl birkaç kez gideriz..... :)
sonra da doğruuu karadeniz.....canım memleketim benim.... :)
akdeniz, karadeniz gidip geliyoruz.... :)
Allah tan orta noktada buluştuk :)) ( istanbul da yani :) )

yok canım mersinli değilim doğma büyüme ankaralıyım
ama bizden mersin ve adanada oturan çoktur
yazlığı bizden çok onlar kullanır
annemler de her sene giderler seneye sizle gidelim deyip duruyorlardı zaten

tamam süper, beyin fırtınası .ok iyi fikir..
farklı fikirler demişsin aklındakilerle başla istersen

senfatcım benim eşim önceden bir battaniye firmasına mal satıyordu o sebeple benim eşimle gidip fabrikalarından battaniyeyi almam kolaydı.
firmada merinos dolce dinarsu vs üretiyorlar ve ben onlardan getirip satıyordum adamlar ihracaat çalışıyorlar .

Son düzenleme:
tamam süper, beyin fırtınası .ok iyi fikir..
farklı fikirler demişsin aklındakilerle başla istersen

aklıma şuan için gelen en orjinal fikir buydu sizlerle beyin fırtınası yaparak tasarruf bilgilerimi güncellemek
canım aklıma birşey gelse hemen yazacağım henüz gelmiyor sanırım çok yoruldum bugün okulda okul açıldıgından bu yana ilk defa öğleden sonra evdeyim hem ekstra diğer sınıfın dersine giriyordum öğrenci sayım arttı 1 tane otizmli 1 tane down sendromlu 1 davranış bozukluğu olan kaynaştırma öğrencim var 1 tanede konuşma problemi olan öğrencim var aslında annesi sadece öye oldugunu düşünüyor bana kalırsa gözlemlerime dayanarak onun farklı bir durumu daha var iletişm kuramıyoruz karşılıklı beni va arkadaşlarımı anlayamıyor bakıyor ama baktıgı gördüğü biz değiliz gibi bir tutum var adlandırma yapamıyorum henüz davranışlarında ama bir ay geçsin tekrar görüşeceğim ailesiyle fakat aile çok tepkili sanki damgalıyormuşum gibi davranıyor bana bu da beni üzüyor

canım müdür sen yeni geldin diye hepsini sana vermiş. bunlar kaynaştırma amaçlı okula geliyor. ama senin sınıf özel alt sınıf olmuş. hep özel eğitim egrektiren çocuklar. bir süre sonra diğer velilerde patlar. hele de şu bahsettiğin veli cazgırlık çıkarırsa. diğer çocuklarınla inşaallah verimli ders işlersin. sen sınıf öğr. misin ?
bahsettiğin çocukta göz kontağı var mı? baktıgını görmüyor dedin, nesnelere mi, sosyal ilişkileri az mı? yani bana otizmi de çağrıştırdı biraz, rett sendromu olur (ama daha çok kızlarda görülüyor.) ama mental retardasyonu var gibi.

yok canım yen geldiğim için değilde biraz sıkıntılı bir okul daha önce öğretmenlerle idareler çok sıkıntı yaşamış 3 kez müdür değişip soruşturma geçirmiş okul 2 öğretmen 40 yaşlarında birisi hamile 3. öğretmende genç ama oda hamile ondan onlara vermek istemiyorlar zaten öğretmenlerde almak istemiyor 2 tanede öğretmen ihtiyacı var okulun onuda meb vermiyor.... diğer öğrenciye gelince veli cazgır değilde cahil diyelim birazda yıpranmış bıkkınlık var gibi ben onun bam telini bulup nabzına göre açıklama yaparım herkes evladı için en iyisi olması ister sonuuçta....görmede değilde algılamada problemi var banada otizmi çağrıştırdı bakalım okulun rehber öğretmeni doğum izninden dönünce birde onunla gözlemlerim bakalım müdür de yavaştan almaya çalışıyor....diğer öğrenciler açısından sorun şuan için az oluyor sonrasını yola koyarım inşallah otizmli öğrencim 1 hafta oldu başlayalı davranış bozukluğu ile teşhis koyulmamış olan öğrencilerim okulun başından beri geliyor down sendromlu bugün kayıt yaptı yarından itibaren başlayacak hayırlısı gelelim neden hepsi bir sınıfta ben okulöncesi öğretmeniyim diğer öğrtmenler istemiyor bense dayanamıyorum böyle istemiyorum diye harap edilen öğrencilere mecbur bırakılarakta sınıfa alınabilir ama ne kadar ilgi alacak aslında öyle tuhaf gibi burada bazı öğretmenler anlamak mümkün değil çok ehli keyfler

