bence de çok renkli bir ortam. evet ben doçentim. profesörlüğüme az kaldı. bekliyorum sabırsızlıkla.
kuzum ve eşim bugün başka bir psikoloğa gittiler. ben işteyim malesef. çıkamadım. bakalım bu ne diyecek. ben ilaç vermedem psikolog yardımıyla çözebilirsem çok mutlu olacağım.
oğlum hep çok hareketli idi. ama başladığı işi bitirir aslında. ve bazen inanılmaz uyumlu bir çocuktur. bilemiyorum yani.
eczacılığın bayan için güzel olan yanlarını eczane açınca yaşayabileceğim ancak. şimdilik çok yoğun çalışıyorum.
karanfilcecim böte deniyor sanırım senin bölüme. oldukça cool bence.böylesi daha hayırlı olmuştur inşallah.
canım hiç olur mu burda her konuda deneyimlerimizi paylaşıyor ki burası öyle güzel giderek de güzelleşiyor çok şükürbu farklılıklar fikir alışverişini daha faydalı yapıyor
konu dışına çıkıyoruz bazen arkadaşları kızdırıyoruz belki
farklı kesimlerden farklı fikirler farklı konularda alıyoruz
kendi adıma çok faydalandım,başta maddi konularda her alanda
herkese teşekkür ederim
aynı şeyi bazen ben de düşünüyorum yazdıklarıma bakıyorum devrik cümleler, yanlış konulmuş ekler..bu arada ben ne kadar saçma yazıyorum yahu
türkçeyi katlettim
kafamın karışıklığı yazıma da yansıyor,zaten normalde benim yazım da okunmaz
kusura bakmayın artık
ben eczacılığa en çok kapalı çalışılabildiği için ve istediğin saat gidebileceğin için çok beğeniyordum.eczacılığın bayan için güzel olan yanlarını eczane açınca yaşayabileceğim ancak. şimdilik çok yoğun çalışıyorum.
karanfilcecim böte deniyor sanırım senin bölüme. oldukça cool bence.böylesi daha hayırlı olmuştur inşallah.
arkadaşlar önceden bimden alışveriş yapmazdım
şimdiki evime en yakını bim
önceler duyulmayan markaları almakta tereddüt ettim
sonra sıra sıra denemeye başladım
karanfilce güldal marka çamaşır suyundan memnun kaldığını yazmıştı.
hay Allah senden razı olsun karanfilce limonlusundan aldım
ayy jilet gibi yapıyor valla fazlası var eksiği yok
hem de diğerlerine göre epey ucuz
şimdi fındık,fıstık,ceviz,makarna,şehriye,kaşar,pasta malzemeleri,ton balığı,yumurta,peçete,tuvalet kağıdı,havlu kağıt,cam sil,çöp poşeti
ha bir de zeytinyağını denedim yemeklere gayet güzel memnun kaldım ondan da
bunları artık bimden alıyorum çok da memnunum
ucuz olması da beni cezbediyor o da ayrı mesele
zaten bu ayki market masrafım epey düştü geçen ay 990 idi bu ay 500 geçmez..
bayramda da 1 hafta evde değildik ya onun da etkisi var tabiki
geçenlerde akşam oturmasına bir eczacı bayan geldi, eşimin arkadasının eşi.
ilk defa tanıştım.
onun eczanesi varmış ve kapatıp hastaneye geçmiş. maaşı düşükmüş ama eczaneyi kapatmış olmaktan çok memnun. insanlarla uğraşmaktan bıkmış. öyle anlattı.
ama senin kötü deneyimin olacak demiyor
mutlaka denemelisin eczane açmayı
bence sadece hareketli bir çocuk dikkat dağınıklığı yoksa verilen işi yapıyorsa daha ne olsun okulda verilenler ona sıkıcı geldiğinden sıkılıyor ve hareketleniyor spora yöllendirmek çok faydalı olacaktır özellikle tekım sporlarını tavsiye ederim voleybol futbol basketbol gibi grup iletişimini de beraber hareket etmeyi sağlar kendini kontrolü öğrenir ben beden eğitimi öğretmeniyim o yüzden bu konularda yani spor konusunda takım sporlarını tavsiye ederim
daha önce de yazmıştım ben ürünleri alıp deniyorum beğenirsem devam
mesela yumurtaları kocaman, o yumurtalar migrosta 9-11 lira arasında (30 lu) bimde 8 liraya geliyor 30 lu
ama ton balığını eşim hiç sevmedi, süperfreş gibi değil.
