Kirli Çıkılar )))

karanfilce kaç doğumlusun? ben de 2004te girdim össye, 2008de de mezun oldum.

farmasi sen hep yemeklerin yanına yoğurt öneriyorsun ya, yağ yakıcı özelliği olduğu için. bu yağ yakıcı özelliği sadece yemeklerin yanında yiyilince mi oluyor yoksa gün içerisinde herhangi bir vakitte yense de oluyor mu? çünkü yoğurt, ayran, süt falan demir emilimini çok yavaşlatıyor, hatta engelliyor diye biliyorum, ee etin falan yanında önermiyorlar pek, bizde de haftanın 5-6 günü nerdeyse, et, kıyma, etli yemekler pişiyor eşim sevdiği için, o yüzden sorayım sana dedim.
hem zaten her gün süt yoğurt yemem gerekiyor, 3 porsiyon dedi doktor. hem de dün sağlık ocağına gittim, bir ayda 4 kilo almışım, hemşirem ekmeği, makarnayı falan azalt dedi, aslında haklı, daha 5.ayda 4 kilo almam biraz fazla olmuş yoğurt geldi hemen aklıma, bu yönüyle de fayda sağlar belki bana diye soruyorum.

yoğurt ya da 1 bardak sütü çok güzel bir ara öğün malzemesi olarak da alabilirsin

senfat, allright ikiizin dediği de doğruymuş.
palamut ekimde yağsız kasım da palazlanıyomuş kerata yağlanıyormuş :))

balığımı yaptım, pilavımı pişirdim salatamı yaptım sıra kocamın gelmesi kaldı

sevimli(ben öyle demek istiyorum :)),
86 lıyım canım
senle bu kadar benzeşiyoruz ya aynı okul mezunu filan çıksak şaşırmıycam o kadar

kan mı çekiyo desek

bende 86 doğumluyum 2008 üniversite mezunuyum ve mutluyum
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
birisi demişti bu ons abritaj kelimelerini duyunca tamaen fransız ingiliz moduna giriyorum ben işin sadece gr altın olayına bakıyorum gr tl olarak düşmüş mü çıkmış mı henüz kavradığım bu kadar zaten öyle al sat derken kar yapacak kadar çoooook gr larımda yok cesaretimde yokkkkk uzun vadede kar ediyorum acemi olarak bununla yetineyim

baya yaşıt varız :))

farmasi geçmiş sayfalardan hatırladığım kadarıyla senin bankasya hesabın vardı değil mi, arbitraj için uygun mu, makası ne bunları merak ediyorum henüz arbitraj denemedm, senin deneyimlerine başvurmak istedim:)

benim eşim bankacı:)bende ev hanımıyım:))basıyazmalıyı topiginden takıp ediyorum arada hamıleymiş..

Son düzenleme:
benim eşim bankacı:)bende ev hanımıyım:))basıyazmalıyı topiginden takıp ediyorum arada hamıleymiş..

hee hamile olduğunu farkettim arada ilk sayfalar açılıyor takvimden gördüm.
ama gelsinler ya ilk göz ağrılarımız onlar..

canım ben artık garantibankasıyla çalışıyorum
arbitraj makası daha düşük olduğu için

çoğu şey ona basit geliyor. 5 yaşında iken 7 rakamlı sayıları okuyabiliyordu. eee 2. sınıftaki 5'şer, 3'er ileri geri saymak sıkıyor onu.
ben vermezdim heralde o ilaçlar çocukları uyuşturuyor çözmüyor ki sadece hareketleri ağırlaşıyor algıları azalıyor gibi
şimdilik ilacı vermeyi düşünmüyoruz. özel bir psikologtan randevu alıp haftaya götüreceğim.
verilen ilacın ismi ritalin. az önce de yazdığım gibi ilacı vermeyip tekarar başka bir psikoloğa götüreceğim. teşhise inanamadığımdan değil. ilaçsız tedavi edilebilir mi onu sorup, tavsiyeler almak istiyorum.

ilacı kullanmayı düşünmüyorum. bende okulumuzun havuzuna götürmeye başlayacağım. başka neler yapıyorsunuz. ona nasıl davranıyorsunuz. lütfen yardımcı olun bana. çok üzülüyorum. bu arada oğlumu haftada 2 saat mega aritmetiğe gönderiyoruz.

