Kirli Çıkılar )))

Ani bur karar ıle düğünü 1 aralıkta yapmaya karar verdik:)

inşallah 1 aralık nikah. 2 aralık düğün:)

kış gelini olcaksın demek hayırlısı olsun tatlım ne kadar az kalmış öle bende geleneği bozmadan yaz gelini oldum ama aslında kış gelini olmak isterdim:) benim için kış mevsiminin ayrı bi yeri var:) ve ve ve benim hayalim kış gelini olup şöle bi etol giymekt
i
haziranın ayında giyemiceme göre kaldı giyemedim tabisi:) fikir olur die ekledim ne bilim ben düğünüme doyamamıştım ne kadar kısa sürdü falan demiştim hiç anlamadım nasıl geldi geçti:) ssakın oturma düğününd eçünkü bidaha olmıcak:)
bu arada biz düğün için her şeyimiz iğneden ipliğe hazırdı gelinlik düğün salonu damatlık gelin tacım bile aklına ne gelirse:) fakat masraf olur die 5000 tl ayırmıştık inanırmısın bunun sırf 600 lirası bahşişe gitti ya önüne gelen soydu bizi kuaföre gideriz kapı açılmaz eve gelirler gelin çıkmaz boşluğuma gelir çiçeğimi unuturum alıp kaçarlar otele geldik düğün olcak kapı açılmaz pasta kesilmez asansörün kapısı açılmaz dış çekim yapcaz fotocular çiçeğimi vermez bahşiş ister kapımı açmaz iki kişilerdi düğün bitti odaya çıktık otelin ikramı meyve geldi çocuk çatal vermez en sonunda gelinlikle o bitmiş tükenmiş halimle atlıyıp boğcaktım üstüne:) ve aklında bulunsun nişanlına söle parasını ya 20 lik yada 10 şeklinde cebinde taşısın çok ciddiyim benim akıllı 2-3 kişi ister diye 50 lik yaptırmış biz en çok parayı o bahşiş denen ve hayatmda bidaha görmicem san topluluğuna yedirdim boşa giden bi para sonuçta veeeeeee kuaföre o kadar kalabalık gittik ki 750 tl mi ne tutmuştu her gelen takıldı peşimize hatta bazıları beğenmedi 2 kişi bozdurup yeniden yaptırdı çok sinirlenmiştim bende onların düğününe gidip aynısını yapcam ama keşke diyorum deseydim kuaförüm sınır koysaydı die şu an düğün zmanı harcadığımız o kadar bış para varki aklıma gelen ha bide gelin arabasında zarf dağıtcaksınız ya tatlım türk parası olarak en küçük kağıt para 5 tl ama sen uyar nişanlını 1 dolar şeklinde parayı kağıt olarak bozdursun tamamdır o işte tasarruf tasarruftur sonuçta öle diilmi:)

kızlar bu kadar eğitimden öğretimden bahsetmişken size bir film önerisinde bulunmak istedim. haftasonu izledim ve çok beğendim. 3 idiot diye hint yapımı bir film. muhakkak izleyin...

ben de çok beğenmiştim.içinden ders almamız gereken çok şey var bence.aarmir khan'ın bir kaç filmi izledim.hatta adamı Müslüman olduğunu bile bilmiyordum.geçtiğimiz günlerde annesiyle hacca gitti.çok seviyorum kendisini

sana katılıyorum kalınkaselincim.aslında her çocuk bişeyler öğrenir ama yöntemleri farklıdır black'ı izlemedim.onu da bir gün izleyeyim.o adamın oynadıklarından fanaa ve ghaniji yi izledim.sen de izlemişsindir.bunların konusu farklı ama :)

evet izledim aslında içlerinden en beğendim ghajiniydi yane hepsini benim gözümde solladı geçti:) bide sarıya boya diye bi filmi var nasıl fanaa ilk başta pek bişeye benzemiyomuş basit bi hint filmiymiş gibi gözzüküosa bu film ilk 1.5 saatinde diosun ki of ya bu filmi olmamış ama sonu yine her zmanki gibi muhteşem onu tavsiye ederim şimdi yeni bi film çekmeiş adı talaash fakat bu filmi izleyemiorum sanırım henüz nete düşmemiş çokda merak ediorum sinemada olsa hemen giderim:) bi başka filmide varmış burdan bi arkadaş söledi benim adın khan die onu izlicem şimdi:)

Günaydınnnnnnn

bu kürk de çok hoş acaba ufak kaçar mı :18: bir taraflarım üşür mü diye düşünmüştüm bunu gördüğümde, ama bu da aklıma

verdiğin tavsiyyeler için teşekkür ederim
herkesle anlaşma yapıyoruz zaten kardeşime evden çıkarırken kapı kesme parası vericez ama geri alıcaz, sonra aylık olarak hesabına yatırıcaz taksite bağlayalım dedik yoksa hepsini bir kerede harcar o kereta
kuaföre iki kere gidicem,nikahta tek ben ve yanımda biri olur.nikah için gelin başı makyajı 120 liraya anlaştık. düğünde de kuzenlerimi başka kuaföre gönderticem, hem onlarla uğraşamam, ay olmadı, aynısı oldu, vs vs hemde gelin yanındakiler diye 20 liraysa 40 lira alıyorlar kuzenlere söyledim kabul ettiler.
en azından yarı fiyatına hallolacaklar, hemde onların asık suratları ile uğraşmayacam umarım görümcelerim gelmek istemezler, zaten ne yapsam bir kulp bulan cinsteler, hiç moralimi bozacak insanlarla takılasım gelmiyor
zarfa koymak içinde 30 tane 1$ aldım daha ucuz para birimi varsa onlardan koymayı düşünmedim değil,
hatta 10 yaşında kuzenim ''teyzeeee istersen bende kipa indirim çeki var onları koyalım'' dedi. küçük kirli çıkım benim
30tane yetmez sanırım biraz daha almamız lazım.. iki farklı yer olacağı için :26:

