tangercim başın saolsun yani 9 ay taşıdıktan sonramı öldü allahım sen koru nasıl bir acıdır bu şu an inan gözlerim doldu nasıl dayanıyosun nasıl bir sabırdır bu inna çok üzüldüm tanger bunu bana bir hafta önce söleseydim üzüldğüm ama yenisi olur derdim ama şu an üzüntümü tarif edemiorum içimdeki bu küçük şey bana hayata o kadar farklı bakmamı sağladıki şu an emin ol seni anlıyorum rabbim melek yapmıştır onu şimdi cennete bekliodur seni....
merhaba arkadaşlar günaydın.....
selın arkadasım bebeğin hayırlı olsun rabbım saglıklıca kucağına almayı nasip etsin.alısveriş içinde acele etme derim 7 aylık olunca sadece hastane cıkısı ve acıl ıhtıyacımı aldım.doguma 1hafta kala a dan z ye herseyını bır gunde aldım ama nasıbı yokmus yavrumun karnımda öldü.14 gündür bakıyorum esyalarına kımseyede veremem annemde kaldıralım dıyor ama ben daha hazır degılım kendım guzelce toplayacagım bıkacgun sonra...
:) kızlar b ay spor salonuna başlıyorum baya bi kiloluyum:) yani olmam gerekenden 20 kilo fazlam var resmen bu yüzden ilk üç dört ay ne verebilirsem kar kardır diyip vercem yapcak bişe yok yane:)bide hamilelik vermezsem artık 100 kiloyla doğuma giderim allah korusunaraştırdım 4 aylık paket program 295 tl konuşcam iki taksitte verebilirmim die öle olursa süpper olur:)
ayrıca bişe sorcam biliorum şu an çok çok erken ama bu bebeğe ne alınır ne lazım olur yani napsamki onun adına her ay 100 tl biriktirip son andamı alsam ihtiyaçlarını yoksa yavaş yavaş bişeler alsam mı napsam ben ya ne giyerki bebek zaten bişey yiyceni sanmıyorum ilk 6 ay emicek zaten oda şu an imkansız evde boş odam yok doğumdan bir iki ay öce taşınırız die konuştuk zaten ev alma planımız vardı onu bi kaç ay öne çekcez gibi görünüo:) ay herşey karıştı birbirine ya ben iki gün önce prağa gitmeyi düşünüodum şu işe bakın:)
sanırım bebk arabsı ilk etapta almam gibi puset olabilen araba koltugu alırız çünkü iyi araba kullanabiliorum her yere arabayla gideriz bebişimle :) napsamki ya ?
selin ben şu ana kadar hiçbir şey almadım, annemler patik,yelek, battaniye tarzı bir şeylere başlamışlardı, kırmızı, sarı ve beyaz olarak. cinsiyeti belli olunca şimdi ona yönelik bir şeyler yapıyorlar. bizim burda beşik takımı adı altında bir şeyleri kızın tarafı alır, beşiği, yorganı, yastığı vs. ama ben annemlere masraf yaptırmak istemiyorum, bakalım artık. anneme olan borcumuz kasımda bitecek nasipse. aralıkta da alışverişe çıkarız bebek için diyoruzşu an beşinci ayımın içindeyim. Allah'ım ne çabuk geçiyor zaman yaa.
bence en azından beşinci ayın bitene kadar, kenara bebişin adına para at, hem biriktirmesi zevkli olur, hem de alışveriş yaparken o ay bütçenizden birden bire çok yüklü bi para çıkmamış olur, böylece gözünüze pek görünmez masraf.
kızlar pazar günü diye sanırım çoğunuz alışverişte ya da gezmelerdesiniz
benim de pc açık ara ara gözatıyorum bugünü çocuklara ayırdım mutfakta elmalı kurabiye ve poğaca yapıyorum
dünkü kıymalı kömbeler ve tarçınlı havuçlu cevizli üzümlü kekim bitti bile
göndermek mümkün olsa herkesin posta kutusuna bırakacağım ama ne mümkün
Merhabalar kirli çıkılar :) Cuma sevinci yaşarken nasıl birden Pazar akşamına vardık gene anlayamadım :)
Eline sağlık Farmasi, afiyetle yersiniz inşallah. Benim de bugün misafirlerim vardı kahvaltıda, dünden beri hazırlanıyordum epey uğraştım, neyse ki beğenildi yaptıklarım:) Acaip mutlu oldum :)
Bu ayki hesabı da yaptım kurban için 700 tl ayırınca bir 700 tl miz daha kalıyor. Gerçi bu ay başka türlü de olabilir hesaplarımız :) İnşallah ayın sonuna doğru kesin bir şey söyleyebileceğim.
Selin, gözünüz aydın:) Ne mutlu, inşallah sorunsuz bir hamilelik süreci yaşarsın ve diğer bebek bekleyen kirli çıkılar da elbette. Darısı isteyenlerin başına inşallah :)
Tanger, Allah sabır, yüreğinize ferahlık versin.
