- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
öğretmen arkadaşlar bizim ek gösterge 3600 olmuş galiba maaşlarda artış var dikkatinizi çekti mi
ben 123 tl fazla para aldım
ben dün test yaptım çizgi silik çıkınca kan verdim kesin sonuç olsun diye değer 245 çıktı daha çok küçük 2 haftalık falan dedi ultrasonda görünmez dedi vajinal ultrasondada görünmeyebilir dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı 2 haftalık belli olur mu
çok şaşkınım :) ne diyeceğimi ne yazacağımı karıştırıyorum
doğru mudur sizce???
kızlar 2 gun önce eşimin tüm yazlık ve kışlık kıyafetlerinden giymek istemediklerini ayırdık. takım elbise, montlar, gömlekler, kazaklar....
alışveriş yapmasını o kadar çok seviyorki, ben sevmem o kadar alış verişi.
poşetlere doldurdum, düşündüğüm kişilere vereceğim.
birkaç da mutfak eşyası ayırdım poşetlere
evden birşeyler gittiğinde o kadar mutlu oluyorum ki, üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum. insanlar aldıkça mutlu olur, ben evden eşya, kıyafet azaldıkça mutlu oluyorum.
ne kadar çok eşya o kadar fazla temizlik gerektiriyor.
sorularına cevap yazacagım bu gece.
ben 2 aydır kitap okuyorum. 4 kitap bitirdim bu gece yeni bir kitaba başlayacagım. bebekle çok sık okunmuyor ama kafa dagıtıyor.
uzun süredir film izlemiyordum. bu hafta 3 film izledim. sabah erken uyanıp izliyorum.
bir de örgü örmek sıkıntı gideriyor. evine peluş halılardan örebilirsin. ev için örgü topiğinde modeller var. kendine şal, atkı örebilirsin.
teşekkür ederim canım örgü örmek çok iyi geliyor atkı şal boyunluk hırka kazak süveter lif bunun gibi bir sürü bir çok şey ördüm
kendime kalın sakallı iplerden yatak odası halısı örüyorum küçüklüğümden gelen bir hobi diyelim buna
bebek konusunuda mayısa erteledim nisan mayıs gibi hamile kalmış olsam en kötüsü ters bir durumla bebeği kaybedersem yaz tatilen den k gelir ve yeniden toparlanmak için yaz tatli iyi bir süreç üstelik ben hep yatmak zorunda kalırsam eşimde yaz tatlinde hep benimle ilgilenir özellikle ilk aylar en sıkıntılı oldugu eylül ekim gibi de hep raporlu olurum baksana erken doğum riskim çok yüksek kasıma kalmaz doğar bebek yeni okul döenmi hiç başlamamış olurum eğer sağ salim doğarsa gerisi tefferruat ooooooooo
ama bebeğimi yine kaybedersem sabır sabır sabır diye yeniden hayal kurmaya başlayacağım
geçen sene ablamla birlikte hamile kalmıştık aramızda bir hafta 10 gün vardı herşeyimizi birlikte heves edip hayal kuruyorduk ben bebğimi kaybettim hayatın cilvesi bu ablamın doğumundada yanında olmak zorundaydım hastanede bebekle ben ilgilendim ilk mamasını ben verdim bir hafta ben baktım ablam sezeryanlıydın offfff bugün yiğenimin doğum günü yaşasaydı bebeğiminde doğum günü kutlayacaktık ama şimdi minik bir mezera bakıp ağlamaktan başka çare yok
arkadaşlar ben de dertlenebilir miyim?
ara ara kızımın yaşıtlarından farklı davranışları olduğundan bahsediyordum
hatta muayene bile ettirmiştim
tesadüfen otizmle ilgili bir yazı okudum dün. kızımın da bu tür davranışlardan bazılarını sergilediğini farkettim
tabi eşimle okuduk evet bizim kızda benzer özellikler vardı
yaşıtlarını istememesi, yabancılardan korkma, halen pek konuşmaması, diğer çocukların varlığında izole oyun oynaması vs..
tabi acaba?? lar kafamızda..
hemen adak adadı eşim
bugün bir merkezden randevu aldık daha detaylı muayene olması için
1-1.30 saatlik bir oyun oynama süreci geçirdi psikologlarla oyun oynadılar
bazı ölçekler doldurduk kriterleme için.
her oyuncağı amacına uygun oynaması, doktorlarla ilgilenip iletişime geçmesi, adına tepki vermesi, ağlayan bir çocuk gördüğünde yanına varıp onun da ağlaması, su ve mama istemesi, bizi taklit etmesi gibi özelliklerini çok olumlu buldular zaten verdikleri ölçekte de "otizm ihtimali yok" çıktı
bir ohhh çektik
ailede dahi zekalı olup olmadığını sordular
dayısında olduğunu anlattık. o da küçükkken sosyal ilişkileri zayıf bir çocuktu gelişimi yavaş olmuştu. annem de muayenedeydi o da anlattı
diğer çocukları sallaması, cool cool davranması, onları istememesi bunun belirtileri olabilir dendi
şok olduk tabiki. biz gerileme var diye götürdük böyle bir ihtimal bizi şoka soktu
ama tabi dünden beri yaşadıklarımız yani anlatamam arkadaşlar paylaşmak istedim
Allahım çocuk sahibi olmak ne zor şeymiş gerçekten
Allah her isteyene versin, olanlara da acısını zor gününü göstermesin diyorum
amin.
tesadüfen otizmle ilgili bir yazı okudum dün. kızımın da bu tür davranışlardan bazılarını sergilediğini farkettim
yaşıtlarını istememesi, yabancılardan korkma, halen pek konuşmaması, diğer çocukların varlığında izole oyun oynaması vs..
hemen adak adadı eşim
her oyuncağı amacına uygun oynaması, doktorlarla ilgilenip iletişime geçmesi, adına tepki vermesi, ağlayan bir çocuk gördüğünde yanına varıp onun da ağlaması, su ve mama istemesi, bizi taklit etmesi gibi özelliklerini çok olumlu buldular zaten verdikleri ölçekte de "otizm ihtimali yok" çıktı
bir ohhh çektik
dayısında olduğunu anlattık. o da küçükkken sosyal ilişkileri zayıf bir çocuktu gelişimi yavaş olmuştu. annem de muayenedeydi o da anlattı
diğer çocukları sallaması, cool cool davranması, onları istememesi bunun belirtileri olabilir dendi
şok olduk tabiki. biz gerileme var diye götürdük böyle bir ihtimal bizi şoka soktu
amin.
hemen adak adadı eşim
bir ohhh çektik
amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?