Kirli Çıkılar )))

canım ben laborantım:) yane işim bu benim hergün kaç tane gebelik testi yapıorum sonuçlarını kontrol ediorum kart testlerden yapmışsınki bunların yanlış çıkma ihtimali çok çok çok zayıf eğer silik çıktıysa yüzde 99 hamilesin demektir:) şimdiden hayırlı olsun diyim ben şimdiye kadar silik çıkıpta hamile olmayan kimseyi görmedim:) normal değer 90 civarıdır max fakat senin değerin 245 çıkmışki buda testin dogru oldugunu kanıtlar 2 haftalıkken testte çıkar 9. güne kadar kart testte çıkar ama daha küçükse yane bir haftalık yada 8 günlükse çıkmayabilio 10. günden itibaren kart testtlerde gölge şeklinde belli olur ve tabiki testlerde belli olur fakat ultrasonda görünmesi için en az 5 hafta gerekio:)

canım ben çeyizimdeki yastıkların hepsini annem saolsun kaz tüyü almış o kadar paralar saçıp sen 16,5 iyi almışsın:) fakat kaynanacımda 2 tane elyaf doldurup verdi bana eksik olmasın ben kaz tüyünden çok memnunum ama varla yok gibi bi yastık yani yatınca yatakla bir oluyo resmen bana çok alçak gelio elyaflarda çok yüksek bende çareyi iki tane kaz kaz tüyü yastık kullanmada buldum:) rahatsız olursan ikisinide sen al:)

elektrik faturası demişsiniz yarama öle bi basmışsınızki bu konuda hatta topik açtım ben bizim ilk elektrik faturamız 87 tl geldi evde bi ben yaşıodum aşırı fazla sonra 67 geldi gene fazla evlendik faturlar şöle sırasıyla
16.5
7.30
0.60
bu ayda 0.50 tl yane 1 tl bile diil yok dedik bu böle olmıcak eşim bu gün aramış bedaşı adam demişki şu ana kadar alınmayan tüm faturalar toplu alıncak bari 2 taksit yapsalardı
aslında bu kadar beklememin sebebi bazen fatura yazılırken yanlışlık oluyo bidaki ay yüklü gelcek die bekledik ama yok gelmedi her defasıda düştü fatura bu ay toplu şekilde fatura gelcekmiş kendi kendimizi ihbar etmeseymişiz bide ceza yiycekmişiz adam öle demiş teşekkür etcekleri yerde:)
yane bu ay gereksiz masraflar her yerden çıkmaya devam edio
oynamıcam artık ben yapamıorum bu birikm denen şeyi of ya
eşimin saolsun çok çok ince düşünmesiyle birilikte bes 'ede üye oldum bu ay bes hem kredi kartında kesilcek geçen ayınki,hemde bu ay kesilcek bu ayınki yane fazladan 330 da ordan vurdu bize bu ay çok sıkıştıgımız için faturalar otomatik hesaptan -130 a düşmüş oh oh oh dedim:) ve bitmediiiiiiiiiiii daha geçen ay bi mağazaya 70 tl taksit ödemeyi unuttugum için bu aykiyle birlikte 140 ödicem ya hani ben 1250 lira biriktircektim daha öğrenim kredim duruyo... benmi çok umutsuzum yoksa cidden umutsuz vakamıyım?

sen umutsuz vaka isen ben konuşmayım gelirm ve giderim hiç tutmuyor gelir 4500 gelire 5500 gider oluyor her ay eksideyiz yani birkiminden geçtim ben 0 hedefim kısmaya çalışıyorum bakalımm
gelecek ay düzeltirsiniz rahat olll canım

sağlık mutluluk ve huzurla dolu geçmesini dilediğim güne merhaba hep birlikte inşaallah arkadaşlar…

herkese günaydınlarrrrr
bugün birçoğumuzun maaş günü şimdiden hayırlı birikimler inşallah

