- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Ani bur karar ıle düğünü 1 aralıkta yapmaya karar verdik:)
inşallah 1 aralık nikah. 2 aralık düğün:)
kızlar bu kadar eğitimden öğretimden bahsetmişken size bir film önerisinde bulunmak istedim. haftasonu izledim ve çok beğendim. 3 idiot diye hint yapımı bir film. muhakkak izleyin...
aamir khan filmleri zaten muhteşemdir yane filmeler 3.5 saat falan ama hiç sıkmıyo insanı bide monnarozacım yerdeki yıldızlar die bi filmi var oda çok güzel buda aslında öğrenemeyen çocuk yoktur sadece yöntem yanlıştır ana temasında
bi diğer filmide black:) buda çok güzel bunun temasıda aslında imkansız diye bişey yoktur istenilirse en kötü durumlarda bile okunabileceğini anlatıo bu adam eğitimi işini ciddi anlamda bilio kızlar bende kesinlikle tavsiye edioorum 3 idiot filmini özellikle ortaokulda ve lisede çocukları olan arkadaşlar varsa ve sınavlara hazırlanıolarsa:)çok bilinçlendirici bi film:)
sana katılıyorum kalınkaselincim.aslında her çocuk bişeyler öğrenir ama yöntemleri farklıdırblack'ı izlemedim.onu da bir gün izleyeyim.o adamın oynadıklarından fanaa ve ghaniji yi izledim.sen de izlemişsindir.bunların konusu farklı ama :)
kış gelini olcaksın demek hayırlısı olsun tatlım ne kadar az kalmış öle bende geleneği bozmadan yaz gelini oldum ama aslında kış gelini olmak isterdim:) benim için kış mevsiminin ayrı bi yeri var:) ve ve ve benim hayalim kış gelini olup şöle bi etol giymekt
iEki Görüntüle 546238
haziranın ayında giyemiceme göre kaldı giyemedim tabisi:) fikir olur die ekledim ne bilim ben düğünüme doyamamıştım ne kadar kısa sürdü falan demiştim hiç anlamadım nasıl geldi geçti:) ssakın oturma düğününd eçünkü bidaha olmıcak:)
bu arada biz düğün için her şeyimiz iğneden ipliğe hazırdı gelinlik düğün salonu damatlık gelin tacım bile aklına ne gelirse:) fakat masraf olur die 5000 tl ayırmıştık inanırmısın bunun sırf 600 lirası bahşişe gitti ya önüne gelen soydu bizi kuaföre gideriz kapı açılmaz eve gelirler gelin çıkmaz boşluğuma gelir çiçeğimi unuturum alıp kaçarlar otele geldik düğün olcak kapı açılmaz pasta kesilmez asansörün kapısı açılmaz dış çekim yapcaz fotocular çiçeğimi vermez bahşiş ister kapımı açmaz iki kişilerdi düğün bitti odaya çıktık otelin ikramı meyve geldi çocuk çatal vermez en sonunda gelinlikle o bitmiş tükenmiş halimle atlıyıp boğcaktım üstüne:) ve aklında bulunsun nişanlına söle parasını ya 20 lik yada 10 şeklinde cebinde taşısın çok ciddiyim benim akıllı 2-3 kişi ister diye 50 lik yaptırmış biz en çok parayı o bahşiş denen ve hayatmda bidaha görmicem san topluluğuna yedirdim boşa giden bi para sonuçta veeeeeee kuaföre o kadar kalabalık gittik ki 750 tl mi ne tutmuştu her gelen takıldı peşimize hatta bazıları beğenmedi 2 kişi bozdurup yeniden yaptırdı çok sinirlenmiştim bende onların düğününe gidip aynısını yapcam ama keşke diyorum deseydim kuaförüm sınır koysaydı die şu an düğün zmanı harcadığımız o kadar bış para varki aklıma gelen ha bide gelin arabasında zarf dağıtcaksınız ya tatlım türk parası olarak en küçük kağıt para 5 tl ama sen uyar nişanlını 1 dolar şeklinde parayı kağıt olarak bozdursun tamamdır o işte tasarruf tasarruftur sonuçta öle diilmi:)
günaydın kirli çıkı hanımlar nasılsınız?Ben çok şükür iyiyim bugün oğlum çağan batunun doğumgünü tam 3 sene önce bugün doğurdum onu.. Doğumgünü kutlamasını bugün yapacaktık ama görümcemler ısrar edince yarına kaldı bende bugün evin temizliğiyle uğraşcam yarında hamur işlerini filan yaparım.Sizlerede danışayım şöyle bi menü belirledim sizce nasıl olmuş;
zeytinyağlı yaprak sarması
elmalı pasta
