Oğlum 2. sınıfa gidiyor. hep çok hareketli bir çocuktu. fakat biz tek çocuk olmanın verdiği bir şımarıklık old. düşündük. kendimi suçladığım zamanlarda çok oldu. ben yanlış yetiştirdim diye.
yaşadığım şehirdeki üniversite hastanesinin çocuk psikiyatrisine gittik. bende öğretim üyesiyim. bu nedenle işlerimiz çok hızlı ilerledi. dün doktor bize ve öğretmene test vardi. doldurduk. öğretmen de doldurdu. bugün aynı hastanedeki psikolog test yaptı oğluma. bütün sonuçları psikiyatra götürdük. hiperaktiviye teşhisi koydu, dikkat eksikliği yok dedi. Iq 127 çıktı. işitme testine gönderdi. ilgisi olabiliyormuş. 1 ay sonra kontrole çağırdı.
geçen hafta hatırlarsanız yazmıştım oğlumun sınıftaki durumunu. şimdi ben bu ilacı içirsem mi bilmiyorum.
nette sürekli okuyorum falan ama kafam karıştı iyice.
günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar
farmasi bana da yol göster :))
nereden takip ediyorsun bu değerleri
hangi bankanın internet şubesini kullanıyorsun
ne kadarlık alım satım yapıyorsun
ben parayı atıyrum bankaya saf saf bekliyorum para da etmiyor bu durumda(
birdenbire adımı görünce şok oldum :)
aslında buradayım hergün olmasa da ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı.hep cevap yazmak istiyorum ama fırsat olmuyor bi türlü.bu sıralar gerçekten çok yoğunum.birde ipadden yada telefondan giriyorum nete okumak iyi hoş da yazmayı pek sevmiyorum şu aletlerde.
sen nasılsın karanfilce? en son öğleden önce mesaiyi bitirip evde keyif çattığını duydum :) maşallah Allah ağzının tadını hiç bozmasın. darısı başımıza. gerçi ben hedefime ulaşıp eczanemi açsam bile o kadar rahat olamam ama...
:44::44::44:
makas ne:26::26:
kızlar bugün doktor oğluma hiperaktif teşhisi koydu. ilaç verdi. ama ben ve eşim ilacı verip vermeme konusunda tereddütlüyüz. bir de IQ testi yaptı. yüksek çıktı. var mı aranızda bu dertten muzdarip olan.
günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar
kızlar geçen burda bi palamut tarifleri gezinmişti.
ben hangi balık olursa olsun az yağda, tavada, dağılmadan, nar gibi, kızartma olarak çok seviyorum.
nerdeyse hiç bi balığın fırında pişirmesini deneyemiyorum bu zevkim yüzünden.
sizce palamutu anam babam miss gibi tavada mı yapayım yoksa fırında mı yapayım nette bir sürü tariif var denemek de istiyorum ama cesaret de edemiyorum.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?