• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

okulla ilgili canım çok sıkılıyor

borçlu olan kaynım lokantada garsonluk yapıyor ne kazanıyorda ne kadarını ödüyor durumu geliri iyi olan kaynımda 2. evini peşin parayla aldı bu yaz mart gibide eşimin köyüne babasının arsasına kendi payına düşen yere ev yaptırmaya başlayacak henüz miras paylaşım diye birşey olmadı babası isteyen gelip evini yaptırsın dedi bi ablasında borçlu olan kaynımla beraber bu batırdıkları işe girmişlerdi o sıfır bir borç ve istanbuldan ev alarak geçmiştende gelen (şahsına ait) borçları kapatark çıktı işte burası çok soru işareti ama cevabı yok adamcağıza yazık çok üzülüyorum
canım ne kadarlık bir borçtan bahsediliyor akıllıbıdıkçım

senin yerine kendimi koydum açıkcası bende çok üzülürdüm kırılırdım değer verdiğim değerlerin değre görmemesi sarsar insanı hayrlısı olsun vardır bir hayır

ne oldu okulla ilgili

otorite boşluğu iş bilmez idare kalitesiz eğitim işgüzar öğretmenler boşa giden zaman yazık olan çocuklar bir sürü bir sürü bir sürü saçmalık
ne uslup var ne saygı var anlatmak istiyoruum yazmak istiyorum ama neresinden tutsam elimde kalıyor

okulla ilgili canım çok sıkılıyor

canım benim:)aynı şeyleri hastanede yaşıyorum işbilmez müdürler başhekimler sorumsuz doktorlar hemşireler kendi işlerini satmak için yer arayan bi dolu insan mağdur olan hastalar eksik tedavi gören ve hiçbirinden ruhu bile duymayan minnacık bebeler,yaşlı teyzeler amcalar:)
her sektörde var bunlardan ama onlara sorsan herkes kötü onlar iyi salla gitsin onlar yüzünden işi bıraksa herkes inan bu sefer dünya onlara kalır.takmamayaya çalış işini yap ve çık okuldan:)

kızlar hedefimiz yanına bile yaklaşamadım:) olsun bu ay olmadı diye olmıcak die bişe yok valla çok utandım sizden ulaşamadım hedefime die:( ve çok üzüldüm....

iyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız?keyifler yerindedir umarım ;)
derfat, arkadaşının sana o şekilde söylemesi tabi seni üzmüştür.hayır yani aldıklarını stoklayabilirdi ve sana "arkadaşım bi dahakine bişeyler alma,ablam nasıl olsa alıyor" diyebilirdi.direk bn de dağıtıyorum demesi hiç hoş olmamış.olsun cnm vardır bunda da bir hayır.üzme sen kendini
akıllıbıdık, kayınbabana geçmiş olsun diyorum.Allah yardımcıları olsun.diğer kardeşler kendi aralarında ödeyebilirler aslında.
kızlar altın ne durumda?yavaş yavaş yükseliyor sanki.bi de euroyu hangi aralıkta almamı önerirsiniz?yani alım seviyesi ne olmalı?

haklısınız aslında ama avuç içi kadar bina parmak sayısı kadar insan ama bir dedikodu bir dedikodu offfff çok bunaldım ağır tabir olacak ama beş para etmez insanları görmekten midem bulandı

akıllıbıdıkcım üzme kendini heryerde var öyle insanlar sen bunları takma kafana canım.

iyi akşamlar arkadaşlar, nasılsınız?keyifler yerindedir umarım ;)
derfat, arkadaşının sana o şekilde söylemesi tabi seni üzmüştür.hayır yani aldıklarını stoklayabilirdi ve sana "arkadaşım bi dahakine bişeyler alma,ablam nasıl olsa alıyor" diyebilirdi.direk bn de dağıtıyorum demesi hiç hoş olmamış.olsun cnm vardır bunda da bir hayır.üzme sen kendini
akıllıbıdık, kayınbabana geçmiş olsun diyorum.Allah yardımcıları olsun.diğer kardeşler kendi aralarında ödeyebilirler aslında.
kızlar altın ne durumda?yavaş yavaş yükseliyor sanki.bi de euroyu hangi aralıkta almamı önerirsiniz?yani alım seviyesi ne olmalı?

