Kirli Çıkılar )))

çok sevindim ya. herkes öyle diyor ama bana öyle gelmiyor.insan kendini objektif yorumlayamıyor galiba

akören köyünden eşimin ailesi amcaları falan hep emirdağ merkezde çoğunluk belçika fransa da (zaten belçika da meşhurlar emirdağlılar)

bizde merkezde oturuyoruz daha doğrusu artık annem orada yaşıyor yıllardır dışarıda yaşadıgım için çok fazla gidip gelemiyorum ama yinede herşeyiyle bilirim memleketimi aileler zaten birbirini belli bir aile soy isimleriyle bilirler her aileden mutlaka bir kaçı belçikadadır

ordaki evler çok güzel değil mi? köy gibi değil evler

evet evet yıllar önce görmüştüm kayınvalidemle gitmiştik. helan mı neydi bi köyden geçtik lila renkli triplex evler vardı hep gavurcuların(onların tabiri bu) evleriymiş. hatta içinde asansör olan evler varmış kubatın köyünde falan varmış kubatta oralı karacalardanmış

kızlar resim yükleyeyim telaşından fotodaki yorumlarını görmedim sağolun.
sizlerle simalarınızı da bilerek sohbet etmek çok zevkli olacak..

kızlar ben resimleri kaldırıyorum. sonra yine ekleyebiliyoruz zaten nasılsa dosyada olacak :))

kaçırdım ben tüh ya sayfayı yenilemediğim için

maşallah canım çok güzelsin ve tatlısınız..
allah ağzınızın tadını hiç bozmasın

Allah razı olsun canım Allah hiçbirimizin yuvasına acı gam keder vermesin

tek vereceği sağlık , mutluluk , huzur , neşe olsun sevdiklerimizle birlikte inşaallah

kızlar iyi geceler cümleten
vakit bir hayli geçmiş sabah erken kalkarım güneşten önce doğarım

Allah rahatlık versin canlarrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
daha silmedim canım.
ama gece açık kalmaz silerim yani

bende bu gece herkesi birine benzettim yeşilli bi başörtülü foton varya kranfilce aynı benim çok yakın bi arkadaşım var ona benzettim ağzın brnun yüzünün şekli oda örtülü hatta o desene benzer bi başörtüsü vardı yanlız biraz yüzü daha çocks hali diyebiliriz 5-6 yıl sonrasını gördüm resmen:) valla insanlar çift yaratılırmış derlerdi inandım şimdi görünce:)

kızlar iyi geceler cümleten
vakit bir hayli geçmiş sabah erken kalkarım güneşten önce doğarım

Allah rahatlık versin canlarrrrrrrrrrr

yarın kahvaltıya kayınpederim gelcek birlikte ailemin yanına gitcez. 1,5 saatlik yol..
bu vakte kadar gündüzkü uykumdan yedim amapazartesi naparım bilmem

beni çok fazla birilerine benzetirler biliyor musun.
hep de arkadaşlarına..
aslında bildiğin beyşehirliyim de birazcık da karadenizlileri andırıyorum sanırsam

kızlar birkaç kere sordum ama kimse cevap vermedi. 8000 lira bi para geçti elime. evlenicem kısmetse. bu parayla gram altın hesabı mı açtırsam yoksa yarısını da döviz mş yapsam. kafam çok karıştı. Siz tecrübeli bayanlardan destek bekliyorum.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…