Kirli Çıkılar )))

bence sadece hareketli bir çocuk dikkat dağınıklığı yoksa verilen işi yapıyorsa daha ne olsun okulda verilenler ona sıkıcı geldiğinden sıkılıyor ve hareketleniyor spora yöllendirmek çok faydalı olacaktır özellikle tekım sporlarını tavsiye ederim voleybol futbol basketbol gibi grup iletişimini de beraber hareket etmeyi sağlar kendini kontrolü öğrenir ben beden eğitimi öğretmeniyim o yüzden bu konularda yani spor konusunda takım sporlarını tavsiye ederim

geçenlerde akşam oturmasına bir eczacı bayan geldi, eşimin arkadasının eşi.
ilk defa tanıştım.
onun eczanesi varmış ve kapatıp hastaneye geçmiş. maaşı düşükmüş ama eczaneyi kapatmış olmaktan çok memnun. insanlarla uğraşmaktan bıkmış. öyle anlattı.
ama senin kötü deneyimin olacak demiyor
mutlaka denemelisin eczane açmayı

canım hiç olur mu burda her konuda deneyimlerimizi paylaşıyor ki burası öyle güzel giderek de güzelleşiyor çok şükür
bu arada ben ne kadar saçma yazıyorum yahu
türkçeyi katlettim
kafamın karışıklığı yazıma da yansıyor,zaten normalde benim yazım da okunmaz
kusura bakmayın artık
aynı şeyi bazen ben de düşünüyorum yazdıklarıma bakıyorum devrik cümleler, yanlış konulmuş ekler..
diyorum sanki bi ergen yazmış bunları
sanırım heycanlanıyoruz bazen ondan oluyor..
ben eczacılığa en çok kapalı çalışılabildiği için ve istediğin saat gidebileceğin için çok beğeniyordum.
yok canım ben böte mezunu değilim benimki tef
yani teknik eğitim mezunuyum bilgisayar sistemleri öğretmenliğinden şimdi teknoloji fakültesi oldu bizimkiler.
bizim derslerimiz elektronik ve mühendislik dersleri ağırlıklıydı. böteyi ise okuması kebaptı ama işe atılınca da teknik eğitim mezunu olmak daha güzel oluyor. meslek lisesinde bütün derslere giriyorsun hep atölye dersi oluyor. mesela bizim 12 saatlik web tasarımı dersimiz var 2 saat ders anlatıyorsam 2 saat çocuklar uygulama ve projeler yapıyor güzel oluyor çok yorulmuyorsun.
böteciler ilköğretimde görev yapıyor ve 2 şer saatlik dersler oluyor şimdi onlar da çok azaldı çocuklara not vermiyolar çocuklar öğretmeni hiçe sayıyorlar filan sıkıntılı yani.

neyse bakalım sen de market tasarrufuna başlıyorsun.. hayırlı olsun kirli çıkı

dedim ya bimden aldığım sabit şeyler hep vardır.
puding, krem şanti, süt, zeytin yağı, makarna, çamaşır suyu... bunlar hem çok çok ucuz hem de güzel

özgüven eksikliğine de bireysel sporlar iyi gelir sanırım değil mi
kızımda da mükemmelliyetçilik ve özgüven eksikliği var
uzmanın cümlesiyle söyleyeyim 'özgüven yerlerde'
bireysel mi tavsiye edersin
yanlış alıntı
loveli sana sormuştum
ama tabi tüm fikirlere açığım

Son düzenleme:

takım sporları küçük çocuklarda (hiperaktiflerde) antremanlarda sırada beklemeyi, sabrı, özgüveni, başarı ve başarısızlığı tatmayı, rekabeti ve en önemlisi
içinde biriken enerjiyi boşaltmasını sağlar

papatya hiperaktifler 1. sınıfta çok çabuk farkedilir, yani sırada oturmak istemez, arkadaslarıyla çok geçimsiz olur.
ama senin oğlan 2. sınıfta sanırım.
yani öğretmenin ve arkadaslarını uğraştırmıyor sanırım.
çok hareketliyse verilen ilaç denenebilir.
tereddütte kalırsanız ankara ya da antalya da bir yere daha gidebilirsiniz.
bu durumda aile önce kendini suçlar, biz şımarttık, tek çocuk ya da evin küçüğü, her istediğini yaptık gibi
ama çocuk kendisini engeleyemez, sorunu kabul edip çözüm arayışına geçmeniz iyi.
öğretmen ile çocuğun arası iyi olursa onun sevgisini kaybetmemek için uyum göstermeye çalışır.
senin avantaşın IQ nun yüksek olması.
bir kısım hiperaktiflerde IQ düşük oldugundan, öğrenme zor oluyor.
kaldı ki bir de IQ su yüksek çocugum için ne yapabilirim, nasıl bir eğitim verebilirim diye de düşünmelisin bence

pedelerini ben de seviyordum ama sanki sonradan bozdular bi daha almadım.
ama günlük pedi harika

ben molped kullanıyorum orkidden daha iyi gibi gliyor orkidin yapışkanları iyi değil.

senfat ne zamandır soracam unutuyorum nerde psikologsun?
adliyede filan mı??
rehber öğretmenliği mezunuysan seni de öğretmen sayabiliriz :))

Son düzenleme:

senin kızın hiperaktif değil ama değil mi
bir konunun başladım okumaya başka türlü sorunlardann bahsediyorsun
tamamını ve diğer konuları okuyamadım ama
ilk sayfalarda psikolojik gibi geldi, patalojik bir sorun dedğil.

