hayırlı sabahlar kızlarr..
nasılsınız bakalım görmeyeli
Canım ilk üç ay düşük riski olduğu için yürüyüş dışında hiçbir spor ve egzersiz önerilmiyor. Aman diyeyim. Doktoruna sormadın mı? Ben de senin gibi kilolu hamile kaldım. Ama ben yediklerime dikkat ederek ve bol bol yürüyerek ilk üç ay kilo almamayı, ilk beş ayda da 1-3 kilo almayı, toplamda 10-12 kilo almayı planlıyorum. Doktorunla beslenme düzeni çıkarıp en az kilo almanın yollarına bakabilirsin sen de.:) kızlar b ay spor salonuna başlıyorum baya bi kiloluyum:) yani olmam gerekenden 20 kilo fazlam var resmen bu yüzden ilk üç dört ay ne verebilirsem kar kardır diyip vercem yapcak bişe yok yane:)bide hamilelik vermezsem artık 100 kiloyla doğuma giderim allah korusunaraştırdım 4 aylık paket program 295 tl konuşcam iki taksitte verebilirmim die öle olursa süpper olur:)
ayrıca bişe sorcam biliorum şu an çok çok erken ama bu bebeğe ne alınır ne lazım olur yani napsamki onun adına her ay 100 tl biriktirip son andamı alsam ihtiyaçlarını yoksa yavaş yavaş bişeler alsam mı napsam ben ya ne giyerki bebek zaten bişey yiyceni sanmıyorum ilk 6 ay emicek zaten oda şu an imkansız evde boş odam yok doğumdan bir iki ay öce taşınırız die konuştuk zaten ev alma planımız vardı onu bi kaç ay öne çekcez gibi görünüo:) ay herşey karıştı birbirine ya ben iki gün önce prağa gitmeyi düşünüodum şu işe bakın:)
sanırım bebk arabsı ilk etapta almam gibi puset olabilen araba koltugu alırız çünkü iyi araba kullanabiliorum her yere arabayla gideriz bebişimle :) napsamki ya ?
Sen de olmasan haberim yok. Çevirsin de ben az biraz altın al-sat yapayım. Garantide siftah yapamadım hiçmeyraa acemiperi ons bugün yönünü aşağıya çevirdi :)))
meyraa acemiperi ons bugün yönünü aşağıya çevirdi :)))
Bebek olmayınca sevineni de gördüm aylar sonra. hakkında hayırlısı olsun. Ye iç gez, çocuklarınla vakit geçir.evet canım,nihayet... :)
biraz daha oynarsa bir miktar altın almayı düşünüyorum tl. ile....hayli zamandır altınsız kaldım... :)
bi de,bi de,şeyyy... :))
sanırım biz allright la seneye bebek müjdesi vericez,inşallah....
hasta oldum ve yaza kadar ertelededim...
yuppiii,istediğim kadar istediğim gibi gezebilirim,yaza kadar rahatım,inşallah.... :))
ödeöeleri yapacağım da işbankasının internet şubesine giremiyorum. ev ve araba kredisini ödedim. toplam 2594 tl. 2882 lira da kredi kartı borcum var. ödemeleri yapınca ne kalacak elimizde.
Günaydın kirli çıkılar
Canım ilk üç ay düşük riski olduğu için yürüyüş dışında hiçbir spor ve egzersiz önerilmiyor. Aman diyeyim. Doktoruna sormadın mı? Ben de senin gibi kilolu hamile kaldım. Ama ben yediklerime dikkat ederek ve bol bol yürüyerek ilk üç ay kilo almamayı, ilk beş ayda da 1-3 kilo almayı, toplamda 10-12 kilo almayı planlıyorum. Doktorunla beslenme düzeni çıkarıp en az kilo almanın yollarına bakabilirsin sen de.
Bebek alışverişine de 6.ayda başlarsın. Daha cinsiyet belli olacak annesiŞimdiden para biriktir, ihtiyaç listelerini bir kenara not al. Muayene ve doğum çok pahalı, Ankarada öyle.
Farmasi canım ben bu garanti bankasının sistemini çözemedim. Dolarla altın alamıyor muyum? Tl de alış-satış arasındaki fark 0,86 tl görünüyor gramda. Aklım çok karıştı :44:
Maşallah onacanım benim doktora bugün gittim bebişim 4 haftalıkmış kuzum kıyamam ben ona:) doktorumda spor salonuna gitme yürüyüş yap dedi hafif tempolu abartmadan:) alışveriş de ne bilim görünce hefesleniorum ama zaten evde oda yok mobilya olarak aşamıcam bişey kıyafet olrakta annem benden önce başlamış anne daha dur bi dedim bismillah herkes bu bebişi bekliomuş:)
Tamam canım oradan bakayım. Garantinin iem menüsü karışık geliyor şu an. Bulamadım sanırım. Kurları da ancak güncellediler. 16.30'da bakarım 101 ve altı ise alıma başlayacağım inşallahmerhaba
dolarla altın alınıp satılıyor arbitraj işlemlerinden canım
yatırım - arbitraj olarak giriliyor
Maşallah onaHenüz çok küçük. Önce üç aylık riskli dönemi atlat. Sonra cinsiyet belli olunca planlara başlarsın. Sonra da alışveriş.
Tamam canım oradan bakayım. Garantinin iem menüsü karışık geliyor şu an. Bulamadım sanırım. Kurları da ancak güncellediler. 16.30'da bakarım 101 ve altı ise alıma başlayacağım inşallah
mobilya alma zaten ihtiyaç olmuyor bir yatak alrsın ben önce tahta beşik aldım onu kullandık şimdi park yatakta yatıyor oğlumun odasında sadece park yatak bi de şifoniyeri var 2 yaşında oğlum odaya sadece uyumak için bi de arada oynamak için giriyor geniş kalsın dedim oyun yeri geniş kalsın dedim bir ara oda takımı alırım acelesi yokcanım benim doktora bugün gittim bebişim 4 haftalıkmış kuzum kıyamam ben ona:) doktorumda spor salonuna gitme yürüyüş yap dedi hafif tempolu abartmadan:) alışveriş de ne bilim görünce hefesleniorum ama zaten evde oda yok mobilya olarak aşamıcam bişey kıyafet olrakta annem benden önce başlamış anne daha dur bi dedim bismillah herkes bu bebişi bekliomuş:)
merhaba
dolarla altın alınıp satılıyor arbitraj işlemlerinden canım
yatırım - arbitraj olarak giriliyor
canım ben şahsen altın alımı için acele etmeyi düşünmüyorum tl ile özellikle
arbitraj içinse onsu hafta sonu çinliler düşürdü altından çıkış yaptı adamlar bir nebze de olsa 1500 lü seviyelerden gelen yaklaşık 250-260 dolarlık bir yükselme var bunun kar realizasyonu istenecektir elbette diye düşünüyorum o nedenle beklemek görmek istiyorum ytd :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?