Kirli Çıkılar )))

kızlar herkese selam
bakıyorum da herkes birikim hedefini yazıyor. bende yazayım dedim. kasım ayı için birikim hedefim 400 dolar. tabi şu an altın düşük fiyattan seyrettiği için altın da alabilirim.nasılsa alsat yapmıyorum altında. alırım koyarım bir kenara. arada sayarım falan :)
bu arada geçen ay aldığım 40 gr bileziğe 2 gün önce 60 gr daha ekledim. toplam 100 gr bileziğim oldu. kuyumcu tanıdıktı 92 den aldık gramını. yatırımları uzun vadeli yapıyorum artık.

herkese bol birikimler.

selam herkese
sayfa baya hareketlenmiş.
ben de kasım ayı birikim hesabıma bugün
1 gr altın
10 dolar
1 euro ekledim.
Allah bereket versin.
herkese bol birikimler.

kızlar ya bişey soracam size hani demiştim hesaplar ben de olacak diye şimdi eşime bu kadar ver hesabımı bileyim dedim o da hesapta para yok onu biliyorum eksiden çekse mesela ben de onunla idare etsem nasıl olur :26:yoksa yine karta devam mı
biz borcu olan arkadaş verince öyle yaparız dedik ama araba bozuldu 3 günde 800 lira para gitti bir yol kızlar nasıl yapsak bir yol önerin

valla arkadaşlar ben bugün,tl. ile altın aldım,dolar ile altın aldım,altın ile dolar aldım... ortaya karışık.... :)
farmasi canım kulakların çınlasın,kaç gündür hareketsiz kalmaktan sıkılmıştım,bugün patladım...
hem aldım hem sattım ki,hem düşüşlerde hemde yükselişlerde kazanan olayım... :))
çok biliyom ya,yarın gelir battım diye zırlarım... :)))

bence eksiden harcama canım.
faize gircek boşuna.
acele etme bu ay da karttan harcayın madem bir dahaki ay başlarsınız.

bizim bütün birikim eve gidiyor malum.
az önce kardeşim mesaj çekmiş bana altın alıver diye hesap açamadı da henüz.
1500 gönderdi. 1000 tl sine 10 küsür gr altın aldım
özlemişm yaaa

babam kolejde öğretmenlik yapıyordu
biz de bu sayede özelokula hiç bir ücret ödemeden gitmiş olduk
babam istifa edip de dershaneciliğe başlayınca bizi okuldan aldı
devlet okuluna verdi. şahsen ben devleti daha çok sevmiştim
şımarık ve para sınırı olmayan arkadaşlarımdan bıkmıştım
ama özel okunun imkanları da güzeldi yani spor,yüzme vs..
annem de haftasonları bizi eski okulumuza götürüp kurslara katılmamızı sağladı
kardeşim kendi yılında Öss sayısal türkiye 2.si oldu
evimiz gazetecilerle muhabirlerle doldu taştı
bize gururların en büyüğünü yaşattı
yani herşey çocukta bitiyor bence..

bu arada benim kardeşim de aynı farmasinin oğullarını anlattığı gibiydi
inşallah başarıları da kardeşim gibi olur
annesini babasını gururlandırlar

96,17 den aldım ama az önce 96,04 oldu
alım satım farkı 0,7 iyi mi kızlar:44:
bana bankacı makası çok azalttık dedi ama doğru mu dedi bilmiyorum

96,17 den aldım ama az önce 96,04 oldu
alım satım farkı 0,7 iyi mi kızlar:44:
bana bankacı makası çok azalttık dedi ama doğru mu dedi bilmiyorum

hakkaten de doğru demiş. bankaların en az makaslı olanı 0,8.
o değil de halkbank ne kadar makas koyuyor öyle 1,6

Allah şifalar versin canım
Rabbim hayırlısıyla yuvanı kurmayı nasip etsin canım benim

Allah razı olsun canım inşaallah hepimizin kuzucukları akıllı fikirli hayırlı salih evlatlar olurlar

