Kirli Çıkılar )))

bende 2 yıldır evliyim
eşimle her ay kenara 1000 tl koymaya çalışıyoruz
bazen az mı koyuyoruz acaba diye düşünüyorum
bankada altın hesabı açtırmadık hiç
sadece birikimimizle altın alıyoruz
çeyrek ata gram vs
ama altın düşüyor
nisan gibi ev alma planlarımız var
iyice düşmesinden korkuyorum
sizce ne yapmalı

:111:
ben okulu 3 üstü ortalamayla bitirdim eh alesten iyi kötü 80 aldım.
ama kpss den 91 aldığım an üniversiteye dair herşey bitti.
gerçekten de bana da çok sıkıcı geliyor artık onlar ve yorucu..
liseye atanacağım hele ki merkeze atanacağım kesinleşinde bi öğretim görevli olma durumum vardı ilçede arkama bile bakmadan geldim buraya..
uff ya kendimi yetersiz hissediyorum ama senin de dediğin gibi hiç içinden gelmiyor insanın.
sağolasın canım
ben somonu çipurayı da tavada yaparım nar gibi kızartırım hele sen böyle dedin ya tamam tavada ypcam yeni tadlara elvada ama olsun :))
büyük bi alış veriş merkezinden alıyorum balığı pişirtilecek yerler yoktu.
dediğin gibi balığın bulaşığı insanı sıkıyor..

hoşgeldin canım.
bankalarda has altın satıldığı için fiyatı yüksektir.
önemli olan alım satım arasındaki farktır.
bizim burda kuyumcular 5-10 tl fark koyuyorlar.
ama banka en fazla 1 tl koyuyor.
ben kuveytten memnunum.
dün kardeşim de açtırdı.
o da kuveyti sevdim dedi..
kimseler bana bir hoşgeldin bile dememişler
ne tablosu bu benide eklermisiniz
birikimlerimizi mi yazıyoruz
her gün her ay?

hoşgeldin

çok sağol karanfilce... kuveyttürk ü altın hesabından çok duyuyorum halkbankasını düşünme sebebim evime yakın oluşu ve orada zaten tl hesabım olması. kuveyttürk'ün yeri bana biraz ters ama bankayla işim olacak mı ilk açılımı dışında? daha çok netten mi alım satım yapıcam? maaşımı vakıftan alıyorum, oradaki hesbımdan altın almak istesem netten işlem yapınca kesinti oluyor mu? bu konularda hiç bilgim yok biraz bilgi verir misin...

şimdi sana şöyle söyleyeyim.
mesela ben maşımı garantiden alıyorum.
ancak birikimimi garantide değerlendirmiyorum.
bankaların evime uzak olmasının bi önemi yok çünkü tüm bankalar evimde :))
sen maaşını aldığın bankada eft yapmak sana ücretsiz mi önemli olan o.
mesela bizim okul sene başında anlaşma yapıyor maaş müşterilerine ücretsiz oluyor eft.
dolayısıyla maaşı aldığın gibi paranı istediğin bankaya eft yapar altınını da alırsın

genelde katılım bankalarının altın hesabı daha iyi oluyor nedeni ise bu işe daha önce başlamış olmaları olabilir.
mesela akbank da direk çekemiyordun bi gece bekliyordu filan bana öyle demişti görevli.

bizim topikimizde neden bankacı yok
bizim topikimizde neden ev hanımı yok ya da çok aktif değiller
ya ben bazı arkadaşlar vardı onları özledim. zehra ydı sanırım onu, başıyazmalıkızı, karalahanayı, twenti..nerde onlarr
ladyfog da gelmiyo artık

yeni gelenler hoşgelmişler

1. sayfaya gözatarlarsa topiğin nasıl işlediğini anlarlar

meyraa ons demir attı bugün 1714-1719 a Allah Allah
ya herru ya merru diyemedi bir türlü bugün onstan ekmek çıkmadı bize ,hayırlısı olsun

hamsi, sardalye ve istavrit tavada severim.

