Kirli Çıkılar )))

Kızlar ev hanımı olarak birikim mümkün değil anladım
Eskiden çok saçma gelirdi para toplanan günler şimdi ben de annemin arkadaşlarının gününe girdim :)
Ufacık para toplanıyor bir dahki ay bende olacak 300 lira toplanacak
Ama yeri hazır :))
Salona bi tablo alıcam begenmiştim önceden zaten fiyatı üçyüzden fazla pazarlıkla düşürtebilirim inşallah
Ama kızın bayram paralarını attım hesabıma 1200 lira
altın düşmüş diye bir de altın fonu aldım işbankasından çıkarsa kardayım :)

amin canım inş gözünüz aydın canım çok şükür bişey çıkmamış bende yazdıklarının başını okuyunca bi tedirgin oldum kalbim hızla çarpmaya başladı ama drların söylediği şeyler var bizde bi rahatladım şöyle.

canım neyse çok şükürki korkulan olmamış hamdolsun
Allah a bize sağlıklı çoçuklar verdiği için ne kadar şükretsek azdır
umarım adağınıza en kısa zamanda yapabilirsiniz
benim kızım da 10 aylık
ben de hipotiroidi var yani tiroid bezim az çalışıyor bu durum bebeklerde olursa zeka geriliğine sebep oluyormuş
ilk zamanlarda ben de bunun için çok endişelenmiştim ama zaten ilk günlerde topuktan aldıkları kanda buna bakılıyormuş
bir problem çıkmadı çok şükür
rabbim benim ve topikteki tüm arkadaşların yüzünü çoçuklarımızdan güldürsün inşallah amin

hanımlarr
ben her maaş zamanı eşimden 650 mutfak masrafı alıyorum 250 de harçlık alıyorum ama bu paranın hepsini harcamıyorum
tabiiki bu paranın sağından solundan biraz kırpıp birikime atıyorum mesela geçen ay
böyle kırparaktan 200 tl ayırdım birikime Allah bereket versin amin eee benim maaş zaten direk birikime gidiyor eşimin de bundan haberi var
ama mutfak masrafı ve benim harçlıktan birikim yaptığımdan haberi yok. haberi olsa istemez ama sonradan süpriz yapmayı seviyorum
birde Allah kısmet ederse inşallah seneye ev almak istiyoruz o yüzden peşinat biriktirmeye çalışıyorum.

topuktan alınan kan sadece fenilketinuriye bağlı zeka geriliğine bakılıyor.
oğlunun davranışları ayıyla uyumluysa sorun yoktur. için rahat olsun.

topuktan alınan kan sadece fenilketinuriye bağlı zeka geriliğine bakılıyor.
oğlunun davranışları ayıyla uyumluysa sorun yoktur. için rahat olsun.

adanada dermancan ismindeki özel bir polikliniğe götürmüştüm kızımı çoçuk hastalıkları uzmanına
o doktor söylemişti topuk kanında hipotiroidiye bakılıyor diye zaten çoçuk uzmanı kızımda elhamdülillah
bu problemin olmadığını söylemişti
canım yinede ilğin için teşekkür ederim

Allah bereket versin canım..
sen Kuran kurs öğreticisi miydin canım sanki öyle gibi hatırladım bi an:44:

ben de şu an itibariyle birikime 2800 tl atmış bulunmaktayım kızlar
daha iki arkadaş gün parasını vermedi.
olar da 200 tl verdi mi hedefime ulaşcam inşallah.
yanımda harcamalık para yok.
daha eşimi de tırtıklıycam.
belli olmaz tırtıklama miktarına göre biraz daha atarım belki

ama öbür ay tedavi için bi doktora gitcez ortalama 500 tl gitcek ona belki de daha fazla onun için bu aydan da biraz ayırıp birikimi 3000 de bırakayım da diyorum

evet canım doğru hatırlamışsın ben Kuran kursu öğreticisiyim
Allah senin birikimlerinede bereket versin
inşallah tedavin olumlu olur Allah sana da hayırlı bir bebiş verir inşallah

[video=youtube;sPFKk17sDY0]http://www.youtube.com/watch?v=sPFKk17sDY0&feature=related[/video]

ha ha ha benimki 9,5 aylık erkek olunca, seninkini de hemen erkek diye düşündüm.

evet dediğin gibi ona baglı hastalıklara da bakılıyormuş.

ha ha ha benimki 9,5 aylık erkek olunca, seninkini de hemen erkek diye düşündüm.

topuk kanında hipotiroidi ye de bakılıyor hatta benim oğlumda çıkmıştı nasıl ama nasıl üzülmüştüm. hemen ilaç tedavisine başlandı. (aile hekimliği hemşiresi arayıp haber vermişti) oğlum daha 12 günlüktü. sabah hapı eritip veriyordum. beslemek yasaktı 45 dk kadar. sonra takiplerinde hormon değerleri normle döndü geçici hipotiroidi grubuna giriyormuşuz. çok şükür önce ayda 1 defa sonra 3 ayda 1 defa kan değerlerine bakıldı. hep normal çıkıyor. zaten takipten çıktık artık. çok önemli bir hastalık ilk 2 ayda farkedilmez ve tedaviye başlanmazsa zeka geriliğine yol açıyormuş.

çok şükür atlatmışsınız. Allah kimseyi çocuguyla sınamasın.

canım msj sayım 100 e ulaşmadığı için özelden atamıyorum
evet benim kızım ocak doğumlu

Tasarruf cihazı hakkında bilgisi olan duyan kullannan var mı
elektrik tasarruf cihazı ve doğalgaz tasarruf cihazları faturada bir miktar azalma sağşıyormuş ama pek bir bilgim yok netten araştırıyorum olumluda olumsuzda çok yorum var görüşleriniz nelerdir

[Bgünaydın hayırlı sabahlar kirli çıkılar ][/B]

günaydın kirli çıkılar.
dün hastaneye kontrole gittik.
çok şükür, bebek iyi, 600 gr olmuş
ben de bi ayda 4 kilo almışım.
geçen hafta sağlık ocağında da uyardılar, dün doktorum da uyardı, çok hızlı kilo alma dedi
ama şöyle bi durum var, geçen haftadan beri kilomu koruyorum.
tabi korurken et, süt, yoğurt, meyve, bunları kısmıyorum.
hamur işi, ekmek, tatlı ve kızartmadan uzak duruyorum.
zaten tatlı ihtiyacımı yaş ve kuru meyvelerden yeterince alıyorum.
bi dahaki ay ideal bi kiloda gidersem doktora kendime yaş pasta ödülü koydum
yürüyüş bandım yok, havalar da soğuk, ama bizim evin koridoru uzun, akşamları 35-40 dk yürüyorum
hem yürümek hamileler için en iyi spormuş.
birazdan hastaneye gidicem yine, şeker yükleme testini yapıcaklar.
aç gel dediler, şu an çok açım, bi an evvel gideyim bari.

huzurlu, mutlu, sağlıklı bi haftasonu geçirmeniz dileğiyle

günaydın arkadaşlar
bunu ben de merak ediyorum
haberlerde falan çok çıktı otdüden onaylı patetnli diye
alıp memnun olmayan tanıdıklarım var
ama istanbulda bir ilçe okullarına uyguladı bunu
bu aletler ve tasarruflu ampülleri kullandılar hatta yeşil okul muydu neydi projenin adı
sanırım sahteleri de var işe yaramayan ama orjinalini resmi kurum kullanıyorsa gerçeğini arayıp bulmak lazım
onun işe yarayacağını sanıyorum

maşallah diyelim sağlıkla büyüsün inşallah

Allah tamamına erdirsin canım , hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…