senfatcm sen miydin maldivlere giden yanlış hatırlamıyorsam?bişey soracaktım 12000 tlye gitmiştiniz ya.içinde uçak bileti+otel dahil olsa gerek.başka ekstra ne vardı?bana fazla geldi sanki.internetten baktım turla 6 gece 8500 e var.
altının ocak ayına kadar yükseleceğini duydum burdan birisi yazmıştı.öyle olursa bnm için çok iyi olur
ve İnşallah günün birinde ben de çıkabilirim yurt dışına.çok istiyorum ama gözümde çok büyüyor işte.bakalım kısmet :)
Allah iyiliğini versin senfat, bilgisayar başına oturmuş, geçmişi okuyordum, bi yandan da ıhlayıp duruyorum, sanırım soğuk almışım, kemiklerim ağrıyor, yemeği de fazla kaçırdım galiba, midem yanıyor, tam bunların üzerine yazdıklarını okudum, öyle güldüm ki, keyfim yerine geldi bi anda.yaklaştın ama terazi. cuma günü dogum günüm. 5 ekim. burdan yazıyorum. adresimi de yazacagım
herkesten hediye bekliyorum
seyyahalemi seramik
farmasi yumurta, battaniye, tarhana
karanfilce mekkeden
akıllıbıdık kestane şekeri
kalinkaselin kafana göre takıl
eva maldivler hatırası
sevimsiz 25 tesbih (erzurum dasın )
yusum sen de ayarlla bişey be kuzum
allright sen 1 yıllık diş bakımı, parlatma
bskn çeyizine aldıklarından aynısından bana da 1 tane
allah'ım ne mesutum ne çok hediye aldım bu yıl. unutulmaz oldu
süper olur vallamerhaba arkadaşlar aramıza yeni gelenelr olmuş hoş geldiniz hepiniz
hep birlikte beyin fırtınası yapalım mı
daha önceden burada yazılmış veya herkes tarafından bilinen yaygın yöntemler dışında birbirinden farklı tasarruf birikim ekonomi tattik artık adı ne olursa bilgilerimizi paylaşalım mı ama
kural 1: söylenenler tekrar yazılmayacak herkes farklı bir yöntem söyleyecek
kural 2: herkesin bildiği tattikler değilde farklı fikirler üretilmeye çalışılacak
ne dersiniz yapalım mı sonra kirli çıkıların altın değerindeki notlarını oluşturmuş oluruz
Allah iyiliğini versin senfat, bilgisayar başına oturmuş, geçmişi okuyordum, bi yandan da ıhlayıp duruyorum, sanırım soğuk almışım, kemiklerim ağrıyor, yemeği de fazla kaçırdım galiba, midem yanıyor, tam bunların üzerine yazdıklarını okudum, öyle güldüm ki, keyfim yerine geldi bi anda.
tecrübeli bayanlar, üzerimdeki kırgınlığa ne iyi gelir, ilaç falan kullanmıyorum 4 aydır (ağrı kesici, antibiyotik) sıkıyorum dişimi, ama bu soğuk algınlığı diğer baş ağrılarına falan benzemiyor, sanırım ıhlamurun bi zararı yok, diğer bitkilerin de nasıl olacağını bilmiyorum, yani yan etkisi falan olur mu korkuyorum. yüzüm yanıyor şu an, üşüdüğümü hissetmedim ama gizliden içime girmiş galiba soğuk. sabahları 7.15te evden çıkıyorum ve gecenin ayazı henüz geçmemiş oluyor, demek ki o ara aldım. bir de aşırı yoruldum, dün de bugün de dünya yol yürüdüm, hayatım hep koşuşturmaca
Allah iyiliğini versin senfat, bilgisayar başına oturmuş, geçmişi okuyordum, bi yandan da ıhlayıp duruyorum, sanırım soğuk almışım, kemiklerim ağrıyor, yemeği de fazla kaçırdım galiba, midem yanıyor, tam bunların üzerine yazdıklarını okudum, öyle güldüm ki, keyfim yerine geldi bi anda.
tecrübeli bayanlar, üzerimdeki kırgınlığa ne iyi gelir, ilaç falan kullanmıyorum 4 aydır (ağrı kesici, antibiyotik) sıkıyorum dişimi, ama bu soğuk algınlığı diğer baş ağrılarına falan benzemiyor, sanırım ıhlamurun bi zararı yok, diğer bitkilerin de nasıl olacağını bilmiyorum, yani yan etkisi falan olur mu korkuyorum. yüzüm yanıyor şu an, üşüdüğümü hissetmedim ama gizliden içime girmiş galiba soğuk. sabahları 7.15te evden çıkıyorum ve gecenin ayazı henüz geçmemiş oluyor, demek ki o ara aldım. bir de aşırı yoruldum, dün de bugün de dünya yol yürüdüm, hayatım hep koşuşturmaca
senfatcm sen miydin maldivlere giden yanlış hatırlamıyorsam?bişey soracaktım 12000 tlye gitmiştiniz ya.içinde uçak bileti+otel dahil olsa gerek.başka ekstra ne vardı?bana fazla geldi sanki.internetten baktım turla 6 gece 8500 e var.
altının ocak ayına kadar yükseleceğini duydum burdan birisi yazmıştı.öyle olursa bnm için çok iyi olur
ve İnşallah günün birinde ben de çıkabilirim yurt dışına.çok istiyorum ama gözümde çok büyüyor işte.bakalım kısmet :)
Yahu savaş mı çıkıyor =((
sanıyorum....allah orada yaşayan vatandaşlarımıza yardım etsin...
sadece oradakiler değil hepimiz etkileneceğiz. Sıra tr de diye bekliyordum uzun süredir. ırak, libya, mısır, suriye her yer karıştı. Sıra bizde mi ne ?
Tr ye demokrasi getirelim diye kandıramayacaklar halkı herkes ekmeğinin peşinde
artık türk- kürt kırdırırlar bizi
suriyeyle inşaallah bi savaş çıkmaz sallah'ım
savaş çıkmasından çok korkuyorum böyle bi dünyaya savunmasız bebek getirmek istemiorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?