arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum
birikim yaparken, masrafları çıktıktan sonra kalan paradanmı birikim yapıyorsunuz, yoksa para kalsada kalmasada bir kenara para koyuyormusunuz
örneğin 300 lira mutfak diyelim, bu parayı ayırıyormusunuz, yoksa kıredi kartında mı çekiyorsunuz
birikim yaparken, masrafları çıktıktan sonra kalan paradanmı birikim yapıyorsunuz, yoksa para kalsada kalmasada bir kenara para koyuyormusunuz
örneğin 300 lira mutfak diyelim, bu parayı ayırıyormusunuz, yoksa kıredi kartında mı çekiyorsunuz
altın almak için bekliyor muyuz
dolar almak için vakti mi???
günaydın arkadaşlar.... :)
günaydın arkadaşlar.... :)
ikisi için de beklemedeyim
ytd kesinlikle
Günaydın
Farmasi uyarın için çok teşekkür ederim altın 101 in altına düşmüş, iyi ki almamışım. Bekleme modundayım şu an
93 ten aldıklarımı satsam mı diyorum sizce?????????
Merhaba bayanlar;
13 aylık evliyim. Eşim aldığı ücret asgari ücret. Ve ilk aydan hesabımız ekside başladığı için bide kışın doğalgaz 300-350 tl gelince biz hep ekside dolaştık durduk. Çok şükür ne yememizden kıstık ne giyimizden hep yettirdik.Evimiz kira değil tabikide yoksa mümkünatı yok yetemezdi sanırım.
Gönlüme göre iş buldum. Bende çalışmaya başladım. Benimde alacağım asgari ücret. Şu an ufak tefek telefon, felan almıştık onların taksitleri var. Bu saatten sonra hazır çocuk yokken para biriktirmek istiyorum hiç olmazsa 1 gr altın almak istiyorum. Ama altında aldı başını gitti. Para atsam illa ki harcanıyor. Kumbaraya her akşam 2 şer tl atıyoruz 100 tl olsun hemen gram altında ondan yapıcam.
Sanırım böyle böyle birikecek.Umarım birikterebilirim. .eşime kalsa ne düşünüyon genciz deyip duruyo yarını hiç düşünmüyor.
eşine bakma canım sen gençlik dediğin çok çabuk geçer gider
sen ne atabiliyorsan kenara atmaya bak
Keşke altın 104 olduğunda satsaydın. Şu an düşüş eğiliminde. Ben bir çeyreği 164 e bozdurdum iki gün sonra arkadaş takı için 164 tlye çeyrek aldı.93 ten aldıklarımı satsam mı diyorum sizce?????????
Tasarruf çok önemli. Altın alamasan bile ufak birikimleri bir köşeye atabilirsin. Ama ulaşamayacağın bir köşeye at ki harcamayasınMerhaba bayanlar;
13 aylık evliyim. Eşim aldığı ücret asgari ücret. Ve ilk aydan hesabımız ekside başladığı için bide kışın doğalgaz 300-350 tl gelince biz hep ekside dolaştık durduk. Çok şükür ne yememizden kıstık ne giyimizden hep yettirdik.Evimiz kira değil tabikide yoksa mümkünatı yok yetemezdi sanırım.
Gönlüme göre iş buldum. Bende çalışmaya başladım. Benimde alacağım asgari ücret. Şu an ufak tefek telefon, felan almıştık onların taksitleri var. Bu saatten sonra hazır çocuk yokken para biriktirmek istiyorum hiç olmazsa 1 gr altın almak istiyorum. Ama altında aldı başını gitti. Para atsam illa ki harcanıyor. Kumbaraya her akşam 2 şer tl atıyoruz 100 tl olsun hemen gram altında ondan yapıcam.
Sanırım böyle böyle birikecek.Umarım birikterebilirim. .eşime kalsa ne düşünüyon genciz deyip duruyo yarını hiç düşünmüyor.
İnşallah canım. Biraz dolar biraz tl var elimde. Altınları satmıştım zaten. Onlarla bir şeyler yapacağım inşallahgünaydın canım benim
zarar etmeni asla istemem
inşallah hayırlı fırsatlar gelir karşına
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bacım günaydınnnnnnn
nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?