yok mu buldum buldum bulduuuuuuummmmm diyen

akıllıbıdıkçım daha önce yazılanlar yazılmasın demişssiin ama benden önce nerdeyse 800 sayfa yazılmıştı şimdi ben oralarda yazılanları bilmiorum ama tasarruf için ilginç şeylerden biri mutfakta hiçbişeyiy atmamaya özen gösteriorum geçen nette dolanırken yumurta haşlama suyunun çiçeklere iyi geldiğini duydum artık yumurta haşladığım suyu bile dökmüorum yada makarna haşladığım suyu kavanoza koyyorum bir günü geçmicek biçimde çorba yapıorum ziyan olmasın sonuçta die hem daha vitaminli oluyo eskiden deterjana i ton para harcardım şidi çamaşır suyu cam sil bulaşık deterjanı çamaşır deterjanı yumuşatıcı bide koslayla tüm işimi bitiriorum:) yok yer silme losyonuymuş falan almıorum çamaşır sulu su hazırlayıp içine az bişe yumuşatıcı koyyorum cşf mutfakta olmazsa olmazım ama bim de mr.bee markalı bişe buldum yarı yarıya fiyatı koltujklarımı beyaz kalıp sabunla siliorum vs.. vs...
eskiden eşimle farklı diş macunu kullanıoduk bende artık onun kullandını klullanmaya başladım ikinciyi almıorumduş alırken hani suyun ısınmasını beklerizya ben duşun kafasını kovaya koyyorum kova doluyo suda ısınmış oluyo o suyla balkon yıkıorum ama bun u tasarruf olsun die yapmıorum boşa giden suya çok acıyorum
sabah eskiden hep bi simit poğaça falan alıodum şimdi hemen ekmek arası yapıp sabahları folyoya sarıp çantama atıorum bide elma atıorum saat 10 adoğru elma yiyorum yoksa canım çikolata falan istio...
kuaföre saç kestirmeden kestirmeye gidiorum kuaföre para vermiorum kaşlarımı kendim alıorum ağdamı kendim yapıorum ojelerimi kendim sürüorum...
makyaj malzemesine artık fazla para vermiorum aylık avondn kendime kota koydum max 15 tl die onu geçmiorum yoksa kimse beni tutamaz...:)
her pazar 3 sebze alıp kalan günlerin birini basit yemek günü ilan ettim(pilav ,makarna,menemen...) pazzarı fazla abartmıorum ortalama 18 tl ye yapıorum pazarı
eskiden hep arkadaşlarımın hesaplarınıda öderdim amaaaaan nolcak die şimdi herkes kendi yedini verio ve ciddi anlamda kardayım arada en samimi arkadaşıma ısmarlıorum gerisini sallıorum çünkü alışmışlardı...
yanımda fazla para taşımıorum...
netten
bim,a101,şok,kipa,kilerin indirim listelerini takip ediorum böylece illa ne indirimdeymiş die markete gitmeme gerek kalmıo benzin harcamıorum bölece
evde akşam teksem ve tv ilicksem ışıkları kapatıorum yada pc deysem gene ışıkları kapatıorum:)
dışarda yemek yiyceksek çok pahalı yerlere gitmemeye çalışıorum...
eger çayı tek ben yada eşim içcekse sallama yapıorum koca demlik demlemiorum...
yemeklerin tuzunu yemek kaynadıktan sonra atıorum çünkğ tuz suyun kaynamasını geciktirir kaynadıktan sonra atarsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…