kızlar birkaç kere sordum ama kimse cevap vermedi. 8000 lira bi para geçti elime. evlenicem kısmetse. bu parayla gram altın hesabı mı açtırsam yoksa yarısını da döviz mş yapsam. kafam çok karıştı. Siz tecrübeli bayanlardan destek bekliyorum.:26:
geçmiş olsun ne hastalıkmış bu belişrtileri falanherkese selam.
Geçmişi okuyorum hep ama yazmaya fırsatım olmuyor çünkü oğlum hasta. Önce azı dişleri çıkmaya başladı onun problemlerini çekiyorduk sonrasında da el ayak ağız sendromu diye bir hastalığa yakalandı. İnşallah oğlum sağlığına kavuşur da yeniden dönerim buraya.
Hasta olan arkadaşlar inşallah iyileşmişsinizdir.
allright kızınla ilgili yazdığını okuduğumda çok korktum ama çok şükür hiçbir problem yokmuş
chess hayırlı olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.
bu haftadan sonra yapaıyorummmmhemen veriyorum kızlarrr
süt ama pastörize değil ineğin memesinden sağılan taze süt
kaynayınca yüzünde kaymak oluyor ben onu süzgeçle alıp kavanozda biriktiriyorum
1 haftalık sütten tereyağı pek çıkmaz
2-3 haftalık olacak o sebepten buzlukta biriktirme yapıyorum kaymakları
şöyle toplam 10-15 kg sütün kaymağı olunca
küçük bir bidona alıyorum küçük ama yoğurt satılıyo ya o bidonlardan
yarısına kadar soğuk su koyuyorum sonra başlıyorum hızlı hızlı çalkalamaya, dikey,yatay nasıl isterseniz
10-15 dakika kibar kibar değil baya çarptırarak çalkalıyorum
ara ara kontrol ediyorum
olmuşsa karınca yumakları gibi yağ suyun üzerinde toparlanmaya başlıyor
öylece büyük bir yıkama ya da salata kabına boşaltıyorum
tahta kaşıkla o yağları topluyorum topak yapıyorum
sonra bir güzel soğuk suda yıkıyorum yağı sütlü yerleri gitsin diye
iyice yıkıyorum mis gibi tereyağ oluyor ama tabi öyle marketlerde satılanlar gibi kilo kilo çıkmıyor
bir topak ancak oluyor ama o da 2-3 hafta az az yetiyor pilava yumurtaya felan
kurabiye tariflerinde 1/2 margarin felan yazar
ben ancak 1 yemek kaşığı koyabiliyorum o da yetiyor
ben de aşure yapacağım yaptığım tarifi bulup ekliyim sana güzel oluyorbirkaç soru daha sorablirmiyim
bulaşık makinem on gündür pek temzi yıkamıyor birinde iyi yıkıyor birinde sadece durulamış gibi finish kullanıyorum ama neden ne olabilir şimdi içindekini tekrar yıkatıyrum kirli çıktı diye o bitince tamamen boş çalıştıracağım filtresini elde yıkayıp içini temzileyip çamaşır suyuyla deterjanlı boş çalıştırayım diyorum sorun çözülür mü acaba aslında makine temizleyiciler var 12tl ama şimdi hem evde yok hemde pahalı geliyor bana sizin buldugunuz bir çare var mı makine temizliği ve kötü kousu için aslında bir ara bu konu çok yorumlanmıştı ama bir daha sorayım
yarın aşure yapmayı düşünüyorum netten aldıgım tariflerle tamamen karambole bol meyveli yapıyorum tarifini paylaşacak var mı biraz fazla yapmayı düşünüyorum komşulara dağıtayım hemde bir iletişim olur aramızda diye düşündüm yaklaşık 15-18 eve dağıtmayı düşünüyorum eşimde nerden baksanız birkaç eve gidecek kadarını yerrrr
sirke ekleme sonraki zamanlarda zarar veriyor makineyetuzu var parlatıcı olarakta sirke koyuyorum bitiiği zaman tuz ve parlatıcı ait lambalar yanıyor şuan yanmıyor üzerine ekleyeyeim o zaman
ben abartıp vestelin çorbacısını da almayı düşünüyorum
vesteli hiç sevmem ama yaşasın tembellik
dün gece epey hareketliydi konu kirli çıkılıktan çıkıp magazine döndü eşimin tabiriyle dün akşam soruyor hayırdır bu gece pek keyiflisin diye bende dedim herkes fotografını ekledi birbirimizi görüyoruz nasıl güldü o zaman önce dünyayı ekonomik açıdan kurtarıp şimdi şöhret mi oluyorsunuz diye siz gurpça çok kaynaştınız alıştınız birbirinize diye
sen nerelisin aslen
eşin nereli
para ne zamana kadar lazım değil sana ?
ayrıca şu anda altının yönü belli değil düşer de çıkar da bunu bilemeyiz piyasayı takip et ona göre karar verirsin
tl de sonuçta kıymetli
1-2 ay sonra kullanabilirim. malum çeyiz eksikleri..
Ne yapmam mantıklı olur ki?
bizimkiler yugoslavyadan gelmişler. şimdi öyle bir ülke kalmadı tabi.
sarışın renkli gözlü olduğum için çok soruyolar zaten nerelisin diye.
yurtdışında da herkes yabancı sanıyor beni. amerikada ingilterede falan herkes direk benle konuşuyordu halbuki amerikada yaşamış olan eşim ingilizcesi iyi olan o. ben böyle kem küm yapıp konuşamayınca eşim atlayıp şakır şakır konuşunca bi tuhaf oluyordueşim karayağız diye tabir edilen bir tip bu arada o yüzden çok komik olmuştu halimiz.
1-2 ay sonra kullanabilirim. malum çeyiz eksikleri..
Ne yapmam mantıklı olur ki?
maldivler fotosu bakayım eşimsiz ve şortlu bikinili olmayan bi foto bulursam eklerim. fotoları herkes göremiyor di mi sadece arkadaşlar?eva maldivler fotolarını eklesene canım merak ediyorum. eşinle özel fotolarını değilde manzara ya da senin tek fotolarından
maldivler fotosu bakayım eşimsiz ve şortlu bikinili olmayan bi foto bulursam eklerim. fotoları herkes göremiyor di mi sadece arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?