:) kızlar b ay spor salonuna başlıyorum baya bi kiloluyum:) yani olmam gerekenden 20 kilo fazlam var resmen bu yüzden ilk üç dört ay ne verebilirsem kar kardır diyip vercem yapcak bişe yok yane:)bide hamilelik vermezsem artık 100 kiloyla doğuma giderim allah korusunaraştırdım 4 aylık paket program 295 tl konuşcam iki taksitte verebilirmim die öle olursa süpper olur:)
ayrıca bişe sorcam biliorum şu an çok çok erken ama bu bebeğe ne alınır ne lazım olur yani napsamki onun adına her ay 100 tl biriktirip son andamı alsam ihtiyaçlarını yoksa yavaş yavaş bişeler alsam mı napsam ben ya ne giyerki bebek zaten bişey yiyceni sanmıyorum ilk 6 ay emicek zaten oda şu an imkansız evde boş odam yok doğumdan bir iki ay öce taşınırız die konuştuk zaten ev alma planımız vardı onu bi kaç ay öne çekcez gibi görünüo:) ay herşey karıştı birbirine ya ben iki gün önce prağa gitmeyi düşünüodum şu işe bakın:)
sanırım bebk arabsı ilk etapta almam gibi puset olabilen araba koltugu alırız çünkü iyi araba kullanabiliorum her yere arabayla gideriz bebişimle :) napsamki ya ?
kızlar pazar günü diye sanırım çoğunuz alışverişte ya da gezmelerdesiniz
benim de pc açık ara ara gözatıyorum bugünü çocuklara ayırdım mutfakta elmalı kurabiye ve poğaca yapıyorum
dünkü kıymalı kömbeler ve tarçınlı havuçlu cevizli üzümlü kekim bitti bile
göndermek mümkün olsa herkesin posta kutusuna bırakacağım ama ne mümkün
madem öyle zarar etmek için mi acele ediyorsun canım yaAslında takip ettiğim yorum sitesinde onsun 1700 lere çekileceği yazıyor ama işlem de yapmak istiyorum bir yandan :44:
canım dolarla altın almaktan bahsediyoruz ama onsun düşmesi lazım şöyle esaslı bir şekilde hayırlısıylakızlar bu seviyeden alacakmısınız altın:44:
dolarla işlem yapmak içinmi alıyosunuz
yoksa daha çıkar diyemi:44:
mobilya alma zaten ihtiyaç olmuyor bir yatak alrsın ben önce tahta beşik aldım onu kullandık şimdi park yatakta yatıyor oğlumun odasında sadece park yatak bi de şifoniyeri var 2 yaşında oğlum odaya sadece uyumak için bi de arada oynamak için giriyor geniş kalsın dedim oyun yeri geniş kalsın dedim bir ara oda takımı alırım acelesi yok
eeee anneanne babaanne olmak heyecanlıdır şimdi
vayyyyyyy öğretmen değil de bankacı olmalıymışsın
dur arabamız satılınca ne yapayım diye sorcam ben sana kar etmek lazımmm maddiyat berbat 8 ekimde hsap kesildi kredi kartı 1400 şu anne aldık hiiiiççççççççççç offfff ama kumbaramda para birikmeye başladı 20 lira olmuuşşş
maşallah ne bitmez bir enerjin var
dün alışverişteydik herkes avm'lerde valla ayın 14 olmasına rağmen kasa kuyruklarında insanlar.....
ben de eskiden bu kadar tatlı yapmazdım şimdi haftada en az 2 kere fırın çalışıyor. kek,börek,şerbetli tatlılar vs..
yarısı yeniyor yarısı misafir gelirse diye buzluğa..
evet canım,nihayet... :)
biraz daha oynarsa bir miktar altın almayı düşünüyorum tl. ile....hayli zamandır altınsız kaldım... :)
bi de,bi de,şeyyy... :))
sanırım biz allright la seneye bebek müjdesi vericez,inşallah....
hasta oldum ve yaza kadar ertelededim...
yuppiii,istediğim kadar istediğim gibi gezebilirim,yaza kadar rahatım,inşallah.... :))
hayırlısı olsun allright :) ben de niyeti bozuyorum ikinci için ama düzenli bir işe geçeyim diye de durduruyorum kendimi :)anneme niyetimi söyledim kışın çıkarttırmak istiyorum dedim (spiral)
ooo daha erkeeen hadi hemen olursa diye bir tepki verdi
ama ben dinlemeyeceğim
inşallah yaza kalabilirim..
seninkiler kaç yaşındalar meyracım?
