bayram tatili 6 gun olmuş. izmire gidiyorum annemler. oğlanı nasıl özlediler.
banazdan geçerken farmasi el sallayacagım.
kk bayramını kutlar diye bağıracagım
ben de izlerim gezi programlarını.hep kıskanmışımdır.onun yerine ben gitseydim diyebu aralar buket uzuner in kitabını okuyorum.burcun ne bu arada?yükselenin yay mı?
seyyah dogru söylüyor. neeye gideceğini bilmiyorsun.
evanın durumu senden farklı, arkadaslarının yanına gitmişler, onlar zaten bir fizibilite çalışması yapmışlardır.
amerikaya da kardesinin yanına gitmiş, maldivlere de kocasıyla
ama sen nereye nasıl gidilir, nereer görülmeli, ne kadar harcamalı hiç birini bilmiyorsun.
bilgisayarda devir teslim töreni var, iyi geceler kızlar.
ben hep haset, nefret arası duygularla onları izliyorum. Bizim para verdiğimiz şey için üstüne para alıyorlar ve tüm yol, otel şirket karşılıyor. Gülhanın galaksi programına sinir oluyordum hep avrupa ve amerikada cici bici yerlere gidiyor diye. şimdi 1-2 afrikaya gitti.
çocukluğumda gezelim görelim izlerdim. Aynayı izliyorum. Tayfun tallipoğlu, çağatay yolda, hayat gezince güzel, güven islamoğlunun proragmı, falan ne varsa izlerdim.
Yemek programlarını da aynı fesat duygularla izliyorum. Vedat milor, mehmet yahşi falan hem gez, hem ye, oohhhhhhhh misler gibi.
Mutfagım ve soframız programlarına da denk geldiğimde bakıyorum ama hep güzel evlerde cekim yapıyorlar sanki türkiyede herkse o şartlarda yaşıyormuş gibi. Biraz eski mutfaklarda çekim yapsalar ya
öyle mi dersin?peki aklıma yazdım bunu.fikirlerinize açığım.senin seramik albümüne bakamıyorum.daha 25 mesajım olmadı ama az kaldı :)
sonunda bakabildim albümüne.sehpalarla tabureler çok hoşuma gitti.tepsi de güzel.allah bağışlasın.kızınız inşallah güzel yerlere gelir.iyi geceler ben de çıkıyorum artık
çok teşekkür ederim.benim için gerçekten aydınlatıcı oldu.vay canına kızım sendeki hızına yetişilmez.gittiğin yıl 9 mu ülke gezdin? harikasındevamı da gelmiş.Amerika,ingiltere, maldivler... İnşallah daha çok gezme fırsatın olur haklısın.bir yerden başlamak lazım.Haziranda kıbrısa gitme ihtimalim var.uçak bileti bakıyorum.pegasusla ankaradan gidebilirim.
turlar açıkçası bana pahalı geliyor.yanımda biri olursa kendi çapımızda gidersek sanki daha hesaplı olur gibime geliyor.herşeyin hayırlısı...tekrardan çok teşekkür ederim
Ay maşşallah .Oku oku bitiremedim yazılanları hepsi hepsi 3 gün giremedim.Okuduğum kadarıyla bir yarmazlık yok.Herkes birikim peşinde bende bu ay azcık nazla bir 7-8 gr altın parası atarım( euro olarak) kenara.İstediğim bir spor bilezik var .15-20 gr gelir tahminen .bir sonraki ay onu almayı planlıyorum inşallah.Eşimin altın bir yüzüğü var düğünde aldığımız onada göz koydum Erkeğe altın haram nasılsa.Hepsini altalta üstüste toplayıp kullanabileceğim bişey istiyorum .Çook ilerde bozdurucam nasılsa.Çok şükür evim arabam var .Çocuklar için birikim yapayım istiyorum.. ilçelere göre şehirde okullar ,eğitim olarak pekte iyi değil .Ben kasabada büyüdüm şehirde öyle eğitim yok ya da çocukların ilgi alanları kayabiliyor şehirdde.Kasabada yapacak bişey olmadığı için belki eğitime çok önem veriliyordu .Neyse özel okul fikri gündemimizde 2 yıl sonra ilk okul için.Gitcek paracıklarım eğitim gene kötü ama hiç yoktan huyu suyu bozulmaz çocuğun
Günaydınn herkese :)
Benimde para biriktirmem gerekiyor.Evlenince çalışmayı bıraktığım için sadece köşede duran 3-5 kuruş dışında birşeyim kalmadı :18:
Ayda 1 yarım altın alabilirim belki 2 tane de alabilirim kendimi tutabilirsem
Çok para harcıyorum.Eşim maaşı alıp bana veriyor tamamen.İşe gidip gelirken servis kullanıyor, yeme içmede bedava hiç para harcamıyor
Ama bende elimde para olunca gidiyorum durmadan üst baş mutfak alet edevatı alıyorum..
Sizin burda birbirinize verdiğiniz gazı görünce bende geldim bu gaza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?