Kirli Çıkılar )))

günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar

Günaydın kirli çıkılar
Canım ilk üç ay düşük riski olduğu için yürüyüş dışında hiçbir spor ve egzersiz önerilmiyor. Aman diyeyim. Doktoruna sormadın mı? Ben de senin gibi kilolu hamile kaldım. Ama ben yediklerime dikkat ederek ve bol bol yürüyerek ilk üç ay kilo almamayı, ilk beş ayda da 1-3 kilo almayı, toplamda 10-12 kilo almayı planlıyorum. Doktorunla beslenme düzeni çıkarıp en az kilo almanın yollarına bakabilirsin sen de.

Bebek alışverişine de 6.ayda başlarsın. Daha cinsiyet belli olacak annesi Şimdiden para biriktir, ihtiyaç listelerini bir kenara not al. Muayene ve doğum çok pahalı, Ankarada öyle.

meyraa acemiperi ons bugün yönünü aşağıya çevirdi :)))

Sen de olmasan haberim yok. Çevirsin de ben az biraz altın al-sat yapayım. Garantide siftah yapamadım hiç
Aklımda dolar almak da var. Piyasalara bakayım bir

Bu ay kurbandı, ödemeydi derken sanırım 140 tl tasarruf yapabileceğim. İnşakllah ödemelerden kalır da daha çok tasarruf ederim.

evet canım,nihayet... :)
biraz daha oynarsa bir miktar altın almayı düşünüyorum tl. ile....hayli zamandır altınsız kaldım... :)

bi de,bi de,şeyyy... :))
sanırım biz allright la seneye bebek müjdesi vericez,inşallah....
hasta oldum ve yaza kadar ertelededim...
yuppiii,istediğim kadar istediğim gibi gezebilirim,yaza kadar rahatım,inşallah.... :))

Bebek olmayınca sevineni de gördüm aylar sonra. hakkında hayırlısı olsun. Ye iç gez, çocuklarınla vakit geçir.

Garanti altın satış 101,69, bankasya altın satış 101,26. Garanti güncellemeyi geç mi yapıyor acaba? 101 ve 100,5 ten kademeli alıma geçmeyi planlıyorum. Ons 1730 u görürse kaçırmam

ödeöeleri yapacağım da işbankasının internet şubesine giremiyorum. ev ve araba kredisini ödedim. toplam 2594 tl. 2882 lira da kredi kartı borcum var. ödemeleri yapınca ne kalacak elimizde.

ödeöeleri yapacağım da işbankasının internet şubesine giremiyorum. ev ve araba kredisini ödedim. toplam 2594 tl. 2882 lira da kredi kartı borcum var. ödemeleri yapınca ne kalacak elimizde.

işbankasının sistemlerinde bugün sorun var galiba ben de sitesine girmekte işlem yapmakta zorlanıyorum

100 lıra bırıktırebıldık anca yahu daha durulduk sımdı ama olsun ne dıyım Allah bereketını gostersın

Farmasi canım ben bu garanti bankasının sistemini çözemedim. Dolarla altın alamıyor muyum? Tl de alış-satış arasındaki fark 0,86 tl görünüyor gramda. Aklım çok karıştı :44:

canım benim doktora bugün gittim bebişim 4 haftalıkmış kuzum kıyamam ben ona:) doktorumda spor salonuna gitme yürüyüş yap dedi hafif tempolu abartmadan:) alışveriş de ne bilim görünce hefesleniorum ama zaten evde oda yok mobilya olarak aşamıcam bişey kıyafet olrakta annem benden önce başlamış anne daha dur bi dedim bismillah herkes bu bebişi bekliomuş:)

Farmasi canım ben bu garanti bankasının sistemini çözemedim. Dolarla altın alamıyor muyum? Tl de alış-satış arasındaki fark 0,86 tl görünüyor gramda. Aklım çok karıştı :44:

merhaba
dolarla altın alınıp satılıyor arbitraj işlemlerinden canım

yatırım - arbitraj olarak giriliyor

Maşallah ona Henüz çok küçük. Önce üç aylık riskli dönemi atlat. Sonra cinsiyet belli olunca planlara başlarsın. Sonra da alışveriş.
merhaba

Tamam canım oradan bakayım. Garantinin iem menüsü karışık geliyor şu an. Bulamadım sanırım. Kurları da ancak güncellediler. 16.30'da bakarım 101 ve altı ise alıma başlayacağım inşallah

canım ben şahsen altın alımı için acele etmeyi düşünmüyorum tl ile özellikle
arbitraj içinse onsu hafta sonu çinliler düşürdü altından çıkış yaptı adamlar bir nebze de olsa 1500 lü seviyelerden gelen yaklaşık 250-260 dolarlık bir yükselme var bunun kar realizasyonu istenecektir elbette diye düşünüyorum o nedenle beklemek görmek istiyorum ytd :)))

Aslında takip ettiğim yorum sitesinde onsun 1700 lere çekileceği yazıyor ama işlem de yapmak istiyorum bir yandan :44:

kızlar bu seviyeden alacakmısınız altın:44:
dolarla işlem yapmak içinmi alıyosunuz
yoksa daha çıkar diyemi:44:

mobilya alma zaten ihtiyaç olmuyor bir yatak alrsın ben önce tahta beşik aldım onu kullandık şimdi park yatakta yatıyor oğlumun odasında sadece park yatak bi de şifoniyeri var 2 yaşında oğlum odaya sadece uyumak için bi de arada oynamak için giriyor geniş kalsın dedim oyun yeri geniş kalsın dedim bir ara oda takımı alırım acelesi yok
eeee anneanne babaanne olmak heyecanlıdır şimdi
merhaba

vayyyyyyy öğretmen değil de bankacı olmalıymışsın
dur arabamız satılınca ne yapayım diye sorcam ben sana kar etmek lazımmm maddiyat berbat 8 ekimde hsap kesildi kredi kartı 1400 şu an ne aldık hiiiiçççççççççççofffff ama kumbaramda para birikmeye başladı 20 lira olmuuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…