Kirli Çıkılar )))

kızlar ben de bugün burda çamaşır suyu yerine ne kullanabilirim diye sorcaktım, selin de onunla ilgili bir şey yazmış. sizlerin de yorumu var mı bu konuda, ben lavoboları, küveti, tuvaleti domestos ile ovup duruluyordum, anca temizliyor, ama beni hemen etkiliyor, şimdi de hamileyim diye artık kullanmayayım dedim, çamaşır suyu kadar iyi temizleyen ama beni etkilemeyecek ne önerirsiniz?

hangi marketten aldın tatlım olmazsa özelden yaz bize hehehehe

ay ne güzel bir sürpriz allahım mutluluğunuzu daim etsin

canım adı aspirin marlalarıda var benimki kalyon aspirin a101 dede var bimdede var sır aspirin yane böle değişik markalarda var ama asıl adı aspirin yada aspirex felaket bişe cam sil kutusuna benzio kutusu ucunda pıs pısı var:) vedeeeee çok çok çok ucuz ellerimede çamaşır suyu cif vs kadar zarar vermedi:) ayrıca çamaşır suyu gibi kıyafetlerin renginide soldurmuyo:)

yok kuzum her şekilde alıcam zaten bugün yarın ister pahalı ister ucuz almam gerek sadece azcık düşük olursa iyi olur yoksa alınacak zaten

canım aslında acilen altın alman gerekmiyorsa bekleyebilirsin zira altının 98 lere filan düşüşünü bekliyor çoğu kişi :)

geçen aylardan market alışverişlerimde baya bir stok yapmışım temel ihtiyaç maddelerime
bu ay markete gidip de doğru düzgün harcama yapmaya ihtiyacım olmadı
şu ana kadar sadece 96 küsur tl harcamışım bu hafta da 40 gibi harcarsam ayın hesabını kapatırım sanırım
böylece geçen aylarda 40 tl 70 tl gibi rakam artırırken bu ay galiba 440 tlden 300 tl artırarak rekor denememi yapmış olacağım

tabi bu arada kaç haftadır pazara gitmiyorum malum benim pazar aşağıda
kaç haftadır da artık hazır yoğurdu bıraktım kayınvalideye söylüyorum güvenilir yerden haftalık 5 lt süt getirtiveriyor
bugün sağolsun coşmuş 7.5 lt alıvermiş
hiç ziyan olmadan yoğurt olarak tatlı hamurişi yaparak değerlendiriyorum , çocuklar mutlaka hergün içiyorlar tasarruftan ödün vermek yok atmak dökmek ziyan etmek yok

çok fazla gelse süt kahvaltılık lor yaparım olmadı atarım buzluğa poğaca içine koyarım

[/B ]

Son düzenleme:
bizim burda adesede de aspirix diye geçiyor içeriği nasıl bişey acaba. bana da temizliğe gelen kadın söyledi çok övmüştü.

ben de güleç firmasının aspirinini almıştım
normal bir ürün öyle aman aman bir yanını görmedim

ben bu aralar ev temizliği için buharlı temizlik makinası araştırıyorum kızlar kendiniz ya da çevrenizde kullanan var mı ?
araştıran oldu mu ?
fikri olan varsa ve de yazarsa sevinirim

kızlar dün gün boyu şeytanla beraber gezdim, o dürttü ben aldım. şaka bir yana. dün çok para harcadım. eşime, kendime ve oğluma pijama takımı aldım. kendime hırka aldım. diz üstüne gelenlerden. inşallah güzelce kombinleyebilirim. bugün de çift kişilik yorgan alıcam. farmasicim biliyorsundur belki geçen gün bana havadan 2 çeyrek geldi. bunlarda birikime girer mi. yani ekimde bildirmelimi acaba....