palamut yağsız bir balık değil yağlı bir balık bence

palamut fırın poşetince, çok çok az yağ ile yapılmalı, tabi içine soğan ve limonda koyunca yumuşak çok güzel oluyor. biz palamutu hep öyle yaparız. tavada ayrıca tüm ev kokuyor ve batıyor. balkonda yapınca komşulara kokuyor. fırında mis gibi. afiyet olsun

pişiren yerler bizim burada yok.
ne güzelmiş.
dışarıda balık yemekten daha ucuza geliyor demekki

meyraa ons demir attı bugün 1714-1719 a Allah Allah
ya herru ya merru diyemedi bir türlü bugün onstan ekmek çıkmadı bize ,hayırlısı olsun

sorma arkadaşım yaaa... :)
oysa bugün onsta hareket bekleniyordu...
hem abd seçim sonuçlarının daha iyi yorumlanması,hem de gelecek olan abd verileri nedeniyle...
ama ons dar alanda sıkıştı kaldı,bana mısın demedi... :))
işin tuhafı seçim bitti,abd verileri beklenenden iyi geldi...
onsun kendini aşağı salması gerekiyordu,en azından 1700 lere ama ı ıh,kıpırdamadı bile... :))

kolay gelsin.
ama akademisyenlik düşünmüyorsan hocana vaktinin olmadıgını söyleseydin.
o puan alacak diye de kendini yoracaksın.
bizim evde de eşimin yayın yapmasını bekleyen işler duruyor. bana hep eziyet gelir öyle işler.
vakti de yok, hocasına söz verdi, mecbur yapacak.
ama sen bayansın vaktin daha az.

yarın ola hayrola...
ben kaçar arkadaşlar...
cümleten hayırlı akşamlar... :)

ben 1700 -1690 seviyelerinden bir miktar almayı düşünüyordum :))
yukarıya da çıksa 1730 lardan satacağım :))
neyse dediğin gibi yarın ola hayrola şimdiden cuman mübarek olsun canım
hayırlı akşamlar dualarda unutma

kızlar sabahtan giremedim işler çok yogundu:) döktürmüşsünzü valla oku oku bitmedi balık balık demişsiniz bu gün gözümü açtım canım balık çekti sabahtan pazara gittim çipura aldım:) şimdi kocişin eline tava tüpü vercem yallah balkona ben balığa hiç karışmam bizim evin balıkçısı o::) artık girip o baksın netten mi bakar kitaptanmı bakar ben nasıl yiycemi sölerim o kadar:)
yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler:) emin olun burdan çoooooook şey kazancaksınız hem para hem arkadaşlık hem hayata dair bir sürü bilgi ne isterseniz:) şahsen girmediğim gün eksiklik hissediorum:)
bu arada bebişim için bu gün ip aldım battaniye örcem kuzucuma:)ama daha çok minik cinsiyeti bile belli diil o yüzden bebek sarısı rengini aldım sarı kızada gider erkeğede gider die:) şimdi kociş balık yapıo gidimde salata yapim bari:) zor olak ama:)

ben palamutu yağsız bilirdim sen söyleyince internetten baktım haklıymışsın yağlıymış:)
ama ızgarası bana kuru kuru geliyor
benim kız bile yemiyor

hemen maaş aldığım bankadan eft ücretsiz mi onu öğrenmekle işe başlıyorum. çok teşekkür ederim tekrardan...

yeni gelenler hoşgelmişler

1. sayfaya gözatarlarsa topiğin nasıl işlediğini anlarlar

hoşbulduk:) 1. sf bakmıştım aslında ama siz söyleyince tekrar baktım galiba şimdi daha iyi anladım. ay sonunda ne kadar birikim yaptığımızı ve bir sonraki ay ne kadar hedeflediğimizi belirtiyoruz... o zaman ben bu ayın sonuna doğru kasım birikimim ve aralık hedefimi size mesaj atıyorum... doğru anlamış mıyım

evet aynen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…