Kirli Çıkılar )))

İnşallahh canım
Aslında haftalık kota koysak kendimize biraz sıksak kendimizi eminim çok güzel birikim yaparız ama dediğin gibi kaçıyor aradan :44:
Bizim çocuk yok o da olsa batarız gibime geliyor

İnşallahh canım
Aslında haftalık kota koysak kendimize biraz sıksak kendimizi eminim çok güzel birikim yaparız ama dediğin gibi kaçıyor aradan :44:
Bizim çocuk yok o da olsa batarız gibime geliyor

bızım cocuk var canım 2.5 yasında
ama cok bı ıhtıyacı yok ama var genede elbettee
bızım borclarımız var gelırlerımızde cok yuksek degıl acıkcası o sebebtern ben baya az atabılıyorum kenara krada oturuyoruz

ownercım snde hosgeldın canımmm en yuklu bırıkım sendenmı gelecek nedır

hergün kahvaltı yapıyorlarmış çeşit çeşit getiriyorlar dedi.
ama ben adamı tıka basa gönderdiğim için sabahleyin sadece çay içiyorum diyor
öğlen yemekhanede yemek yetersiz oluyormuş. öğlen de bir parti yiyorlarmış
bu da sever öyle hava atmayı yaa çok komik:)))
geçen kurabiye yaptım götürmesi için annemle telefonda lafa dalınca kurabiyeler koyu melez oldular utandım göndermedim
bakar mısın işim gücüm yok gibi adamım hava atacak diye stres oluyorum

Bi aksilik olmazsa öyle olacak canım
kızlar benim şu anda birikmiş 1,000 liram var aslında 3,000 di ama 2,000 ini eşim istedi verdim..
1,000 lira ile başlangıcı yapıyorum kızlar bakalım nasıl devam edecek...

Bi aksilik olmazsa öyle olacak canım
kızlar benim şu anda birikmiş 1,000 liram var aslında 3,000 di ama 2,000 ini eşim istedi verdim..
1,000 lira ile başlangıcı yapıyorum kızlar bakalım nasıl devam edecek...

herkese günaydınlar dün katıldım aranıza dün 5 tl attım kumbarama devamı gelir inşallah

günaydın canım sen de hoşgeldin..
kumbara çok iyi para biriktirme yöntemi
ben en sıkışık zamanlarımda bile öğrenciyken felan bu yöntemle altın alıyordum
bir de biriktirdiğimi gören annem altın alacaksan üstünü ben tamamlarım diyerek destek atardı..
şimdi kavanozla evin market ihtiyaçları için tutuyorum..üstünden harcıyorum yani..harcamasam çok birikir yine

O 1000 lirayıda eğer elinde tutuyorsan hemen bankaya yatır canım.Benim de elimde 6000 lira birikmiş param vardı yok ona lazım yok bu lazım derken bir baktım bitmiş gitmiş..

canım biz burda çoğunluklu olarak eşlerini yola getirmeye çalışanlar olarak sizde durumun ters olduğunu söyleyebilirim
çok şanslısın eşin hiç para harcaıyormuş bedavaymış yeme içmesi..ne güzel
daha dün bizimki 350 tl spora yazılacağım diye aldı benden (kartlar paralar gelir gider hesapları bendedir)
şimdi yeni evli olduğun için eksiklerin vardır canım senin ama olsun şimdiden farkına varıp bizi okumuşsun..
zaten çoğunlukla birikim yapma çağında olanlar tercih ediyor bu forumu. yani yeni veya kıdemli evli, henüz çocukları küçükken birikim yapma bilincinde olan kadınlarız çoğumuz..
neden çalışmıyosun şimdi tekrar düşünüyormusun çalışmayı?

ben de bi gariplik var zannımca
ben de kumbaraya attım mı parayı yazık oluyormuş gibi geliyor.
ben bozukları harcarken paramın çoğunun bütün bütün banka hesabımda durması beni daha çok mutlu ediyor

herkes yoğun sanırım..
bizim de daha ek dersler yatmadı ayın 9 u olmuş.
ne zaman yatırmayı düşünüyorlar acaba

benim de bu aralar market veya pazar alışverişlerimi bozukluklardan yapınca hoşuma gider oldu
para tüm duruyor ya sanki daha hesaplıya almışım gibime geliyor
insan algısı işte çabuk kandırılıyor hihi:)
ama hiç dokunmadan biriktirince de hele bir de gidip tümletince havadan gelmiş gibi oluyor
yaşasın kirli çıkılık

arkadaşlar kimdi Papatya mıydı şimdi tam hatırlaıyorum
çok kitap okuyorum diyordu
ben kitap alacağım zaman kitapçıdan alıyorum
ama internetten sipariş veren oluyor mu aranızda? ya da bileniniz?
sanırım öyle daha hesaplı oluyor.
ama hangi siteden alabileceğimi bilemedim.
bir de gönderimi çok önemli kırılıp bükülmemesi gerekiyor.
önerileri olan var mı?

o da güzel
fotodaki kızın mı çok cadı bişeye benziyor tam mıncıklamalık

online msjlardan gördüm msjınızı :)
ben internetten çok kitap alışverişi yaparım kitapyurdu.com dan yasakmı bilmiyorum site ismi vermek ama
öyleyse editörler silerler walla :)
tavsiye ederim kolileyip güzelce gönderiyorlar orjinal kitapları vede kampanyalı ve uyguna oluyor..
daha geçen gün Debbie Macomber'ın setini aldım öyle bir sarmışlarki 2 tarafına kartonlayıp uzun zert bir mermer gibi geldi kitaplar..

Canım kitapyurdu , idefiks falan bunlar kitap siteleri..
Ben kitapyurdundan alırım genelde..
Ama kıyaslama yapmadan da alma tabi

Ben harcamalarımızı artık yazıyorum bayanlar...
Bi de tasarruf yapmaya çalışıyorum mesela bişey alacaksam soruyorum ona; sen istek misin ihtiyaç mısın diye
Özlem Denizmenin parayla ilgii yazdığı bi kitap var onu alcam..
Bu kadın doğuş grubunun ekonomi finans sorumlusuymuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…