- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
kurutma makınası sanırım farması nasıl kullanıslı mı ya onlar bazen dusunuyorum makınadan cıkar kurutmay akoy sonra katla kaldır hemen bıter ış gibi gelıyor. sımdı bır gun beklıyorsun kuruması ıcın hele kıısn 2 gun evın ıcınde asılı kalıyor telde
bu arad benım bıldırımım 4000 tl bu ay ıcın Allhü teala berekt versın ınsallh herkesın kazancına elımdede kullanmak ıcın 560 tl bıraktım 400 u ev kırası na gıdecek kalacak 160 tl
zaten tum harcamalarımızı kredı kartından yapıyorum bu ay kredı kartım 1400 geldı onumuzdeı ay daha az olucak ınsallh dıkkat edecegım
günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar inşaallah güzel bir gün olur hepimiz için ....
bana hala cvpyazan olmaşışkızlar grammı alayım yoksa ata liramı
Kızlar facede tatile gidiyorum yazarsan hırsıza davetiye çıkarıyomuş. Bu sitenin öyle bi tehlikesi yoktur değil miAz önce kumbaramda birikmiş 4 tl min fotoğrafını paylaşmıştım ordan aklıma geldi:) Yok 4 lira için evime hırsız girmez biliyorum aklıma gelen o değil Birikimlerimizin fotoğrafını paylaşsak belki diğer arkadaşlar gaza gelir diye düşündüm. Birbirimizi tanımadığımız için görgüsüzlük gibide olmaz sanırım. Ama öyle düğünde takılan altınlar, bebeğinize takılanlar falan değil Sadece köşeye 3-5 kuruş atarak yaptığımız birikimler...
teşekkürler senfatcımçarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane...
seyyahalemi narlar çok güzel olmuş. bravooo
ayrıca padişah elbiselerini de beğendim.
bana hala cvpyazan olmaşışkızlar grammı alayım yoksa ata liramı
aaa bir de yazmayı unuttum. bugün ikili üçlü isimlerin olduğu kolyelerden sipariş verdim. sürekli takmak için. evde ufak tefek kolye ucu vs var. onları götürüp üzerini tamamlıcam. 400 falan tutar dedi. kuyumcu.bir resim eklemeye çalıştım.
Eki Görüntüle 534419 Eki Görüntüle 534419
kurutma makınası sanırım farması nasıl kullanıslı mı ya onlar bazen dusunuyorum makınadan cıkar kurutmay akoy sonra katla kaldır hemen bıter ış gibi gelıyor. sımdı bır gun beklıyorsun kuruması ıcın hele kıısn 2 gun evın ıcınde asılı kalıyor telde
bu arad benım bıldırımım 4000 tl bu ay ıcın Allhü teala berekt versın ınsallh herkesın kazancına elımdede kullanmak ıcın 560 tl bıraktım 400 u ev kırası na gıdecek kalacak 160 tl
zaten tum harcamalarımızı kredı kartından yapıyorum bu ay kredı kartım 1400 geldı onumuzdeı ay daha az olucak ınsallh dıkkat edecegım
BILDIRIMLERI sımdımı yapıyoruz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?