Son düzenleme:

merhaba canım

ben de 2 gündür
dolarla altın alıyorum
tl ile dolar alıyorum
yapıyorum birşeyler
inşaallah elde ettiğin karları yazarsın

öğretmenliğe dair şunu söylemek istiyorum

bizler öğretmenliğin krallık olduğu zamanda öğrenci , öğrenciliğin krallık olduğu zamanda öğretmen olmuşuz
işte bence olay bundan ibaret

1 liraya bol miktarda lavanta aldım evde küçük keselere koyup kıyafetlerin arasına koltukların altına banyoya wc ye ayakkabılığa evin belrli yerlerine lavanta kesesi koyaarak her daim mis gibi kokan bir evim oldu artık oda parfümü almıyorum uzun zamanda idare eder beni bu günde mutfakta yatmadan önce bir bardak sıcak suyun içine bir miktar lavanta koyup bekleteceğim sabaha kadar mutfağa kokusu yayılır diye miktarı az koyunca yoğunda olmuyor
cildimiz için yüzümüz içinde lavanta çok iyi diye duydum ama bilemiyorum kullanan oldu mu nasıl olur gül suyuyla yüzümü günlük siliyordum oda sivilce yapıyor bende

Düğün ne zaman bskn?

Herşey netlik kazanana kadar kredi kartı ile yapın alışverişi bence loveli. Diğerinde faiz de oluyor bildiğim kadarıyla.

doğru diyorsunuz kızlar kredi kartına devam ama birikim hayallerim suya düştü ya ona üzülüyorummmmmm

doğru diyorsunuz kızlar kredi kartına devam ama birikim hayallerim suya düştü ya ona üzülüyorummmmmm

yok canım sakın kartın eksi hesabına girme bak bir örnek vereyim biz bi ara hep eksiden idare oluyorduk ta ki birşeyler dankkkkkkk edene kadar
ziraatte eksiden 750 çekebiliyorduk ve bir ayda 48tl faiz işletiyorları biz kaç ay böyle kullandık tek ziraat değil vakıfında eksi hesabı vardı
ama birde şu açıdan bakınca her ay eksiden para çekmek 48tl borç demek oluyordu bir yılda 576 lira boş yere faiz parası oluyordu birikim hayallerin suya düşmesin ileriye yönelik bakınca 576 liranın suya düşmasine engel olmuş olursun

doğru diyorsun akıllıbıdıkçım ama çokk heveslenmiştim ya hedefim vardı ondan üzntüm sizlerle paylaşmak istemiştim topladım diye neyse gelecek ay inşallah

slm kızlar 16 aydır calısıorum bu zamn dılımınde aylık net gelrım en az 750 en cok 1300 oldu bı ay oncesıne kadar saat ucretlı calıstıgım için degısıyordu o yuzden ay sonu ne kadar alcagımı bılmıordum.Cok zor bır ıs yaparak para kazanmama ragmen kosede 5 kurus param yok
yenı bır ıse basladım suan kı maasım 900 tl net performansıma gorem prımde alacagım inş.aılemle yasıorum kıra vs gbı zorunluluklarım yok sadece harcamalarım kredı kartında taksıtlerım var ayda 150-200 arasında degısıor. ayda 202 tl kredım borcum var allaha sukur baska bı derdım borcum yok.sadece bu ay okuluma harc yatrcam 250 tl o kadar.
bn smdı nasıl para bırıktırırım?
aılem para bırıktırmem konusunda baskı yapıor okda haklılar ama bn bı turlu beceremıorum.

bugün kredi kartlarımız kesildi. toplamda 3000 tl 'ye yakın borç var. 1300 lirası taksit. doğalgaz (tesisat, kombi, işçilik vs), kasko, kılık kıyafet var. şu kart kesilince kendimi özgür hissediyorum nedense. yarın markete gideceğim, arabama mazot alacağım. ve bu ay karta çok dikkat edeceğiz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…