dolar yönünü aşağıya çevirdi gibi meyraa :)))
600 yine kısmen eh işte denebilir çünkü muhtemelen çocugun ihtiyaçları falan vardır ama 930 tl biraz fazla diilmi sanki yane deterjanı şekeri 20 şer kilo falan almadıysanız 930 tl biraz fazla bence ama 600 ideal çocuklu olunca mamasıydı beziydi :) alah yardım etsin
aaa bir de yazmayı unuttum. bugün ikili üçlü isimlerin olduğu kolyelerden sipariş verdim. sürekli takmak için. evde ufak tefek kolye ucu vs var. onları götürüp üzerini tamamlıcam. 400 falan tutar dedi. kuyumcu.bir resim eklemeye çalıştım.
Eki Görüntüle 534419 Eki Görüntüle 534419
çook güzel güle güle kullan
böyle manalı kolyeleri seviyorum
ay-yıldızlı kolyem var gururla kullanıyorum
bir de bu aralar kızımın baş harfi ve üzerinde de bir nazarboncuğu olan bir kolye kullanıyorum
merhaba kızlar,
özledim sizi. ama param yok diye pek gelmiyorum :))
94 den sattığım altınları bir türlü alamadım. üstelik onun 400 gibi bir kısmını eşimin ve benim açıköğretim parasına harcadım. bu ay da kurban kesilecek, memlekete gidilecek. yine kalmaz elimizde birşey. bidaki aya altın düşerde alırım diye beklemedeyim
hanımlar günaydınlarrrrrr
bu güzel bir yazı okudum ve sizinle bunu paylaşmak istiyorum
sabahhttp://www.sabah.com.tr/Yazarlar/hatipoglu/2012/10/12/dunya-sizinle-oynamasin
iyi aksamlar kirli çıkılar:) bugün okulda zümrem olan bi hocam biraz canımı sıktı. sizle paylaşıp rahatlamak istiyorum sadece.
bu yıl 1. sınıf okutuyorum. ben 5 yıllık öğretmenim ve 3. yıldır üstüste 1. sınıf okutuyorum. zümrem olan hocam da 34 yıllık gayet tecrübeli bir öğretmen.
bugün cocuklara 5 rakamını fotokopi cektim 1 sayfa, fotokopi elimdeyken o hoca gördü tesadüfen bana dedi ki bu kadar cok yazı verme cocuklar sıkılırlar. iyi yapanlar için zor olmaz ama yapamayanlar cok sıkılır yapmak istemez dedi müfettiş edasıyla. ya dedim heralde adamın söyleyiş tarzı bu, mantıklı da bişey diyor dedim önemsemedim.
aradan biraz zaman gecti diğer tenefüslerden birinde ise 29 ekim programını hazırlayan hocalar vardı dün söylemiştim benim sınıfımda istiklal marsının 10 kıtasını ezbere bilen bi öğrenci var. öğrenciyi güdülemek icin ona ilk fırsatta herkesin önünde okutturacagıma söz vermiştim cocuk da heyecanla bana sorup duruyordu. ben de fırsat fırsattır diye programı hazırlayan hocalara sordum ist. marsını okuyan öğrenci yoksa benim öğrenciye okutturalım dedim. onlar da olur dediler. bugün de bana öğretmenler odasında öğrencinin adını programa yazmak için sordular. tesadüf yine o hoca ordaydı ve hemen konuya kulak kesildi. sonrasında da "istiklal marsını ezbere okumak zeka göstergesi değil, işte bende de mezun ettiklerimde öyle bi cocuk vardı ama hep diğerlerinden geride kaldı, haytanın teki oldu bilmemne" bişeyler dedi.
ve bu son söyledikleri bana cok gereksiz geldi. ve söyleyiş tarzından gercekten hiç hoşlanmadım ve bana cok samimi gelmedi. u okulda yeniyim insanları cok iyi tanımıyorum ama bu hocanın kendiyle övünmeyi cok seven biri oldugunu duymustum. daha önce de kendimden cok daha tecrübeli hocalarla calıstım ama böyle tavırlara alıskın değilim yanlış anlamayın sadece paylasmak istedim sizin tarafsız ve samimi oldugunuzu bildiğim için....
bugün bayram ve kuzenimin nişanı için kiremit rengi etek ve şal aldım.
evde de krem rengi bluzum vardı onla kombin ettim.
gitti paracıklarım
ıccuk huzur sokağındaki şükrana benzedim sanki:111:
bu iki rengin uyumunu çok severim güle güle giy
kurutma makınası sanırım farması nasıl kullanıslı mı ya onlar bazen dusunuyorum makınadan cıkar kurutmay akoy sonra katla kaldır hemen bıter ış gibi gelıyor. sımdı bır gun beklıyorsun kuruması ıcın hele kıısn 2 gun evın ıcınde asılı kalıyor teldekaranfilcecim toplamda birikimleri göstermeye çalışmak beni baya yoracak
yeni öğrenmeye başlayan birisi için oldukça vakit alacak
birşeyler yapmaya başlıyorum gidiyor 1 saat
hem 2 öğrenci annesi hem de bunların bir tanesi 1. sınıf olunca
ev işi her türlüsüyle aklına ne gelirse bana bakıyor bu sene
evin alışverişi
derse git
çocukları okula getir götür etütten al
piyasaları takip etmeye çalış vs oldukça yoğun ve yorucu geçiyor zaman
malum okulun lüzumlu lüzumsuz evrak işleri
dün gece beyazları makinaya attım sabah 7 den önce kurutmaya attım inanır mısın ?
bu konuda beni mazur gör bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?