Kirli Çıkılar )))

eşim kolyemi aldı geldi. giderken de 3 adet kolye ucu götürdü. hani eskiden modaydı. mesela kalp şeklinde içinde mavi boncuk var. ama küçük. onlardan 12 sene önce düğünümde takılmıştı. bir 3 yerinden kopmuş ince 10 senedir çekmece bekleyen bir künye. annemin aldığı künyeyi de götürdü. ama onu tamir ettireceğim. kıyamadım yinede. varsın çekmece beklesin. doğumumda almıştı annem. neyse kolye 420 lira tutmuş ve eşim üstüne bir de 2 adet çeyrek almış. şok oldum valla. 3 kolye ucu, bir künye 800 liraya yakın tutmuş. şaştım kaldım. allah bereket versin ne diyeyim.

canım tam 1 yıldır kullanıyorum çamaşır kurutma makinasını süper birşey ...
aynen yazdığın gibi makinadan çıkarıp kurutmaya koyuyorum kupkuru çıkan çamaşırlar katlanıp dolaba giriyor büyük kolaylık

Günaydın bayanlar

Bizim buraya yeni bi ucuzluk avm gibi bişey açılmış. Sabah işe giderken broşürünü gördüm. Ayakkabılıklar 7.50tl. Sebzelik çekmeceli 15 TL Elektrikli battaniye çift kişilik 17 tl diyo kısa bi süre için. İhtiyacım var ama aslında pek almak istemiorum ne bilim. Gitcem kesin bi dünya para harcıcam Bu ay 70 tl gibi para attım kenara. Üzerine kumbaradada birikiyor bi kaç kuruş. En azından 1 grm altın alırım diye düşündüydüm. Kenarada malum bayram geldi annemlere gidicez 200 tl ayırdım maaşada 18 gün var herhalde yetirebilirim. Napsam ki bilemedim :26:

günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar inşaallah güzel bir gün olur hepimiz için ....

Kızlar facede tatile gidiyorum yazarsan hırsıza davetiye çıkarıyomuş. Bu sitenin öyle bi tehlikesi yoktur değil mi Az önce kumbaramda birikmiş 4 tl min fotoğrafını paylaşmıştım ordan aklıma geldi:) Yok 4 lira için evime hırsız girmez biliyorum aklıma gelen o değil Birikimlerimizin fotoğrafını paylaşsak belki diğer arkadaşlar gaza gelir diye düşündüm. Birbirimizi tanımadığımız için görgüsüzlük gibide olmaz sanırım. Ama öyle düğünde takılan altınlar, bebeğinize takılanlar falan değil Sadece köşeye 3-5 kuruş atarak yaptığımız birikimler...

çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane...

seyyahalemi narlar çok güzel olmuş. bravooo

ayrıca padişah elbiselerini de beğendim.

bana hala cvpyazan olmaşışkızlar grammı alayım yoksa ata liramı

arkadasım bir ara eşimin para harcamasından endişe ettiğim için ata lirası almıştım.
gecenlerde ev alırken bozdurduk.
kuyumcular farklı fiyat veriyor. arada 5-10 lira oynuyor.
bozdururken elinde çok fazla altının birikmişse kuyumcuları gezmen ve en iyi fiyatı verene satman gerekiyor yani zor
ama banka öyle değil. verdiği fiyat sabit
karı da çok fazla değil bankanın, kuyumcu daha fazla kar ediyor.
banka müşteri açısından daha karlı görünüyor
ancak harcarım diye endişeliysen ata lirası al tabi ve saklayacak yerin varsa.
ata lirası aldıgında kenara koyuyor ve unutuyorsun.
bankada ise her an bozma imkanın oluyor.
sen karar ver yani.

burda adını soyadını ve nerde oturduğunu yazarsan hırsız girebilir tabi.
face deki insanlar arkadaşların ve nerde oturduğunu bilenler. orda o ihtimal var tabiki

çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane...

seyyahalemi narlar çok güzel olmuş. bravooo

ayrıca padişah elbiselerini de beğendim.
teşekkürler senfatcım
bikaç tane daha ekledim şimdi
bana hala cvpyazan olmaşışkızlar grammı alayım yoksa ata liramı

benim altın konusunda hiç fikrim yok maalesef

BILDIRIMLERI sımdımı yapıyoruz kızlar?

altın dolar düşüşte kızlar..tl de beklemedeyim.dolar istedigim seviyeye gelince affetmem alırım:)
birde bu ay inanılmaz harcamalarımız oldu...bakalım birikim ne olacak..

hayırlı sabahlar canlar
cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah

bugun erkenden maaslarımız yatacak ama onu bozmayı dusunmuyoırume vde bır mıktar paramız var ıdare edelımd ıye dusunuyorum
farması ayın 30 bıldırım yapayım sımdı bayram kurban fılan aldık bızde ama genede bayram anneleırmız para verırı onlarıda katarımd ıye dusunuyorum cok bısey yok ama olsun genede

dolar dusmesın ıstıyorum maasım dovız usulu

altın milim milim düşüşe geçti biraz daha düşse almayı düşünüyorum şu bayram tatilinide masrafsız geçirsek inş.gerisi kolay

Hayırlı cumalar kirli çıkılar

Sizlerden görüp axcelde mini bir gelir-gider tablosu yapmıştım. O kadar işe yarıyor ki çok sağolun

Altın dediğim gibi 100 tl altına inecek. Şu an almamak için zor tutuyorum kendimi. Önümüz bayram olduğu ve bankalar kapalı olduğu için riske atmak istemiyorum

oo kızlar hem altın hem dolar düşüşe geçmiş
altın gr alış 100,5
satış 99,8
alışın 100 ün altına düşmesine az kalmış
bekliyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…