sen yazınca merak edip baktım ben de. Anladığım kadarıyla 1 metrekare=1 hisse senedi. Bu işlemler borsada gerçekleşecek, yani riskli. şirketin inşaat işi bitene kadar, örneğin ben ordan bir daire alabilecek kadar hisse senedi sahibi olduysam, inşaat bitiminde daireyi alıyorum. Yok eğer bir kaç metrekareye denk gelen hissem varsa, o hisseleri inşaat şirketine o günkü fiyattan satıyorum. Ve 1 metrekare fiyatının 7.500 tl olacağı öngörülüyor.
O iş yaş hacı. Du bakalım nolucek
kızlar ekim ayı listemiz 1 . sayfaya eklendi, hayırlı olsun
inşallah kasım ayındaki birikimim 750ile 1000tl arasında olacak minumum 750 ayırmaya çalışacağım max 1000 hedefledim umarım daha da fazla olur
geçenlerde marketlerde indirim kampanyaları vardı 50tl lik alışveriş yapanlara belirli ürünler 1tlydi bende bol bol stokladım 1tl olarak yarım kilo lipton çay 750 ml ipek saç kremi ve 3kg toz şeker aldım
aldıklarımı yazayım
nuhun ankara makarna çeşitleri 89kuruştu birkaç aylık makarnamı aldım
dr oetken tatlı çeşitlerinin supangle sütlaç tavuk gögsü filan 1tl ye inmişti onlardan toplamda 10paket aldım oda birkaç ay gider
özküp 5kgluk toz şeker 11,5tl ydi 5paket aldım
omo 5kg deterjan ve saklama kutusuyla birlikte 24tlydi
A4 beyaz kağıt bir top 4,5tlydi 2 paket aldım
3kg sıvı el sabunu her zamanki fiyatına göre 1tl indirime girmişti 2,99dan 2 tane aldım
10kg un 9,5inmiş
35kg yakın bir çuval kışlık patatesi 15tl ye aldım
kilosu 45kuruştan 8 kilo kışlık soğan aldım
3ü bir arada nescafeler 25kuruşa inmişti 10 tane aldım okulda içmek için
bimde 1kg kaşar peynir 3lira fiyatı inmişti 10tl ye 1 tane alıp dondurucuya attım
tavuk bütün 4,5 du 2 tane alıp parçalayıp dondurucuya attım
hamsi 3tlye indi 2kg alıp dondurucuya
kurbanın etini kuşbaşılık kıymalık ve köftelik olarak dondurucuya
kızlar daha güne falan girmicem valla kendim zaten biriktirebiliorum harcamıorum yane iyce sinir oldum biz haftalık 20 tl olarak girmiştik güne ben 4 kişilik girmiştim haftalık 80 tl bunun her hafta verişlmesi gerekirken benim paramı teyzem veriodu şöle böle derken ben şu anda verilcek tüm parayı bitirdim şuna ulaşamıoruz sen hesabından yatır senşn yerine ben veririm yok verildi birine verilmedi biri haftalık 10 tl sine girer of valla uğraşmıcam artık yane şu anda ben 4 haftalık para ödemiş bulunmaktayım bu hafta hariç:) bi tek bana gelcek paralar kaldı kenardaki tüm paramda gitti doğal olarak canım sıkıldı böle minik şeylere girmicem artık iş yerinde her ayın 15 inde başladık 100 tl onada girmiş bulundum çıkamam bitsin şu günler bitti artık.....
gün mün yok!!!!
güle güle giyin minik yaramazınbimde 1 kg kaşar hangisi ki? 3 tl çok ucuz değil mi? gidip bakiyim
ben de kışlık soğan patates aldım 10'ar kilo
kurufasülye nohut depoladım bakıcımızın köyünden aldım hepsini sağolsun tanıdıklarının ekip biçtiklerinden bize de satıyor
kayınvalidem 4 kg pekmez yaptırmış
biraz sitem etmiştim de bu bayram hazırlamış güzel güzel
1 poşet dolusu patlıcan kurutmuş
1 koca poşet dolusu da bulgur da koydu.
eşimin memletekinde çok güzel bağ bahçeleri var ellerimle 2 kasa elma topladım
domates kabak biber pancar maydonoz da kalmış az az 1 'er kilo ama olsun lezzetliydi. hem de çok zevkliydi toplamak
ha bir de 3 tane hırka ördürmüş kızıma en çok onlara sevindim
kızlar daha güne falan girmicem valla kendim zaten biriktirebiliorum harcamıorum yane iyce sinir oldum biz haftalık 20 tl olarak girmiştik güne ben 4 kişilik girmiştim haftalık 80 tl bunun her hafta verişlmesi gerekirken benim paramı teyzem veriodu şöle böle derken ben şu anda verilcek tüm parayı bitirdim şuna ulaşamıoruz sen hesabından yatır senşn yerine ben veririm yok verildi birine verilmedi biri haftalık 10 tl sine girer of valla uğraşmıcam artık yane şu anda ben 4 haftalık para ödemiş bulunmaktayım bu hafta hariç:) bi tek bana gelcek paralar kaldı kenardaki tüm paramda gitti doğal olarak canım sıkıldı böle minik şeylere girmicem artık iş yerinde her ayın 15 inde başladık 100 tl onada girmiş bulundum çıkamam bitsin şu günler bitti artık.....
gün mün yok!!!!
güle güle giyin minik yaramazın
güle güle yiyin canım..
hiç sevmem öyle işi.
herkes vaktinde parasını da verecek her şey tam olacak arkadaş.
bi arkadaş bana 1 yıl küstü sırf onun bana verdiği gün parasını internetten ben yollamadım diye küserse küssün.
emanetin peşinde in şeytan dolaşır.
kızlar bu arada hava o kadar güzel ki..
evim sıcacık. güneş olduğu gibi içerde.
az sonra güneş vuran kanepeme uzanacam sıcacık.
sonra kitabımı okuycam.
sonra da uykuya dalcam huzur sıcak ve sessizlik içinde
valla bırıkım buyuk degıl ama 280 lıradan 100 lıra kalmıs
ustelık yerıne koyacakmı mechul cok uzuldum ya ne umutla bırıktırdım onları ben tamam acıtasyon yapmıyım da mesela elımde param kalmadıgı oluyordu kas bıyık aldırmak ıcın bıle o paralardan almadım bekleıdm
hesabımda bırıktırıcem bunu anladım ya nasıl uyuz oldum valla
buarada bız ev almayı dusunuyoruz su ara tum vaktım nette gecıyor ya yaza dogru ya sonbahara dogru ınsallah
kalınkaselın gırdıgın mıktarlar cok kucukmus neden genede sorun cıkmıs anlamadım
güle güle giyin minik yaramazın
güle güle yiyin canım..
hiç sevmem öyle işi.
herkes vaktinde parasını da verecek her şey tam olacak arkadaş.
bi arkadaş bana 1 yıl küstü sırf onun bana verdiği gün parasını internetten ben yollamadım diye küserse küssün.
emanetin peşinde in şeytan dolaşır.
kızlar bu arada hava o kadar güzel ki..
evim sıcacık. güneş olduğu gibi içerde.
az sonra güneş vuran kanepeme uzanacam sıcacık.
sonra kitabımı okuycam.
sonra da uykuya dalcam huzur sıcak ve sessizlik içinde[/QUOT
karanfilce; tatil diye buna derim işte. oooh mis gibi, miskinlik yaparken uyuyakalmak :)
gün mün yok!!!!
biz de bu ay maaşta, anneme 1700 vererek borcumuzu bitirmiş olucaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?