Kirli Çıkılar )))

şimdi fark ettim benim yazı dilim çok bozulmuş cümleler devrik kopuk kelimlerde harflar yanlış yerde yada yutulmuş bir halde offff ben çok dağıtmışım kendimi biran önce konuşma ve yazı dilimi düzeltmeliyim bugüne kadar beni iyi anlamışsınız tebrik ederim

ahahha
akıllıbıdık vur dedik öldürdün canım be
ama sonuna kadar haklısın büyük bir bunalımın dibindeyim
ya çıkıcam ya batıcam bu aralar
hayırlısı olsun hakkımda
farmasiyle benim albüm var
olmayanlardan da bekleriz
merak ediyoruz
sen de koy fotonu canım

seni kırdıysam özür dilerim canım dedim ya biraz bozulmuş ifade yeteneğim hakikaten vur diyince öldürmüşüm

bende bir kaç fotografı ekledim

Son düzenleme:
şu an çok enteresan bişe fark ettim akıllıbıdık seyyah alemi fotolar albümde falan diyince bende bi albüme bkim diim anaaaa bi baktım kendimi sima olarak seyyah alemine benzettim:) profil resmine gözler renkli yuvarlak beyaz bi srat kumral küt saçlar
şu an eşimin pc sindeim kendi resmimi bulim kendiminkileride eklim bide sen bak bakalım seyyah alemi benziyomu:)

albüm yoook çatlarım şimdi hemen aç kapalıysa

ya kızlar bu foto işi ne güzel oldu. seyyahalemi,farmasi ve akıllıbıdık'la gerçekte tanışmış gibi oldum.bende ilk fırsatta foto ekleyeceğim inşallah.
beni merak eden olursa açar bakar

ya kızlar bu foto işi ne güzel oldu. Seyyahalemi,farmasi ve akıllıbıdık'la gerçekte tanışmış gibi oldum.bende ilk fırsatta foto ekleyeceğim inşallah.
Beni merak eden olursa açar bakar

zaten merak ettik
yok öle bi ara eklerim en kısa zamanda ekle
yalnız bigün burda bi tanıdıkla karşılaşıcam kesin

kilolar hemen fark ediyor değil mi 2 tanesinde istediğim kilodayım58
boydan beyaz kıyafetli olanda 65di galiba diğer boydan olanda ise 68 civarı az kaldı inşallah yeniden zayıf fotograflarımı da paylaşacağım acayip azimli uğraşıyorum bu konuda yılbaşına kadar 60kg şubat tatilinin bitimine kadar da 58 kg inmek en büyük hedefim şuan bundan başka birşey düşünmüyorum düşünemiyorum madem ki doktor bana çok kilolusun kilo almaya elverişlisin zayıfla dedi zayıflayacağım

inanmazsınız belki benim dudak şeklim göz şeklim bile değişti
gamzem yok oldu dudaklarım büzüştü resmen
ayak numaram 2 numara büyüdü
gıdığa falan hiç girmiyorum
kendimi tanıyamıyorum o derece
beni türkan şoraya benzetirlerdi
şu an türkan teyzeyle bile alakam yok ahahaha
kilo iğrenç bişey ,hemen kurtul
ha ben bişey yapıyor muyum
hayııııııııır

bende o kadar değiştim mi bilemiyorum ama yüzümün tonton halini basenlerimin geniş halini hiç sevmiyorum tunik giydiğimde hoooooop diye kaymalı üstümde öyle basenlere takılı kalınca deli oluyorum hadi gel birbirimiz motive ederek zayıflayalım bir ara allright günlük yazacaktı ama ne oldu bilmiyorum zayıflama tamamen motivasyon ve beyinden bitiyor yoksa sabah başlayıp akşama biten diyetler ve sporlardan ibaret olarak mazi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…