Kirli Çıkılar )))

hanımlar günaydınlarrrrrr
bu güzel bir yazı okudum ve sizinle bunu paylaşmak istiyorum
sabahhttp://www.sabah.com.tr/Yazarlar/hatipoglu/2012/10/12/dunya-sizinle-oynamasin

dolar yönünü aşağıya çevirdi gibi meyraa :)))

sizkaptırmışsınız ne güzel tıkır tıkır birikim yapıyorsunuz banada akılverin lütfen elimde 750tl var ne alsam

dolar yönünü aşağıya çevirdi gibi meyraa :)))

evet öyle görünüyor canım :) da dolar 1.70 e inse bile alacağımı sanmıyorum :)
dolara hiçbir zaman güvenmedim... :)
abd seçimleri öncesi onsta düşüş beklentim hala devam ediyor...
çıkıyor gibi görünüp gel,gel yapsa da,inmeden gitmeyeceğim... :))

bende dün 1 tane graöm altın yaptım.hiç tutumlu olamamışımdır iki gün sonra bozdurmasam bari.ama artık bende tutumlu olamak istiyorum birikim yapmak,çok olmasa da kenarıya bişiyler atmak istiyorum.aklım başıma devşirdi.:44:

930 bile değil 990 tl
abur cubur da almadık ama
mesela pasta keki, kakaosu, pudingler vs..evde pasta börek yapmak için de bir dolu şey aldım
bu ay stok ayımdı. deterjan çay şeker bez vs vs herşeyi topluca aldık eve taşırken bile zorlandık poşetleri
bu ay şu kadar para market pazar içindir diye ayırım yapacağım bakalım o zaman neler oluyor göreceğiz
düşünüyorum kaç ayırayım diye..

bu arada
dün eşim beni sinir etti yaa
çocuğun ıvırını zıvırını dışarı çıkarken koyduğumuz küçük bir sırt çantamız vardı eskimişti epey yenisini almaya çıktık hem de havalar güzelken biraz gezelim dedik
buldum gayet güzel lcw'den 19 tl ye..
vayyy neymiş bunu kızımıza nasıl alırmışım..ben de gerektiğinde sırtıma alıyorum çantayı-ben bu çantayı satın almam dedi
iyi dedim ama suratımı astım
bi baktım adam nike'a girmiş elinde 50 tl lik hem de daha küçük bir çanta..almış bile!!
ben bu adamı napayım ya bu kadar mı dikkatsiz harcanır para..hem de bu ay dikkat edicez diye söz verdik buna rağmen!!! !!!

çook güzel güle güle kullan
böyle manalı kolyeleri seviyorum
ay-yıldızlı kolyem var gururla kullanıyorum
bir de bu aralar kızımın baş harfi ve üzerinde de bir nazarboncuğu olan bir kolye kullanıyorum

çok teşekkür ederim. bugün alacağım kolyemi. uzun zamandır böyle bir kolye istiyordum. boynumdan hiç çıkarmıcam. inşallah güzel olmuştur. evdeki ufak tefek kırık dökük küçük kolye uçları, kırılmış künyeleri de aldım yanıma. bakalım ne kadar tutacak. yazarım size akşama.

merhaba kızlar,
özledim sizi. ama param yok diye pek gelmiyorum :))
94 den sattığım altınları bir türlü alamadım. üstelik onun 400 gibi bir kısmını eşimin ve benim açıköğretim parasına harcadım. bu ay da kurban kesilecek, memlekete gidilecek. yine kalmaz elimizde birşey. bidaki aya altın düşerde alırım diye beklemedeyim

merhaba canım gel herzaman gel
Allah kurbanınızı şimdiden kabul eylesin

karanfilcecim toplamda birikimleri göstermeye çalışmak beni baya yoracak
yeni öğrenmeye başlayan birisi için oldukça vakit alacak
birşeyler yapmaya başlıyorum gidiyor 1 saat

hem 2 öğrenci annesi hem de bunların bir tanesi 1. sınıf olunca
ev işi her türlüsüyle aklına ne gelirse bana bakıyor bu sene
evin alışverişi
derse git
çocukları okula getir götür etütten al
piyasaları takip etmeye çalış vs oldukça yoğun ve yorucu geçiyor zaman

malum okulun lüzumlu lüzumsuz evrak işleri

dün gece beyazları makinaya attım sabah 7 den önce kurutmaya attım inanır mısın ?

bu konuda beni mazur gör bitanem

farmasi mühim değil canım sen işlerine bak
benimki sadece teklif

allrigth eşini anlatırken kardeşim geldi gözlerimin önüne

hanımlar günaydınlarrrrrr
bu güzel bir yazı okudum ve sizinle bunu paylaşmak istiyorum
sabahhttp://www.sabah.com.tr/Yazarlar/hatipoglu/2012/10/12/dunya-sizinle-oynamasin

Çok güzel bi yazı gerçekten. Gözlerim doldu okurken.. Allah herkese hayırlısını versin, Gözümüzü doyursun..AMİN.

bugün bayram ve kuzenimin nişanı için kiremit rengi etek ve şal aldım.
evde de krem rengi bluzum vardı onla kombin ettim.
gitti paracıklarım
ıccuk huzur sokağındaki şükrana benzedim sanki:111:

Her okulda böyle tipler vardır.Ben çalışkan öğrencilere bedava kurs yapıyorum diye arkamdan : Dindar ve idealist olduğunu gösterecek ya yapar,seneye görürüm ben onu diyen hoca vardı okulumda!

boşvermek lazım böyle hocaları valla ben okulumdakilerin düşüncelerini takmıyorum işimi yaparım laf eden olursa cevap veririrm hiç kendimi üzemem hiç yere sen de üzme arkadaşım değmez

kurutma makınası sanırım farması nasıl kullanıslı mı ya onlar bazen dusunuyorum makınadan cıkar kurutmay akoy sonra katla kaldır hemen bıter ış gibi gelıyor. sımdı bır gun beklıyorsun kuruması ıcın hele kıısn 2 gun evın ıcınde asılı kalıyor telde

bu arad benım bıldırımım 4000 tl bu ay ıcın Allhü teala berekt versın ınsallh herkesın kazancına elımdede kullanmak ıcın 560 tl bıraktım 400 u ev kırası na gıdecek kalacak 160 tl

zaten tum harcamalarımızı kredı kartından yapıyorum bu ay kredı kartım 1400 geldı onumuzdeı ay daha az olucak ınsallh dıkkat edecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…