Kirli Çıkılar )))

altından dolara geçmiştim..dolardan tl ye geçtim güzel kazandım allah bereket versin:)beklemedeyim..

hoşbulduk canım inşallah biriktirebilirim hayırlısı ile heyecanlıyım aslında ne kadar biriktireceğim diye bende evin ihtiyaçları için harcamak istiyorum aslında bakalım hayırlısı olur inşallah

Merhaba kızlar,

Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Gramı 92,5dan aldığım bir miktar altınım var, şuan gramda yaklaşık 10 lira karım var satarsam. Sizce altın daha da yükselir mi kısa vadede, yoksa satıp düşmesini bekleyip daha aşağı seviyelerden tekrar alarak gram arttırmak veya karı cebe atmak baya güzel olurdu:) şimdiye kadar çok kurcalamadım ne zaman düşer ne olur önceki yıllarda nasıl bir seyir izlemiş diye, yorum getirebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

ya farmasi canım sana birşey sorucam...
benim oğlum okulun yemeklerini yemiyor...belenme listesi hazırladı öğretmeni ve haftada birgün köfte var...
benimki dışardaki köfteleri hiçbir şekilde yemiyor,anne senin köftenden yap diyor...
ee ben de çalışıyorum malum,önceden yapıp dolaba atsam herkes kızartıp beslenmesine koyabilir...
özetle senin dondurucuya koyduğun köftenin tarifini ve ne şekilde yani yapışmadan,bozulmadan vs. koyduğunu öğrenmek istiyorum...
bi de o köfteler ne kadar zaman dondurucuda kalabiliyor?

canım birikim konusunda en kıdemlimiz farmasidir
o senin gelir gider durumlarına göre yorum yapacaktır
burayı takip etmeyi bırakma. damlaya damlaya göl olur unutma)

canım kimse bilemez ki düşüp artacağını yorumların hepsi varsayım olur..
o tamamen sana kalmış bozdurup tekrar düşmesini de bekleyeblirsin gramı arttırmak için
ama bence eğer bu paradan gelecek kar sana şimdi lazım değilse yani sadece birikim amaçlı ise, gramı arttırmak için al-sat yaparsın..şahsen şuanda altınım yok ben dolarda bekliyorum. dolar için de aynısını yapacağım

ben de cevap vereyim
köfteyi öndecen yapıp dolaba koyuyorum yendikçe kızartıyorum 1 ayda tüketmeye çalışıyorum
kıyma,galeta,maydonoz,1 kuru soğan rendesi,1 yumurta,tuz,kimyon koyuyorum ben
buzdolabı poşetini yatay seriyorum içine yan yana yatırıyorum birbirlerine değmeyecek şekilde öylece donduruyorum
donduktan sonra ister öylece bırakırsın istersen poşeti dikleştirip dibinde torbalayabilirsin zaten takır takır oluyor hiç birisi birbirine yapışmıyor..
tabiki farklı yöntemler de vardır bu benimkisi..
kolay gelsin afiyet olsun

elimdeki kitp bitsin kitapyurdunu deneyeceğim
bence aydan aya ne kadar okuduğumuzu da yazalım
bu da birikim değil mi

oy masalalhhhh bebegımmm zengınım benımmm
oy bende benım kocamda bı yerlere harcıyor cok arkadaslarına bır sey ısmatlama huyu var mubarek suanda sıkıstırmadım bız hepımız aynı toğictenız ben geldım pesıme dızıldıler da 1 ay oldu eksık var borc var o arada bende kumaraba yaptım esım daha cok atıyor hatat analar babalarda gordugu ıcın onlarda atıyor mutluyumm

bende atmıyorum cok bozukluk cunku butun para bozuncada cok morelım bozuluyor mısal bu aksam 100 lıram var kurus bozuk yok bı ekmek sımdı bunumu bozucam bılemıyorumm

kıtapyurdu.comdan alıyorumm

ben yazmadan arkadsaın yazısını gordum tavsıye ederım heıdye kıtapta gelıyor

cıtlde yazıyormus bızım bende yazıcam dedım ama kacırdım msıafırler cok alısverıs bol olunca ama neyse mısafır evın bereketı dıyor annem

Allah bereketını gostersın ınsallah

elimdeki kitp bitsin kitapyurdunu deneyeceğim
bence aydan aya ne kadar okuduğumuzu da yazalım
bu da birikim değil mi

ben eskiden çok kitap alırdım, baktım kitaplık doldu. kolilere koymaya başladım sonradan kitap almaktan vazgeçtim. kocaman kütüphanen olacak kitaplarını yerleştireceksin.
ben artık kitap satın almıyor, belki yadırgarsınız ama arkadaslardan alıyorum okuyorum. gecen ay bi arkadasım evine gitmiştim. 3 kitap aldım ondan ikisini okudum, biri kaldı. onu da bayramdan sonra okuyacagım.
evimizin karşısında da kütüphane var. orada klasikler var, güncel kitaplar yok.
bir de kardeşim çok kitap alıyor, kitap fuarlarından, kitapçılardan falan.
bayramda gittiğimde 2 kitap da ondan ödünç alacağım.
mutlaka yakın arkadaslarında kitap vardır. değiş tokuş okuyabilirsin, 2 kitap al.
eski apartmanımızda gün yaparken kitap da değiş tokuşu olurdu.

kitap eskiden çok masraf çıkarırdı bana ordan kirli çıkılık yaptım almaktan vazgeçtim.

canım birikim konusunda en kıdemlimiz farmasidir
o senin gelir gider durumlarına göre yorum yapacaktır
burayı takip etmeyi bırakma. damlaya damlaya göl olur unutma)

bırakmıcam canım zaten takip etmeyi sürekli takipçisi olucam buranın inşallah damlaya damlaya göl olur canım dediğin gibi

aynen ya o kadar çok okurdum ki her dışarı çıktığımda kitap alırdım e tabi bekardım ekmek elden su gölden yediğim önüde yemediğim arkamda.. yatağa girip okuyabiliyordum şimdi öylemi ışığı kapat uyuyamıyorum diyen birisi varken zor..
sonradan hızım yavaşladı hiç okumadığım dönemlerim oldu. muayenehanede şahsi odama şık kütüphane yaptırdım hepsini oraya yerleştirdim. spot aydınlatmalı felan çok hoş duruyor
çalışma şartlarım rahat hasta aralarında internete giriyorum ya da okuyorum
değiş tokuş işini pek sevmiyorum çünkü çevremde en çok alan benim. veriyorum insanlara geri alamıyorum vazgeçtim o işten

Sen hamilesin değil mi seni seni
Tüm güzel dileklerin için Allah razı olsun. Güzel bir duygu tabiki. Dört gözle beklenince daha da güzel.

benim de en sinir oldugum şey verilen kitabın geri gelmemesi.
eskiden kaset dönemi vardı. dinlesin, kopyalasın diye birine verirdim gelmezdi, ona da sinir olurdum.
senin kitaplığın avantaj. bol oku , kitapta al.

çok teşekkür ederim canım,ilgine ve bilgine..... :)

benim de en sinir oldugum şey verilen kitabın geri gelmemesi.
eskiden kaset dönemi vardı. dinlesin, kopyalasın diye birine verirdim gelmezdi, ona da sinir olurdum.
senin kitaplığın avantaj. bol oku , kitapta al.

bir diğer sinir edici durum ise, verdiğin kitabın üstünden tır geçmiş misali gelmesi
kime kitabımı verdiysem, 'sen okudun mu bunu' diye sorar çünkü kiabım mis gibi durur.
ama birine vereyim. kaç kişi birlikte okudunuz sorusu aklıma gelir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…