- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
Merhaba kizlar
zor gunler gecirdigimi sizlere yazmisdim.artik normal hayata gecmek zorundayim esim yarin yurtdisina donuyor bende turkiyede kalmaya karar verdim.rabbim bi evladimi aldi digerine uzun omur versin cocugum icin burda kalicam buda hayatimizi yeniden duzenleyecegiz demek oluyor sizden de yardimve fikirlerinizi bekliyorum.
Oncelikli olarak aralikda cezayirdeki evimin kontrati bitiyor.turkiyede kaldigim icin bir yillik kontrat yapmiycam buda 12 binlirayi vermiycem demek (cezayirde kiralar 1senelik pesin odeniyor.)
Ayrica turkiyede oturdugum kendi evimden ulasim mahalle ve okul sebebiyle merkezi biyere kiraya cikma karari aldim.
Suan sezeryanli oldugum icin bayramdan sonra uygulamaya karar verdim bu arada annemlerle bebek sekeri yaparak zaman gecirecegim.
Kasimin basinda ev ve kres isini halletmeyi dusunuyorum esimde kasim sonu gelicep geri donecek eger saglik olarak iyi olursam bende kiraladigim eve yakin bir hastanede ebe olarak isebaslamayi dusunuyorum tum bunlari yaparken cok dikkatli harcama yapmam gerek sizlerinde yardim ve fikirlerini bekliyorum.
merhaba arkadaşlar, hepinize güzel günler diliyorum...
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, ben de burayı geç keşfettim ama hiç keşfetmemekten iyidir de mi
ben gelenlere sevinirken akıllıbıdık gitmiş.
sevgili bıdığımız herşey insan için bunlarıda tecrube etmen gerekiyormuş demek ki. bir ablan olarak söylüyorum sakın gücenme ama bu tür konuları sanalda olsa tanımadığın insanlara açmaman senin için en doğrusu. çünkü herkes bir tarafa çeker ki kendinde gördün ne yazık ki...daha çok gençsin gidecek çok yolun var o yüzden pire için yorgan yakma. diğer arkadaşlarında dediği gibi istemediğin topiklere girmezsin olur biter. dertleşmede de dedikoduda de birikimde de biz bize yeteriz zaten
eşini çok sevdiğini hepimiz biliyoruz, onun için nelere katlandığınıda... kimseye birşey ispatlamak zorunda da değilsin. son olarak seni tekrar görmeyi çok isterim. Allah'ım tez zamanda tüm sıkıntılarından kurtarsın seni...
Merhaba kizlar
zor gunler gecirdigimi sizlere yazmisdim.artik normal hayata gecmek zorundayim esim yarin yurtdisina donuyor bende turkiyede kalmaya karar verdim.rabbim bi evladimi aldi digerine uzun omur versin cocugum icin burda kalicam buda hayatimizi yeniden duzenleyecegiz demek oluyor sizden de yardimve fikirlerinizi bekliyorum.
Oncelikli olarak aralikda cezayirdeki evimin kontrati bitiyor.turkiyede kaldigim icin bir yillik kontrat yapmiycam buda 12 binlirayi vermiycem demek (cezayirde kiralar 1senelik pesin odeniyor.)
Ayrica turkiyede oturdugum kendi evimden ulasim mahalle ve okul sebebiyle merkezi biyere kiraya cikma karari aldim.
Suan sezeryanli oldugum icin bayramdan sonra uygulamaya karar verdim bu arada annemlerle bebek sekeri yaparak zaman gecirecegim.
Kasimin basinda ev ve kres isini halletmeyi dusunuyorum esimde kasim sonu gelicep geri donecek eger saglik olarak iyi olursam bende kiraladigim eve yakin bir hastanede ebe olarak isebaslamayi dusunuyorum tum bunlari yaparken cok dikkatli harcama yapmam gerek sizlerinde yardim ve fikirlerini bekliyorum.
herkesin hayatında zor geçirdiği dönemler olur sen de bu dönemlerden birisini yaşıyosun..
eşin cezayirde ne iş yapıyor? bu zor dönemlerinizi birlikte atlatabilseniz keşke..
diğer çocuğum için türkiyedeyim demişsin..
inşallah tez zamanda iyileşip işine gücüne bakarsın.çocuğunla ilgilenirsin..
gerekli yere gerektiği kadar harcama yaparsan, dikkat edersen, zor günler için az da kenara koyabilirsen senden iyisi yok canımm
farmasi canım doları bozmuş muydun,geçen gün...dolar bir daha o rakamları görmedi....
karanfilce Allah razı olsun canım sonunda şöyle yapabildim
1. sayfayı önce word belgesine kopyala yapıştır yaptım
sonra da word belgesinden excelde açtığım sayfaya kopyala yapıştır yaptım oldu :))))
çok sevindim canım adına..
bende hemen oldu büyük ihtimal 2003 yüklü sende 2007 de sorun çıkarmadı çünkü.
iyi bari büyük dertten kurtuldun.
bi bilgisayarcı olarak yazmaktan nefret ederim. hem normalde hem bilgisayarda.