çamaşır deterjanı denemedim.
pedlerini bu sitede tavsiye ediyorum diye bir yer var. anlata anlata bitirememişler ama evde 40 lı 4 paket orkid stoğum var.
kaşar aknaz berbat, muratbey çok güzel.
makarna aldım ama bana göre makarnalar çoğu aynı bir tek arbella beğenmedim.
ülker ürünleri de var ve piyasaya göre ucuz.
hepsini denemekte fayda var.
özgüven eksikliğine de bireysel sporlar iyi gelir sanırım değil mi
kızımda da mükemmelliyetçilik ve özgüven eksikliği var
uzmanın cümlesiyle söyleyeyim 'özgüven yerlerde'
bireysel mi tavsiye edersin
yanlış alıntı
loveli sana sormuştum
ama tabi tüm fikirlere açığım
takım sporları küçük çocuklarda (hiperaktiflerde) antremanlarda sırada beklemeyi, sabrı, özgüveni, başarı ve başarısızlığı tatmayı, rekabeti ve en önemlisi
içinde biriken enerjiyi boşaltmasını sağlar
papatya hiperaktifler 1. sınıfta çok çabuk farkedilir, yani sırada oturmak istemez, arkadaslarıyla çok geçimsiz olur.
ama senin oğlan 2. sınıfta sanırım.
yani öğretmenin ve arkadaslarını uğraştırmıyor sanırım.
çok hareketliyse verilen ilaç denenebilir.
tereddütte kalırsanız ankara ya da antalya da bir yere daha gidebilirsiniz.
bu durumda aile önce kendini suçlar, biz şımarttık, tek çocuk ya da evin küçüğü, her istediğini yaptık gibi
ama çocuk kendisini engeleyemez, sorunu kabul edip çözüm arayışına geçmeniz iyi.
öğretmen ile çocuğun arası iyi olursa onun sevgisini kaybetmemek için uyum göstermeye çalışır.
senin avantaşın IQ nun yüksek olması.
bir kısım hiperaktiflerde IQ düşük oldugundan, öğrenme zor oluyor.
kaldı ki bir de IQ su yüksek çocugum için ne yapabilirim, nasıl bir eğitim verebilirim diye de düşünmelisin bence
pedelerini ben de seviyordum ama sanki sonradan bozdular bi daha almadım.
ama günlük pedi harika
ben molped kullanıyorum orkidden daha iyi gibi gliyor orkidin yapışkanları iyi değil.
senfat ne zamandır soracam unutuyorum nerde psikologsun?
adliyede filan mı??
rehber öğretmenliği mezunuysan seni de öğretmen sayabiliriz :))
senin kızın hiperaktif değil ama değil mi
bir konunun başladım okumaya başka türlü sorunlardann bahsediyorsun
tamamını ve diğer konuları okuyamadım ama
ilk sayfalarda psikolojik gibi geldi, patalojik bir sorun dedğil.
sporun her türlüsü iyidir
ancak mükemmeliyetçiliği varsa bireysel sporlarda başarısız oldugunda dünya başına yıkılır.
oysa takım sporu oldugunda başarısızlığında hayatın doğal bir parçası oldugunu,
sevinci hep birlikte paylaşmanın keyfine varır, benciikten kurtulur. arkadasının canı yandıgında o da üzülür. ayrıca başarısızlığı da paylaşır, tek kendini değil tüm grubun sucu oldugunu kabul eder.
oğlan tv izliyor da hızlı yazıyorum ona döneceğim.
ahahhha
senfat
ben sana ramdaki uzmanın bana söylediği tavsiyeyi diyeyim mi
ver bir mimarın yanına ...dedi bana
eski adıyla çocuk esirgeme
yeni adıyla aile ve sosyal politikalar bak.
adliyelere de bilir kişi olarak çağırılıyoruz. velayet hususunda ya da çocuk ifadeleri alınırken
özgüven eksikliğine de bireysel sporlar iyi gelir sanırım değil mi
kızımda da mükemmelliyetçilik ve özgüven eksikliği var
uzmanın cümlesiyle söyleyeyim 'özgüven yerlerde'
bireysel mi tavsiye edersin
yanlış alıntı
loveli sana sormuştum
ama tabi tüm fikirlere açığım
canım ben artık garantibankasıyla çalışıyorum
arbitraj makası daha düşük olduğu için
eczacılığın bayan için güzel olan yanlarını eczane açınca yaşayabileceğim ancak. şimdilik çok yoğun çalışıyorum.
kızlar ben 87 doğumluyum, var mı aranızda 87li
kızlar grip oluyorum galiba, var mı tavsiyeleriniz?
ben sezonu açtım, kışın 10 defa falan grip geçiririm, napıcam bilmiyorum bu halimle :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?