canım bende kullanıyorum o koku gidericden çok güzel kokuyor bende bu sıkıntı 10 gündür var bir kaç kez deterjan hiç erimemiş yada yayılmış olarak sepetlerde kalmış olarak çıktı şimdi tuzunu yeniledim parlatıcısı koydum içinide tamamen cifledim fırçayla takılan çıkan pervaneli heryerini yıkadım çamaşır suyuda ekleyip boş çalıştırıyorum yarın yeni bulaşıkları yıkarken göreceğiz yoksa servisi çağıracağım teşekkürler fikirleriniz için
canım bana göre senin gidişatın bana pek iç açıcı gelmedi sanki bir bıkkınlık sıkkınlık isteksiklik hareketsizlik moduna giriyor gibi aman dikkat et yoksa toparlanmak zor olur üst üste ağır oldu belki ama hareketlenmeye çalış önümüz kış canlılık için ilkbahara daha çok var bu arada yaş kaç
bu merak kısmını bende çok merak ediyorum aslında fotograflarımızı paylaşabiliriz birbirimizi görmek için ne dersiniz
ben bi merakla heyacanla baktım ama göremedim canımseni kırdıysam özür dilerim canımdedim ya biraz bozulmuş ifade yeteneğim hakikaten vur diyince öldürmüşüm
bende bir kaç fotografı ekledim
albümlerim herkese açık şu an , beni görmek isteyen görebilir
seni kırdıysam özür dilerim canımdedim ya biraz bozulmuş ifade yeteneğim hakikaten vur diyince öldürmüşüm
bende bir kaç fotografı ekledim
ben bi merakla heyacanla baktım ama göremedim canım
canım şimdi gördüm yarum bile yaptım.sende çok güzelmişsin.özellikle zayıf olduğun fotoyu çok beğendim.ayarlarda sadece arkadaş listesi görebiliyor işaretliymiş pek anlamam bu ayar kısmını şimdi değiştirdim umarım görebilirsin tonton beni
şu an çok enteresan bişe fark ettim akıllıbıdık seyyah alemi fotolar albümde falan diyince bende bi albüme bkim diim anaaaa bi baktım kendimi sima olarak seyyah alemine benzettim:) profil resmine gözler renkli yuvarlak beyaz bi srat kumral küt saçlar
şu an eşimin pc sindeim kendi resmimi bulim kendiminkileride eklim bide sen bak bakalım seyyah alemi benziyomu:)
albüm yoook çatlarım şimdi hemen aç kapalıysa
albüm yoook çatlarım şimdi hemen aç kapalıysa
ya kızlar bu foto işi ne güzel oldu. Seyyahalemi,farmasi ve akıllıbıdık'la gerçekte tanışmış gibi oldum.bende ilk fırsatta foto ekleyeceğim inşallah.
Beni merak eden olursa açar bakar
kilolar hemen fark ediyor değil mi 2 tanesinde istediğim kilodayım58
boydan beyaz kıyafetli olanda 65di galiba diğer boydan olanda ise 68 civarı az kaldı inşallah yeniden zayıf fotograflarımı da paylaşacağım acayip azimli uğraşıyorum bu konuda yılbaşına kadar 60kg şubat tatilinin bitimine kadar da 58 kg inmek en büyük hedefim şuan bundan başka birşey düşünmüyorum düşünemiyorum madem ki doktor bana çok kilolusun kilo almaya elverişlisin zayıfla dedi zayıflayacağım
farmasicim senin fotolarına da baktım sende çok güzelsin canım.
zaten merak ettik
yok öle bi ara eklerim en kısa zamanda ekle
yalnız bigün burda bi tanıdıkla karşılaşıcam kesin
inanmazsınız belki benim dudak şeklim göz şeklim bile değişti
gamzem yok oldu dudaklarım büzüştü resmen
ayak numaram 2 numara büyüdü
gıdığa falan hiç girmiyorum
kendimi tanıyamıyorum o derece
beni türkan şoraya benzetirlerdi
şu an türkan teyzeyle bile alakam yok ahahaha
kilo iğrenç bişey ,hemen kurtul
ha ben bişey yapıyor muyum
hayııııııııır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?