:) kızlar b ay spor salonuna başlıyorum baya bi kiloluyum:) yani olmam gerekenden 20 kilo fazlam var resmen bu yüzden ilk üç dört ay ne verebilirsem kar kardır diyip vercem yapcak bişe yok yane:)bide hamilelik vermezsem artık 100 kiloyla doğuma giderim allah korusunaraştırdım 4 aylık paket program 295 tl konuşcam iki taksitte verebilirmim die öle olursa süpper olur:)
ayrıca bişe sorcam biliorum şu an çok çok erken ama bu bebeğe ne alınır ne lazım olur yani napsamki onun adına her ay 100 tl biriktirip son andamı alsam ihtiyaçlarını yoksa yavaş yavaş bişeler alsam mı napsam ben ya ne giyerki bebek zaten bişey yiyceni sanmıyorum ilk 6 ay emicek zaten oda şu an imkansız evde boş odam yok doğumdan bir iki ay öce taşınırız die konuştuk zaten ev alma planımız vardı onu bi kaç ay öne çekcez gibi görünüo:) ay herşey karıştı birbirine ya ben iki gün önce prağa gitmeyi düşünüodum şu işe bakın:)
sanırım bebk arabsı ilk etapta almam gibi puset olabilen araba koltugu alırız çünkü iyi araba kullanabiliorum her yere arabayla gideriz bebişimle :) napsamki ya ?
hiç acele etme para koy kenara 6 .ayın sonunda kıyafet alırsın hastane çıkışı falan battaniye gibi şeyler bi de anne kucağı ben 7 ayda almıştım yıkayıp koymuştum çantamı da hazırlamıştım erken doğum olabilir diye onu da arabaya koydum sen para koy paran varsa tüm mağazaşar senin nasılsa:) kızlar b ay spor salonuna başlıyorum baya bi kiloluyum:) yani olmam gerekenden 20 kilo fazlam var resmen bu yüzden ilk üç dört ay ne verebilirsem kar kardır diyip vercem yapcak bişe yok yane:)bide hamilelik vermezsem artık 100 kiloyla doğuma giderim allah korusunaraştırdım 4 aylık paket program 295 tl konuşcam iki taksitte verebilirmim die öle olursa süpper olur:)
merhaba arkadaşlar günaydın.....
selın arkadasım bebeğin hayırlı olsun rabbım saglıklıca kucağına almayı nasip etsin.alısveriş içinde acele etme derim 7 aylık olunca sadece hastane cıkısı ve acıl ıhtıyacımı aldım.doguma 1hafta kala a dan z ye herseyını bır gunde aldım ama nasıbı yokmus yavrumun karnımda öldü.14 gündür bakıyorum esyalarına kımseyede veremem annemde kaldıralım dıyor ama ben daha hazır degılım kendım guzelce toplayacagım bıkacgun sonra...
anne olmak cok farklı bir duygu 9 ay karnımda tasıdım bu sefer cok zor bır hamılelik gecirdim.yüzünü gördüm kac gundur uykularım kacıyor kuzumun acısı içimde kucağıma alsam kokusunu duysam deli olurdum heralde eşim de sölüyor ben senin hissetdiğin gibi hissedemiyorum dıyor haklıda anne olmak çok farklı rahmıne ilk düşdüğünden itibaren anne oluyosun her hareketini bebeğine göre ayarlıyorsun.boşuna demiyolar cennet anaların ayağının altında diye....
dün ders ücretimin bir kısmı daha yatmış. belki geri kalanı yarın maaaşla yatar. kızlar sormak istediğim birşey var. bu ay bizim günün son ayı. kasım ayında bir daha başlarız sanırım. 250 lira topluyoruz. 5 kişiyiz. bildirim yaparken bu gün parasını her aya mı ekliyoruz. yoksa parayı aldığımız ay mı bildirime ilave ediyoruz.
farmasi arabayı mı değiştiriyorsun
Değiştir tabi canım, hatırlıyorum bir ara sen yine değiştirmek istediğini yazmıştın ama sonra vazgeçmiştin.O zaman da yazacaktım sana içinde kalmasın diye ama kısmet olmamıştı =)) Sonuçta araba da bir yatırım, çöpe atmıyorsun parayı sadece kar getirmiyor.bu aralar gönlümde yatan bu araba niyeti bozmak istiyorum git geller yaşıyorum içimde bakalım hayırlısı neyse o olsun
arabam henüz 2 yaşında 7500 km de performansı tam benlik ama biraz gençken spor suv model bir arabam da olursa hayır demem
bu yeni opel mokka fiyatı da uygun 52000 tl kendi arabamı 22000 tl ye satsam üzerine 2011 nisanından beri biriktirdiklerimi koysam geriye sadece 10000-15000 tl gibi bir rakam kalıyor onu da 6 aya kadar tamamlarım diye düşünüyorum.eşim de beni gaza getirmeye çalışıyor al diye
Değiştir tabi canım, hatırlıyorum bir ara sen yine değiştirmek istediğini yazmıştın ama sonra vazgeçmiştin.O zaman da yazacaktım sana içinde kalmasın diye ama kısmet olmamıştı =)) Sonuçta araba da bir yatırım, çöpe atmıyorsun parayı sadece kar getirmiyor.
Ammaa fiyatı öyle çok da uygun değilmişYani bana göre =))
Biz de 35.000tl'ye kadar çıktık bakalım ikimiz için de hayırlısı olsun.
kar getirmez demiştim zaten. Gerçi kar edenler de çok!aslına bakarsan yusumcum arabadan yatırım filan olmaz bence sebebi şu yatırım gözüyle bakılan ürünün gelir getirmesi ya da değerinin zaman içerisinde artması gerekir
araba lüks değil bizler için , hayatımızı kolaylaştıracak ihtiyacımız olan bir araç ...Rabbim hiçbirimizi sıkmasın bunaltmasın satmak zorunda bırakmasın hepimiz arabalarımızı güle güle kazasız belasız günlerde kullanalım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?