bir öğretmen gözüyle öğrenci-veli- öğretmen üçlüsüne sonuna kadar destek veriyorum
ama öğrencimizi seçemeyiz heleki velimizi hiç seçemeyiz
ama bu devirde bir çocugun başına gelebilecek en büyük şans iyi bir öğretmen olduguna inanıyorum
öğretmen dediğimiz kişiler öğretmenlik kriterlerini tamamen taşıyabilen olmayabiliyor
ben nadir rastladım öylelerine
kızlar banka kasası kullananlar varmı? bende birikim yapıyorum fakat evimde saklayamıyorum yeni evliyim diye.. bankanın şartları neler, yıllık ne kadar ödeniyor? kullananlar varsa bilgi verirlerse çok sevinirim..
eger evde yeriniz varsa buyuk işyeri için olan kasalardan alıp koyabilirsin çok rahat oluyor.ben öyle yaptım.hatta pc foto mak.hepsini dolduruyorum içine:)
kızlar bu kadar eğitimden öğretimden bahsetmişken size bir film önerisinde bulunmak istedim. haftasonu izledim ve çok beğendim. 3 idiot diye hint yapımı bir film. muhakkak izleyin...
bunları kaydediiyorıum eşime diyim izleyelimkızlar bu kadar eğitimden öğretimden bahsetmişken size bir film önerisinde bulunmak istedim. haftasonu izledim ve çok beğendim. 3 idiot diye hint yapımı bir film. muhakkak izleyin...
aamir khan filmleri zaten muhteşemdir yane filmeler 3.5 saat falan ama hiç sıkmıyo insanı bide monnarozacım yerdeki yıldızlar die bi filmi var oda çok güzel buda aslında öğrenemeyen çocuk yoktur sadece yöntem yanlıştır ana temasında
bi diğer filmide black:) buda çok güzel bunun temasıda aslında imkansız diye bişey yoktur istenilirse en kötü durumlarda bile okunabileceğini anlatıo bu adam eğitimi işini ciddi anlamda bilio kızlar bende kesinlikle tavsiye edioorum 3 idiot filmini özellikle ortaokulda ve lisede çocukları olan arkadaşlar varsa ve sınavlara hazırlanıolarsa:)çok bilinçlendirici bi film:)
selam kızlarr
3 gündür çok hastaydım ateş,ishal, kusma.vs.. herşey vardı
yediğim birşeyden enfeksiyon kapmışım
bir de üstüne idrar yolu iltihabı olmuşum
neyse ki iyiyim şimdi
çalışmaya başladım bugün
geçmişi okuyamadım
zaman bulunca okuyacağım
kızımı kendi kendine uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum o uyurken kapısının önünde otuturuyor beni göndermiyor:)
o yüzden şimdi eve gitmem lazım uyutmaya gidiyorum
dönünce okuyacağım inşallah
KIZLAR bı cok kısının ogretmen oldugunud usunerek bısey sormak ıstıyorum
yegenım benım ılkokula gıdıyor 2 tane kucuk aylı cocuk varmıs bunlardan bır tanesıde ıcınde olmak uzere gecen hafta uc kısıyı tahtaya cıkarmıs ogretmen ıkısının sacını 1 kulagını cekmıs ama yegenım cok yaramazlar dedı yegenımde yaramaz ancak korkudan veya bılmıyorumokulda cok sakın duruyormus evde ıse tam bır heryerı yerle bır eder
2006 temmuz dogumlu
sımıd bu 3 cocuklardan bırı benım cocugum olsa(2.5yasında) benım elıne bıle vurmaa kıyamadıgım cocugumun hakkını o ogretmenlere soramazmıyuım o zaman egıtım verseydınız deme haklarına sahıplermı
bızzat sıze sormak ıstedım
aamir khan filmleri zaten muhteşemdir yane filmeler 3.5 saat falan ama hiç sıkmıyo insanı bide monnarozacım yerdeki yıldızlar die bi filmi var oda çok güzel buda aslında öğrenemeyen çocuk yoktur sadece yöntem yanlıştır ana temasında
bi diğer filmide black:) buda çok güzel bunun temasıda aslında imkansız diye bişey yoktur istenilirse en kötü durumlarda bile okunabileceğini anlatıo bu adam eğitimi işini ciddi anlamda bilio kızlar bende kesinlikle tavsiye edioorum 3 idiot filmini özellikle ortaokulda ve lisede çocukları olan arkadaşlar varsa ve sınavlara hazırlanıolarsa:)çok bilinçlendirici bi film:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?