bildir gitsin bitanem hayırlı olsun

aldığın cicilerinizi de güzel günlerde kullanın , çok iyi yapmışsın

çamaşır suyunun yerini hiç bir şey alamaz hele ki tuvaletlerde..
o sebepten ben 9 ay eşime temizlettirdim tuvaletleri
tavsiye ederim hiç yorulmuyorsun

çamaşır suyunun yerini hiç bir şey alamaz hele ki tuvaletlerde..
o sebepten ben 9 ay eşime temizlettirdim tuvaletleri
tavsiye ederim hiç yorulmuyorsun

ilahi canım ya öldürdün beni pc başında gülmekten

bir arkadasta görmüştüm o sıralar yeni almış ve kullanmaya başlamıştı buharlı temizlik makinesini
artık deterjan hiç kullanmıyorum demişti.
kalorifer peteğinden, halıya, ocaktaki yağdan, mobilyaya,cama herşeyi temizliyormuş
kimyasal ürünlere son verilmesi de güzel
epey hoşuma gitmişti.
ancak 2 yıl önce 1600 tl ye almıştı. fiyatı çok geldi.

bizim burda adesede de aspirix diye geçiyor içeriği nasıl bişey acaba. bana da temizliğe gelen kadın söyledi çok övmüştü.

bana gelen kadında asprin ve loc istiyorum demişti. locu aldım ama asprin almamıştım.
loc alınca camsil, yüzey ve halı temizleyicisi gibi bir sürü şey almıyorsun
evde fazlalık görmekten hoşlanmıyorum. maalesef her yer deterjan ve 2-3 dolap yer kaplıyor, hele de stok yapayım deyince
o durumda bir deterjanın tüm işi görmesi güzel yani

senfatcım yanıt için çok teşekkürler
markasını hatırlıyor musun?

daha önceden de araştırıyordum bugün de temizlik muhabbeti açılmışken daha fazla ertelemek istemedim
hepsi burada.comdan sitenin kullanıcı yorumlarından da cesaret alarak arçelik buharika ( buharlı temizlik makinası ) siparişi verdim fiyatı 200 tl
eşimin hesabına yazdım bile

bugün birkaç parça alacağım şey için alışverişe çıktım 29 küsur harcadım geldim
sabahtan da büyük oğlanı markete göndermiştim derken bugünkü harcamalarımla bu ayı koskoca ihtimalle kapattım.

134 küsur harcamışım 305 tl artmış görünüyor şimdilik haydi hayırlısı Allah bereket versin

bizim de market şu an 205 de
ama bayram öncesi baya bi miktar var alınacak.
yine kampanya var 50 tl üzeri alışverişe 500 gr doğuş çay 1 tl.
ihtiyaç listesi yaptım biriktiriyorum

bizim de market şu an 205 de
ama bayram öncesi baya bi miktar var alınacak.
yine kampanya var 50 tl üzeri alışverişe 500 gr doğuş çay 1 tl.
ihtiyaç listesi yaptım biriktiriyorum

ne güzel 20 gün için 205 tl süper
farmasi de çok az harcamış markete valla çok iyisiniz kızlar
markette rekor bende gidiyor bayrağı kimseye kaptırmıyorum valla
500 gr çay 1 tl nerdeymiş??

ne güzel 20 gün için 205 tl süper
farmasi de çok az harcamış markete valla çok iyisiniz kızlar
markette rekor bende gidiyor bayrağı kimseye kaptırmıyorum valla
500 gr çay 1 tl nerdeymiş??

geçen ay biraz fazla harcadım. yine böyle 50 tl üzerine indirim vardı.
stoklarımı yaptım.
market devam ediyo aynı hızla da son iki aydır pazar alışverişim çok düştü teyzem, annem, ve kayınvalidem(ee ilk defa gördük ama onu da es geçmeyelim) sağolsun.
ama ben pazarda genelde haftalık 15 tl harcarım zaten.
kampanya Adese de canım. çok çok uygun bi market sayılmaz ama indirime giren ürünleri uygun oluyor. makro dan uygun en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…