aaa arkadaşım çok sevindim seninde adana da olmana
kk da aynı topikte yazıştığımız bir hemşehrimin olması beni mutlu etti
bu arada nasılsın çoçuklar nasıl

elimize geçen 6000 den fazla neredeyse 16 saat çalışıyorum ev ödemeleri zaten 3000 tl diğer ayı göremiyorum bile

ben iki oğlumda da 5. haftamda öğrenmiştim... :)
her ikisinde de kan testi yaptırmadım...
çizginin silik çıkması, testin erken yapılmasından...
ben de ikinci de tam günümde yapmıştım silik çıkmıştı...
silik olsa da %99 hamilelik sözkonusu yani... :))
hayırlı olsun canım...
yazdıklarından çok da planlı olmayan, sürpriz bir hamilelik sezdim... :)

çok çok geçmiş olsun canım... :)
senden de bana bulaştı herhalde... :)
bu sabah öksürük,ağrı,ses kısıklığı ne ararsan var...
Rabbim bütün hastalara da, bizlere de şifa versin...

Günaydın kirli çıkılar
Hicri yılbaşınız kutlu olsun. Manevi olarak bol bereketli bir yıl olsun inşallah.

kızlar ilk hamile oldugunuzu kaç haftalıkken öğrenmiştiniz???
4 haftalıkken öğrendim ben.

Benim ilk değerim 172 'ydi. Panik yapma. Değer 1500 olmadan ultrasonda görünmez. 2 haftalık diye neye göre dedi bilmiyorum. Son adet tarihinin üzerinden kaç hafta geçtiyse bebek o kadarlık diye hesaplanıyor.
Tebrik ederim, hayırlı bir evlat olur inşallah

günaydınlar
class hayırlı olsun
karafilce meyra geçmiş olsun
kızım da hasta =(

çok istediğimiz bir hamilelikti
yumurta tembelliği oldugu için çatlatma iğnesi olmadan hamile kalamayacağımı söylüyordu doktor ama Rabbim verdi iğnesiz ilaçsız çok şükür
doktoruma göre adet görmeye yakın hamile kalmışım zaten (adet düzensizliği sorunum var o yüzden zamanı bilemiyorum işte)
Allahım isteyen herkese versin düşmanım bile kucağını boş koymasın inşallah....

öğretmen arkadaşlar bizim ek gösterge 3600 olmuş galiba maaşlarda artış var dikkatinizi çekti mi
ben 123 tl fazla para aldım

öğretmen arkadaşlar bizim ek gösterge 3600 olmuş galiba maaşlarda artış var dikkatinizi çekti mi
ben 123 tl fazla para aldım

kızlar banka hesap özetlerini biraz kurcalayınca gördüm ki o 123 tl şu lüzumsuz banka promosyonuymuş kısacası bana yararı yok

kızlar 2 gun önce eşimin tüm yazlık ve kışlık kıyafetlerinden giymek istemediklerini ayırdık. takım elbise, montlar, gömlekler, kazaklar....
alışveriş yapmasını o kadar çok seviyorki, ben sevmem o kadar alış verişi.
poşetlere doldurdum, düşündüğüm kişilere vereceğim.
birkaç da mutfak eşyası ayırdım poşetlere
evden birşeyler gittiğinde o kadar mutlu oluyorum ki, üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum. insanlar aldıkça mutlu olur, ben evden eşya, kıyafet azaldıkça mutlu oluyorum.
ne kadar çok eşya o kadar fazla temizlik gerektiriyor.

Son düzenleme:

karşımda sanki ruh ikizimi gördüm bir an ....:13::13:

meyraa, seyyahalemi geçmiş olsun kızlar..

bugün maaş günü hesapta 2000 civarı vardı az önce 1000 e düştü.
yarın da evin taksidi var 900 tl

dün sevindirik oldum.
eşimin maaşı anlaştıklarından 66 tl fazla yatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…