Kirli Çıkılar )))

Anam altın 1709 olmuş :52: 1700 ilk alım hedefim dostlar :8: Bu sefer biraz tl, biraz da dolarla alacağım inşallah

akıllıbıdık,
hani sen bi fikir atmıştın ortaya evde en çok kullandığımız hoşumuza giden malzemeleri yazalım demiştin ya..
ben evde ıvır zıvır çok almam sevmem ama geçen adeseden 2 liraya bişey aldım bugün kullandım çokkk hoş kullanışlı ve güzel..
sanırım bi tane daha alıp onu da okula götürcem..
bardak süzgeci.. çok güzel her türlü bitki çayı içinn..

Eki Görüntüle 563966
$DSCF2267.webp
ortadan bastırınca içi açılıyor bitkiyi koyuyorsun..

Son düzenleme:
kesinlikle çekmece dolduran ürünlerden önce hoşuma gidiyordu şekilli şekilli doğruyor diye ama yorumlarda bıçakların kırıldıgını okuyunca kafam karıştı
aslında soğana elim değmeden nasıl doğrarım derdindeyim sarımsak soğan çamaşır suyu gibi kokular elimde koku bırakmasından çok rahatsız oluyorum eldeiven kullanmakta her daim olmuyor alışmamışım o yüzden aklıma geç geliyor benden devam ediyorum işime adını hatılamıyorum ama elde ipini çekerek soğan doğrayan bir alet var ondan mı alsam diye düşündümmmm

aslında şöyle birşey yapsak mutfağımızda sürekli kullandığımız elimizin altında her daim pratik kullandığımız ürünleri markalarıyla birlikte yazsak
ya da hevesle alıpta hiç kullanmıyorum dediğimiz ürünleri yazsak böyleleikle ihtiyacı olanlar daha kullanışlı ürünler almış olur..
ben mutfağımda tahta yemek kaşılarımdan tahta salata tahtamdan ve (plastik leğen boyutundaki) büyük cam kasemden ve cam limon sıkacağımdan vazgeçemiyorum mutfak robotum arçeliğin her daim elimin altındadır
penguenin 2ltlik termoslarını sürekli kullanırım
8ltlik tefalin düdüklüsü ile 6ltlik sıradan bir düdüklüm mutfakta demirbaş tenceremdir

akıllıbıdık,
hani sen bi fikir atmıştın ortaya evde en çok kullandığımız hoşumuza giden malzemeleri yazalım demiştin ya..
ben evde ıvır zıvır çok almam sevmem ama geçen adeseden 2 liraya bişey aldım bugün kullandım çokkk hoş kullanışlı ve güzel..
sanırım bi tane daha alıp onu da okula götürcem..
bardak süzgeci.. çok güzel her türlü bitki çayı içinn..

Eki Görüntüle 563966
Eki Görüntüle 563968
ortadan bastırınca içi açılıyor bitkiyi koyuyorsun..

sanırım üsteki mesajımdan bahsediyorsun aslında ben çok merakla beklemiştim gelecek cevapları
senin ürün güzel birşeye benziyor aslında çok iyi olur okulda bitki çayı içmek için peki bitki çayında hazır sallama çaylarımı önerirsiniz yoksa aktardan açık olan ürünleri mi

Son düzenleme:
sanırım üsteki mesajımdan bahsediyorsun aslında ben çok merakla beklemiştim gelecek cevapları
senin ürün güzel birşeye benziyor aslında çok iyi olur okulda bitki çayı içmek için peki bitki çayında hazır sallama çaylarımı önerirsiniz yoksa aktardan açık olan ürünleri mi

ben sallama çay hiç kullanmıyorum canım.
o yüzden bu tarz bişey çook aradım okulda bi arkadaşta vardı çok farklı bişey ama yurt dışından gelmiş.

ben en çok grip olduğumda ıhlamur tüketirim.
evimdeki ıhlamuru ise geçen yıl komşumuzun bahçesinden annemle toplamıştık.

benim güvendiğim attarım var canım ben hep ordan alırım.