Çok güzel ifade etmişsin canım benim anlatmak istediklerimi teşekkür ederim.Takmıyorum canım ama aklıma gelince üzülüyorum o kadar.

otorite boşluğu iş bilmez idare kalitesiz eğitim işgüzar öğretmenler boşa giden zaman yazık olan çocuklar bir sürü bir sürü bir sürü saçmalık
ne uslup var ne saygı var anlatmak istiyoruum yazmak istiyorum ama neresinden tutsam elimde kalıyor

Hocam annemi görür gibi oldum bir an, çünkü yaklasık son iki yıldır annemin sıklıkla sikayet ettigi şeylerden bahsetmişsiniz

kızlar bildirimlerinizi en geç yarın saat 17:00 ye kadar yaparsanız çok hoş olur:34:

kızlar bildirimlerinizi en geç yarın saat 17:00 ye kadar yaparsanız çok hoş olur:34:

dadından yinmez diyosun :1:

Akıllıbıdık bu ülkede her kurum böyle maalesef
ama eğitimde sağlıkta ve adalette olunca telafisi imkansız oluyor
ama yine eğitimde bitiyor bu işler
mecbur elinden geleni yapacaksın

farmasi abla :) mesajımı cevaplarsan çok sevinirim.euro için alım seviyesi ne olmalı?2300 civarı uygun mudur sence alım için?

karanfilce bundan benim de var.
ben çok sık hasta oluyorum ve de çayla aram yok.
geçen yıl okulda ıhlamur yapardım bununla.
çok pratik okul için.
ben bulunduğum yerde çok aradım, bulamadım.
arkadaşımda görmüştüm zaten, o da izmirli.
izmire gittiğinde bana da almıştı sağolsun.
gerçi bu seneki okulumda pek içemiycem.
çünkü bi ketıl var, onu da öğleden sonraki grup kullanıyor.
bizimkilerin hiçbiri çay içmiyor, erkek öğretmenler de zaten hep hizmetli odasında takılıyor, orda içiyorlar.
Allah'tan çayı sevmiyorum :)
okulda yarım litre su ve 200 ml süt içiyorum eve gelene kadar, yetiyor bana.

akıllıbıdık Allah şifa versin ve de yardım etsin inşallah.

senle aynıyız canım..
çayı ben de çok sevmem..
ve çok sık hastalanır hastalanınca da ilaç kullanmam.
ıhlamur elma kabuğu nane limon Allah ne verdiyse onlara dayanır 3 günde atlatırım.
işte o yüzden bu aparata felaket ihtiyacım vardı :52:

okulda damacana yok mu canım ben onun sıcak tarafını kullanıyorum.
ya da kantinden isterim.
sanırım sizin okulda kantin yok

Son düzenleme:
bu ay tüm birikimim sıfırlandı çok şükür eve girdik her ay onun taksitleri var onu birikim diye yazmayayım sonuçta elime gelmeyecek tekrar
bu ay birikim hedefim 750-1000di ben 800tl ve 1 gr altın kenara ayırabildim
hayırlısıyla aralıktada bu kadar ayırabilirim ama ocaktan itibaren ev taksitleri başlayacak o zaman çok cuzi olacak birikimim ama olsun üç beş artıyor birikiyor
bu topiğe ilk geldiğimde bir sürü borcum var karmakarışık bir hayatım vardı şimdi borçlar bitti veeee yeni borçlar başladı:9::9::9::9::9: ev borcu
kenarda azıcıkta olsa biriktirebilirsem ohhh değmeyin keyfime
taşınmaktan dolayı yatak odam 2 yıllık olmasına rağmen mahvoldu yeni eve geçince onu yenilemeyi düşünüyorum koltuklarımın yüzünü değişiteceğim
yeni yeni ciciler hayali bile güzel
ve birde bebek olursa ooooooooo değme keyfime

farmasicim hesapları kurcalıyorum az sonra bildirimimi yapcam inşallah :52:
sağlık için ayırdığım harcamayı da birikime atcam:27:
nasılsa o zamana eşimin maaş da ücret de yatmış olcak

bu ay tüm birikimim sıfırlandı çok şükür eve girdik her ay onun taksitleri var onu birikim diye yazmayayım sonuçta elime gelmeyecek tekrar
bu ay birikim hedefim 750-1000di ben 800tl ve 1 gr altın kenara ayırabildim
hayırlısıyla aralıktada bu kadar ayırabilirim ama ocaktan itibaren ev taksitleri başlayacak o zaman çok cuzi olacak birikimim ama olsun üç beş artıyor birikiyor
bu topiğe ilk geldiğimde bir sürü borcum var karmakarışık bir hayatım vardı şimdi borçlar bitti veeee yeni borçlar başladı:9::9::9::9::9: ev borcu
kenarda azıcıkta olsa biriktirebilirsem ohhh değmeyin keyfime
taşınmaktan dolayı yatak odam 2 yıllık olmasına rağmen mahvoldu yeni eve geçince onu yenilemeyi düşünüyorum koltuklarımın yüzünü değişiteceğim
yeni yeni ciciler hayali bile güzel
ve birde bebek olursa ooooooooo değme keyfime

hadi bakalım hayırlısı akıllıbıdığım inş yeni ev,yeni eşyalar ve birde bebişin olur mutlu,huzurlu günler geçirirsiniz hep beraber.

Back
X