Kirli Çıkılar )))

para ne zamana kadar lazım değil sana ?

ayrıca şu anda altının yönü belli değil düşer de çıkar da bunu bilemeyiz piyasayı takip et ona göre karar verirsin
tl de sonuçta kıymetli

hayırlı sabahlar kızlar

kahvaltımı yaptık çocukları eşimle birlikte iş yerine 09:00 da yolcu ettim ...
kahvaltı soframı toparladım , mutfak penceremi sildim
azıcık pc başına oturdum

aaaa kızlar sadece bir gece girmedim sayfalar ne çok ilerlemiş öyle neler paylaşmışsınız
resimler fotolar havada uçuşmuş deyim yerindeyse ama bazı arkadaşları göremedim eva yı
karanfilceyi göremedim selini akıllıbıdıkı ve farmasiyi gördüm kızlar hepinizde çok güzelsiniz ben sizin yanınıza
resim eklemeye çekinirim
sanki sizleri çoktandır tanıyormuşum gibi hissettim

dün gece epey hareketliydi konu kirli çıkılıktan çıkıp magazine döndü eşimin tabiriyle dün akşam soruyor hayırdır bu gece pek keyiflisin diye bende dedim herkes fotografını ekledi birbirimizi görüyoruz nasıl güldü o zaman önce dünyayı ekonomik açıdan kurtarıp şimdi şöhret mi oluyorsunuz diye siz gurpça çok kaynaştınız alıştınız birbirinize diye

geçmiş olsun ne hastalıkmış bu belişrtileri falan
bu haftadan sonra yapaıyorummmm
ben de aşure yapacağım yaptığım tarifi bulup ekliyim sana güzel oluyor
tuzu var parlatıcı olarakta sirke koyuyorum bitiiği zaman tuz ve parlatıcı ait lambalar yanıyor şuan yanmıyor üzerine ekleyeyeim o zaman
sirke ekleme sonraki zamanlarda zarar veriyor makineye
ben abartıp vestelin çorbacısını da almayı düşünüyorum
vesteli hiç sevmem ama yaşasın tembellik

düdüklü en iyisi koy sebzeyi 20 dk sonra çorba hazır

resimleri gördüm ne kadar çok konuşulmuşşş
ne güzel ben de yeni silmiştim resimleri bileydim silmezdim
ama evim güzel evim topiğinde biri yazmıştı ev resimleri fecabookta paylaşılmış bazı özel albümlerdekiler bile paylaşılmıştı okuyunca sildim

gelelim ekonomiye durum vahimleşiyor valla gittikçe eksiye gidiyoruz gidişat iyi değil ne yapsak

fotoğraf ekleme konusunda acemiyim profilimdekialbüm ekle ye tıklayıp deneme amaçlı bir resim ekledim ama silemiyorum kızımın resmini ekleyecektim ama deneme amaçlı başka bir resim ekledim şimdide silemiyorum yardım et lütfen nasıl resim ekleyip silebilirim
sanırım sen bilgisayar öğretmeniydin yanlışmı hatırlıyorum acaba

eşinin yorumu çok süper olmuş.

çok şükür ekleyebildim resmini gördüğünüz kızım arkadaşlar
şu teknoloji özürlü olmak çok fena bir saatir resim ekleyip silmekle uğraştım neyse
en sonunda becerebildim

Günaydın arkadaşlar, en son 1162 de kalmıştım.dün girmedim.ne olmuş ya 20 sayfa ne yazdınız? :44: şimdi onları okuyacam.bi foto muhabbeti var, anlayamadım.genellikle hafta sonları durgun geçerdi.şaşırdım :) eminim çok keyifli şeyler vardır

sen nerelisin aslen
eşin nereli

bizimkiler yugoslavyadan gelmişler. şimdi öyle bir ülke kalmadı tabi.
sarışın renkli gözlü olduğum için çok soruyolar zaten nerelisin diye.
yurtdışında da herkes yabancı sanıyor beni. amerikada ingilterede falan herkes direk benle konuşuyordu halbuki amerikada yaşamış olan eşim ingilizcesi iyi olan o. ben böyle kem küm yapıp konuşamayınca eşim atlayıp şakır şakır konuşunca bi tuhaf oluyordu eşim karayağız diye tabir edilen bir tip bu arada o yüzden çok komik olmuştu halimiz.

eva maldivler fotolarını eklesene canım merak ediyorum. eşinle özel fotolarını değilde manzara ya da senin tek fotolarından

1-2 ay sonra kullanabilirim. malum çeyiz eksikleri..

Ne yapmam mantıklı olur ki?

Sana yazmıştım zaten tl de kıymetli diye

bir örnek vereyim geçen sene altın uçaçak kaçacak söylentileriyle milleti gaza getirdiler ....
bir sürü 107-109 maduru olanlar oldu sonrasında altın pat diye taaaa 90 lara geliverdi
neyin ne zaman olacağı hakkında kimse net birşey söyleyemez

bu işin vebali çok büyük canım o nedenle hislerin ne diyor ona göre hareket et biraz da

Son düzenleme:
sonunda bitirdim:) selincm sana Maşallah diyorum.bnce öyle çok kilolu değilsin.gözlerin yüzün çok güzel Maşallah diyorum.mutluluğunuz daim olsun.eşinle olan fotoda gözlerin mavi yeşilmiş gibi görünmüyor
farmasicm en çok seni merak ediyordum.sonunda gördüm.ne kadar sürede kilo verdin bilmiyorum ama epey ilerleme var
Maşallah cnm.ne al ne ver
akıllıbıdıkcm senin de çok kilo yok ki.bnce dr.un abartmış gibi geldi bana.en son halin nasıl bilmiyorum.fotolarda gördüğüm kadarıyla iyi görünüyorsun.
evayla karanfilceyi bn de göremedim.ben de 1 tane eklemek istiyorum ama sonradan silebiliyorum dimi?aranızda en küçüğü benim galiba.
meyra, sevimsiz, class, bskn sizleri de görmeyi isterdim

eva maldivler fotolarını eklesene canım merak ediyorum. eşinle özel fotolarını değilde manzara ya da senin tek fotolarından
maldivler fotosu bakayım eşimsiz ve şortlu bikinili olmayan bi foto bulursam eklerim. fotoları herkes göremiyor di mi sadece arkadaşlar?

maldivler fotosu bakayım eşimsiz ve şortlu bikinili olmayan bi foto bulursam eklerim. fotoları herkes göremiyor di mi sadece arkadaşlar?

yok güzelim.seni eklemeden önce senin foto görünmüyordu.sadece listendeki arkadaşlar görüyor.için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…