Kirli Çıkılar )))

kablosuz blendır mı ?
benim braun blendırım var, tekli kablolu o da.
bir de şöyle büyük bir set almıştım braundan. içinde 2 saklama kutusu vardı hava almayan, parçalayııcı ve blendır da içinde 7-8 parçalıydı galiba.
annemin evinde duruyor öyle kutuda paketli, almadım. 2007 de almıştım çeyize. evlenirken getirmedim. kablosuzmuş şimdi netten baktım.
bir dahaki gidişimde alayım bari o kutuyu.

alışıyor valla
ben 3e kadar derse gidip atelyeye gelip fseramik fırınını doldurup bikaç parça seramik yapıp pişen fırını beklerken uyumamak için balığa gidip gelip fırını çıkardığım hiç uyumadan derse gittiğim 35-40 saat ayakta durduğum günleri düşünüyorum da
pes yani
bence çocuk çok etkiliyor
ben resmen yaşlandım doğumdan sonra
dayanıksız sağlıksız bişey olup çıktım

ahanda öle bi fırın gecesinden kendi ellerimle kızılırmaktan tuttuğum yayın balığı

karanfilce bilir
ya o kampüse gidip derse girip sabaha kadar okey oynayıp sabah da merama gidip akşama kadar girdiğimiz formasyon dersleri
nasıl ayakta kalıyormuşuz acaba
biri konyanın bir ucunda diğeri bir ucunda
ve dahası o okul nasıl bitmiş

Son düzenleme:

hah işte en güzeli
şarj et istediğini yap en güzeli

hayır tanışmıyoruz yazdıklarınızı okudumda; ben adnan menderes arkeoloji mezunuyum yazdıklarınız beni oldukça eskilere götürdü de ... sanırım memurlar forumdaki seyyahalemi de sizisiniz.

evet benim
sen kimsin forumda
mesleğimi çok severim meslektaşlarımı da =))

Eki Görüntüle 555400

kız sen ne güzel bişeymişsin.

balığa dedin dimi onu
evet evet balığa =))
gençlikte onlar be
şimdi bişey kalmadı inan
profilimde albümlerde var aslında benim fotom görmedin mi ki
aslında daha güzelim bu iş hali deeeermişim

o senin güzelliğin canım
hatta ben bazen gözümde canlandırmaya çalışıyorum sizi
nedense hepiniz hanım hanımcık cici bici şeylersiniz
farmasiyi gördüm zaten

Son düzenleme:
hayır tanışmıyoruz yazdıklarınızı okudumda; ben adnan menderes arkeoloji mezunuyum yazdıklarınız beni oldukça eskilere götürdü de ... sanırım memurlar forumdaki seyyahalemi de sizisiniz.

ne güzel, insan eski bir dost bulmuş gibi oluyor.
ben de burda einstein'ı görünce sevindirik oluyorum.
arkadasımı görmüş gibi oluyor

ben de aynı ismimi kullanıyordum fakat fazla yorum yapmıyordum yalnız yorumlarınızı takip ediyordum. Ben de Konyadayım sizi merakta etmiştim doğrusu.

umudum kalmadığından artık girmiyorum
sinir oluyorum tepkisizliğe
hoş biz verdik de noldu
bi yazı yazmıştım aktüel arkeolojide yayınlanmıştı
dergiden de tam destek almıştık
o zaman tam hızlanmıştık bişeyler yapmak için
savaş çıktı ortalık karıştı
sen atandın mı bari

farmasiyi gerçekte mi gördün?

bak şimdi de mesajın 10 dksını bekleyemiyorum
herkese açıkmış albümler özelde değil
kırık film gibi bişey mi çıktı sayfada bende de önce açılmadı o çıktı
yenilemek gerekiyor sayfayı heralde sistemden kaynaklıdır

ben de zeytinyağı ve tereyağı kullanıyorum yemeklerde.
kızartma yaparken de zeytinyağı ve ayçiçek karışık kullanıyorum.
kurabiyelerde tereyağı kullanıyorum, mis gibi oluyor.
biz eşimin köyünden alıyoruz tereyağını, bu sene kilosunu 8den aldık, tertemiz, kayınvalidem yemeklik olanları eritiyor, bir de kahvaltılık ayırıyor.
ben de o kahvaltılıklardan kurabiye yapıyorum, kokusu da ağır gelmiyor bana
zaten tereyağını severim
eritip koysalar önüme ekmeğimi banar yerim, o kadar yani
kek için de zeytinyağı denedim, kokuyo, ayçiçek daha hafif oluyor.
şu ana kadar evime margarin almadım hiç.

yusum geçmiş olsun bu arada.

yaa ben de çok merak ediyorum forumdaki tanıdıklarımı.
karanfilce,akıllıbıdık,senfat,selin,farmasi,yusum,allright,meyra,acemiperi veee şu an aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar hepinizi görmek isterdim.eminim yüzleriniz de içiniz gibi güzeldir.
seyyahalemi seni görmüştüm zaten albümdeki fotolarında. bu fotoda da çok güzelsin.

Son düzenleme:

teşekkürler canım
bana da hepiniz ölesiniz gibi geliyor
zaten bence biz birbirimiz kabul ettiğimiz benimsediğimiz için çirkin görmeyiz tanısakta gibi geliyor

ben sakaryadayım canlar
yolu düşen olursa beklerim mutlaka
bu sohbeti bi de karşılıklı yapmış oluruz

albümlerim herkese açık şu an , beni görmek isteyen görebilir

canım bende kullanıyorum o koku gidericden çok güzel kokuyor bende bu sıkıntı 10 gündür var bir kaç kez deterjan hiç erimemiş yada yayılmış olarak sepetlerde kalmış olarak çıktı şimdi tuzunu yeniledim parlatıcısı koydum içinide tamamen cifledim fırçayla takılan çıkan pervaneli heryerini yıkadım çamaşır suyuda ekleyip boş çalıştırıyorum yarın yeni bulaşıkları yıkarken göreceğiz yoksa servisi çağıracağım teşekkürler fikirleriniz için

canım bana göre senin gidişatın bana pek iç açıcı gelmedi sanki bir bıkkınlık sıkkınlık isteksiklik hareketsizlik moduna giriyor gibi aman dikkat et yoksa toparlanmak zor olur üst üste ağır oldu belki ama hareketlenmeye çalış önümüz kış canlılık için ilkbahara daha çok var bu arada yaş kaç

bu merak kısmını bende çok merak ediyorum aslında fotograflarımızı paylaşabiliriz birbirimizi görmek için ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…