Kirli Çıkılar )))

bu arada 2 güne girdim
150 ve 50 tl olmak üzere toplam 200 tlyi gün parası olarak ayırıyorum
bunu birikim bildirirken yazacak mıyız ki??

canım o da bir birikim sonuçta ister her ay bildir isterse gün sırası eline geçeni toptan bildir nasıl isteersen

ytd ve mt ne kızlar cahilliğime verin
bi de altın almamız gerek ne zaman alalım takipteyim al diyin alayım her şekilde alacağım o kesin bari az biraz karediyim dimi

ytd ve mt ne kızlar cahilliğime verin
bi de altın almamız gerek ne zaman alalım takipteyim al diyin alayım her şekilde alacağım o kesin bari az biraz karediyim dimi

ytd : yatırım tavsiyesi değildir

mt: meyraa tavsiyesidir

teşekkürler farmasicim
bu aralar altın alacağız borcumuz yüzünden yani bana söyleyebilirsiniz şimdi al bekle diye

hayırlısı kızlar
bu aralar dikişe merak saldım yaaaa dikmeyi bilsem içim yanmaz da

merhaba arkadaşlar

cevaplarınız için teşekkür ederimm
bizde ödemeleri yapınca pek par kalmıyor, o yüzden merak ettim sizler nasıl yapıyorsunuz diye, gerçi bende her ay 2 gram altın alıyorum kızım için otomatik ödemem var, doğduğunda talimat verdim, şimdi 13 aylık ama bazı aylar alalmadık yani hesapta para olmayınca alamadık, onun dışındada bişeyler yapmak istiyorum

hayırlısı kızlar
bu aralar dikişe merak saldım yaaaa dikmeyi bilsem içim yanmaz da

Bende çok meraklıyımdır dikişe. Geçen gün eşim kot pantalonunu atıyordu. Napıyosun sen deyip aldım elinden çanta yaptım kendime Yaza damgasını vuracak göreceksiniz. :))
Dikiş kursuna neyin gitsem hemen alcam ufak bi makinede artık vakit yok nakit te

Para biriktircem ben

okulda kurs bedava hehehehehe hem de boş saatlerime de geliyor

merhaba hanımlar,
benimde tüm maaş borca harca gitti. sadece 100 tl gün için verdim.
inşallah mesailer yatınca ayırabilirim bir miktar.

merhaba Tuliptice, aramıza hoşgeldin.
sakın eşini dinleme, zamanında alınmayan tedbirler ileride insanı çok sıkıntıya sokuyor(Bkn:Ben)
az da olsa kenara birşeyler koymak lazım.ayrıca yeni evliyken bunun bilincine varman da çok güzel

evet canım 990tl 3 kişilik bir ailenin market-pazar alışverişi çok fazla olmuş.
en pahalısından en sağlıklısından bile alsanız ne bileyim o kadar tutmaz gibi geliyor bana. burnuma abur cubur kokusu geliyor

ayyy işte hani herkes birikimini yazıyor ya alta bi satır daha eklesek zaten excel otomatik topluyo.
bu ay topikcek 20 bin biriktirmişiz filan

900 fazlaymış gerçeten 400 olunca çok diyorum
tabi bunda neler var o da önemli mesela bizim her ay 4 paket bebek bezi var o da 26 liradan 104 lira
eşimin sigarası 20 paket alıyoruz 5 liradan 100lira da o
geriye kalan 200lira ile market alışverişini tamamlamaya çalışıyoruz

burda senden bi tane daha var
ben de 100ün altına düşsün diye bekliyorum

Ne düşecek kızlar okudum hemen sorayım dedim...
Altın düşmez değil mi??
Sorması bile saçma geldi bana...
Şimdi size bişey sorucam..
Bizim maaşın hepsi ancak kredi kartı borçlarını kapatıyor..
Ev kirası faturalar için mecbur düğünde takılan çeyreklerden bozdurucaz...
Ama ben artık her harcamayı defter tutup ona yazıyorum...
Bi de öğrenim kredisi borçlarımız var ayrıca...
Sizce borçları bitirelim mi hepten yoksa bu ay geçiştirelim mi ne dersiniz???

bence bitir çünkü önümüz kış yakıtıydı ıvırızıvırıydı derken masraf artacak öğrenim kredisi faiziyle beraber artmaya devam edecek

iyi aksamlar kirli çıkılar:) bugün okulda zümrem olan bi hocam biraz canımı sıktı. sizle paylaşıp rahatlamak istiyorum sadece.
bu yıl 1. sınıf okutuyorum. ben 5 yıllık öğretmenim ve 3. yıldır üstüste 1. sınıf okutuyorum. zümrem olan hocam da 34 yıllık gayet tecrübeli bir öğretmen.
bugün cocuklara 5 rakamını fotokopi cektim 1 sayfa, fotokopi elimdeyken o hoca gördü tesadüfen bana dedi ki bu kadar cok yazı verme cocuklar sıkılırlar. iyi yapanlar için zor olmaz ama yapamayanlar cok sıkılır yapmak istemez dedi müfettiş edasıyla. ya dedim heralde adamın söyleyiş tarzı bu, mantıklı da bişey diyor dedim önemsemedim.
aradan biraz zaman gecti diğer tenefüslerden birinde ise 29 ekim programını hazırlayan hocalar vardı dün söylemiştim benim sınıfımda istiklal marsının 10 kıtasını ezbere bilen bi öğrenci var. öğrenciyi güdülemek icin ona ilk fırsatta herkesin önünde okutturacagıma söz vermiştim cocuk da heyecanla bana sorup duruyordu. ben de fırsat fırsattır diye programı hazırlayan hocalara sordum ist. marsını okuyan öğrenci yoksa benim öğrenciye okutturalım dedim. onlar da olur dediler. bugün de bana öğretmenler odasında öğrencinin adını programa yazmak için sordular. tesadüf yine o hoca ordaydı ve hemen konuya kulak kesildi. sonrasında da "istiklal marsını ezbere okumak zeka göstergesi değil, işte bende de mezun ettiklerimde öyle bi cocuk vardı ama hep diğerlerinden geride kaldı, haytanın teki oldu bilmemne" bişeyler dedi.
ve bu son söyledikleri bana cok gereksiz geldi. ve söyleyiş tarzından gercekten hiç hoşlanmadım ve bana cok samimi gelmedi. u okulda yeniyim insanları cok iyi tanımıyorum ama bu hocanın kendiyle övünmeyi cok seven biri oldugunu duymustum. daha önce de kendimden cok daha tecrübeli hocalarla calıstım ama böyle tavırlara alıskın değilim yanlış anlamayın sadece paylasmak istedim sizin tarafsız ve samimi oldugunuzu bildiğim için....

tek kelimeyle TAKMA
inan kafanı yorduğuna değmez bu tiplerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…