sporun her türlüsü iyidir
ancak mükemmeliyetçiliği varsa bireysel sporlarda başarısız oldugunda dünya başına yıkılır.
oysa takım sporu oldugunda başarısızlığında hayatın doğal bir parçası oldugunu,
sevinci hep birlikte paylaşmanın keyfine varır, benciikten kurtulur. arkadasının canı yandıgında o da üzülür. ayrıca başarısızlığı da paylaşır, tek kendini değil tüm grubun sucu oldugunu kabul eder.

oğlan tv izliyor da hızlı yazıyorum ona döneceğim.

ahahhha
senfat
ben sana ramdaki uzmanın bana söylediği tavsiyeyi diyeyim mi
ver bir mimarın yanına ...dedi bana

eski adıyla çocuk esirgeme
yeni adıyla aile ve sosyal politikalar bak.
adliyelere de bilir kişi olarak çağırılıyoruz. velayet hususunda ya da çocuk ifadeleri alınırken

şimdi doktora çıkıyoruz
akşam yazarım canım hem kızımın durumunu hem gelişmeleri
bir ay önce gitmiştik en son
bakalım bugün neler olacak

ahahhha
senfat
ben sana ramdaki uzmanın bana söylediği tavsiyeyi diyeyim mi
ver bir mimarın yanına ...dedi bana

canım IQ yüksek olan papatya için yazmıştım
ama senin kzının mutlaka bir sanat dalına yeteneği çıkacaktır
ama kesinlikle sen öğretme
o da çamurla ilgilenebilir, ama kursa gitsin
müzik aleti çalabilir.

eski adıyla çocuk esirgeme
yeni adıyla aile ve sosyal politikalar bak.
adliyelere de bilir kişi olarak çağırılıyoruz. velayet hususunda ya da çocuk ifadeleri alınırken

hmm bu yüzden çocuk konularında bu kadar bilgili ve tecrübelisin.
bizim arkadaşın eşi adliyede psikolojik danışman.
ama onlar artık çocuklardan çok suçlara yönelik uzmanlaşıyorlardır.

al-sat yaparak 2 gün de toplamda 59 dolar karelde ederek bu haftayı kapattım Allah bereket versin :))

bireysel sporlar eğer yapabilirse iyi gelir neye yetenekli olduğunu bulman lazım önce

canım ben artık garantibankasıyla çalışıyorum
arbitraj makası daha düşük olduğu için

cevabın için teşekkür ederim farmasi, garanti hesabım vardı ama kapattım ne yazıkki şmdi baktım kredi kartı hesabımdan da ona bağlı olarak tl usd vadesiz hesap açabiliyorum ama sanırım altın hesabı için bankaya gitmem gerekiyor değil mi?

selam ben de eczacıyım. nerde çalışıyorsunuz merak ettim. benim de 1 senedir eczanem varda şimdi ki aklım olsa eczacı olurmuydum bilmiyorum. eczanemn bulunduğu semt itibariyle hastalarıma bir şey anlatna kadar devee kesin hendek atlatırım.

hoş güzel yanları yok mu elbette var. mesela bir işleri görülünce ALlah razı olsun kızım diyorlar yaa herşeye değiyor...

kızlar ben 87 doğumluyum, var mı aranızda 87li
kızlar grip oluyorum galiba, var mı tavsiyeleriniz?
ben sezonu açtım, kışın 10 defa falan grip geçiririm, napıcam bilmiyorum bu halimle :2:

kızlar ben 87 doğumluyum, var mı aranızda 87li
kızlar grip oluyorum galiba, var mı tavsiyeleriniz?
ben sezonu açtım, kışın 10 defa falan grip geçiririm, napıcam bilmiyorum bu halimle :2:

şu barış mançonun şarkısı var ya nane limon kabuğu ben onu yapıyorum
nane limon zencefil tarçın çörek otu bunları bir taşım kaynatıyorum sonra balla karıştıryorum oğluma içiriyorum çok iyi geliyor

ZENCEFİLLİ BALLI LİMON ŞURUBU
Malzemeler:
1 adet orta boy kavanoz
kavanozun yarısını dolduracak kadar taze zencefil
1 limon (dilimlenmiş)
yeteri kadar bal
Hazırlanışı:

Zencefilin kabuklarını soyun ve incecik (jülyen doğrama) dilimleyin. Kavanoza yerleştirin ve limonları da ilave edin. Üzerine balı ekleyin. Kapağını sıkıca kapatın ve buzdolabına kaldırın.
Kullanırken; bir çay bardağına 1 dilim limon, zencefil şurubundan bir ya da iki yemek kaşığı koyun ve üzerine sıcak su ekleyerek karıştırıp için.
Sıcak olarak içtiğiniz gibi aynı miktardaki karışıma soğuk su ya da soda ekleyerek de içebilirsiniz.
Karışım buzdolabında 2-3 ay bekleyebilir.

Toz zencefil ve karabiberi küçük bir kavanozda balla karıştırıp her sabah bir çay kaşığı tüketiyorum 4-5 yıldır grip ve soğukalgınlığı yaşamadım.

öksürük çayı" ( 1 yaş üstü çocuklar için )

Bir su bardağı kaynar suya;

Bir tutam Ihlamur,

Bir tatlı kaşığının yarısı Rezene,

Bir tatlı kaşığının yarısı Anason (sakinleşmesi için),

Bir iki tane Hatmi çiçeğini atıp bardağın üstünü kapatın ve demlenmesini bekleyin.

İçine bir tatlı kaşığı bal koyun.

5 dakika sonra çift kat tülbentle iyice süzerek ılıtın..

Boğaz tahrişine de iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…