insanoğlu rahata alıştı mı o günlerini nasıl unutuyor.
ben üni. okurken 2 yıl boyunca yaz tatilleri dahil hiç hafta sonu evde oturmamıştım. çalışıyordum. 2 yıl sonra bir gün hafta sonu izinliydim, ne yapacagımı şaşırdım. 5 yıl boyunca hafta içi 5 te işten çıkmamıştım. sabah 5 e kadar bazen iş olurdu, 8 de sınava giderdim. halde bile sinema, özel ve devlet tiyatroları, geziler, konserler hepsine zaman ayırırdım. ahhhhhhh gençlik ahh.
eşim asistanken gündüz memurlar gibi işte oluyor, üstüne ayda 15 gece nöbet tutuyodu. bir gece evde, bir gece nöbette, gündüz gelip yatamıyor. ya poliklinikte ya ameliyathanede. 2 ay önce acildeki pratisyenler uzmanlıgı kazanıp gidince uzman dr.lar acil nöbeti tutmaya başladı. nasıl söyleniyorum. sabaha kadar calışıp, ertesi gün nasıl hasta bakacaksın falan diye. ne çabuk unuttun nöbet tuttugum günleri dedi.
biraz ekonomik feraha erince geçmişteki günlerini de unutuyor insan
kablosuz blendır mı ?
benim braun blendırım var, tekli kablolu o da.
bir de şöyle büyük bir set almıştım braundan. içinde 2 saklama kutusu vardı hava almayan, parçalayııcı ve blendır da içinde 7-8 parçalıydı galiba.
annemin evinde duruyor öyle kutuda paketli, almadım. 2007 de almıştım çeyize. evlenirken getirmedim. kablosuzmuş şimdi netten baktım.
bir dahaki gidişimde alayım bari o kutuyu.
hah işte en güzeli
şarj et istediğini yap en güzeli
selçuk arkeoloji mezunu musunuz?
evet tanışıyor muyuz ki
sende mi ordansın
hayır tanışmıyoruz yazdıklarınızı okudumda; ben adnan menderes arkeoloji mezunuyum yazdıklarınız beni oldukça eskilere götürdü de ... sanırım memurlar forumdaki seyyahalemi de sizisiniz.
evet benim
sen kimsin forumda
mesleğimi çok severim meslektaşlarımı da =))
hayır tanışmıyoruz yazdıklarınızı okudumda; ben adnan menderes arkeoloji mezunuyum yazdıklarınız beni oldukça eskilere götürdü de ... sanırım memurlar forumdaki seyyahalemi de sizisiniz.
ben de aynı ismimi kullanıyordum fakat fazla yorum yapmıyordum yalnız yorumlarınızı takip ediyordum. Ben de Konyadayım sizi merakta etmiştim doğrusu.
farmasiyi gerçekte mi gördün?
farmasiyi gerçekte mi gördün?
yaa ben de çok merak ediyorum forumdaki tanıdıklarımı.balığa dedin dimi onu
evet evet balığa =))
gençlikte onlar be
şimdi bişey kalmadı inan
profilimde albümlerde var aslında benim fotom görmedin mi ki
aslında daha güzelim bu iş hali deeeermişim
o senin güzelliğin canım
hatta ben bazen gözümde canlandırmaya çalışıyorum sizi
nedense hepiniz hanım hanımcık cici bici şeylersiniz
farmasiyi gördüm zaten
yaa ben de çok merak ediyorum forumdaki tanıdıklarımı.
karanfilce,akıllıbıdık,senfat,selin,farmasi,yusum,meyra,acemiperi veee şu an aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar hepinizi görmek isterdim.eminim yüzleriniz de içiniz gibi güzeldir.
seyyahalemi seni görmüştüm zaten albümdeki fotolarında. bu fotoda da çok güzelsin.
arkadasların dediklerini yaparsan iyi olur diye düşünüyorum. makine içini temizleyen şeyden kullanmıştım, ahım şahım bişey değil. koku için makine kokusu satılıyor, ondan alırsın. ben de bimden alacagım. 3 tl gibi bimde.
ahahha bişey itiraf edeyim mi çoğunlukla okuyup yazamamamın sebebi bi elimde sigara bi elimde çay okuyor olmam ahahha ben nasıl saat beşlerde kalkıp kazı yapmışım 30 tane işçinin başında fındık toplamışım 40 km yol gidip akşama kadar ders anlatmışım hayret ediyorum insan demek her şarta alışıyor
hayat pratik olmalı bence çok sıkılıyorum ben evir çevir işlerden mutfakta hiç oturmam derste hiç oturmam temizlik yaparken hiç oturmam oturup uzun uzun iş yapamam hemen o işin bitmesi lazım çorbanın başında beklemeyi saatlerce sarma sarmayı vs sevmiyorum herşeyin makinası olsun yapsın etsin buharlı pişirici ekmek makinası ve aktifryı alıcam çorbacı da yıka at içineyse alırım büyük ihtimal hemen herşey olsun bitsin istiyorum uzun uzun yıka kes doğra blenderden geçir
kablosuz blendere aşığım mesela kim uğraşıcak kabloyla kabloyu çıkar tak prize aman bi yere değip yanmasın falan uzun iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?