krem şantili kurabiye
salçalı tuzlu kurabiye
patatesli börek
peynirli poğaça
ve içecekler..[/QUOTE
ağzım sulandı öğlen öğlen valla ya:) yanlız bi öneride bulunsam olarmı hani gün menüsü oluştururken 3 grupta oluşturulurya tatlılar tuzlular ve salatalar die sanırım sen 3 çeşit kurabiye yapcaksın sanki birini çıkarıpta kısır patates salatası prinç salatası mercimek köftesi gibi şeyler yapsam daha iyi olabilir tabi bi fikir bu:) bu arada oğluşunun doğum günü kutlu olsun:)
günaydın kirli çıkı hanımlar nasılsınız?Ben çok şükür iyiyim bugün oğlum çağan batunun doğumgünü tam 3 sene önce bugün doğurdum onu.. Doğumgünü kutlamasını bugün yapacaktık ama görümcemler ısrar edince yarına kaldı bende bugün evin temizliğiyle uğraşcam yarında hamur işlerini filan yaparım.Sizlerede danışayım şöyle bi menü belirledim sizce nasıl olmuş;
zeytinyağlı yaprak sarması
elmalı pasta
krem şantili kurabiye
salçalı tuzlu kurabiye
patatesli börek
peynirli poğaça
ve içecekler..[/QUOTE
ağzım sulandı öğlen öğlen valla ya:) yanlız bi öneride bulunsam olarmı hani gün menüsü oluştururken 3 grupta oluşturulurya tatlılar tuzlular ve salatalar die sanırım sen 3 çeşit kurabiye yapcaksın sanki birini çıkarıpta kısır patates salatası prinç salatası mercimek köftesi gibi şeyler yapsam daha iyi olabilir tabi bi fikir bu:) bu arada oğluşunun doğum günü kutlu olsun:)
öncelikle teşekkür ederim canım salata türü aklıma geldi ama kararsız kaldım yada krem şantili kurabiyeyi çıkarıpta patates salatasımı yapsam öyle nasıl olur?
öncelikle teşekkür ederim canım salata türü aklıma geldi ama kararsız kaldım yada krem şantili kurabiyeyi çıkarıpta patates salatasımı yapsam öyle nasıl olur?
böreğiniz de patatesli olduğu için patatesli birşey yapmak yerine yoğurtlu bir salata yapabilirsiniz. kabak ya da havuç gibi
ya da kısır, mercimek köftesi gibi bir şey olabilir
kızlar bugün kendime 3 pantolon 2 bluz 1 çanta aldım
toplam 270 tl tuttu
zayıflarsam daraltırırım napiim eksiğim çoktu almak zorundaydım
zaten diyetisyen işinden vazgeçtim kendime kolay uygulanbilir kurallar koydum defterime yapıştırdım
sağlıklı ve düzenli beslenerek vereceğim param da cebime kalacak
hasta olduğumdan dolayı evin eksikleriyle ilgilenememiştim
evin alışverişini de yaptım
bunun dışında
ayın 15'ine kadar kendime ve eşime 100'er tl ayırdım
evin ihtiyacı olur diye de eve 100 tl koydum
kalırsa birikime yazacağım
ayın 5'i ve 15'i arasındaki zamanı çok seviyorum hiç ödememin olmadığı günler.. bu tarihlerde hiç fatura kart borç yok. kendimize de bir miktar ayırıp, çalıştığımdan gelene de hiç dokunmadan kenara koyuyorum.
çok şükür işlerim de giderek iyileşiyor yeni olduğum için borçlarımı bile ödeyememekten korkuyordum ama kenara bile koyuyoruz..
adım duyulmaya başladı hasta sayımız giderek artıyor..Allahıma bin şükür
toplam 270 tl tuttu
zaten diyetisyen işinden vazgeçtim kendime kolay uygulanbilir kurallar koydum defterime yapıştırdım
bunun dışında
ayın 5'i ve 15'i arasındaki zamanı çok seviyorum hiç ödememin olmadığı günler.. bu tarihlerde hiç fatura kart borç yok. kendimize de bir miktar ayırıp, çalıştığımdan gelene de hiç dokunmadan kenara koyuyorum.
çok şükür işlerim de giderek iyileşiyor yeni olduğum için borçlarımı bile ödeyememekten korkuyordum ama kenara bile koyuyoruz..
toplam 270 tl tuttu
bunun dışında
kızlar geçen ay bildirim yapamadım evde değildim, kızımda kaldım birkaç gün. geçen aydan kalan paramla ve bu ay artıracaklarımla
altın almak istiyorum. bugünlerde düşük gibi ama acaba daha düşer mi ne dersiniz:26:
hoşgeldin abla nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?