Kirli Çıkılar )))

ekle tabiki bitanem
aslında sen beni görmüştün msn de :))

önce profiline git ordan albüm ekle canım.
sonra da resim yükle var gerisi gelir zaten..

kızlar çok yorgun gözlerim pörtlek filan çıkmasına rağmen en son umrede fotoğraf çekildiğim için orda ekledim.
en yaşlı halimle ıkayım dedim.
bi kaç tane daha ekliycem tabi eşimsiz ve doğru dürüst bi poz bulabilirsem

ekle senide görelim:) hım albümü istersen siledebilirsin:)

bende şöle fotolara bakıodm yüklemek içim siyam ikizleri gibi hep birlikte foto çektirmişiz tek çektirdiğim nadir yane çok enteresan blamasım zatende:)

evet ya insan hangi fotosunu ekleyeceni şaşırıyor.

ooooo bizler daha birbirimiz gerçek adını bile bilmiyoruz fotograflarını yeni görüyoruz siz muhabbeti ne güzel ilerletmişsiniz msn de görüşerek

selin 23 yaşında sen o kadar da genç değilim diyorsan
biz 35 likler o zaman nene oluruz kız :))))))
öldürdünüz gene beni pc başında

eva resim kartpostal gibi çıkmış vedee hiç 26 gibi durmuosun:) benden daha küçük görünüosn:)

selam gece gece herkes burada resim ekleyenlerin bir kısmını gördüm belki ben de eklerim ama nasıl yaparım bilmiyorum eşim ve kızım o işten anlar ben nanay

bu arada kimler emirdağlı muhabbeti geçmiş benim de eşim emirdağlı

ben resim çekerken fotoğraf makinesinin boyutunu baya büyük tutmuşum. çok zor yükledim. bi kaç tane olabildi artık :)

git gide tanıdık çıkacağız canım ben emirdağlıyım

renklendirme yapmıştı arkadaş ondandır belki.foto geçen sene yani 25 yaşın fotosu. sevindim küçük gösterdiğimi söylüyor zaten herkes

ben de öğrenciliğinden mi diye soracaktım o kdar genç yani
hiç evli bir kadın gibi görünmüyorsun
çıtı pıtı

herkese şaşırdım. akıllıbıdığı ben çok kilolıu ve kısa boylu düşünmüştüm. dr. acil zayıflamalısın deyince. güzel görünüyorsun canım. dert ettiğin kadar kiloların da yok bence

farmasi de güzel ve ince bir bayan

ve en küçüğümüz selin. çok güzelsin.

hoşuma gidiyor böyle şeyler duymak boyum 163 şuan itibaren kilom 66 ama bi bakıyorsun sabah 67-68 oluyor bi bakıyorsun 66ya iniyor aynı kilo ve boyda okulda bir arkadaşım var o benden daha tombul duruyor o kadar dert etmiyor bense onun yanında en az 5 kilo az görünüyorum daha çok dert ediyorum sanırım yağ değilde kasa dönüşmüş halimle bu kadar geliyorum kasın eriyip gitmesi daha zor geliyor bana yarın tam profil resmimi koyayım o zaman keyfe geleyim doktor öyle söyleyincede çok üzülmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…