hosgeldınn bakalım bız yenıler olaarak bakalım ne kadar bırıktırıcez
ben pek harcamıyorum 1 aylık evlıyız cocukta varkacıyor aradan kacan bakalım Allah bereketını gostersın Paralarımızın ınsallah
İnşallahh canım
Aslında haftalık kota koysak kendimize biraz sıksak kendimizi eminim çok güzel birikim yaparız ama dediğin gibi kaçıyor aradan :44:
Bizim çocuk yok o da olsa batarız gibime geliyor
herkese günaydınlar dün katıldım aranıza dün 5 tl attım kumbarama devamı gelir inşallah
baya atmısın hosgeldın sende
ben de bir dönem hastanede calışmıştım, hemşireler çok marifetli oluyor, her nöbette ksır, börekler falan, elleri bir de pratik. yatılı okuldan kalma alışkanlıkları mıdır nedir?
eşin çayla sabah kahvaltısında yenecek tuzlu bir şeyler yapmanı istiyor olabilri, benim eşiminde sizden aşağı kalır yanı yok diye hava basacak sanırım:)
kızlar merhaba bende birikim yapmak istiyorummm
Bi aksilik olmazsa öyle olacak canımownercım snde hosgeldın canımmmen yuklu bırıkım sendenmı gelecek nedır
Bi aksilik olmazsa öyle olacak canımownercım snde hosgeldın canımmmen yuklu bırıkım sendenmı gelecek nedır
herkese günaydınlar dün katıldım aranıza dün 5 tl attım kumbarama devamı gelir inşallah
Bi aksilik olmazsa öyle olacak canım
kızlar benim şu anda birikmiş 1,000 liram var aslında 3,000 di ama 2,000 ini eşim istedi verdim..
1,000 lira ile başlangıcı yapıyorum kızlar bakalım nasıl devam edecek...
Günaydınn herkese :)
Benimde para biriktirmem gerekiyor.Evlenince çalışmayı bıraktığım için sadece köşede duran 3-5 kuruş dışında birşeyim kalmadı :18:
Ayda 1 yarım altın alabilirim belki 2 tane de alabilirim kendimi tutabilirsem
Çok para harcıyorum.Eşim maaşı alıp bana veriyor tamamen.İşe gidip gelirken servis kullanıyor, yeme içmede bedava hiç para harcamıyor
Ama bende elimde para olunca gidiyorum durmadan üst baş mutfak alet edevatı alıyorum..
Sizin burda birbirinize verdiğiniz gazı görünce bende geldim bu gaza :)
günaydın canım sen de hoşgeldin..
kumbara çok iyi para biriktirme yöntemi
ben en sıkışık zamanlarımda bile öğrenciyken felan bu yöntemle altın alıyordum
bir de biriktirdiğimi gören annem altın alacaksan üstünü ben tamamlarım diyerek destek atardı..
şimdi kavanozla evin market ihtiyaçları için tutuyorum..üstünden harcıyorum yani..harcamasam çok birikir yine
ben de bi gariplik var zannımca
ben de kumbaraya attım mı parayı yazık oluyormuş gibi geliyor.
ben bozukları harcarken paramın çoğunun bütün bütün banka hesabımda durması beni daha çok mutlu ediyor
benim de bu aralar market veya pazar alışverişlerimi bozukluklardan yapınca hoşuma gider oldu
para tüm duruyor ya sanki daha hesaplıya almışım gibime geliyor
insan algısı işte çabuk kandırılıyorhihi:)
ama hiç dokunmadan biriktirince de hele bir de gidip tümletince havadan gelmiş gibi oluyor
yaşasın kirli çıkılık
arkadaşlar kimdi Papatya mıydı şimdi tam hatırlaıyorum
çok kitap okuyorum diyordu
ben kitap alacağım zaman kitapçıdan alıyorum
ama internetten sipariş veren oluyor mu aranızda? ya da bileniniz?
sanırım öyle daha hesaplı oluyor.
ama hangi siteden alabileceğimi bilemedim.
bir de gönderimi çok önemli kırılıp bükülmemesi gerekiyor.
önerileri olan var mı?
arkadaşlar kimdi Papatya mıydı şimdi tam hatırlaıyorum
çok kitap okuyorum diyordu
ben kitap alacağım zaman kitapçıdan alıyorum
ama internetten sipariş veren oluyor mu aranızda? ya da bileniniz?
sanırım öyle daha hesaplı oluyor.
ama hangi siteden alabileceğimi bilemedim.
bir de gönderimi çok önemli kırılıp bükülmemesi gerekiyor.
önerileri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?