Kirli Çıkılar )))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir gün dileğiyle....

gunaydınlar kırlı cıkılar nasılsınıZ
dun gıremedım topıge dugun telaslarımız basladı dun dugun salonu kıraladık
altın alısverısı yaptık
sızler nasılsınız

günaydınla en rta yerine dalmışsın bile neslicim:) hoşgeldin...
hoş buldum, evvelinde de hoş bulmuştum, cezbolmuştum ama kısmet bugüne sanırım
ben freelance çalışıyorum. yayınevinde ve 3 aylık bir dergide editörlük vs.. ordan kazandıklarımı nadiren kullandığım bi hesaba yatırmalarını söyledim.. Benim başlangıç noktam bu olsun istiyorum.. sınav paraları vs. harcamaya başlayınca onu da eritmeye başladım çünkü.. Şimdi sanırım 600 küsür kaldı.. onu ve eklenecek paraları nasıl değerlendireyim ben?? hemen bugün için bi öneriniz varsa altın vs gibi.. hemen uygulamak isterim

Son düzenleme:

merhaba
bız dun bılezık aldıgımız yerdekı kuyumcuyu tanıyorduk
kayınvalıdem sordu yukselecekmı azalacak mı altın almak ıcın tam zamanı mı sızce dıye
kuyumcu eger mecbur almak zorundaysanız kı zorundasınız dugununuz var tam zamanı fakat zorunda degılsenız alıncak zaman degıl dedı
bılmıoyrum neye gore soyledıgını ama bu sekılde soyledı

teşekkür ederim hasret benim de içimden öyle geçiyordu aslında..

vakıfbank için öneriniz olursa sevinirim.. çok nokta atışı istedim gibi ama işte orda öyle anlamsızca durdupunda rahatsız ediyor beni..
bu arada eşim memur ve 3 yaşında, kreşe de henüz başlamış bir kızım var.. kasım sonuna kadar yabancı dil vs eksiklerimi tamamlamak için kursa yazıldım. sonrasında iş güç kısmına biraz daha ağırlık vericem..

malesf kı vakıfbank hakkında bır dusuncem yok
ben heray belırlı bır mıktar bankaya(yapıkredı ) yatırıyorum mesela
altın almak ıstemıyorum hazıranda dugunum var ozamana bozdurmak zorunda olabılırım cunku

kumbra yamıstık dugunden sonra keske bır ıkı yuzluk ataydık :))
60 lıra bırıkmıs 20'de ben pazar parasından artırmıstım ooo ay sonunada epey var yanı

zarar da etse göze aldım.. 6 küsür gram altın alınıyodu aldım.. birikimin siftahı benden bereketi, huzuru Allah'tan

Merhabalar...

Kızlar altının gramı vakıfbank internet şubesınde şuan 103.50 kuruş tan satışı var

İnnaılmaz yükselmiş .. Ben hala gramlarımı bozdurmadım şuan bi sesım bozdur dıyo bi sesimde ya daha cok cıkarsa dıyo Napıcağımı bilemez durumdayım

Selam kizlar.altini satip iyi bir karla dolara gecmistim.dolarda yukseldi burdanda kardayim beklemedeyim bozdurmak icin:)bakalim ne kadar cikacak.

kızlar ben de sabahleyin tüm paramı dolara çevirdim
1.81 tlden
iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum! keşke 1-2 önce çevirseymişim..
düşünüp duruyordum ne yapayım dolar alsam mı altın mı alsam diye
zaten bu para bana şuan lazım değil.
hayırlısı..

kızlar daha önce ziraatten maaş aldığım için gr altın hesabımı orada açmıştım şimdi halkbanka geçtim orda gr altın hesabı açtıracağım sanırım bu soruyu daha öncede sormuştum altının fiyatı yükselmişken ziratteki gr altını satıp halkbanka tl olarak havale etsem sonrada altın grı düşünce oradan alsam nasıl olur
altının gramı 102 civarı daha önce aldıklarımı satmış olsam herhangi bir zararım yok aldıgım tarihe göre bazılarında kar ediyorum toplamında 480-530 civarında kar ediyorum sizce ne yapayım satayım mı

şahsen canım kimseye al ya da sat tavsiyesi edecek bilgi beceriye sahip olduğumu düşünmüyorum
hislerin ne diyorsa ona göre davran canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…