eşimin babası 2. defa vereme yakalandı gögsünde 2 tane kist varmış 4cm 15 gün öncede ciğerlerinden çok fazla kan gelmiş offf sonunun neye varacağını bilmek çok üzüüyor ve adamcağızın hastalanmasına en büyük neden kaynımın borçları yüzünden alacaklıların araması amcaları aramış ya ödersin ya da sonucuna katlanırsın diyip kapamış telefonu adamcağız ne yapabilirki elinden ne gelir birde oğulların gemide çalışıyor kızlarının kendi evleri var bir oğlun gelinin öğretmen ödesinler kardeşlerinin borçlarını demiş sözün bittiği yerdeyim

eşimin babası 2. defa vereme yakalandı gögsünde 2 tane kist varmış 4cm 15 gün öncede ciğerlerinden çok fazla kan gelmiş offf sonunun neye varacağını bilmek çok üzüüyor ve adamcağızın hastalanmasına en büyük neden kaynımın borçları yüzünden alacaklıların araması amcaları aramış ya ödersin ya da sonucuna katlanırsın diyip kapamış telefonu adamcağız ne yapabilirki elinden ne gelir birde oğulların gemide çalışıyor kızlarının kendi evleri var bir oğlun gelinin öğretmen ödesinler kardeşlerinin borçlarını demiş sözün bittiği yerdeyim

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah, tüm hastalara ve tüm dertilere de acil dermanlar versin.

hayırlı sabahlar canlar sağlıklı mutlu huzurlu bir gün dileğiyle....:16:

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

Günaydın herkese

akıllıbıdık çok geçmiş olsun ne denir ki
hayırlısı olsun inşallah

kar eden arkadaşlar bereketini görün inşallah

mücver yapan yok mu arkadaşlar

günaydın bu arada

akıllıbıdık geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin canım :38:

akıllıbıdık çok geçmiş olsun ne denir ki
hayırlısı olsun inşallah

kar eden arkadaşlar bereketini görün inşallah

mücver yapan yok mu arkadaşlar

günaydın bu arada

merhaba canım ben mücveri göz kararı yaparım şöyle toparlayacak olursam

2-3 kabak rendele suyunu sık

1 yumurta
tuz karabiber arzuya göre kırmızı biber dereotu ( istenirse kekik de olur )
soda yani karbonat ( baharatlarla birlikte hepsi 1 er çay kaşığı)
1 maggie tavuk bulyon
2- 3 yemek kaşığı un tutması için
1 soğan rendele
sarımsak koymuyorum

kısacası kabakla yumurta arzuya göre baharat ve de soda unla birlikte karıştırılıp yağda kızartılır bu kadar :38:

merhaba canım ben mücveri göz kararı yaparım şöyle toparlayacak olursam

2-3 kabak rendele suyunu sık

1 yumurta
tuz karabiber arzuya göre kırmızı biber dereotu ( istenirse kekik de olur )
soda yani karbonat ( baharatlarla birlikte hepsi 1 er çay kaşığı)
1 maggie tavuk bulyon
2- 3 yemek kaşığı un tutması için
1 soğan rendele
sarımsak koymuyorum

kısacası kabakla yumurta arzuya göre baharat ve de soda unla birlikte karıştırılıp yağda kızartılır bu kadar :38:

saolasın canım
peki az yağda mı yapıyosun ,patates kızartır gibi bol yağa mı atıyosun
bi de altı kısık mı açık mı olacak
ben ikisini de denedim ,yedik ama işte ölesine

saolasın canım
peki az yağda mı yapıyosun ,patates kızartır gibi bol yağa mı atıyosun
bi de altı kısık mı açık mı olacak
ben ikisini de denedim ,yedik ama işte ölesine

canım çok yağ koymam az da olmaz diyelimki 1 çay bardağı kadar o kadar zor geliyorki ölçü vermek bana :)))

ve de orta karar ateşte ..... kısık olmasın :38:

ya tüm bunlar olurken kaynın ne yapıyor, borçları ödemek için uğraşıyor mu?
kayınbabanın satılıcak ev arsa gibi birşeyi yokmu satsın kurtarsın kendini. hakikaten zor bir durum.
amcayada pes yani kardeşinin durumunu bilipte bu şekilde davranması çok kötü.
Allah'ım evladında hayırlısını versin, adamcağız ahir ömründe birde bunlarla uğraşıyor.
gerçekten çok üzüldüm inşallah tez zamanda halledersiniz ama evvela kayınbabana acil şifalar diliyorum...

Back
X