evet ben geldim. ben varım akademisyen. acaba benim öğrencilerimde mi böyle diyor ki....bnenim tüm öğrencilerim yayınlarını yazmadan gitti. hepsini ben yazdım. ben gönderdim dergilere. herşeyiyle ilgilendim. benim Prof. olmak gibi bir kaygım var.ç çok az zamanım kaldı. ama bitirp giden öğrencimin böyle bir kaygısı yok. tabi bu akademisyen olmayanlar için geçerli.
açıkcası bu iş pek sermeye gelmiyor. uzaklaşınca toparlamak zor oluyor. sizin tarafınızdan bakınca da haklısınız. bu arada ne iş yapıyorsunuz. hem doktora yapmışsınız, hem de akademisyen değilsiniz. merak ettim.

bsk allah hayırlısıyla tamamına erdirsin
allrıht geçmiş olsun aldıklarını güle güle kullan
ben bu fotoğraf işine bayıldım ,alamıyorum bari zevkimi tatmin edeyim
farmasi meyra birikimler hayırlı olsun
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

ben varım ben
hayatımın derdi 2 yıldır
bu topicde o kadar dertlendim ki
konu da açmıştım bununla ilgili
senfat hatta göz atar mısın demiştim atladın sanırım
fikrini merak ediyorum
ben bugün itibariyle kaloriferleri açtım
artık ne gelirse bahtıma
çok isterdim ben
ama araya sıla girince
zaman geçince hakkaten olmuyor
zor geliyor
bence bölüme de bağlı biraz bu
benim mesleğimi müzede yapmak çok daha zevkli olacağından uğraşmak işime gelmiyor

akapunkturu bunun için sormuştum
kızıma da hiperaktivite ve daha bir sürü sorun teşhisi kondu
bence bir çocuk az zeki (bu da çok göreceli kızım bu dediklerinin hiçbirini yamadığı gibi ,sınıfının çok altında.nasıl zeki anlamadım gitti) ve biraz hareketliyse hemen hiperaktiviteyi yapıştırıyorlar
gitmediğim yer kalmadı
psikiyatra gidiyoruz pedagoğa gidiyoruz dün de akapunktura gittik
yok yok hiç birinden çare yok
bize de ilaç verdiler
2 ay kullandık
hiç ama hiç bir değişiklik yok
aksine hergün çok daha kötüye gidiyor
kafayı yemek üzereyim

psikiyatr ilaç verdi 2 ay kullandık bir gram değişiklik yok
yarın tekrar gidicez ilacı değiştiricek ama artık vermek istemiyorum
bu da olmazsa başka ilaç mı diyecek
çocuk deneme tahtasına döndü

dün beraber çalıştığım müdür yardımcısı arkadaşın kendi çocuğunu götürdüğü aynı zamanda dayısı olan doktoru tavsiye etti
kendisi doktor öz dayısı olduğu halde ciddiye almaz ve inanmazmış ama okuldaki tüm arkadaşlar şahit tedaviden çok memnun kalmış en azından bir dene dedi
akapunktur merkezi var
eğer söylediklerine bakarsam muzice gerçekleşecek
3 aylık bir tedaviye başladı
ilacı da verme dedi
tahlil yaptır video çek fotoğraf çek 3 ayda değişimi kendin göreceksin dedi
hiçbir sorun kalmayacak dedi
normalde akapuntura da alternatif tıbba da güvenirim ama bu kadar iddialı konuşması beni korkuttu
tabi ki doktorumuza da güveniyorum ama
pedagog psikiyatra gerek yok diyor
psikiyatr pedogoğa gerek yok diyor
öğretmen ikisine de gidin diyor
akapuntur uzmanı hiçbirine gerek yok diyor
yarın akapunktura da gidiyoruz yine
haftada 3 gün gidicez
ben de ne yapacağımı bilmiyorum

yok mu kızlar hiç çevresinde giden memnun kalan
sağlıkçı arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum
yardım edin

Son düzenleme:
Allah hepimizin işini gücünü rastgetirsin
hepimize sağlık huzur mutluluk versin
cümleten hayırlı cumalar

herkese hayırlı cumalarrrr
Allah hepimize sağlık sıhhat afiyrt huzur iyilik güzellik ve hayırlı helal bol kazançlar versin
Allahım sen Raziksin ve Rezzaksın bizi umduğumuz ve ummadığımız yerden rızıklandır. amin

günaydın arkadaşlar....
hayırlı cumalar....
farmasi onsa dün çok kızdık, ya 1735 e çık ya da 1700 e in....
bak dinledi bizi,çıktı 35 e.... :)
gerçi 1700 e inseydi benim için daha iyiydi ya neyse... :))

aynen canım
benim için de düşseydi daha iyi olacaktı ama çıkmışken eldekileri satar
bu kez de ; onsa ya düş 1690 a ya düş derim :) :)))))))))))))

Günaydın kirli çıkılar
altın.döviz.com da okuduğum bir yorum çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…