Kirli Çıkılar )))

yumuşatıcı olarak BİNGO yu tek geçerim. vernel berbat. bingo fiyatı da uygun. özellikle beyaz veya kırmızı

senfatcm sen miydin maldivlere giden yanlış hatırlamıyorsam?bişey soracaktım 12000 tlye gitmiştiniz ya.içinde uçak bileti+otel dahil olsa gerek.başka ekstra ne vardı?bana fazla geldi sanki.internetten baktım turla 6 gece 8500 e var.
altının ocak ayına kadar yükseleceğini duydum burdan birisi yazmıştı.öyle olursa bnm için çok iyi olur
ve İnşallah günün birinde ben de çıkabilirim yurt dışına.çok istiyorum ama gözümde çok büyüyor işte.bakalım kısmet :)

inşaallah günün birinde ben de giderim maldivlere

eva gitmişti oraya

çift kişilik olabilir fiyat

Allah iyiliğini versin senfat, bilgisayar başına oturmuş, geçmişi okuyordum, bi yandan da ıhlayıp duruyorum, sanırım soğuk almışım, kemiklerim ağrıyor, yemeği de fazla kaçırdım galiba, midem yanıyor, tam bunların üzerine yazdıklarını okudum, öyle güldüm ki, keyfim yerine geldi bi anda.
tecrübeli bayanlar, üzerimdeki kırgınlığa ne iyi gelir, ilaç falan kullanmıyorum 4 aydır (ağrı kesici, antibiyotik) sıkıyorum dişimi, ama bu soğuk algınlığı diğer baş ağrılarına falan benzemiyor, sanırım ıhlamurun bi zararı yok, diğer bitkilerin de nasıl olacağını bilmiyorum, yani yan etkisi falan olur mu korkuyorum. yüzüm yanıyor şu an, üşüdüğümü hissetmedim ama gizliden içime girmiş galiba soğuk. sabahları 7.15te evden çıkıyorum ve gecenin ayazı henüz geçmemiş oluyor, demek ki o ara aldım. bir de aşırı yoruldum, dün de bugün de dünya yol yürüdüm, hayatım hep koşuşturmaca

süper olur valla
mesela yerleri sildiğim suyu balkona dökerim ben böylece sabulanmış oluyor yarım kovada temiz su tamam
makarna suyunu fazla koymuyorum su içinde kalıyor
geceleri makineleri kullanmaya çalışyıorm
filan filan

nane limon zencefil çörek otu tarçın bir taşım kaynat ve iç şu barış mançonun şarkısındaki olan çok etkili oğlum öksürüyordu kesti eşimin sesi çatallaşmıştı içitkten sonra eser kalmadı tavsiye ederim

canım bebişe zararı olmayacak ilaçlar var. parol ve minoset içebilirsin. ben hamileyken aldım, hem emzirirken sakıncası yok

adaçayı ve kekik gebelikte zararlı diye okumuştum bi yerde. ıhlamurun zararı yok.

merhaba kızla kaynatmışsınız yine..
ben buün baya yoruldum işletme günümdü.
öğlen yiyip çıktım ama akşama doğru iyice acıkmaya başladım kolay değil tam 9 işletme gezdim ve bunun 2 tanesi şehir merkezine çok uzak.
neyse son girdiğim alış veriş merkezinden(meşhur en büyük ve tam bir alış veriş tuzağı işletmemden) 2 tane muz aldım ve çıktım.
nedense çikolata ya da ona benzer bişey yerine meyve alıp açlığımı onunla bastırmak beni çok mutlu ediyor. eşimle otobüs beklerken yedik.
evde de meyveyle bastırırım zaten.
neyse çıkışta eşimle buluştuk. babası gelmiş memleketten. bizi çağırdılar.
ben de kırmadım eşimi gittim.
orda da etliekmek ve mevlana içi hazırlamış kyınvalidem, yaptırdı eşim.
bi güzel yemişm nasıl acıkmışım.
neyse bizim kayınpeder denizliden bi sürü erzak getirmiş.
şok geçirdim kayınvalidem, yarım çuval gelir bana da doldurdu
halen inanamıyorum

bu arada kv de tartı var 49 kg çıktım.
ben hep çocukluğumdan beri çubuk gibi bişey olduğumdan bir miktar kilo almak istiyorum çok mutlu oldum.
hedefim ise 50 :))

ayh işte bugün böle geçti. başınızı da ağrıttım.
yarın da nöbetçiyim. 7 de okulda olmalıyım

kızlarr..
bu aralar altında işlem yapılacak hareket yok yaa..
baya dağıttık kafaları var ya..
iyi de oldu değişiklik..

Son düzenleme:

merhaba. maldivlere giden bendim.siz hangi tur operatöründen sordunuz ve de kaç günlük bilemiyorum ama bizimki kişi başı 2500 euro ve 7 gece idi. o zaman euro da pahalıydı biraz 2.40 tan hesaplandı toplamda 12000 tl oldu.
birde yılın hangi dönemi gidildiğine göre çok değişiyor.biz bayramda gittik bayramlarda yılbaşında sömestrlerde tüm turlar yılın diğer zamanlarına göre pahalı oluyor.

arkadaşlar yabancı haber sitelerinde flaş haber olarak geçiyor suriyeyi vurmamız.

Ben size diyeyim bizim dünyadan haberimiz yok
yabanıc basın bi taraftan dolduruyor suriyeyi bi taraftan bizi
acaba neler konuşuluyor neler yayınlanıyor
pisi pisine savaşa giriyoruz
allahım sen yardım et tüm iyi insanlara

Son düzenleme:
sanıyorum....allah orada yaşayan vatandaşlarımıza yardım etsin...

sadece oradakiler değil hepimiz etkileneceğiz. sıra tr de diye bekliyordum uzun süredir. ırak, libya, mısır, suriye her yer karıştı. sıra bizde mi ne ?

tr ye demokrasi getirelim diye kandıramayacaklar halkı herkes ekmeğinin peşinde

artık türk- kürt kırdırırlar bizi

suriyeyle inşaallah bi savaş çıkmaz SAllah'ım

bırak suriyeyi mısırı
harita afganistan belliydi
allahım bu millet bu kadar kör müydü
amerika analarına kızlarına karılarına demokrasi getirirken napacaklar
ben napacağımı biliyorum

seyyahalemi geceleri hep biz kalıyoruz burda

topiğin gece bekçisi biz olduk

sabah açılışı da farmasiden

kapanışı yarın hayırlı bir gün olsun, savaşsız, bol birikimli, borçluların ferahladığı diye azalım

topu farmasiye atalım

uyku tutar mı bu gece
gece nelere gebe acaba
keşke asker olsaydım keşke erkek olsaydım

savaş çıkmasından çok korkuyorum böyle bi dünyaya savunmasız bebek getirmek istemiorum....

savaş çıkmasından çok korkuyorum böyle bi dünyaya savunmasız bebek getirmek istemiorum....

:) korkmayın savaş falan yok ilkel yontemlerle top attık hepsi bu . suriye kendi içinde yeteri kadar karışık bize bulaşır mı hiç.meclis savaş kararı da almadı.seçimler yaklaşııyor diye "karizmatik lider show peşinde" hepsiiii buuuu.bakın bz yiğidiz sessiz kalmayız diyecek seçim meydanlarında. alt yapısı için uğraşıyor.her konuşulanı takmayın kafanızaa kirli pis oyunları siyasetin bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…