parayı bozuk olarak taşımayı hiç akıl edememiştik. iyi fikir hiç anlamam zaten bu insanları, damat resmen soyuluyor. zaten olan olmuş damada birde sokaktan geçen insanların yolmasına ne gerek neyse inşallah en zararsız şekilde atlatırız

günaydın kirli çıkı hanımlar nasılsınız?Ben çok şükür iyiyim bugün oğlum çağan batunun doğumgünü tam 3 sene önce bugün doğurdum onu.. Doğumgünü kutlamasını bugün yapacaktık ama görümcemler ısrar edince yarına kaldı bende bugün evin temizliğiyle uğraşcam yarında hamur işlerini filan yaparım.Sizlerede danışayım şöyle bi menü belirledim sizce nasıl olmuş;
zeytinyağlı yaprak sarması
elmalı pasta
krem şantili kurabiye
salçalı tuzlu kurabiye
patatesli börek
peynirli poğaça
ve içecekler..

kızlar geçen ay bildirim yapamadım evde değildim, kızımda kaldım birkaç gün. geçen aydan kalan paramla ve bu ay artıracaklarımla
altın almak istiyorum. bugünlerde düşük gibi ama acaba daha düşer mi ne dersiniz:26:

kızlar bugün kendime 3 pantolon 2 bluz 1 çanta aldım
toplam 270 tl tuttu
zayıflarsam daraltırırım napiim eksiğim çoktu almak zorundaydım
zaten diyetisyen işinden vazgeçtim kendime kolay uygulanbilir kurallar koydum defterime yapıştırdım
sağlıklı ve düzenli beslenerek vereceğim param da cebime kalacak
hasta olduğumdan dolayı evin eksikleriyle ilgilenememiştim
evin alışverişini de yaptım
bunun dışında
ayın 15'ine kadar kendime ve eşime 100'er tl ayırdım
evin ihtiyacı olur diye de eve 100 tl koydum
kalırsa birikime yazacağım
ayın 5'i ve 15'i arasındaki zamanı çok seviyorum hiç ödememin olmadığı günler.. bu tarihlerde hiç fatura kart borç yok. kendimize de bir miktar ayırıp, çalıştığımdan gelene de hiç dokunmadan kenara koyuyorum.
çok şükür işlerim de giderek iyileşiyor yeni olduğum için borçlarımı bile ödeyememekten korkuyordum ama kenara bile koyuyoruz..
adım duyulmaya başladı hasta sayımız giderek artıyor..Allahıma bin şükür

bu arada arkadaşlardan birisi birikimlerimizn kendimizin mi yoksa eşimizle ortak olup olmadığını sormuştu
bizimki ortak
eşimin düzenli gelen maaşı olduğu için toplu ödemeleri onun maaşından yapıyorum kartları bendedir..
bana geleni de harcamalara ve birikime ayırıyoruz çoğu zaman ama tabi benden de para çıktığı oluyor özellikle bu ay kurbandı bayramdı ben de masraf yaptım..
böyle işte..

1 tane de gömlek aldım yazmayı unutmuşum
eve gidince fotolarını çekip yüklerim yarın

aldıklarını güle güle sağlıklı huzurlu günlerde kullan canım

günden güne işlerin hayırlısıyla daha da iyi olur inşaallah
bol bereketli birikimler dileğiyle

güle güle giyin canım.
ben de ayın 1-10 u arasını hiç sevmiyorum beş kuruş kalmıyo da
bu arada benim ek ders yatmış
835 tl Allah bereket versin

selam herkese
allright
güle güle kullan giysilerini.
adın şanın da gittikçe artsın inşallah.

ben de bugün kasım ayı hedefim olan 4 gr.altını tamamladım.
yani şimdilik hedef tamam.ay sonu artarsa tekrar birikime atarım.oh be:)
şimdi ay boyunca düzenli harcamam lazım.
Allah bereket versin inşallah.
herkese bol birikimler dilerim.
ben çok giremiyorum ama tüm yazılanları takip ediyorum
meyra ve farmasi size de
siz de yatırım yapmışsınız.
bskn canım.hayırlı olsun yakında düğün varmış.

hoşgeldin abla nasılsın ?

Allah razı olsun anneciğim bir tencere lahana sarması yapmış benim için ben de tenceresiyle getirdim
bir kısmını saklama kabına koydum buzluğa attım ( canım istediği zaman çok işime yarıyor)

geri kalanını da pişirdim

hoşgeldin abla nasılsın ?

çook teşekkür ederim farmasi'ciğim çok iyiyim şükürler olsun. sen de iyisin inşallah aslında hep takipteyim sizi
hemen hemen hergün bakıyorum neler yapıyorsunuz diye ama her zaman yazma fırsatı bulamıyorum.
bakıp çıkıyorum genelde. ama birikime hep devam altın almak istiyorum bu aralar ama beklesem mi karar veremiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…