3.çocuğum olursa herhalde yaşım 35-36 gibi yaparım ben..kızım 10 yaşında olur o zaman da..
altına elimi alttım ilk dakikadan itibaren sürünmeye başladı :)) aceleci davrandım sanırım..
bu vesileyle artık sormadan hareket etmeyeyim dedim
araba alasımız var.. ben düzenli çalışmıyorum eşim memur. kabaca 15 bin var (borç olarak verilmişti, gerektiği anda alıcaz) gerisi de taksit vs.. az yaksın güvenilir olsun diyorum, hem marka/model hem de zamanlama için yorumunuz var mı??
anneme niyetimi söyledim kışın çıkarttırmak istiyorum dedim (spiral)
ooo daha erkeeen hadi hemen olursa diye bir tepki verdi
ama ben dinlemeyeceğim
inşallah yaza kalabilirim..
seninkiler kaç yaşındalar meyracım?
3.çocuğum olursa herhalde yaşım 35-36 gibi yaparım ben..kızım 10 yaşında olur o zaman da..
şu altın yorumlarınızı anlamak ne mümkün:44::44
altın düşerse altın da alacağım..
tekrar almak için 100'ün altına düşmesini mi bekleyeceksiniz??
kaç olması uygun sizce alım yapmak için??
(acemiden kendini aşan sorular)
bizim de acelemiz yok, hele ben düzenli işe girmeden katiyyen olmayacak :) ama araba da acayip bir yatırım aracı.. baştan bir iki modele yönlenmekte fayda var sanırım :)Sanki bu mesajı ben yazmışım Altın 105 lirayken altın aldık..sonra 80e falan düştü..eşimle dedikki: elimizi attığımız şeyi kurutuyoruz Şimdi çıktıda biraz kapattık zararı....bizde araba almak istiyoruz bizimde 15 binimiz var bizim paranında 7500 ünü başkasına borç verdik Araba bulunca isteriz ama dedik Bukadar olur yani
Araba modeli olarak sorarsan valla o paraya pek seçenek yok..ama ben hundai getz istiyodum..2004-2005 bulunabilir..hem küçük bi araç bende rahat kullanırım diye..Ama bizim durumlar biraz değişti galiba beklemedeyiz..
Mutlaka plan yapmak lazım zaten..Tabiki çalışma şansınız varsa bekleyin..hem daha iyi bir araba alırsınız hemde taksit sizi yormaz..Benimde canım babişkom 15.000 ışınlıycakmış bize...Direk arama kriterlerimi yeniden düzenledimbizim de acelemiz yok, hele ben düzenli işe girmeden katiyyen olmayacak :) ama araba da acayip bir yatırım aracı.. baştan bir iki modele yönlenmekte fayda var sanırım :)
bizdeki durumlar da değişti ama şöyle özetledik..
önce düzenli bir iş
sonra araba alımı..
araba yük olmaz hale gelince de 2. kuzu
(ufaklık arada yokluyo babasını " babacığım yarın kardeş alır mısın bana" diye :))
eline sağlık canımmmmaşallah ne bitmez bir enerjin var
dün alışverişteydik herkes avm'lerde valla ayın 14 olmasına rağmen kasa kuyruklarında insanlar.....
ben de eskiden bu kadar tatlı yapmazdım şimdi haftada en az 2 kere fırın çalışıyor. kek,börek,şerbetli tatlılar vs..
yarısı yeniyor yarısı misafir gelirse diye buzluğa..
madem öyle zarar etmek için mi acele ediyorsun canım ya
canım dolarla altın almaktan bahsediyoruz ama onsun düşmesi lazım şöyle esaslı bir şekilde hayırlısıyla
estağfirullah kelin ilacı olsa başına sürermiş
bizimkisi azıcık bu işlere merak
sağolasın canım
canım şahsen 100 ve üzerinde altın almak riskli ama sepet oluşturarak hareket etmek
kendimize alış satış hedefleri koymak
ve de takipte kalmak lazım
15000lik araba pek fayda etmez bizimki 12000lik ordan biliyorum bence de 30000lik alınMutlaka plan yapmak lazım zaten..Tabiki çalışma şansınız varsa bekleyin..hem daha iyi bir araba alırsınız hemde taksit sizi yormaz..Benimde canım babişkom 15.000 ışınlıycakmış bize...Direk arama kriterlerimi yeniden düzenledim30.000lik araba bakmaya başladım..Eşimde Biz yine 15 binlik bi araba alalım kalanıyla arsa alalım diyo..Bende bahtsız bedevi olmamızdan yola çıkarak:Boşver,yazık çevredeki arsaların sahiplerine..büyük ihtimalle biz bir yerden arsa alırsak orayı sel falan götürebilir diyorum
ons yönünü aşağıya çevirdi kızlar şu an 1736
Düştükçe düşüyor. Beklemeye karar verdim. Bu gidişle 100 tl nin altını rahat görür. Ons da 1700 lere gerileyebilir.
daha açık yazsanız kızlar şimdi ons 1700 olunca ne oluyor
altın 100tlnin altına mı düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?