Kirli Çıkılar )))

ben ilaçları verirdim. denemeden bilemezsiniz
evet ilac uyum sürecinde ilk 1 ay falan ilaç biraz yoruyor çocukları ama
ben okuldayken ritalin vardı sonra concerta gibi bir ilaç çıktı. ismini dogru yazdım mı bilmiyorum
ilaç tatilleri de veriyorlardı
iyi gelenleri de uydum
ama oğlunuz başka öğretmende de benzer sorunlar yaşar diye düşünüyorum
özel okulda müşteri diye bakarlar öğrenciye ilgilenebilirler
ancak orda da veliler sorun yaratır.
ilaçları denemede fayda var.
bazı çocuklara olumsuz etki yapabilir, ama sizin çocugunuza iyi gelebilir.

günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar

sana da günaydın,hayırlı sabahlar canım... :)
kuveyt türk te makas 12 dolar gibi.... :))
valla ne yalan söyliyim garantinin makası 1 dolar bile olsa, ben geçmem...
malum, inadım inat... :))
elimden gelse,başka bir sistem olsa, katılım bankalarını da kullanmıycam...
helal parama faiz bulaşmış olma ihtimali,şüphesi bile beni çok rahatsız ediyor...
yanlış anlama senin için veya sadece garanti için demiyorum,bütün bankalar aynı sistemle çalışıyor,üç aşağı beş yukarı...
ofis hesaplarım ziraat,vadesizde,o bile rahatsız ediyor beni...
benim paramı bir kaç gün,bir gece de olsa kullanıp,faiz elde etmelerinden rahatsız oluyorum... bana vermeseler de... :)

merhaba canım altın yorumları vs dediğin zaman googlede bir sürü site var zaman ayırıp okursun yorumları
garantibankasını ve işbankasını kullanıyorum al-sat işlemlerimde
ne kadarlık alım satım yaptığım konusuna hiç girmemeyim :)))
yol göstermek haddime değil , bilgi beceri ve kapasitemin buna yeterli olduğunu düşünmüyorum zira vebal almak beni korkutur :))

Arkadaşlar akapunktur yaptıran duyan gören memnun olan olmayan var mı

Merhaba, İş bankasında abritraj yok diye biliyordum ama az önce döviz hesabına bakarken abritraj diye bir seçenek var, paranın hangi hesaptan çekileceği hangi hesaba yatırılacağı (benim 2 hesabım var.) soruluyo. bu nedir acaba sizin yaptığınız abritraj bu mudur? bilgilendirirseniz sevinirim :)

merhabalar
bayanlar sizler aşmışsınız olayı artık
bende aranıza katılmak istiyorum
kendi birikim tecrübelerimi paylaşmak isterim
gerçi pek anlamam makas arbitraj olaylarından
sizlerde beni bilgilendirir
tasarruflarınızı nerede nasıl değerlendirdiğiniz konusunda tüyolar verirseniz sevinirim

ben de iyiyim çok şükür.
benim işletme günlerim baya yoğun geçiyor ama derslerin olduğu günler iyi çok şükür.
ama bu yıl böyle güzel oldu normalde çok pencereli ders programım olurdu.
İşletmelerden de en az 3 tanesi fahri onlar olmasa onda da çok rahat edicem ama ona da şükür.

her işin zorluğu güzel yanı var canım.
eczacılık da güzel olmalı bi bayan için.
aynı yaşıtmışız.
benimde 2004 öss de girmiştim.
330 larla şimdiki bölümü seçtim.
ama puanım tutsaydı emin ol her ne kadar sermayem olmasa da eczacı da olabilirdim :))

merhaba benim oğlumda 1.sınıfa gidiyor hiperaktivesi var ama ilaç kullanmıyoruz aşrı hareketli bir çocuk ben öğretmenimizle görüştüm ilaç taraftarı değil bizim öğretmenimiz kontrol altında tutabildiğini ve dikkat dağınıklığı olmadığını söyledi.siz öğretmeniyle görüştünüzmü sadece çok hareketli diye ilaç vermeyin çocuğunuz ben o hatayı 4 yaşındaykan yaptım kalbinde şimdi ek atım diye bişey oluşmuş kalp dr kesinlikle tavsiye etmiyor ilacı çok zor durumda kalırsanız kalp durumuna göre 7-8 yaşında okul başarısına göre düşünürüz demişti bana.ben yüzmeye yönlendirdim onu haftada 2 gün 1 saat yüzmeye başladık belki hareketliliğine iyi gelir diye düşünüyorum bizim öğretmenimiz çok anlayışlı bu konuda sağolsun bence dikkat dağınıklığı yoksa spora yönlendirin hareketliliği için ama mecbur ilaç kullanacaksa kalp ritimlerini önceden kontrol ettirip öyle başlatın derim..

günaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar

merhaba özelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yetersiz geliyor, ben ekim ve kasım ayı için 1 er çeyrek altın biriktirdim bide eşim her ay 534 tl ev kredisi ödüyor buda birikime dahil oluyomu yoksa kendi yaptığım birikimler mi yazılıyor tabloya benide eklerseniz sevinirim sayfayı sürekli takip ediyorum bazen okumakla yetiniyorum bazen cevap yazıyorum, hayırlı birikimler hepimize..

