- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
ben dün test yaptım çizgi silik çıkınca kan verdim kesin sonuç olsun diye değer 245 çıktı daha çok küçük 2 haftalık falan dedi ultrasonda görünmez dedi vajinal ultrasondada görünmeyebilir dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı 2 haftalık belli olur mu
çok şaşkınım :) ne diyeceğimi ne yazacağımı karıştırıyorum
doğru mudur sizce???
merhaba hanımlar ben de cok sık yazamasam da devamlı takipteyim. sizler benim motivasyon kaynağımsınız
ben de bugün bimden 3 tane kaz tüyü yastık aldım. tanesi 16,50den toplam 49,5 ödedim. 2si kendime 1ini anneme aldım. annem cts günü aramıs 1 tane bulabilmiş. 2.yi de ben bulunca ona aldım. annem iyi ve saglıklı dediği için aldım daha önce hiç kullanmamıstım. sizin aranızda var mı kullanan? gercekten cok yumusak kafamı koyar koymaz göçüyor. ben cok yüksek yastık sevmem zaten tam bana göre gibi
bu arada yarın maaş günü inşallah bu ay 3 bin birikime ayırmayı planlıyoruz bi aksilik olmazsa..
benim elektrik faturası daha gelmedi ama bugün su faturasını aldım 17 tl..
elektrik faturası demişsiniz yarama öle bi basmışsınızki bu konuda hatta topik açtım ben bizim ilk elektrik faturamız 87 tl geldi evde bi ben yaşıodum aşırı fazla sonra 67 geldi gene fazla evlendik faturlar şöle sırasıyla
16.5
7.30
0.60
bu ayda 0.50 tl yane 1 tl bile diil yok dedik bu böle olmıcak eşim bu gün aramış bedaşı adam demişki şu ana kadar alınmayan tüm faturalar toplu alıncakbari 2 taksit yapsalardı
aslında bu kadar beklememin sebebi bazen fatura yazılırken yanlışlık oluyo bidaki ay yüklü gelcek die bekledik ama yok gelmedi her defasıda düştü fatura bu ay toplu şekilde fatura gelcekmiş kendi kendimizi ihbar etmeseymişiz bide ceza yiycekmişiz adam öle demiş teşekkür etcekleri yerde:)
yane bu ay gereksiz masraflar her yerden çıkmaya devam edio
oynamıcam artık ben yapamıorum bu birikm denen şeyi of ya
eşimin saolsun çok çok ince düşünmesiyle birilikte bes 'ede üye oldum bu ay bes hem kredi kartında kesilcek geçen ayınki,hemde bu ay kesilcek bu ayınki yane fazladan 330 da ordan vurdu bize bu ay çok sıkıştıgımız için faturalar otomatik hesaptan -130 a düşmüş oh oh oh dedim:) ve bitmediiiiiiiiiiii daha geçen ay bi mağazaya 70 tl taksit ödemeyi unuttugum için bu aykiyle birlikte 140 ödicem ya hani ben 1250 lira biriktircektimdaha öğrenim kredim duruyo... benmi çok umutsuzum yoksa cidden umutsuz vakamıyım?
ben adet günümde öğrendim test yaptım silik çıktı ertesi gün silik daha da belirgindi kan testi yaptım aynı günü 835 çıkmıştı dr gittiğimde 7 haftalıktı bir hafta sonra gittim sana söylenen döllenmedir canım
hayırlı olsun classscım ilk bebek mi
hemşerim benim ben de adanadayım
sen umutsuz vaka isen ben konuşmayım gelirm ve giderim hiç tutmuyor gelir 4500 gelire 5500 gider oluyor her ay eksideyiz yani birkiminden geçtim ben 0 hedefim kısmaya çalışıyorum bakalımm
gelecek ay düzeltirsiniz rahat olll canım
ben dün test yaptım çizgi silik çıkınca kan verdim kesin sonuç olsun diye değer 245 çıktı daha çok küçük 2 haftalık falan dedi ultrasonda görünmez dedi vajinal ultrasondada görünmeyebilir dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı 2 haftalık belli olur mu
doğru mudur sizce???
merhaba kızlar nasılsınız.
ben grip oldum sormayın misafir varken grip olmak baya zormuş.
arkadaşlar erteleyelim dediler ama o kadar hazırlık yaptım.
neyse okuldan bi arkadaşı çağırdım bekar sağolsun sabah 9 da evimdeydi.
hamuru yoğurdu, ppişileri kızarttı.
sonra diğer arkadaşlar geldi hallettik gittik yani.
menümde kıymalı pişi, çiğ köfte, revani ve tahinli kurabiye vardı.
turşular, nar ekşisi, yeşillikler, sos, şebit ekmek de yanında ikramlardı.
yanlız az önce makineye yerleştirirken yemek takımımın bi çay tabağını bi de geçenlerde aldığım bardağın bi tanesini kırdım 3 yıılık evliliğimin en sakar günüydü sanırım.
neyse hastalığıma veriyorum.
4 haftalıkken öğrendim ben.kızlar ilk hamile oldugunuzu kaç haftalıkken öğrenmiştiniz???
Benim ilk değerim 172 'ydi. Panik yapma. Değer 1500 olmadan ultrasonda görünmez. 2 haftalık diye neye göre dedi bilmiyorum. Son adet tarihinin üzerinden kaç hafta geçtiyse bebek o kadarlık diye hesaplanıyor.ben dün test yaptım çizgi silik çıkınca kan verdim kesin sonuç olsun diye değer 245 çıktı daha çok küçük 2 haftalık falan dedi ultrasonda görünmez dedi vajinal ultrasondada görünmeyebilir dedi 10 gün sonra kontrole çağırdı 2 haftalık belli olur mu
doğru mudur sizce???
ben iki oğlumda da 5. haftamda öğrenmiştim... :)
her ikisinde de kan testi yaptırmadım...
çizginin silik çıkması, testin erken yapılmasından...
ben de ikinci de tam günümde yapmıştım silik çıkmıştı...
silik olsa da %99 hamilelik sözkonusu yani... :))
hayırlı olsun canım...
yazdıklarından çok da planlı olmayan, sürpriz bir hamilelik sezdim... :)
Allah bereket versin.öğretmen arkadaşlar bizim ek gösterge 3600 olmuş galiba maaşlarda artış var dikkatinizi çekti mi
ben 123 tl fazla para aldım
öğretmen arkadaşlar bizim ek gösterge 3600 olmuş galiba maaşlarda artış var dikkatinizi çekti mi
ben 123 tl fazla para aldım
kızlar 2 gun önce eşimin tüm yazlık ve kışlık kıyafetlerinden giymek istemediklerini ayırdık. takım elbise, montlar, gömlekler, kazaklar....
alışveriş yapmasını o kadar çok seviyorki, ben sevmem o kadar alış verişi.
poşetlere doldurdum, düşündüğüm kişilere vereceğim.
birkaç da mutfak eşyası ayırdım poşetlere
evden birşeyler gittiğinde o kadar mutlu oluyorum ki, üstümden yük kalkmış gibi hissediyorum. insanlar aldıkça mutlu olur, ben evden eşya, kıyafet azaldıkça mutlu oluyorum.
ne kadar çok eşya o kadar fazla temizlik gerektiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?