çocukların sözlü tablolarını bile e-okuldan kopyalar alırım
uff ben de az önce işletmelerden geldim okul çıkışı eksik kalan işletmelerimi tamamladım.
ama ordaki adam beni çok kızdırdı ne yapacağımı bilemiyorum.
adama her hafta gittiğimizde evrak imzalatırız.
o işletmede 2 tane öğrencim var. birini muhasebe bölümündeki bilgisayar işleri için görevlendirmişler.
fabrikanın arsası da öyle büyük ki muhasebenin olduğu bölüm yürüyerek 20 dk dan fazladır.arada lojmanlardan diğer birimlerden geçip öyle gidecem arada servis falan da yok. ben o kadar işletme geziyorum bir de burası evime çok uzak 20 km civarında ardından daha uzak bi işletmeye daha gidiyorum. bir de tek işletme diye gittiğim yeri kafadan 2 ye çıkaramam.
adam bana bi yük daha çıkarmak istiyor belli.
o kızınkini ben imzalama dedi. dedim; ama bilgi işleme ait? yok olmaz diyor..
o zaman buraya alın dedim ben deyemedi tabi.
yok efendim burası çok kalabalıkmış da da da..
o zaman burdaki öğrenciyi muhasbeye alın ben oraya giderim dedim afalladı tabi
böyle bi cavap beklemiyordu ben şefimle görüşeyim dedi. kendi müdür böyle bişey de bilgi işlem şefine mi soracak..
ama yıkacam orayı görecek adam. zaten öğretmenlere düşman bi tavrı olduğunu önceki senelerde muhatap olan arkadaş söylemişti.
başörtülülere de ayrı gıcıklığı olduğunu orda çalışan arkadaşımdan öğrendim.
velhasıl benim bu adamadan kurtulmam lazım
içim şişti
Word de excel de office 2007 ama ben beceremedim sanırım
Allah sabır ve de kolaylık versin karanfilcecim Allah herkesin niyetine göre versin inşaallah canım
Güzel olması saç renginden de kaynaklıdır canım. Şanslısın bu konuda kıymetini bil =)herkese günaydın
hayırlı bir gün olsun inşallah
sayfaları henüz okumadım ama son sayfa hareketli geldi yanlış anlaşmalar mı olmuş?
ben akşam süpper bişey yaptım ve hemen paylaşmak istiyorum.
saçımda röfle var ve baya açık çok sıkılmıştım boya yaptırmak istiyordum kuaför 40 tl ye boyarım dedi.
çok geldi bana gittim marketten 6,5 tl ye saç boyası aldım açık karamel rengi 3 tl ye de saç kremi
boyanın 4/1 ini oksidanın 4/1 ini 1 çay bardağı suyu 1/2 çay bardağı zeytinyağını karıştırdım.saçıma şampuan sürer gibi sürdüm yarım saat beklettim.sonuç süper oldu.artık saçımda karamel rengi gölgeler var zaten saçım kumral çok güzel oldu.kendim yaptığım için ve ekonomik olduğu için çok mutlu oldum.ayrıca bu boya ile 3 kez daha saçımı boyayabilirim
hemen hesaplayalım maliyet 9.5 tl
4 kez saç boyatmak 160 tl
karım 150,50 tl nasıl ama.
bu parayı aşamalı olarak kumbarama atacağım .her boya istediğimde yani.
Tanger başın sağolsun =(Merhaba kizlar
Çok beğendim bunu...gelelim birikime, daha doğrusu birikememeye
bu aralar sürekli gidiyor kızlar, ayın 15 ini boşuna dört gözle beklemiyorum yani. bu tür şeyler söylenmez biliyorum ama artık aramızda ayrımız gayrımız yok, yanlış anlamayacağınıza eminim. ben her ay düzenli olarak anneme harçlık gönderiyorum. bazen üniversitede okuyan kardeşimede gönderiyorum ama her zaman değil. geçen gün aradı kardeşim ihtiyacı varmış, kıyamadım bende de yoktu ama çocuğa lazımdır diye eksi hesaptan çektim 200 tl gönderdim. 160 tl de kızın servisinden istemişler. gelince hep beraber geliyorlar yalnız gezen yok anlayacağınızzaten sıkışık bir dönemdeyiz birde düğünler dernekler derken bu ay göçtük resmen. gerçekten şu acil ihtiyaç fonu yapmak lazımmış böylesi durumlarda can kurtaran gibi yetişirdi. biraz altınım var ama hemen onlara dokunmak istemiyorum. birkaç ay dikkat edersek düzeliriz inşallah.
şimdi iş zamanı ama gitmeden Mevlana'nın bir sözünü paylaşmak istiyorum çok hoşuma gitti. umudumuz hiç bitmesin...
'Üzülme' der Mevlana;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten"
gelelim birikime, daha doğrusu birikememeye
bu aralar sürekli gidiyor kızlar, ayın 15 ini boşuna dört gözle beklemiyorum yani. bu tür şeyler söylenmez biliyorum ama artık aramızda ayrımız gayrımız yok, yanlış anlamayacağınıza eminim. ben her ay düzenli olarak anneme harçlık gönderiyorum. bazen üniversitede okuyan kardeşimede gönderiyorum ama her zaman değil. geçen gün aradı kardeşim ihtiyacı varmış, kıyamadım bende de yoktu ama çocuğa lazımdır diye eksi hesaptan çektim 200 tl gönderdim. 160 tl de kızın servisinden istemişler. gelince hep beraber geliyorlar yalnız gezen yok anlayacağınızzaten sıkışık bir dönemdeyiz birde düğünler dernekler derken bu ay göçtük resmen. gerçekten şu acil ihtiyaç fonu yapmak lazımmış böylesi durumlarda can kurtaran gibi yetişirdi. biraz altınım var ama hemen onlara dokunmak istemiyorum. birkaç ay dikkat edersek düzeliriz inşallah.
şimdi iş zamanı ama gitmeden Mevlana'nın bir sözünü paylaşmak istiyorum çok hoşuma gitti. umudumuz hiç bitmesin...
'Üzülme' der Mevlana;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten"
7 sınav görevi+ 2 haftalık ücret 691 tl yatmış
çok şükür, sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?