Aman kızlarr hava ne kadar soğuk.
dışarı yeni çıkacak olan varsa şemsiyesini alsın.
sabah bişey yoktu.çıkışta şakır şakır yağmur vardı.
sağolsun bi servis bırakıverdi beni.
değilse okkalı bi hasta olurdum hala ellerimi ısıtamadım.
donuyorummm:18:

kızlar geçen burda bi palamut tarifleri gezinmişti.
ben hangi balık olursa olsun az yağda, tavada, dağılmadan, nar gibi, kızartma olarak çok seviyorum.
nerdeyse hiç bi balığın fırında pişirmesini deneyemiyorum bu zevkim yüzünden.

sizce palamutu anam babam miss gibi tavada mı yapayım yoksa fırında mı yapayım nette bir sürü tariif var denemek de istiyorum ama cesaret de edemiyorum.:26:

kimseler bana bir hoşgeldin bile dememişler
ne tablosu bu benide eklermisiniz
birikimlerimizi mi yazıyoruz
her gün her ay?

öncelikle hepinize hayırlı ve bereketli birikimler... topiğinizi dün keşfettim...bu ay bende hiç birikim yapamıyorum gelen gidiyor diyordum. bankada hesabım var az miktarda param var. faiz almak istemediğim için vadesiz hesap bana hiçbir getirisi yok hatta otomatik ödemede telim var olan param da gidiyor yaklaşık 7-8 senelik memurum çok daha fazla birikimim olmalı...henüz 1 yıllık evliyim. biraz köşeye para koyayım istiyorum ama öyle çok hesap kitap yapıp kendimi kasmadan (fazla hesap yapınca paranın bereketi gidiyo gibi geliyo)...
her ay maaş alınca şu kadar yatırayım diyorum bugün yarın derken ay sonu geliyor ve parayı bitirmiş oluyorum, bu sebeple internet bankacılığını kullanmaya karar verdim en azından netten hemen maaşımın bir kısmını hesaba yatırabilirim. sırf direk maaşımdan kesilsin diye bireysel emekliliğe başvurucam mecbur kalırım hem yasa değişti erken çekimlerde stopaj vergisi sadece kazançtan kesiliyor...ve bir de altın hesabı açtırmak istiyorum. hesabım halkbankası altın hesabını da oradan açtırsam birbirine para aktarımı kolay olur diye düşündüm. siz ne dersiniz? hangi banka altın hesabında avantajlı? sürekli altını takip edip bozdur al mı yapmalı kar etmek için? ve bankalar kuyumcudan daha pahalıya satmıyo mu gramını? zararımız olmuyor mu? alım satım arası fark az oluyormuş gerçi duyduğum kadarıyla... bana bu konularda fikir verirseniz sevinirim...
buarada sizleri okuyunca hemen kumbara olayına başladım. bekarken yapmıştım hemde çok işe yaramıştı sırf bozuk para atmak için yanımda bozuğum olsa da tekrar bozduruyordum ve ciddi paralar birikiyordu hem de çok keyifli oluyor... çok uzun oldu kusura bakmayın heyecan yaptım

canım palamut yağsız bir balıktır fırında kuru gelebilir
sen yine az yağda tava yap bence
ama somon, çupra felan fırını çok güzel oluyor limon (doğranmış) soğan maydonoz tuz az pulbiber harmanlayıp yapıyorum
çocuk olduktan sonra kış günü evi çok havalandırmak gerekir diye dışarda pişittirir oldum ekonomik açıdan daha pahalıya geldiğini zannetmiyorum yağı,pişirmesi,temizlemesi daha zahmetli bence...aldığın yer pişiriyorsa ızgara yaptırırısın valla bir kere dışarda pişittirince insanın hiç elini vurası gelmiyor

ve tabi bir de beni de aranıza alır mısınız listeye nasıl dahil oluyorum, o ay ne kadar biriktirmeyi hedeflediğimizi mi yazıyoruz yoksa ay sonu ne kdar biriktirdiğimizi mi? ne güzel birbirinizi motive ediyorsunuz....

kızlar bu arada doktora tezimi yayına dönüştürmeye çalışıyorum
ama insan bir kere bu işlerden uzaklaşınca hiç içinden gelmiyor
gözümde nasıl büyüyor anlatamam
hocam geçen gün aradı bana söz vermiştin yayın yapacaktın dediii
hocam çok soğudum kem küm dediysem de tamam demek zorunda kaldım
çok seviyorum kendisini hayır diyemezdim
zaten bütün öğrencilerim yazmadan gittiler sen yaparsın biliyorum dedi
hayır akademisyenlik gibi bir niyetim hiç yok..olsa amenna!
serdim önüme şimdi off neyse aramızda öğretim üyesi vardı daha fazla öflemeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…